lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Matsutake mushrooms "seasonal cooking Ouchi' autumn King Shizuoka eating in the Sukiyaki with steudel

2015/09/30

IMG_5963

From Hamamatsu station、FOOD Subaru, located just a few minutes walk from the Act building 2nd floor located "Seasonal cooking Ouchi"The、
"Cooking fresh ingredients of the season"Is the owner of creed。
The shopkeeperTetsuo OuchiMr. a、In that provided the real food inedible decorations without sticking Buri、
Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、Winter natural fugu (Blowfish) and
Japan Restaurant specializes in dishes when natural ones have.

IMG_5966

Shop、カウンター6席と4人掛けのテーブル席と、6人掛けの掘り炬燵式の座敷が3つ
And be able to counter the shopkeeper Ouchi's knife Sabaki、Beautiful aerial work platforms、You can get a glimpse up。
Regulars who lovedOuchiSan。
Also meet familiar conversation、またこういったお店の楽しみ方かもしれません
予約優先となりますので事前におまかせコースの希望価格や人数をお伝えしておくと良いでしょう

On this day、わたし達の浜松のお父さんお母さん的な存在で
Soba favorite "Sobaya Omori"ofOmori Masatoさんと三枝子さん夫妻と一緒に
Like soba noodles to taste the mushrooms in autumn King gathered with friends!

Buckwheat 'Soba House Yohei ohmori"three stores where you can enjoy fresh fresh freshly boiled with freshly
http://lade.jp/diary/tabelog/soba-udon/36964/

IMG_5967

Draft beer "The Premium Malt Masters Dream" 650 yen

First of all,、生ビールでお疲れ様の乾杯
お通しに「茶豆」をいただきます♪

IMG_5971

Shopkeeper Mr. Tetsuo Ouchi

The shopkeeperOuchiさんにメーン食材である松茸の前にこの日お勧めの一品料理を何点か見繕っていただきます
The other day、京都の祗園祭から戻った際に美味しい食談義を交わしていたところ
Ouchiさんのお店でも良質の和牛を取り扱っているだけに
"Miyoshi Takumi meat」の噂はかねがね耳にしていたようで以前から興味がおありだったとのこと
Current、Ouchiさんの息子さんは京都在住だそうで良い機会だからと今回予約の段取りを取らせていただきました
OuchiSan、お腹を空かせてガッツリと堪能していらしてくださいね♪

Impact through "Miyoshi Takumi because of" selected beef variety meat kaiseki taste!
http://lade.jp/diary/tabelog/japanese/39068/

IMG_5979

Sea bream sashimi 1200 Yen

美しく身の締まった鯛は歯応えが楽しめ
鯛に昆布や茗荷を巻きお好みでポン酢または昆布醤油であっさりといただきます♪

IMG_5975

"Lotus cake Urchin.

Kyoto also has recently purchased restaurant "Wakuden ""The Lotus sweet"West Lake」が美味しかったと話していたことから
Lotus root cakesOuchi flowThe arrangement and provided us! (I)
蓮根粉からの手づくりのれんこん餅はぷるるんともっちりとした食感が楽しめ
出汁醤油のとろみを利かせた餡に良く合います
生雲丹と生山葵を添えて磯の風味豊かにいただきます♪

IMG_5981

IMO shochu liquor

鹿児島県加世田の吹上焼酎さんが造るこだわりの芋焼酎「風憚」を水割りでいただきます
非常に生産量が少なく稀少な「栗黄金」という品種のさつま芋を使用しており
華やかな香りの奥にはまろやかで気品溢れる甘味がありとろりとした上質な飲み口を楽しめます♪

IMG_6019

Pottery 'first light' 900 yen

焼酎の当てに大好物の魚目光を焼き物でいただきます
日本近海の深海に住み目が大きく緑色に光ることから目光と呼ばれています
白身で小振りな魚なため骨ごと味わえ身はふっくらとしておりふわふわほろほろととろける味わい
程好い脂ものり小さい魚でこれほど旨味があるのは素晴らしいです
軽く塩を振ってありますがお好みでかぼすをギュッと絞って楽しみます♪

IMG_5983

秋の味覚の王様松茸のすき焼きの準備が整ったようでまずは香りを堪能(笑)
山と大地の恵みを感じる香りがギュギュッと凝縮されており香り高き松茸!
In the mood so I hear rice this aroma alone!
1年に一度のこの瞬間が訪れる日を心待ちにする日本人は少なくないと思います
On this day、Ouchiさんの手が空いていたため付きっきりで鍋奉行をし美味しい食べ方を伝授してくださいます♪

IMG_5987

' Shizuoka steudel Sukiyaki "

Beef "Shizuoka grows"The、健康で血統の良い黒毛和牛の雌牛だけを厳選しています
Best of beef in Shizuoka Prefecture global warming, nature
御殿場・富士・島田・浜松・湖西の指定だけに限定されて飼育されているブランド牛です
The Shizuoka fine marbled beef breeding as enjoy in a thick slice's sense of volume.

IMG_5986

鍋野菜には、White onion、Onion、焼き豆腐糸こんにゃく春菊が入ります♪

IMG_5999

牛脂で鍋を艶やかにし葱を並べた上に静岡そだちを1枚ずつ丁寧に
Ouchi特製の割下を注ぎサッと火入れしていただきましょう!
白葱の甘味と特製割下の旨味を吸い込んだお肉はお箸でサクっと身が切れる程の柔らかさで
卵に絡ませれば濃厚な味わいと口溶けの良い甘味溢れる良質な脂が楽しめます♪

IMG_5985

山梨から取り寄せた松茸は大きく芳醇な香り
シンプルに焼き松茸や土瓶蒸しに松茸ご飯も大好きですがすき焼きも忘れてはいけません!

IMG_6022

松茸は手で割くことで味が染み渡りやすくなり
さっと火入れするとシャキシャキと音がするほどの歯応えを堪能し鼻から抜ける残り香もまた芳しく
松茸と一緒に煮込む玉葱も松茸エキスを吸い込み極上の甘さに仕上がっています♪

IMG_6025

"Chestnut astringent skin boil.

Ouchiさん特製デザート栗の渋皮煮を〆にいただきます
皮剥きからあく抜き煮詰めては冷ましての繰り返しでじっくりと味を落ち着かせていくため
なかなか手間のかかる渋川煮ですが栗の旨味をギュギュッと凝縮しておりこっくりと上品な味わいです♪

IMG_6026

"Green tea"

実りの秋の味覚満載の旬を彩る食材で贅沢なディナー
わたし達が台湾から帰国したばかりということもあり
"Soba Omori"ofOmori and his wifeAnd、海外での日本食の需要の多さから蕎麦進出の話で大盛り上がりし
"If buckwheat anywhere Soba in the can!"And、
Please, a 70-year-old a few years later showed enthusiasm for Taiwan to also not willing to! (Surprise)
Immediately、OmoriIs it of you want me to think where to live a second life (laughs)
OuchiSan、ご馳走様でした!また伺います♪

Seasonal cooking Ouchi
Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672 FOOD Subaru Bldg. 2F TEL:053-452-8600
Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday

Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"La florizone de Takeuchi" dinner lunches with guest from Kyoto and Nagoya French Looking for historic Taiwan and Taipei's new appeal now、Leading restaurant spotlight
"La florizone de Takeuchi" dinner lunches with guest from Kyoto and Nagoya French
Looking for historic Taiwan and Taipei's new appeal now、Leading restaurant spotlight

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images