Thank you for visiting Maserati exhibitions in Artforum apartment Gallery 2 days!

ご来場ありがとうございました! マセラティ浜松 グランドオープンは2014/6/14(土)となりますマセラティ展示会 内容 マセラティギブリクアトロポルテの展示 日程 2014/5/31(土)、6/1(日)雨天決行(※イベントは無事終了いたしました) 時間 10:00To 18:00 場所 アートフォルムマンションギャラリー 住所 浜松市中区田町226 TEL:053-455-0808 主催 丸八不動産株式会社 http://08artforme.com/ マセラティ浜松 浜松市東区北島町772 http://www.maserati.co.jp/...

'at.nail at nail"and this summer's refreshing goyas VI scheduling and flower art

2010年より早出町の実家の一角でネイルサロンを営んでいる海津(現在新村)彩音ちゃんの「at.nail アットネイル」さん。In the sideline and housewife parenting、Also the system of one year has passed quickly and smoothly and、So now, to walk along the wall and grow。The system hug and、ニコニコ笑顔でお出迎えしてくれます♪ 店内は真っ白な壁で清潔感があり、Cute tickles the heart racing accessories, cushion。In the Salon at home (home)、What came to my friend's House to play and、Sweet ayane-Chan Ho was is a salon full of warmth in customer service an。Getting married in both household chores and child-rearing、They resumed the salon business even further、Closed up on Wednesday, has been changed opening hours。Have been efforts such as well as a working mother to mother with help of the system of child care while。On this day、Nail and foot Neil please at the same time because it was、Hands and feet with a five-hour marathon at、Long time fun conversation and ayane-CHAN、Oh that passes between the。Finish、Things like when、It is also impeccable pony! But I think that (feeling) still nail technology is also very important?、デザイン力の感覚とセンスが物を言いますね♪ ハンドネイル「爽やかホワイトのゴージャスビジュー」 ハンドネイルは、This time、That summer, wish Pearl White。And、Ordered the Dim atmosphere such as rings tessellation。Location of this stone、It is now perfect! Ayane is shy, too much praise and is、褒められて嬉しくない方はおりませんよね(笑) フットネイル「レッド×ブルーグリーンのキュートポップなフラワーアート」 足元は、That has become a seasonal wear Sandals on bare feet、And wish to enter red and blue-green color scheme、Large flower art the hope I had sprinkled the stone! Also very cute look is joy 100 times! (Thank you) on the job、Although the length is not、Crazy claws like unto frogs always will dress up ideal to ayane-CHAN! You guys、お勧めの隠れ家ネイルサロンですよ♪ at.nail アットネイル 浜松市中区早出町783-4 TEL:090-4864-6748 予約専用Mail at.nail@docomo.ne.jp 営業時間:10:00-14:00、16:00-20:00(Full reservation system) closed:水曜日 http://atnail.hamazo.tv/...

Beauty salon "Cardia Russo total beauty coordination of beauty and well-being

Enshu Railway (commonly known as:赤電)の第一通り駅を降りたところに所在されていた本店を池町交差点付近に移転オープンされ多店舗展開されている美容室「CARDIA LUSSO カルディアルッソ」さん“LUSSO”とはイタリア語で”贅沢”を意味し、And reliable technology、Modern techniques that take into account the seasonal、And the condition of the hair and aftercare advice to、And hospitality while standing in front of the customer always、Proposed style best customers a wide range of ages and continue to meet various demands、より贅沢な時間を味わっていただきたいという想いからCALDIA LUSSOと名付けられたそうです。On the front of the shop、5-car parking、その他近隣に第2駐車場もございます♪ 店内は、The white tea system combined with a clean interior with、Set seven to shampoo booth four、And、身体が完全にフラットな状態になる最高級シャンプー台「YUME」が設置されたヘッドスパ専用個室を完備されています。On this day、旦那様はスタイリストの平田千絵さんに担当してもらい伸びに伸びた髪をバッサリと20cmほどカットし、I give head massage、It was。I、Cut just because we want to extend、Mature hair with daily fatigue, enjoy the healing Spa。45分5,000円のベーシックスパは、In the basic course of the Spa、Will giving basic care from the dirt of the scalp hair treatments can。After the scalp and hair diagnosis、Giving out a massage with a shampoo that suits each、Us establishes a condition of the scalp。You can go to sleep with the smell of the shampoo stand, the warmth of the steam and aroma healing。担当してくれたヘッドスパ担当の山本有紗ちゃんのおかげで、The scalp becomes lighter and、Shiny hair is moist、Mind you face than lifting effects as well、至福の時間を過ごすことができました♪ 施術を終える頃カルディアの専務である伊藤進太郎さんが出向いてくださったので今月末のマセラティ展示会のイベントのご案内を兼ねて情報交換させていただきました。The Executive Director has just been married recently、Another seems to be dad soon! It comes with、伊藤先生もバァバと呼ばれる時期が来てしまうのですね!?(笑)赤ちゃんの無事のご出産をお祈りし楽しみにしておりますね~♪ CALDIA LUSSO カルディアルッソ 浜松市中区尾張町125-18 TEL:053-456-1388Closed on Mondays:Monday's opening hours:Tuesday, Wednesday & Thursday 9:30-19:30Gold 10:00-20:00Saturday, Sunday and holidays 9:00-19:00 http://www.cardia.co.jp/...

See Pizzeria Attico! Attico pizzeria "authentic pizza making with wood-fired Neapolitan

今年2014年春に11年目を迎える袋井の人気店「IZA CAFE coo-kai?"The owners XING guys and Mr. takehara XING、3Years thought not as an extension to store 號舖 drew、COO-Kai?さんに併設するナポリの薪窯で作る本格ピッツァのお店「Pizzeria Attico! ピッツェリア アッティコ」をピッツァイオーロ(ピッツァ職人)である石田晋士くんを迎え入れてのオープン。Taxis filled with warm interior with grid glass storefronts、Full Green green tiled、And stacked firewood、まるで南イタリアの風を感じるかのような可愛らしい店構えとなっています♪ 店内に入るとすぐに巨大な薪窯が姿を現し、Its weight of approximately 1.5 t、Their presence is filled with stout。2For new wood-burning kiln just transported to the Moon、Carefully controlled burning、Complemented by kiln took around a week or so, that could withstand the high temperature kiln moisture out while。The remaining moisture remains on high heat, and it burnt、And cracks from everywhere、Seems to be also kiln fall to pieces! But (surprise) is a wood-fired kiln burning work preparation is completed、Your makeup is not done so、But the color of the simple stone、Designed by 興sann himself, owner、So here's wood-fired tiles are perfect for finally in June, subjected to such、You can also enjoy one of。And、COO-Kai?And it's on the wall facing the street entrance、Will become a new symbol of this shop long chimneys from wood-fired kiln。This day's turnaround is Kakegawa、浜松へ戻る途中の21時を回った頃に遅がけのディナーとなりました♪ 「サントリーオールフリー」440円 浜松まで車で帰るため、2人で仲良くノンアルで我慢します(笑) 「4種豆ときのこのサラダ」690円 ピッツァの前にヘルシーサラダを。4It is a taste sort beans and marinated mushrooms salad。オリジナルのドレッシングにもカット野菜が入っていて彩りも良く食感が楽しめるサラダとなっています♪ 「シチリアーナ」1,080円 トマトソース、Oregano、Anchovy、Garlic、Olive、Capers、ミニトマト ピッツァイオーロ石田くん自身が一番好きなピッツァ!素材にこだわり、From the authentic Sicilian food also uses。Enjoy the aroma of oregano and garlic、Salty anchovies and olives as good、Tomato sauce and fresh cherry tomatoes placed with plenty of flavor is overflowing.、Of course fabric Neapolitan。The edges is called a cornicione (picture frames) and scrupulously to no longer、Plump。The fabric is somewhat different by day、The subtle difference in everyday directly to Ishida-Kun。Study every day! Studying! Filled with feeling and motivated his attitude is feeling good。Chopping required oven also seem to struggle yourself、Weight by burning time、And also regulates that heat! You have a chance when Ishida-Kun、Come talk about it! When it comes to pizza hot、Interesting、No shortage of deep talk poured.。As an aside、Attico San have stairs to second floor、The stairs in which the 興sann and the staff's and Ian's、Knowing without knowing every day challenged and go as! The staff got any comments muscles were tight、是非眺めてみてくださいね(笑) Pizzeria Attico ピッツェリア アッティコ 静岡県袋井市川井868-6 TEL:0538-84-6199 Operating hours Lunch:11:30~ 14:00 Dinner:18:00~23:00 Closed on Mondays:Monday http://cookai.hamazo.tv/...

Run by sisters ' home-style instruction Bar not ' of a well-balanced lunch

浜松市の肴町通り新駒ビルの1Fに2013年11月にオープンされた双子の美人姉妹で切り盛りする京風家庭料理のダイニングバー「おばんざいBar 一了」さん。To counter、Daily you you order、And one person can feel free to stop by the bar。姉である山本純子さんがもともと名古屋でバーテンダーをされていた経験を活かしながらも、It offers good hospitality Kyoto-style cuisine、妹さんの山本友子さんは、Is responsible for the customer service counter and Hall services、For mediums with the 2 sisters、Would be a nice shop feminine attention。店舗デザインを「ALAIN DESIGN アランデザイン」の中根康晴氏とえみ子夫妻が担当されておりお勧めされていたので初来店です♪ 店内は、8 counter seats、Table 4 x 2、Total 16 seats and a small shop.、Nice cozy space with a moist and dark。Such a thing、You instruction is not bar、They are also open for lunch、OL town and workers very popular place has become。Lunch menu is as follows.。On this day、2人で両方味わってみようと1つずつオーダー♪ 日替わりおばんざいランチ 850円 ・ 小鉢4品・本日のメイン・ご飯(おかわり自由)・味噌汁・コーヒーor紅茶 カレーうどんランチ 850円 ・小鉢4品・カレーうどん・コーヒー or 紅茶 ※プラス50円でご飯が付きます「小鉢4品」 小鉢はその日によって内容が変わります(カンパチの韓国風カルパッチョ・がんもどきの高菜あんかけ・野菜とワカメのマリネ・桜海老の玉子とじ) 日替わりおばんざいランチにも、Curry udon lunch also comes with this appetizer 4。Due to the amount of curry Udon、Small amount is less than daily to provide。どの小鉢も味わいがどこかホッとする家庭の味わいでどれも美味しくいただきました♪ 「日替わりおばんざいランチ」850円 (牛肉と野菜のすき煮) この日の日替わりは、In Sukiyaki with beef and vegetables、Chinese cabbage and onion、Which is plenty of tender Braised tofu and vegetables、It is not highly seasoned、In a slightly sweet flavor、Gently 染miwatari tired body、ご飯が進む味わいです♪ 「ご飯と味噌汁」 日替わりおばんざいランチのご飯はおかわり自由だそうです。Side dish there was small portions、Men are more pleasing?。The ingredients for miso soup、銀杏切ri radish is turned、ホッとする合わせ味噌♪ 「カレーうどんランチ」850円 「カレーうどんは少しお時間がかかります」と言われましたが、Sukiyaki sauce coming from、I come in about 5 minutes、Busy but it is okay。Udon noodles bunch、Average hardness。Curry、By type involving the noodles nice thick thick and mild spicy。White shirt with wings note is required! (Lol) the ingredients、Big Horn boiled and fried in、ボリューム満点です! 「コーヒー」(コーヒー or 紅茶冷も可) 850円とリーズナブルにも関わらず、After dinner with coffee or tea drink。Tea cake is lovely and has got command sand。この価格でこの満足感は素晴らしいですね♪ ランチタイムではありますが、In subdued light and moist with store、And splendor of taken consideration to details、It seems like I forget the 忙shina of the work space。The next time、夜のカウンターに並ぶおばんざいも堪能してみましょう♪ おばんざいBar 一了 浜松市中区肴町312‐8 TEL:053-452-2679 Closed on Mondays:On Sundays and public holidays opening hours:11:30-14:00(Month-gold) 17:30-23:30(Fri, sat 24:30) http://ichiryou.web.fc2.com/...

"PARK/ING parking" with a concept of Park Cafe at the coffee time

ゆりの木通り沿いにある築50年超えのクリエイティブスポット「KAGIYAビル」3Fにあるカジュアルバー「bar 23」のオーナーである二橋孝寿(にはしたかひさ)くんが2店舗目の出店としてゆりの木通り沿いビオラ田町前に公園カフェというコンセプトで都市型公園の中庭を持つ「PARK/ING PUBLIC CAFE BAR パーキングパブリックカフェバー」を2014年4月14日(月)にグランドオープン!先日もプレオープンで紹介しましたが、Our planning & concept、Outside Interior Interior、Furniture、Is the total design graphics tools、以前ladeでも紹介しているデザイナーdEL sp designの河合貞典(かわいさだふみ)くんが活躍しています!「GRILL BAR バル/029」さんでランチした後はパーキングさんでコーヒーブレイクと行きましょう♪ 公園カフェというコンセプトをもとに「忙しい日常から、The little parking, can afford to give to the heart、そんな憩いの場でありたい!」というテーマでデザインされている店内は、Is a liberating image of the Park.、Sensations and enjoy food and drink or coffee while indoors and outdoors and fun for putting asphalt on line store、Feet into the grass and mitari play playful restaurant。Time and weekday afternoons。街中の喧騒からは想像もつかない緩やかな世界が待っています♪ このお店の売りでもある吹き抜けの中庭。In the courtyard、春夏秋冬を感じれるよう、And decorated with many flowers and trees、Is a space where you can enjoy Japan's four seasons。Green lush space、Feeling a fresh breeze of summer、心地良い時間が流れます♪ 「ジンジャエール」300円 と 「アイスコーヒー」350円 パーキングさんでは、As finally approved lunch menu、As a casual lunch of pasta and Curry A-c three-course is available。街中ランチできる場所がまた1つ増えましたね♪ PARK/ING PUBLIC CAFE BAR パーキングパブリックカフェバー 浜松市中区田町315-24 1F TEL:053-451-0533 Closed on Mondays:Tuesday's opening hours:weekdays cafe 10:30~ 18:00 bar 18:00~ 24:00/weekend cafe 10:30~ 18:00 bar 18:00~ 27:00 PARK/ING FACE BOOK https://www.facebook.com/public.cafe.bar.parking...

"GRILL BAR bar / 029" is meat dishes are Maine Grill dining x bar x Cafe

ZAZAの中央館ビル1Fに2014/4/2(水)にオープンされたばかりの「GRILL BAR バル/029」さん。Cow、Pig、鶏のグリルと20種を超えるタパスが気軽に楽しめる「 グリルダイニング × バル × カフェ 」の新しいスタイルのグリルバーとなります店名の029はてっきり「お肉」と読むのかと思いきやお肉に引っ掛けてはいるものの「ゼロニーキュウ」とお読みするのだそうです。However,、きっと巷では「029=お肉」と認識されていくのでは?と思うのであります♪ 店内は、Spacious with a high ceiling spaciousness overflow、In an informal taste space、Casual atmosphere。オーナーさんこだわりの流木シャンデリアが印象的。49 seat is a seat at the table.、A terrace perfect for this season with 28 seats and provides。The meat is bar Maine、300Circle-of more than 20 species from the reasonably priced tapas, including、Is a rich menu of。Wall shelves、Carefully selected wines from around the world more than 30 sequence.、The bottle is 1800 yen-and in、気軽にグラス600円~でも楽しむことが可能です♪ お一人様で活用しやすいカウンター席は、Has become a pleasant sight in the kitchen。Lunch、Butcher Curry Lunch 780 yen per week extra pasta lunch ¥ 880 / gravy very thick hamburger 980 yen / thick-cut steak lunch with all six (+150 yen with drink and soup buffet) is provided。As the Café、7Choose species from Dolce set is 500 yen-and affordable。On this day、袋井の人気カフェ「IZA CAFE coo-kai?」さんのオーナーである興さんこと竹原興紀さんと一緒にランチ。"Hamamatsu、また新しいお店増えてるよね!」と言った流れで新しくてまだお互いに行ったことのないお店ランチに決定したのです♪ ランチセット「サラダ」 レタス、Red leaf lettuce、Paprika、A cherry tomato French dressing.、It is said Saturdays here。 「肉汁たっぷり極厚ハンバーグ」980円 小振りな俵型ハンバーグとフライドポテト。Easy to understand and the analogy、炭焼きさわやかのおにぎりハンバーグより少し小さめのサイズでしょうか。"And then cut in half lengthwise、お好みの焼き加減で鉄板で火入れしてください」とスタッフさんが教えてくれます。 Cut vertically and、Meaty flesh caked comparatively solid and enjoyment。Reddish is less already burning and felt so、個人的にはさわやかの赤味と比較してしまいます。As a flavorful sense firmly packed、どことなくアメリカンな印象(笑) 「厚切りステーキランチ」1,380円 2~3cmほどの厚みを楽しめる厚切りステーキこちらは興さんがオーダーされました♪ 「ライス」 ライス or バケットが選べます。 In addition to、Weekly pasta lunch ¥ 880、They also include today's bagel plate ¥ 980。Drink and soup buffet is +150 yen、Seems to be self service counter。As the space at all feel free to drink with it is fun!。Now、食後はカフェでコーヒータイムと行きましょう♪ GRILL BAR バル/029 浜松市中区肴町100-1 ZAZA中央館1F TEL:050-5887-2990Closed on Mondays:年中無休 営業時間:[May-wood: 11:30-24:00 Fri, sat: 11:30翌-2:00 [Day] 11:30To 22:00 Lunch 11:30-14:00 Cafe 14:00-17:00 Dinner 17:00~last....

Miracle of wine and said enjoy the Château musard made with seasonal vegetables and Duck House dinner

「シャトー・ミュザール・レッド 1998」 約6000年前から始まったと言われ世界最古の歴史あるワイン産地レバノンにシャトー・ミュザールが誕生したのは1930年のこと無名ながらも真摯なワイン作りが功を奏しワイン界の有名著名な方たちに驚きと感動を与えその心を掴みその方たちからじわりじわりと広まり世界的にも名が通りワイン評論家であるベタンヌ&ドゥソーヴのThe world’s gratest winesにも選ばれ賞賛されています中東では最高3つ星の評価を与えられており蔵だけでなく作り手のセルジュ・ホシャール氏自身も英国デキャンターー誌のマン・オブ・ザ・イヤー初代受賞者の功績を残されています自然環境の厳しさ以上に中東地域は紛争や内乱があり葡萄畑の上をミサイルが飛んでいくような環境そんな過酷な宿命を何でもないことのようにいかなる困難にもめげずミュザール独自のワイン哲学を貫いてきたセルジュ・ホシャール氏今年3月にこの生産者のセルジュ・ホシャール氏と息子のマーク氏を浜松に招いて開催されたイベントメーカーズディナーその記念にシャトー・ミュザールの希少な蔵出しワインを「WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ」さんでご用意されています今飲んで美味しく長期熟成もできる神秘のワインミュザールとはヘブライ語で“倫理”や“正しい行い”を意味するとか。The grape varieties、カベルネ・ソーヴィニィヨン種サンソー種カリニャン種国の情勢の背景を感じて飲むかどうかはあなた次第ですが複雑な香りを放ち果実味溢れエネルギッシュな夜をこの日は楽しむことができました。It is also、ご縁あって知り合えた可愛らしい新婚さんからの素敵な贈り物というから嬉しいではありませんか♪(感謝) 「グリンピースと新玉葱とジャガイモのスープ」 グリンピースが美味しい季節です彩りも鮮やかで若々しい青みが楽しめますグリンピースだけでは甘味ととろみに欠けるため新玉葱とジャガイモをプラスしています。First of all the、新玉葱を少量のバターでよくソテーし小口にカットしたジャガイモを加え、Bouillon、Consomme、ローリエで煮込みジャガイモに火が通る寸前にグリンピースを入れ火が通るまで煮込みますローリエを取り出しミキサーで滑らかにし小鍋に戻します。Go there、牛乳と生クリ-ム(牛乳多め生クリーム少なめ)を入れてお好みの濃度に調整し、Salt、黒胡椒で味を調えます器に注いだら生クリームとクルトンを添えて完成です繊維質な感じはないので濾さなくて良い簡単なスープで温製でも冷製でもどちらでも美味しいですよ♪ 「丸ごとグリル野菜」 我が家の石窯オーブン(東芝 過熱水蒸気オーブンレンジ 石釜ドーム)を使用して野菜を丸ごとじっくりグリルします。On this day、200℃で大きな新玉葱は皮のままで45分ほどで柔らかく仕上がりました!その他にも丸ごとニンニク丸ごとパプリカアスパラなどなど旬の野菜をオーブン時間の様子見ながら仕上げ塩のみでいただくことで野菜本来の甘味を堪能。After that、パニエの小野哲義さんにいただいたオランデーズソースをかけて味を変えながらもまた楽しめました♪(感謝) 「鴨の蜂蜜赤ワイン漬け ロースト」 400gほどの鴨肉を塊のまま皮面にクロスの切れ込みを細かく入れ表裏ハーブソルトを施し冷蔵庫で1日寝かします取り出した鴨肉は皮面に焼き目が付くぐらい(出てくる脂をキッチンペーパーで取りながら)ソテーそして裏返して軽くと両面をソテーしジップロックへ投入ガーリックソテーした玉葱とセロリをハーブ、Red wine、蜂蜜で煮込んだ汁でジップロックに漬け込み真空状態にし、65℃で30分炊飯器で保温ジップロックから取り出したらアルミに乗せ表面のみカリッと石窯ロースターでこんがりとさせれば完成です赤ワインに漬け込むためどうしても色味が暗めになるため隠元など緑ものを添えましょう甘味とコクの豊かな味わいとしっとりしながらも歯応えの楽しめる鴨のローストを是非厚切りでお試しください残ったものは数日であれば冷蔵保存が可能薄くスライスして電子レンジで温めソース(マスタードなど)を変えれば違った味わいで楽しめます。6000年の歴史を誇るレバノンの古酒ワインと楽しむ美味しいおうちディナーこんなのんびりとした食事が一番幸せです♪ WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ 浜松市中区佐鳴台4-38-28 TEL:053-543-7711 Closed on Mondays:Every Monday http://www.wb-panier.com/...

See Wine&Cafe Natsume ' mariage 1, 1 pair with luxury that only taste food and wine

豊橋駅より趣のある路面電車(豊鉄市内線運賃前線均一大人150円小児80円)に乗り換え駅前から11個目の競輪場前で下車し目と鼻の先にあるお店「Wine&Cafe夏目」さん。The owner is.、Cook is.、そして日本ソムリエ協会認定シニアソムリエの肩書を持つ夏目晴男さんが2012年11月にオープン。At the hideaway restaurant has been open only at night。贅沢にも1晩に1組2名~8名(もしくは2組)のお客様限定で完全予約制の貸切。Without menu、As Natsume's Chef Omakase fish hors d'oeuvres、Vegetable dishes (matahasarada)、The main meat dish、Dessert、コーヒーの4,000円(税込)セミコースのみ。Beforehand、An like ingredients and cooking methods、Provide content that incorporates。And one of the pleasures is to have Natsume,who is a sommelier in each dish and choose wine that he has mariaged.。Restaurant rather than、彼の居城に招待されたかのようなサーブの徹底ぶりで贅沢極まりない時間を共有できます♪ 夏も近付き日が延びたせいか薄暗くなる前に入店。At the entrance、The figure of Natsume who greets me with a gentle look。The font of the store name "Natsume" is、美術家でありデザイナーでもある味岡伸太郎氏の手掛けられいるTA-方眼を使用。And、Mr. Ajioka is in charge of all the approach of the store front and the renovation of the store.、Natsume-san himself stands on the site and is hand-made.。On this day、I asked the Ajioka family to invite me.、夫婦で豊橋まで足を延ばしてみることにしました♪ もともとこちらは、The place where Natsume-san was run with his father was renovated.。Most of them are hand-crafted by Mr. Ajioka and Natsume.、It was peeled off the concrete in front of the shop is the most difficult。The total amount of rubble of the peeled concrete is 5 tons.、After finishing its work,、Natsume back from an injury and got sick one day less。However,、The space born by ajioka, ideas and creativity、From that in Natsume's own joy and love is amazing、Ajioka's work in、手前味噌ながらにここが一番の出来と自負されているほどです。The table and the chair of the tree、Mr. Ajioka says it is a cheap thing that I bought from a recycling shop.。The first time I saw the table or chair、夏目さんはこれを使うのですか?と、He was very worried (laughs) but、If such furniture hangs in Mr. Ajioka's hand、While retaining the qualities of the original material、It's a completely different work.。Scrape the wood、Enjoy the patchwork giving patching、Fix paint colors、By creating the wounds and coming up the antique、Furniture who have completed taste。The world created by Ajioka ism is here.。 The lighting is also considered as wall art wall hanging、Sprig wide made with paper and recycled paper is getting big。Same taste with bare light bulbs to decorate the table lamp shade。There's a light leaking from it.、It exudes the warmth of this shop.。 Place a rusty oil can upside down、Recycled lighting。The gentleness of the light that comes out of the gap、It will produce nostalgia and warmth somewhere, isn't it?。 Although the shops along the road、On the yard、White Oak and sasanqua、And planted shimatrineko、Serve to cut off the hustle and bustle of the outside world、In a very calm space。Moody background music to produce the space and、Natsume-san's quiet and slow、And while listening to the pleasant bass voice that is spoken indifferently、味岡夫妻と次女の宮田明里さんと一緒に囲む貸切という贅沢なディナーのスタートです♪ セミコースの流れと共に料理に合わせたワインのセレクトを丁寧に説明してくださいます♪ 「2011 TRIMBACH Rhiesling」フランス アルザス 4,500円 リースリングはアルザス・ワインの王と呼ばれ、It's the most interesting white birch in the world.。 トリンバック社のリースリングは、In the style of a typical Alsace Riesling、Dry and rich in minerals! Including top-notch restaurants such as three-star restaurants in France、Wines loved all over the world。 Beautiful yellow with green edges。Great finesse and elegant aroma。the flavor of fruit like white peaches and、It's as refreshing as ripe grapefruit or lemon.、The nuances of minerals also appear.。 The balance between ripe feeling and acidity and mineral feeling is very good.、It has a long aftertaste.。スッキリとした上質な辛口ワインで前菜を楽しみます♪ 料理の基本技術はフレンチであるけれど、Don't throw away that the Japanese and、Including elegant Japanese tableware owned by Natsume's great-grandfather、Looking for old Imari etc.、Or Showa vintage Noritake is also purchased、Ranging them the table。It's made with French bread、エクストラ・ヴァージン・オリーブ・オイルと中近東由来の混合スパイスであるデュカこのデュカは、Coriander and cumin seeds、Sesame seeds、Almond、Stir-fried walnuts with rock salt、Extra virgin olive oil bread dip、In the one stroking this spice to、You can enjoy feeling the palate with complex spice and flavor。パンのおかわりはいくらでも♪ 店の奥に設置されたキッチンは、I can see it through the glass.、1You can also enjoy carefully making dishes to breathe into a plate.。 「伊良湖水道 釣り鯵の香草パン粉焼き」 タイム、Sage、Anchovy、Garlic、Using EX virgin olive oil、釣られたばかりの刺身にできる鯵を香草パン粉焼きに。Fluffy softness shows the freshness.。And、原産国フランスのウォッシュタイプチーズのマンステールを乗せ、Paprika、Eggplant、Asparagus、Tomatoes、Oven-grilled with a slow time to cook。Moist and、Oven-roasted with the original sweetness and flavor of vegetables。The dumplings、13070 minutes at C、Asparagus and snack peas、Boiled with Sicilian sea salt、Warm with manstere in an oven at 230 degrees Celsius.。250The paprika baked in 14 minutes at C is marinated by adding Salzburg rock salt to the moisture contained inside.、How to change the temperature according to the moisture content of each vegetable。野菜をこのように贅沢に味わえる1皿は久々です♪ 「2012 Domaine du Nozay SINCERRE」フランス ロワール 5,500円 次の1皿のフリカッセに使用したサンセールのワインをセレクトしてくださいましたロマネコンティのオーナー・ヴィレーヌ氏の実の妹さんが造られるサンセール。There is a sense of transparency、The herb-ish scent of Sauvignon Blanc rises straight from the glass、When you include it in your mouth,、In addition to the fresh fruitiness from the aroma、Extremely high-quality and elegant acidity spreads。The aftertaste is thin and long.、With a delicate scent、爽やかな酸味にいつまでも包まれます♪ 「三河湾で獲れたトリガイとアサリのフリカッセ」 本来貝類でフリカッセ(フランスの家庭料理で白い煮込みのこと)と云う名前の料理は存在しませんが、It seems to have been recognized for about 30 years.。After frying the leeks with butter milked in Toyohashi、Add white wine and simmer salier (add flour)、It is finished in the sauce with Toyohashi's milk.。Before serving、It is heated sequentially asari and trigger、Finished with Salzburg rock salt and a little lemon juice。The side-by-side so-so-mame is boiled with Sicilian salt.、After heating lotus grass without water、It is seasoned with rock salt by sour oil.。I'm surprised.、The texture of the trigger and clam! And、A smooth fricasse sauce with a gentle taste that is stunningly intertwined with the material。And there's no reason why it doesn't go well with the wine you selected! It's not just the gorgeous look.、Even though it's simple、料理の素晴らしさと素材の恵みを堪能させていただける1皿です♪ 「2005 Bourgogne Rourge Courtiers Selections」フランス ブルゴーニュ 5,000円 新進気鋭のインポーター、"Kurtier Selection" tie-up project by Nouvelle Selection and Kurtier in Burgundy。Even though he is Japanese, he lives in the village of Gevrey-Chambertin and says that he is Japanese. Lou Dumont's Mr. Nakata, who works on making wine thoroughly in every detail while holding a sincere awe for nature and humanbeings, teamed up with four hundred-fighting kurtiers from Burgundy.、各ドメーヌを回り特に気に入ったワインをボトルで買いルー・デュモン・クルティエ・セレクションとして発売しているワイン深みのある果実味とチェリーを思わせる風味そしてしなやかなフィニッシュのワイン。Click here、メーンの「静岡そだち」のローストに合わせていただきます♪ 「和牛・静岡育ちのモモ肉のとジャガイモのロースト」 和牛は交雑種主体の渥美産を使わずに黒毛和牛の静岡そだちを使用緑が生い茂る大自然の中でのびのびと飼育されて育つ静岡そだち湖西の小高い山間に位置する畜産農場のオーナーである菅本徹氏の愛情を一杯に注がれノンストレスで育った静岡そだちは、It is characterized by high-quality sweetness and firm fat but light and tender meat.。Natsume says、How to eat、Medium rare is recommended。Potatoes are、Using hine potatoes regardless of variety、50After heating at °C for 30 minutes、Roast in an iron pot for about 40 minutes.、Flavored with butter。The source is、Boiled down vegetable broth and grilled chicken stock。This is also not the glamorous appearance、夏目さんの料理に対する愛情を感じずにはいられない逸品♪ 「フルーツの蜂蜜漬け」 苺とマンゴーを45℃で45分間、Served chilled after sous vide cooking。When you hear the word pickled in honey、I simply imagine how sweet it is.、This is because honey is used to take advantage of the sweetness and sourness of the fruit.、食後のデザートとしてさっぱりといただけます♪ そして、Just in time for the wine to finish、Natsume-san is starting to make some coffee.。It was too quiet.、ふと珈琲豆が気になり目をやると・・・! 珈琲豆の見事なまでに不揃いな挽きの粗さに驚き、This fascination、After a meal and roasted green tea to coffee enjoyment、It is said that they are coarsely ground by crushing medium-shallow-roasted beans with their own hands.。The coffee is、Although the taste differs depending on the roasting and brewing method.、このように飲むやり方はわたしはしたことが無いため初体験です! 「コーヒー」 想像していた通りの香ばしい香りを漂わせるコーヒーはまさにほうじ茶のよう!食後の満腹感をすぅっと撫で下ろすかのような喉越しです。The other day、味岡さんの主催された「野草料理の会」でいただいたたんぽぽコーヒーの優しく香ばしい味わいをふと思い出しました♪ 美味しい料理とワインのマリアージュを楽しみながら、In the store where Ajioka Bushi does not stop、Laughter echoes incessantly。In a space where a sense of unity unique to chartering is created、What is luxury、Exactly this thing。Important anniversaries with family and、Casual dating scene、Or spend pleasant time with friends I want to share with、See Wine&Cafe夏目」を予約されてみてはいかがでしょう。Ajioka,、Madam、Akari's、Natsume、またご一緒できる日を楽しみにしておりますね♪ wine&cafe 夏目 豊橋市東田町3-2 TEL:0532-61-0670 Closed on Mondays:Irregular opening hours:18:00~ ※完全予約制...

Chinese cuisine IBE is delicate and elegant taste therefore your senior citizens also enjoy Chinese cuisine

今から7年前の2007年3月に閉店された浜松では知る人ぞ知る中華料理の名店「静華-せいか-」さんで修行された後、2008年5月15日に上西町に独立オープンされた「中国料理 伊部」さん。Place、It is opposite the dealer Tempos of the used kitchen apparatus。Is not exaggeration to say Chinese restaurant today, representing the Hamamatsu。In the past only a few no parking from、The weekend lunch had been feeling somewhat inconvenience、And extend the grounds next to the currently、Parking has spread greatly、とても利用しやすくなっています♪ 店内は、Staff extremelly atmosphere in shades of Brown。Hall table seats 12 seats、Private room 1 room (4-6) and four-seat counter、There are 22 seats、At lunch time on weekdays though、It is skillfully turns the popular shop。Lunch menu are noodles and rice fit what 6-7, 1000 yen-provides 1200 Yen。As a recommendation、本日の定食がお得感ありますよ♪ セットで付く「甘酢漬け」 程好い酸味と甘味の甘酢漬け。Color well、Boost appetite by the effect of vinegar。 「エビチリ定食」1,200円 こちらが本日の定食。That depends on the main。何にも増してプリップリの歯応えが楽しめるエビがたっぷりなのが嬉しいですね。The taste is mellow and spicy hotness is exquisite。ライスが進む1品です♪ 定食で付く「青海苔と豆腐のスープ」「ライス」 鶏がらベースの旨味に磯の香りがふんわりと口中で広がり青海苔のねっとりとした食感を楽しみながら繊細で優しい味わいを楽しめるスープ♪ 「浅利のあっさりつゆそば」 1,000円 伊部さんのスープは鶏から取った出汁がベースとなり非常にあっさりとした味わいのラーメンですこちらはさらに浅利の旨みが広がるスープに仕上がっています。Noodles、細ストレート麺を使用しており柔らかめ非常に澄んだ上品なラーメンは胃もたれ知らずで最後の最後までスープも美味しくいただけます基本となる味わいが上品で優しいため伊部さんはご年配の方にも大変好評です♪ 中国料理 伊部 浜松市東区上西町68-18 TEL:053-462-2082 Hours of operation 11:30-14:00(L.0)、18:00-21:00(L.0) Closed on Mondays:Sunday...

Maserati Hama Matsu 6 / 14 (SAT) Italy luxury brand car dealer to the Motor City's grand opening!

On the site of the Motor City dealer old Alfa-Romeo、いよいよ「マセラティ浜松」さんが6/14(土)にグランドオープンされます!マセラティ ジャパン株式会社(代表取締役:Mr. Fabrizio Cazzoli)、Sasayama city, Hyogo Prefecture based on imports from sales of vehicles, domestic new car used car sales、Engaged in maintenance of peace、「お客様満足第一主義」を掲げる「株式会社クインオート」(代表取締役社長田畑 利彦氏)とマセラティ正規ディーラー契約を締結。Based on the Maserati latest CI showroom and service Bay established、Shizuoka Prefecture will start full-scale sales activities as a trade。Showroom、Service factory is located in a highly convenient location、Provide suitable for luxury sport brand with high-quality service and elegant atmosphere。In the future、浜松を中心に東海地区での活躍を期待されています!この日はマセラティ浜松のジェネラルマネージャーを務められる杉浦明氏と今月末に開催される丸八不動産とのコラボレーション企画の打ち合わせを兼ねて一足お先にショールームを見学させていただきました!5/31(土)、6/1(日)の2日間のイベント情報が静岡新聞にも掲載されたことから有難いことに多くの反響をいただいております。On the day of、皆様と新型ギブリ新型クアトロポルテを眺めながら楽しい車談義を交わせればと思っておりますご来場ご予約お待ちしております♪ アートフォルム×マセラティ展示会や6/13に開催されたマセラティ浜松オープニングパーティの模様は下記のリンクからご覧いただけますアートフォルム×マセラティ展示会 イベント詳細は画像をクリック! マセラティ浜松OPパーティ パーティの模様は画像をクリック! マセラティ浜松グランドオープン オープン告知記事は画像をクリック! マセラティ展示会 開催が終了しました 内容 マセラティギブリクアトロポルテの展示 日程 5/31(土)、6/1(日)雨天決行 時間 10:00To 18:00 場所 アートフォルムマンションギャラリー 住所 浜松市中区田町226 予約 053-455-0808 事前予約をお願いいたします 主催 丸八不動産株式会社 http://08artforme.com/ マセラティ浜松 浜松市東区北島町772 TEL:053-589-4366 Closed on Mondays:水曜日...

"Grilled quivering" is specially selected beef "Shizuoka where" of specializes in exquisite Wagyu beef is!

住吉街道沿い幸にある「炭火焼 ゆらり」さん。Meat is Shizuoka Wagyu beef "Shizuoka grows" in the commitment、Pork is the "enshū-dreams dreams pork"、Chicken meat is locally produced "chicken".、"Niigata Koshihikari" rice.、And fresh vegetables from local farmers、Eggs and、Have all ingredients product safety commitment、Are provided at affordable prices。こちらのオーナーである雪ちゃんこと雪嶋さんは「丸八不動産グループ」のひーさんこと平野修会長のお友達ということもあり、Is have we got our couples。For parking in front of the shop is widely equipped up to 21、待ち合わせなどにも困りません♪ 店内は、Table seats 50 people、7 counter seats、And room seats 12 guests in each table、For the partition, which is like a semi private room、It is possible to settle down and enjoy a meal。And in-store background music and jazz flow、And while being a yakiniku restaurant、どこか大人の雰囲気です♪ 「生ビール(キリン一番搾り)」550円(税抜) 焼肉と言えば生!ですが、It is here with her husband recently trying to work、I remain in the non-alcoholic Kirin free driver! Agency fee every time so it is unworthy from! However, recent、Even non-alcoholic Kirin free surprisingly and unexpectedly、美味しいと思えるようになっているから不思議です(笑) 「もやしのナムル」380円→190円(お試し価格) 本日のお勧めメニューの中にお試し価格の超お得なおつまみを発見!豆もやしのナムルが何と190円!(Surprise) and a lot of carrots、Smell of crisp texture and sesame oil is dying, it is delicious! And many assorted、こんなにお得感溢れるおつまみなかなか無いですね♪ 「セロリのキムチ」380円 セロリ好きさんには嬉しい1品!こちらも香り、Better texture、程好い辛さがまたビールに良く合い癖になる美味しさです♪ 「人気の牛タン3点盛り」1,480円 熟成タン、Beef tongue、タンの中落ちと美味しいところを3点盛り合わせてくれてこの価格!リーズナブルですね! 早速、3Let's bake varieties! Beef tongue is round in front of、The thick slice on the far right is aged tongue.、奥の細切れが中落ち部分です♪ 炭火はさっと火が入るので、Yaki magistrate has a round good face in front of my favorite tongue (laughs) First of all,、Served from ordinary beef tongue。Squeeze the lemon tightly.、Tan roll up and take a bite! Overflowing gravy、The taste is outstanding! Next、Naka-Ochi。Here is、Because it is thick, it is more chewy than ordinary beef tongue.、I feel moderately fatty。And、Finally aged tongue! This is quite a thick slice! Aged minutes、The flavor spreads in the mouth、You can also enjoy the elasticity firmly.。Because each has its own flavor、牛タン好きな方は是非この3点盛りをお勧めします♪ 「赤身 塩」1,100円 低脂肪で旨味たっぷりの健やかな赤身の甘さが自慢の赤身をガーリックと塩味で。It corresponds to the part of the shintama and the peach.。There is also a splendid red meat and beautiful sashi、Quickly broil、Salt?、You can enjoy whichever of the yamaoi soy sauce you prefer! This lean meat is the best! It's so soft.、No dullness at all、さらりとペロリといただけてしまう旨さ!カルビとか脂身が苦手なわたし達には最高のお肉です!(激旨!) 焼肉のタレは、3Type。The foreground is quite sweet.、Sesame seeds in the middle、The back is yamaoi soy sauce.、Take your choice。Personally,、焼肉は塩か山葵醤油が好みです♪ 「元気の出る石焼きガーリックライス」(大盛り)780円+大盛り追加100円(税抜) 〆にはいつも石焼きビビンバが多いのですが、This time I asked for garlic rice。Because it is stone-baked、Fragrant garlic scent wafts in the air、The charred part is the best! About 5,000 yen for two people to drink and eat one cup each.。It's cheap! After all, yakiniku is、Just a little bit of good food、Most stomach lean without knowing, seems to be what you want! Snow CHAN、また伺いますね~♪ 炭火焼 ゆらり 浜松市中区幸1-1-41 TEL:053-476-1252 Hours of operation:17:00-24:00(L.O.23:30) Closed on Mondays:On Thursday..

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