'Abondance' baked goods and 5 star hotels 'peninsula Hong Kong S.A.R. tea at tea-time bliss

住吉街道沿いにある青いケーキ屋さんといえば「Abondance アボンドンス」さん。Rich taste of authentic France's pastry shop features。And abondance、「コーンドアボンドンス(豊饒の角)」を意味し、And good luck in France。オーナーパティシエのエベルレ ベルナールさんの作り出すケーキを頬張り味わうことで、The name is given hope and hope you had a rich and relaxing time。Cake、Every season seems to change menu、Baked goods are now about 12。You can reserve your celebration cake。The other day、平野淳子さんよりこちらの焼き菓子を差し入れていただきましたので、Not to mention was pleased, and served to the customer、わたし達も至福のティータイムを楽しむことができました♪(感謝) 「ガトーショコラ 苺のコンフィチュール添え」 しっとりとコクがあり、Rich chocolate cake taste of fine chocolate。甘さ控えめの苺の自家製コンフィチュールを添えて♪ ガトーショコラのお供には香港へご旅行なさった髙木弓枝さんからのお土産、5つ星の「THE PENINSULA HOTELS ザ・ペニンシュラホテルズ」のオリジナル紅茶を淹れることにしました♪(感謝) 「ダージリンティー」 ペニンシュラホテルのために特別に作られたダージリンティー。The smell is mild tasting sweet with soft refreshing and approachable。In early April I greeted the end、世間ではGWに突入している方も多いはず。In Hamamatsu、We heard sounds of a lively practice of Hamamatsu Festival night、残念ながらladeには、Also not likely hear the footsteps of the GW、Thankful this time can refresh interval of work in the Office tapping work is today (lol)! Junko、Yumie、いつもお気遣いありがとうございます♪ Abondance アボンドンス 浜松市中区住吉2丁目14-27 TEL:053-473-8400 Hours of operation:10:00-20:00 Closed on Mondays:On Tuesday、第3水曜日 http://www.abondance.jp/ THE PENINSULA HOTELS ザ・ペニンシュラホテルズ http://www.peninsula.com/...

4Tromba sindian opened January 23, "ITAYAMACHI BaR itayamatibal the adult city 角baru

浜松駅より徒歩5分ほどの好立地で人気のロケーションを誇る中央エリアで天神屋さん跡地に2014年4月23日(水)にオープンされた「ITAYAMACHI BaR イタヤマチバル」さんこちらは「ココロオドルオトナの街角バル」をコンセプトに、Though full of airy and lively for today's Barber m、And the casual rich space products and high-quality feel、Private room、BOX seat、Party room、Terrace seat etc.、Couple、Friends、Has become a notch on the settled groups, etc., where you can enjoy the space bar。On the façade、Tuck the glass circular film tension、Décor ideas can overlap depending on the angle、Leaking from the Interior lights also produce glitz。Here is、同じく板屋町にお店を構える「TROMBA トロンバ」さんの新店となり、Women's Association and the parties、Entertainment、Available to the various parties, etc.。This design planning、Store exterior design、T.、Shop display、Various types of sign design、Video production is a、先日もladeで紹介しこちらでも活躍しているデザイナーdEL sp designの河合貞典(かわいさだふみ)くん!実は、8Tromba was opened two years ago in shingle town store's design was also in Kawai-Kun、When you have passed、また新たに依頼され作り出された縁あるお店となるのです♪ 大人バルというだけあって、Despite the black and white dark dear、And forget some playful space。The glittering ceiling of 200 circle mobile、Wind and temperature、While feeling the movement inside at the time of、The entire space is for giving "fluctuation" of light and shadow。Wall became a 150 inch big screen、Creating landscapes in the projection mapping, etc.。During the day、Providing a lunchbuffet and colorful Mediterranean dishes、In the evening、As a dining bar with two faces have pleasing seems。Menu details as shown below.。 ランチブッフェ 大人1,580円 ジュニア(小学生)1,200円 お子様(4歳~6歳)700円 キッズ(3歳以下)0円 120分フリーフード&フリードリンク制。 Freshly baked pizza (0 yen) in order to table you have the。(Margherita、3Cheese pizza、生ハムとアンチョビのピザ) キッズバニラアイス0円 スイーツアラモード1人250円 ランチドリンク ワインやビールなど200円~ ランチパーティプラン 3,000円 150分(アルコールも飲み放題) ディナー タパス類を中心に300円~1,000前後のリーズナブル且つ豊富な品揃え お1人様でも気軽にカクテルやワインを楽しめるよう設置されたカウンターバー。There's powerful wall height glass shelving、ライトアップされて華やかさもプラス♪ フロアを囲むように壁面に設計された個室風の部屋からは、Street enjoying the city appearance of the person or a quiet night of lights、ソファー席でゆったりとした時間を過ごせます♪ テラス席は開放感溢れており木々で囲われているのでこれからの季節は外での一杯も楽しめそうです♪ この日は、Matsui sisters and four people at the dinner。Cheers is also a celebration of the newly betrothed sister and vegetables Minako-Chan (right)。But sisters.、口元がソックリです(笑) 「スパークリングボトルワイン(スペイン、Italy、ポルトガル)」 各2,480円(ハウスグラスワインは400円) スッキリと辛口目をお願いして、Grandlivenza Jaume Serra (Spain)。Built by the same champagne as an authentic bottle secondary fermentation in the Cava。Bright gold color、Has a refreshing aroma of fresh fruit aroma like toasted、Is a fresh taste of dry sparkling wine。スパークリングワインは2本目からは200円引きと大サービス! 「彩りピクルスとオリーブ」 350円 胡瓜、Daikon radish、Turnip、Carrot、Guests can enjoy a cauliflower and olives。程好い酸味と甘味です♪ 「バーニャ味噌カウダ 野菜スティックをディップして」 880円 肉味噌のとろみのない感じのような和テイストのバーニャカウダですもう少しとろみがあると野菜スティックに絡みやすいかも♪ 「フライドポテト」 600円(皮付き、Straight、French、スパイラル) 人気の高い選べるポテトは、Fresh tomato ketchup、Homemade Basil Mayo、Cheese in Demi-glass sauce、Avocado、Spicy curry sauce、But good spicy Chili、Eggs filled with tartar sauce、After all you can choose two favorite things 8 kinds of sauces and spicy cod roe and mayonnaise。This time the、But a good selection of two kinds of spicy chili and homemade Basil Mayo。Nicely spicy Chili、Kawai-Kun was responsible for design here is addictive (laughs)、スパイシーカレーソースがお勧めだそうですよ♪ 「チーズの盛り合わせ」 780円 スモーク、Parmesan cheese、Camembert cheese、Marble four assorted。 「ボイルソーセージの盛り合わせ たっぷりポメリー&ディジョンマスタード添え」 500円 どこに行ってもソーセージ好きの旦那様オーダー(笑)ハーブ系のジューシィーなソーセージの盛り合わせです♪ 「カジュアルボトルワイン(お任せ)」 1,800円(セレクト2,000円) ワインはおまかせボトルにすると200円割引です。Trapeze Austin Chardonnay 2013 (Argentina)。1883Boasting a history from the year、Trapiche! Mr. Robert Parker、Wine Spectator magazine is paying attention、In what range is a world-respected Winery。Is this "Austin" means "flower" in the language of the Inca Empire、Fresh floral、And guests can daily enjoy an ideal wine、100% Chardonnay dry。And the fruity aromas such as Apple or pineapple、爽やかな酸味が特徴的です♪ 「ピザ マルゲリータ」 680円 トルティーヤのような薄いクリスピータイプのカリカリピッツァです。Cherry tomato、Mozzarella cheese、バジルソースのマルゲリータ♪ 「地中海野菜と豆のトマトソース煮込み」 500円 カポナータのようなトマト煮込みでいろいろなお豆が入っていて女性に人気のありそうなヘルシーメニューです♪ 「国産美味鶏骨付きスパイシーケイジャンチキン」 1,280円 メインディッシュは、Order here, invited me to name my favorite Cajun spice。Chicken bone, a volutmiy is a juicy! It is quite dark so pretty solidly locked spice taste。On alcohol、Good dish out little by little.。What is reasonable really is、And hand placed over the price, value for money。Indeed、Tromba?! Our new store、Including the customer ever tromba,、In addition、Atmosphere a little adult lines of people so you can attract。きっと閑静な板屋町の夜を賑わせてくれることでしょう♪ ITAYAMACHI BaR イタヤマチバル 浜松市中区板屋町612-1F TEL:053-525-7435Closed on Mondays:毎週月曜日 営業時間ランチビュッフェ...

At Toyokawa coastal Wildflower cooking Vol.5 in Yutani House by Mr. Shintaro ajioka eating wild plants!

豊橋駅(愛知県)~辰野駅(長野県)まで195.7kmの間に94もの駅があり平均駅間距離がわずか2.1kmのJR東日本飯田線。Beyond Yuya-Onsen station (middle station) one in the middle of the IIDA line、Walk 5 minutes IIDA towards a peaceful alley、Little House on the red roof comes into view across the tracks past the island crossing of rice。これがアーティスト味岡伸太郎氏の別邸「湯谷の家」となります。 Surrounded by green forests and mountains as far as、Peaceful land of cool toilet。Yutani House is located across the line without crossing over。Without crossing this line, manjimaru Yutani home。IIDA line、1At the time one of diamond, however、慎重にスリルを味わって渡りましょう(笑) 湯谷の家では昨年2013年5月より、The four seasons once、3Society to experience the wild dishes over the years, done and done、2014年4月26日(土)は第5回「春野草」の会となります。On this day、Ajioka, organizers for the invitation、Was allowed to participate in a couple。Start time arrived a little more than early ones、Have already started to Pack。 Yutani House opposite the UNO-River (uregawa) flows、At the four seasons, so pretty in the planked River stream、Now you can enjoy fresh young bud。This time the、この付近で採れる野草を野草の達人である山野草研究家のゲーテ高橋氏と食・酒・旅の探求人露久保瑞恵さんの御2人が様々な野草料理で味岡さんの器でおもてなししてくれるというから楽しみです♪ 丸八不動産グループの平野夫妻も到着されたところで、Wild food Association、開幕です♪ 味岡さん自身も準備に精を出しており、Scrapping the brick was used for baking pottery kiln、It is a surprise because they ended up building a pizza kiln and the main dish of the day! To fire everyone interested in inquiring! In this kiln、野草の野蒜(ノビル)を使用してピッツァを焼いてくれます♪ 20名以上の方々が集い、In the House of Yutani、To wild food already prepared more than 20 prior to、And now someone "will!" of before you wait to greet you (lol) chopsticks、主催者の味岡さんからのご挨拶♪ 囲炉裏を囲んで、Our numerous wild food on wooden tables。I was surprised the wild type、Simple is one and the same flavor as well.、Wildflowers of each suit in a well represented nature of palate。そんな野草料理たちを彩るように盛られた味岡さんの無骨で荒々しくも自然に溶け込むかのようなありのままの姿で模る器たちもまた風情があります♪ 春の野草料理おしながき 薮甘草の土佐和え、Geranium carolinianum l. Sesame and miso、Ukogi rice、Braised dandelion root、Boiled salt Beach radish seed、Kojōhama Shiba 漬ku wind、Hostas (URS) with Isobe、Dandelion leaves with Sesame、Salad of hostas (URS)、Green Onion grilled、Nobiru (Nobile) and squid nut、Two-wheeled grass and fried seaweed salad、Chieko pickles、Bush removed and squid with vinegar sauce、Beach radish fruit and shrimp spring rolls.、Oil and fry of polygonum cuspidatum、Mt. Udo (notake) mealy、Green onion and homemade miso、Chieko, topped with bonito dressing、Chive fish cake、Nobiru (Nobile) and hearth baked pizza mozzarella、Cherry tea、Dandelion coffee and a great assortment of 23 species in all。 ゲーテ高橋さん(写真右)が手掛けられた野草料理のレシピや野草の特徴など1品ずつ詳細を説明してくださいます。Especially Goethe Takahashi dandelion coffee brewed aroma drifting throughout the room、Parkroyal on Kitchener road tasted roasted lightly beaten very impressive。Dandelion coffee using coffee beans do not use dandelion root、For non-caffeinated、Patients with insomnia and children、Drinking in women during pregnancy and lactation can be、The hangover or liver、Are also good for constipation。Dandelion、Even the petals served with Tempura、So did not take part of the roots、Enjoy the splendor of this exhaustive our ingredients。Such as boiled salt not eclipsed Beach radish seed、Enjoy a feeling of appetite、Even skilled culinary rare wildflowers、Also the guests salted cherry blossoms cherry blossoms tea、春の香り優しく食卓を華やかに飾っておりました♪ お次は露久保瑞恵さん(写真右)から、We will explain more about 1 characteristics of grasses and wild recipes are handled at a time。Ajioka, more、See recipe for Tempura or ordinary, not、I want to twist "and as was requested in advance、"Can this recipe in the wild! "That surprise found there、We have to eat。Women as a dish full of femininity was、Two-wheeled grass was neatly finished with fruit and fried seaweed salad。And、Or the crisp surface and green onion in the moist fish cakes、The Nobile and mozzarella pizza、And touched the grass is a good dish to be、それ以上に味わいも美味しかったことに大満足です♪ 味岡さんのお嬢様宮田明里さん(写真左)は、Wild food ' this camera has 1 item at a time。In the end、3Ajioka's forthcoming seasons, made wild cooking their books.。前回拝見した花頌抄の生花たちの写真集も素晴らしかったですが野草料理と味岡さんの器たちのコラボ集も楽しみでなりません♪ 様々な野草の中には、Something to eat、Or there are inedible and toxins。Needlessly to say, without knowledge is dangerous。Like this、If under the safety of wildflower studies home、A blessing of nature can be.。And it will work、有難いですね♪ 取り皿と箸をそれぞれに持ち全種の味わいを堪能しようと角テーブルに移動しながら食と会話が進みます♪ 主催者である味岡さん夫妻。It is come taste relishing derived 1 plate one bite at a time。The last time the、Enjoy horse-radish to grow wild in the garden as well as、本当に四季毎の恵みをご存知の御2人です♪ 小さな参加者、Children's perspective、Freed veranda more wild in the playground of crazy is a kind of (laughs)、Feel the breeze of spring、清流のせせらぎが心地良いBGMとなっています♪ シャボン玉を膨らませることに夢中の子供達。Spittle flying and tremble、The light bubbles、Green glitter and projected appearance of the trees filled with the beautiful。Slowly, peacefully passing time、Spend the afternoon calm。 Ajioka, the blind followers of your son CHAN。Ajioka, adorable your son's prior to the、このほころびようです♪ 味岡さん愛犬の花子ちゃんは、In a peaceful quiet、Unfazed even children being touched the tail, is a good boy。However,、Very gourmet doggy、ご飯にはちと口うるさいそうですよ(笑) 味岡伸太郎(あじおかしんたろう) 1949 / 愛知県豊橋市生まれ ART ・デザイン略歴 1日に数本、Spent a while listening to IIDA line trains ran.、A beautiful spring weekend afternoon。The next time、野草料理の会は2014年7月12日に「夏」の会を予定されているようですまた皆さんとお会いできるのを楽しみにしております♪ 味岡伸太郎 http://www.ajioka3.com/...

See Mitsutoshi & Rie wedding party in portetheater ' of the photo album

Of the wedding party were married today Mitsutoshi &Rie Mr. introduces photo album。Round 8 real estate group and the son of General Manager yamaura's former colleagues have taken by surprise in that。Mitsutoshi Hamamatsu shinkin Bank.、By rie has worked at Peugeot Fuji Bussan co., Ltd.、Anyone knows one another tidbit。I had to organise the first half shooting data is printed out to the ladies and gentlemen.、Please see the party including the late so couldn't shoot in the first half to all photos uploaded photo album。...

"Sound of the wind ensemble CLASSICS NIGHT ' in portetheater was a great success!

Recruit member of theatre at portetheater。Current、In the opening campaign first year membership fee can register free of charge。 特典1.特別な会員価格をご用意! ジャズをはじめとする多様なジャンルのライブ・コンサートが一般価格より大幅にディスカウントされます。You will have benefits, such as coupons also are available at portebonur in the facility。 特典2.ステージ目前の特別S席を優先予約! ステージ目の前にして適度な距離感の中、Loud dynamic and acoustic quality taste.、Seats can be seen without leaving the full picture of the stage where if I special S seating area will be。S-seats and good seat reservations will be。 特典3.スケジュールやお得な情報を定期配信! 定期的に開催されるライブスケジュールを定期的にメールまたはDMにて配信いたします。Do not miss your favorite artist information and membership benefits available。 ポルテシアター会員について http://theater.porte.cc/members/ ポルテシアター 〒430-0944 静岡県浜松市中区田町223-21 ビオラ田町1F TEL:053-413-3908Closed on Mondays:On Tuesday us time.:9:00-17:00 http://theater.porte.cc/...

Soba "buckwheat noodle house oomori" with artist ajioka Shintaro, and dinner

中島の住宅街の中にぽつんとある手打ちそばの「蕎麦家 おおもり」さん暖簾越しに変わらず見える店主・大森さん夫婦の笑顔週の2日月曜と火曜日を定休日とし全国各地で蕎麦奉公(笑)をされて忙しい大森さんは蕎麦の大会や会合に出席することも多く、On weekends、The day is often taken closed。People come from far away、Once confirmed the news from the home page、もしくは電話でのお問い合わせをされることをお勧めします♪ 10名ほどの座敷と4名ほどが腰掛けれるカウンターのみの老夫婦が仲良く二人三脚しながら営む温かみのあるお店。Tend to be crowded with regulars even on weekdays.、The rotating of Soba shop early so、It is possible to enter the shop is not in a hurry some time spare us, and have to wait。 On this day、丸八不動産グループの会長・平野修氏の友人でもありアーティストの味岡伸太郎(あじおかしんたろう)さんとお嬢様の宮田明里(みやたあかり)さんが「美味しい蕎麦を食べたい」とご要望があったので、Oomori's Guide。味岡さんが自社出版されている季刊誌の東三河&西遠・西三河・南信 応援誌「そう」では、Each issue has featured themes、十(じゅう)の時に蕎麦家おおもりさんの十割そばを取材してくださったこともありご縁もあるのでご紹介させていただきました♪ 「たべくらべ」1,200円 たべくらべは、Seiro and freshly ground whole can be compared two types of countryside near。Seiro took the skin in front of the、Using the native maruoka, Fukui Prefecture、I feel the sweetness in a brightly colored green。The back ground of the countryside near with near buckweat。In the ground here, feels darker flavor of buckwheat。With salt and aroma of buckwheat and sweet in taste different also。On that first visit、一度に2種の蕎麦を味わっていただける「たべくらべ」は本当にお勧めです豊橋からお越しの味岡さんと豊橋の食文化話をしていたところ「にかけうどん」なるものが名物ということを知りました。"Locked into" the origin loading personal theory that the stronger、Was riding with various ingredients such as kamaboko and fried tofu Udon noodles、From putting that seems like "loading"、And with this name seems to have been。Enjoy the abundantly oozing across bonito dashi soy sauce-based soup "to udon.、During the next visit to Toyohashi、是非いただいてみたいものですね♪ 蕎麦家 おおもり 浜松市中区中島1-31-1 TEL:053-463-2879 Hours of operation:11:30-14:00 Closed on Mondays:Moon、火曜日(夜は完全予約制) http://www12.plala.or.jp/sobaya/...

Local health officials gathered all of us! "Health care Summit in portebonur held

2014Held a banquet in the ballroom of the art wedding space April 23, Viola, the newly born and portebonur collection of local health officials。Private hospitals from General Hospital、Pharmaceutical industry、Thank the many health care professionals, such as medical research、Enjoyed the meal and tour of the portebonur。Please see event pictures and photo albums。 Porte Bonheur ポルテボヌール 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 223-21 Viola, 1.2 floor:0120-208-809(お申し込み・お問い合わせ専用番号) http://porte.cc/...

摘mami "ice Bin-bin Shanley" Dim sum Dim sum, while selected Shaoxing XING sake night

点心といえば浜松で外せないお店が「氷箱里(ビン・シャン・リー)」さん。Ice box Ms. topic、Everyone is "over there is the best!-!" and you'll hear。Of course、Is one of the favorite married couple we shop。"Ice box" (bing xiang) is a "fridge" in Chinese、-RI (li) as well as ' ~ in "seems to mean。Ice in the box in the box-San、土地の食生活を代表する物がありまた「箱」の中には母から家族への愛情が詰まっています【多民族国家・中国の家庭にある「箱」から美味さと楽しさを提供し続けたい!】そんな想いから氷箱里と名付けられたそうです。Place、Located in the train station near walk、Itaya-machi Avenue one would with Y3 building 5th floor East。皆でわいわいと美味しい点心をつまみながら飲むのは楽しいですよね♪ エレベーターで5階へ上がり、Here is the ice bin village entrance。 Shop、4People hung table is placed、In total 45 seats。At the cocktail party、It is possible up to 80 people。Now open for lunch, weekend Saturday and Sunday only。But it is for the first time and bother you at night、On this day、(株)長谷守保建築計画の一級建築士・長谷守保氏と一緒にパークビュー四ツ池の第2邸宅の打ち合わせも兼ねてのミーティングです。Ice box-no-SATO's night menu、Courses are available, advance booking and、You can enjoy a sign little by many kinds of dim sum in the à la carte。1So a reasonable part 1、おまかせでいろいろお願いしました♪ 「パンダビール・チンタオビール」各580円 パンダビールは、Originally produced in China Shanghai beer is、Cannot be imported、Currently has re-appeared in the domestic beer。Cuteness scale, making it a retro label is somehow feel the scent of the Showa era。Taste is normal (lol) in the Chinese beer Tsingtao (Qingdao) beer。In the country's food culture in China、Beer was born in the world's consumption of beer in China。青島ビールはスッキリとしたノド越し重視な味わいなのでさっぱりとしていてどの料理にも合いそうです♪ 「骨髄の麻辣醤和え」580円 こちらは実は、It seemed to back menu、It was ranked in popularity less likely to order for menu。Wearing a gelatinous marrow rather than spicy、Better when mixed with fine spicy strong hemp mala sauce, serve with fresh coriander。That was my first experience of bone marrow、Interesting texture、Gelatinous not care very much about and.。There high hemp mala sauce is the best match, while more complex flavor and punch and smell! This source I'm sure vegetables and tofu、鶏や魚にも相性良さそうです!1皿目からなかなか強烈な感じの良いスタートです♪ 「一味違う特製青島産皮蛋(ピータン)」400円 皮蛋(ピータン)とは、Duck egg that is aged in strong alkaline conditions to produce a Chinese food。Have an exciting taste and distinctive smell strong odor of ammonia and hydrogen sulfide containing、Taste may be divided and。 「韮饅頭(ニラまんじゅう)」5個 580円 もち豚を使ったニラ饅頭で食べ応えがあり、Outside is crusty and the inside improves the texture a juicier 1。氷箱里に来たらまずコレ!と言う方も多いはず!目茶メチャ美味しいですよ! ビールの後は長谷氏が紹興酒を飲み比べしたいとのことでオーナーであるチンタオ(青島)さんこと高屋孝政(たかやたかまさ)さんにお勧めをお願いしました! なかなか中国を代表する6大酒造の紹興酒を品揃えされているお店は少ないはずです!そんな貴重な紹興酒、Glass cup at 500 yen to 800 yen or、3種類飲み比べできるお得な利き酒セット1,300円とあります!いろいろな種類を飲んでみたい方は是非こちらをオーダーすると良いでしょう♪ 「紹興酒利き酒3点セット」1,300円 200ヶ国以上の中国大使館領事館でも提供されている中国政府お墨付きの逸品である古越龍山の善醸仕込み(仕込み水に一部老酒を使用)から東路紹興酒の風格を守る6大紹興酒の唯一の酒蔵である女児紅(にょじこう)10年もの決して出元を明かしてはならない秘密の紹興酒などなど個性派揃いの選りすぐりを先ず3種。Very nice sweet things、What a sweet strong、Mellow richness and is up for sale、スッキリとしたキレがあり飲みやすいものとバランス良くセレクトしてくれました♪ 「特製広東焼き餃子」5個 600円 こちらの凄腕点心師が作り出すお店自慢の点心のうちの1つです。Even getting hot soup overflowing with furniture from the skins and click volume filled with savory and delicious! But I am easily.、できれば熱々の内に味わっていただきたい1品♪ 「丸ごと海老の枇杷(ビワ)型点心」1個 480円 通常メニューにはありませんが、Shrimp are offered special courses at Dim sum.。プリッと歯応えのある大きなエビがもちもちっとした皮に包まれています!食べ応えのある贅沢餃子です! 「白酒利き酒3点セット」1,100円 白酒(パイチュウ)好きなわたし達夫婦。And baijiu、Such as sorghum (sorghum) crops of primary raw materials distilled liquor、It is common in China。飲みやすく優しい当たり口で甘味もありマイルドなので度数が高いことを忘れてクイクイ飲むと危険なお酒です(笑)五粮醇(ゴリョウジュン)48度、Opening Government House wine (coufkash font 38 degrees、精品 二鍋頭52度の3種を堪能喉奥から熱く感じるものがありますよ♪ 「章魚青葱春巻 (タコとネギの春巻き)」3本600円 皮はカリッと、In has plenty of good food ingredients and Octopus。下味がしっかり付いているのでそのまま美味しくいただけます♪ 「小松菜炒め」 ちょっと箸休め的な存在の小松菜のガーリック炒めシャキシャキとした食感が命の野菜です♪ 「鬼斧神工(グイ・フゥ・シェン・ゴン)」620円 白酒52度、Ginger ale、Hanasanshou、Is a cocktail of white sake made with peppers, etc.。Dry ginger ale a tangy pepper or chili pepper and feeling、A unique cocktail flavour of fresh coriander。52So is the degree of baijiu、美味しくて飲みやすいとはいえ飲み過ぎ注意ですね(笑) 「蛸の唐揚げ」 ちょっとしたおつまみが本当に美味しいです!弾力良い蛸の揚げ物熱々でお酒が進みます! 「小籠包」3個 480円 スープが飛び出すので注意が必要とされますがその熱々な飛び出るスープがまた美味しいのです! 「上海蟹蟹黄小籠包 (上海蟹のカニミソ入り小籠包)」3個 870円 上海蟹の蟹味噌入りとはまた贅沢な小籠包です!プレーンの小籠包でもスープをすすりながら美味しくいただきましたがこちらはさらに蟹のエキスもスープに移り込んでいて味わい深いですね♪ 「辣子明蝦(脱皮海老と唐辛子の香り炒め)」1,280円 すっごく辛そうに見えますよね!(笑)でも、Is so hard as it looks there is no。Strong fragrance and flavor rather、It can be soft and delicious shrimp by。Eating the chili peppers、So tasty sauce around with、It is disgraceful that was licking sipping pepper! Once in a while come per hot (laughs) (Qingdao, licking and、お酒の当てになると聞いたので♪) 「紹興酒利き酒3点セット」1,300円 好みの紹興酒を追求するかのように、Where and is another type of Shaoxing wine was also selected three! Ice box-no-SATO's、Just push the yellow rice wine、Was good! Also all kinds of domination are quite strict, set of 3、本当にお得です! 「粉条類の今天的湯粉(本日のタンフェン)」980円 粉条とは、Noodles with crunchy like Korea with 製麺 than the potato noodles。Because the soup with the broth and salt、飲んだ後の〆の麺にピッタリです! 「米線類の雲南過橋米線(グオチャオ・ミーシェン)」1,100円 ここのお店でしか食べられない味だそうです!雲南名物の米線は、Pure noodle made from rice。While over US line is、Yunnan's leading noodle dishes。お腹がはち切れそうになるのを感じながらも美味しいスープはするする入るから不思議です♪ 「苦瓜鉄観音」 体幹トレーニングを週一ペースで通いダイエットをしている(?)わたしのために、Qingdao's recommended that、Is the iron goddess of mercy of the bitter melon (bitter gourd)。Goya, body fat will work effectively from it! Without it feeling bitter、Drift Sayaka perfect tie Guan Yin, mellow taste and meal、満腹の胃に染み渡ります♪ 「食べて良いのかラー油」予約販売1本540円(※材料高騰のため今後値上げされる可能性もあります) 氷箱里さんで数量限定で作られている予約販売のみのオリジナルの食べて良いはずのラー油です(笑)。Previous、When mochi at hase House、Sesame oil on rice cakes in robes which we got to。Asked by a Qingdao, had been introduced on facebook。Early purchase、Or chilled tofu in the House、On the seasonal bamboo shoots、That will make things delicious、青島さんお勧めの食べ方の納豆卵かけご飯×食べて良いのかラー油もやってみようと思います!青島さん、Feast we did! Mr hase、Will also miss this taste from、ぜひご一緒しましょうね~♪...

Gathering all the local beauty industry! Held a "beauty Summit in portebonur

2014年4月21日にビオラ田町に新しく誕生したアートウェディング空間・ポルテボヌールのボールルームで地元の美容関係者を集めた懇親会を開催しました。Beauty salon、ブライダルヘアメイク、、Este、ネイル美容商材など多くの美容関係者の方々にお越しいただき、Enjoyed the meal and tour of the portebonur。Please see event pictures and photo albums。 Porte Bonheur ポルテボヌール 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 223-21 Viola, 1.2 floor:0120-208-809(お申し込み・お問い合わせ専用番号) http://porte.cc/...

Italy regional cuisine "Osteria da Michele" the ranch course

ビオラ田町より徒歩数分の肴町にひっそりと佇むイタリアン「OSTERIA DA MICHELE オステリア・ダ・ミケーレ」さんイタリアの郷土に根ざした料理を得意とし取り立てて派手な飾り気はないもののどこかほっとする素朴な料理を提供されています気軽さと落ち着きのある店内はテーブル席12席とこじんまりとしており居心地良くどこかイタリアのゆるやかな風を感じることができますシェフの千賀一英さんは、After graduating from design school、会社勤めを経て調理師の道へ転身。After the country of Italy to Florence and Siena to stay two years, trained、1999年浜松にミケーレをオープン。15年の月日をずっと変わらぬ郷土料理でおもてなししてくれるお店です。Lunch menu is as follows.。On this day、いつものPranzo A 3,240円をオーダー♪ Pranzo A (アンティパスト、Main course、Dish、Dolce、ドリンク)3,240円 Pranzo B (アンティパスト、Main course、Dolce、ドリンク)2,160円 「前菜5~6種盛り合わせ」 サンダニエーレの生ハムキャベツの蒸し煮有精卵のオムレツ浅利のパン粉焼きトマトのブルスケッタ生海苔のゼッポリーネその日お勧めの前菜が少量ずつ5~6種類いただけどれも素朴で優しい味わいながらにいろいろな味を楽しめる1皿です♪ 「実家から無農薬!!レモンのソース(レモン汁・パルジャミーノ・少量クリーム)のリングイーネ」 爽やかなレモンの香りが芳しくお口に入れた瞬間のさっぱりとした酸味と後から来るクリームのまろやかさが絶妙なバランス!リングイネの食感も良く前回もこちらをいただいてからすっかりファンになってしまった1皿♪ 「白須賀産トマトのソースのスパゲッティーニ・ペコリーノがけ」 トマトソースのパスタでこれほどに美味しいトマトを感じることのあるパスタはなかなかありません。Because it's simple、トマトの旨味が十二分に伝わるパスタですペコリーノの優しいコクも上品にまとまっています♪ 「田舎風パン」 「豚もも肉のロースト・白ワインとブロード(野菜ブイヨン)ソース」 豚もも肉はほろほろとほのけるほどのしっとり加減固くなりがちな豚もも肉をローストでこれほどに柔らかくできるものかと不思議でなりません煮込まれているかのようにソースとの相性も良いです。The side dish is、ジャガイモとビーンズでシンプルに♪ 「仔牛ロースのポルタフォリオ(ハムとチーズを包んで焼き上げる)」+200円 仔牛ロース肉の中からとろ~っととろけるチーズそしてハムも挟まれている贅沢な1品ですハーブを利かせたソースが美味しいです付け合せはサラダで♪ 「パンナコッタ カラメル」 濃厚でねっとりと舌に絡みほろ苦で究極に攻め際を行く濃さのカラメルがまた良いアクセントになっていますパンナコッタ好きのわたしが唸るほど美味しかったです♪ 「クレームカラメル(焼きプリン)」 懐かしい味わいの焼きプリンやはりカラメルが最高です!こちらでは、3種類の中からデザートを選べるのですが今回オーダーしていないセミフレッドもアーモンどのフレッシュ感や食感が楽しめお勧めでなのでどれをいただいてもハズレ知らずです♪ 「エスプレッソ」 食後にエスプレッソいつもランチタイムは比較的静かに食事をいただけることが多いので隠れ家的で大好きなお店です夜はまだ伺ったことがないのですが次回はワインと共にゆっくりディナーを楽しんでみたいと思います♪ OSTERIA DA MICHELE オステリア・ダ・ミケーレ 浜松市中区肴町315-45 TEL:053-454-2860 Closed on Mondays:Monday、第3火曜日 営業時間 [火~金]11:30-13:30(L.O),18:00-21:00(L.O) Saturday 12:00-13:30(L.O),18:00-21:00(L.O) The day and holidays] 12:00-13:30(L.O),18:00-20:30(L.O) http://www.wr-salt.com/michele/...

Seasonal stuff! Fresh! How to boil fresh bamboo shoots and bamboo shoots horsetail table recipes

今が旬!といえば4月の春の味覚の代表格でもある筍竹冠に旬と書いて「筍(たけのこ)」。It is one of the truly enjoy seasonal ingredients。しかし筍といえば、Delicious boiled or even food before 灰汁抜ki down a bit cumbersome approach between。This time the、その灰汁抜きの下茹で仕方の紹介と下茹で後の美味しい筍づくしの料理レシピを紹介します。Bamboo shoots are、Is irregular in size、Something big is one of about 20 cm、Small is one of about 10 cm、The middle one is two.、計4本となります♪ 筍は、Not stained with mud、Intact heads from 3 cm cut off at an angle、Skin into the notches (to be easy to peel)。The skin is、At this time I didn't put。 Rice bran, 200 g (1 to 50 g or so) provides。In the recent、Many come to buy the bamboo shoot was the bran and、If no substitute、Wash rice soup is available。 圧力鍋に筍を入れ筍が隠れるぐらいに水を入れます。That put the amount prepared in rice bran、Close the lid of the pressure cooker, mix a little。筍の大きさにもよりますが、This time the、低圧15分→放置一晩です。 The next morning、The bamboo shoots under the cold、Skewers, I and about to pass and soft、Is made between cool and 灰汁抜ki。Is as easy as to leave。If you don't have a pressure cooker、Should simmer in a large saucepan low hour。And beams.、圧力鍋最強です! 柔らかく下茹でされた筍は、Veneer cut from、Cut in half、Exposed to running water, rinse clean rice bran。 「筍の土佐煮」 材料:Use the medium bamboo shoots 1 minute、Snow peas (for garnish for other green ones can be substituted)、酒大さじ2、1 tablespoon Mirin、3 tsp sugar 1、1 tbsp soy sauce、和風出汁(筍が浸る量)花鰹一摘み 1. 筍は、Slice vertically to the size of your choice。 2.Wine in a small saucepan、Mirin、Put the sugar, skipped the alcohol and add one。 3. 筍をお鍋に入れ、In addition almost Japanese-style broth bamboo shoots hidden cover、From low heat simmer for about 5 minutes over medium heat。 4.After 5 minutes、Add snow peas and soy sauce、Simmer on low heat a little。 5.Fire stop、花鰹 take 1 picked top swinging、Shin is finished and toast。 (During the presentation *、上から花鰹を乗せると香りが楽しめます) 和風出汁がベースのあっさりとした土佐煮はたっぷりの出汁と一緒に筍の味わいと食感を楽しんでください♪ 「筍の漬物」 材料:Use the little bamboo ear 1 minutes、Simple vinegar (powdered)、Pepper (of your choice)。 1.So soft and a little bamboo ear、Cut into thin lengthwise。 2.Ziploc into the bamboo shoots、About lapping suffer Quentin mizkan vinegar put、Chilli if you like, turn on the。 3.Easy pickled vegetables only a few hours (choice of staff so far) put it in the refrigerator.。 Quentin mizkan vinegar is vinegar is not strong for、From me eating her husband like vinegar、Can I use this a lot.。With sweet and sour sauce, vinegar、Sushi、Pickles、Marinated、Sugar is a lot vinegar menu including meat、塩などを合わせることなく簡単に作れますよ♪ 「筍と鶏の炊き込みご飯」 材料:Using a large bamboo shoots 1 minute (vertical slices the size of your choice)、Bite-sized chicken three slices (cut to small and、Another amount of soy sauce's ingredients:、Soak in cooking wine)、Carrot 1 book (shredded)、Shimeji 50 g、Enoki mushrooms (cut into 5 equal parts as) 50 g、Green peas (for garnish for other green ones can be substituted)、US 3 if (sharpening, soak in water)、Japanese-style broth (less than the moisture content of 3 Cook on) soy sauce 80 cc、Mirin 80 cc、Cooking wine 50 cc、1 picking salt。 * Ingredients to your liking and changing views。 1.Sharpening, previously soaked in water and rice into the rice cooker、Turn on Fuji 2.5 per of less than the amount of water for 3 minutes until the Japanese-style broth instead of water。 2.Soy sauce、Mirin、Cooking sake、Stir into the salt。3Cups water content slightly higher。(The seasoning、お好みで分量を変えてください) 3. カット済みの筍、Carrot、Shimeji mushrooms、Mix it with enoki mushrooms、その上に下味を付けた鶏もも肉とグリンピースを乗せて炊飯器の炊き込みコースのスイッチON! 4. 炊き上がりのお知らせブザーが鳴ったら、10Murashi minutes、Stir。 5.The good colorful rice bowl、If 振ri掛kereba white sesame seeds is completed.。 I can't believe my greasy chicken on bamboo shoots good flavor and rich and、Enjoy the flavor and texture of bamboo shoots with shakishaki rice is ♪ (if you want such as onigiri、Bamboo shoots are cut smaller!), extra bamboo shoots、If you max out your、(Change to water every day) is kept refrigerated, soaked in water。If you do not have some、To put a small amount of vinegar into the water and some have better is。Too is much too、Ziploc bags, securely sealed and frozen is recommended。But、わたしは美味しいものは美味しい内に食べちゃいまぁーす(笑)...

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