From Hamamatsu station、FOOD Subaru, located just a few minutes walk from the Act building 2nd floor located "Seasonal cooking Ouchi"Mr. a、"Cooking fresh ingredients of the season"Is the owner of creed。The shopkeeperTetsuo OuchiMr. a、In that provided the real food inedible decorations without sticking Buri、Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、Winter natural fugu (Blowfish).、Expert in natural things of the season cuisine。On this day、Next to 四tsu池 Park、Green space filled with towering Tower apartments "Park View Yotsuike"In2015On January 12 (months)It was grand openingBody stem training Studio "TAiKAN"♪ was held a New Year's party in conjunction with the members and the owners families
Draft beer "The Premium Malt Masters Dream" Cheers ♪ and of facing a 650 yen New Year
Shopkeeper Mr. Tetsuo Ouchi
Shop、Counter 6 seats and four seats for table、6Three that dug kotatsu style loveseat living room。カウンター越しに伺える店主OuchiIs it the knife or、Beautiful aerial work platforms、You can get a glimpse up。Regulars who lovedOuchiSan。Also meet familiar conversation、How to enjoy this shop may also be。Priority booking、事前におまかせコースの価格や人数をお伝えしておくと良いでしょう。On this day、新しくトレーナーとして加わってくれたメンバーの好き嫌いを把握していなかったために、特に事前にお願いすることなくアラカルトで好き好きにオーダーすることにしました♪
"Sashimi platter" market value
人数分で刺し盛りをお願いしました。OuchiMr. so、その日に仕入れた新鮮な魚を楽しむことができるので、盛り合わせがお勧めです。On this day、Tuna、黒むつの炙り、Ark shell clam、Flounder、Halfbeak、Sweet shrimpThe you will distinguish your liking two kinds of soy sauce of barbarian soy sauce and soy sauce kelp wearing a red pepper ♪
Shochu "Seikoudoku (lock)" 800 yen
Kagoshima shochu "Qinggengyudu」をロックでいただきます。日本随一のさつま芋の産地、恵み多き台地が生み出す南薩頴娃町の契約農家が栽培した朝早く収穫されたばかりの黄金千貫100%と敷地内から汲み上げる上質の天然地下水を仕込水に、白麹仕込みにて常圧蒸留で醸し上げています。芋の甘味と余韻が優しく心地良く、It has ♪ a mellow taste.
Pottery 'first light' 900 yen
大好物の魚、lookを焼き物でいただきます。Living in the deep waters near Japan、It is called eye light because the eyes glow large and green.。肉は白身で美味。身がふっくらとしていてふわふわととろける味わい。骨まで食べれて、Moderate Fat Glue、小さい魚でこれほど旨味があるのは素晴らしいです♪
"Smelt of tempura" 1,000 yen
Crisp and fried ofSurf smeltの天ぷらは、塩でいただきます。蕗の薹の天ぷらも添えられており、何とも言えないほろ苦さと山の香りが口中一杯に広がり、一足早い春の訪れを感じます♪
"Sake-steamed clams" 1,500 yen
It is a response to eat only that was Puritsuclamの酒蒸しは、スープと一緒にいただきます♪
"Fried oyster" 1,000 yen
And less shrinkage onlyOysterを軽い衣でサックサクに揚げてあり、中はふっくらジューシィーです。ソースも用意してくださいますが、牡蠣フライもお塩とレモンを少し絞ってさっぱりといただくのが大内さんのお勧めの食べ方です♪
"It boiled corner of special pig" 1,000 yen
Boiled corner of special pigThe、若い男性陣からの要望でオーダー。女性陣とミドルエイジ組は脂が苦手なため、こちらは若手にお任せしました(笑)
"Sakuraebi pot rice" market value
こちらでの一押しメニューとして、入店したら先ず、Clay pot riceを人数分注文しておきましょう。This time the、7人ですが5人前オーダーしました。〆にいただく頃にタイミング良く炊きあがります。いつも白米ですが、On this day、女将さんより「Sakura shrimp」をお勧めされたのでお願いしました。土鍋の蓋を開けると、鮮やかな色合いの桜海老の香ばしい香りが立ち上がります♪
"Sakura shrimp casserole rice and tofu and mushroom miso soup"
Dry shrimp casserole dinnerThe、香ばしく優しい味わいで、男性陣は皆さんおかわりを楽しまれていました。Miso soup with tofu and mushroomも一緒にいただき、ほっとする味わいです♪
"Assorted pickles
During the pickle platter 'Square brackets Buri."There。Square brackets Buri.And the、漬物として使う干し大根が凍ってしまうのを防ぐために、大根を囲炉裏の上に吊るして燻し、米ぬかで漬け込んだ雪国秋田の伝統的な漬物です。秋田の方言で漬物のことを「Angle brackets」と呼ぶことからその名が付けられたそうです。しわしわに干し上げられたSquare brackets Buri.The、御飯のお供に最適です♪
体幹トレーニングスタジオ「TAiKAN」のパーソナルトレーナーの御2人:山田真吾くん(写真左)・小林祐一くん(写真右)
Body stem training Studio celebrated its grand opening at the beginning of this year"TAiKAN"The personal trainerYamada Makoto ShingoAnd cumYuichi Kobayashiくんが熱い想いを掲げ意気込みを語ってくれた新年会。若き2人のトレーナーの今後の活躍を期待しましょう!大内さん、Thank you very much。I will come again!
Seasonal cooking Ouchi
Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672 FOOD Subaru Bldg. 2F TEL:053-452-8600
Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday
Body stem training Studio TAiKAN
Hamamatsu-Shi Naka-ku, y. 3-14-13 in the Parkview 四tsu池
http://taikan.hamazo.tv/
Park View Yotsuike
http://park-view.jp/