lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Enjoy the newly opened BLUE BRICK STEAK HOUSE original aged steak bar

2015/07/25

IMG_9848

New York-style Grill up concept、
As a female-friendly bar of the popular "CLOUD9 cloud nine"And it's sister store
"BLUE BRICK STEAK HOUSE blueblxtakihouse"2015In July, 10 pmTo open sakana-Cho。
Cloud nineMr. a、In the restaurant the food trading company in Hamamatsu、
Engaged in import and wholesale high-quality seafood fresh / frozen、Is a stable company with suppliers across the country。
High-quality food in there、浜松の方にも食べてもらいたいという想いから4MoonA has been opened。
Become a sister storeBlueblxtakihouseMr. so、
You can enjoy the original aged meat in Hamamatsu.

IMG_9854

Place、JR浜松駅より徒歩7分圏内
"Aya's Mieko"Just for the building ownerMieko buildingの2階になります

IMG_9857

Shop、落ち着いた雰囲気で大人の隠れ家的な存在をイメージされており
カウンター10席と奥にテーブル席10席となります
Here you will、美味しい熟成肉に合わせて
"WINE BOUTIQUE PANIER」さんがワインを監修され提供
In addition to、Japanese sake and shochu、カクテルなど多数のアルコール種類を楽しめます♪

IMG_9861

Beer "YEBISU"

2015At 7/31/(Friday)Until the、オープンを記念しウェルカムドリンクサービスとなるため
生ビールのYEBISUをいただきました
シャンパーニュを30杯以上飲んだ後でも意外にビールが美味しくいただけるものですね(笑)

IMG_9864

"Smoked salmon with marinated" 1200 Yen

綺麗な水や空気で育ち世界中で愛されているオーストラリア産のタスマニアサーモンは
燻製香が香り立ち旨味ある脂塩気も優しく上品な味わい
パプリカや茄子ヤングコーンなどの夏野菜のピクルスと一緒に
Enjoy a refreshing as summer dish!

IMG_9872

'Baguette'

IMG_9863

28日以上熟成することで旨味成分が増加し驚くほどの柔らかさを実現するという熟成肉
こちらで一番のお勧めは自社の熟成庫で熟成されたTボーンステーキとのこと
通常のグランドメニューには載せていない
And Tan, also aged meats such as Sirloin steak if you're lucky you might say!
It is recommended to ask for better meat for the day!

IMG_9866

厚切りの熟成肉をじっくりと網の上で焼いていきます

IMG_9874

"Rib-eye steak (250 g) 5000 Yen

リブアイはデルモニコとも呼ばれどちらかというと脂身が多いステーキで
リブ(アバラ)の近くの肉で柔らかく美味しい部位です
専用熟成庫で熟成させ、Flavor、Fragrance、柔らかさを最大限に引き出した味わい
ソースが別皿でチーズとトマトの2種付いてきますが少し甘めの仕上がりとなっているので
シンプルに塩で熟成肉の旨味を味わいながらいただくのが一番美味しいと思います
Now、2軒目の新規オープンの飲食店は浜松の千歳界隈にできたお好み焼き屋さんの紹介です♪

BLUE BRICK STEAK HOUSE blueblxtakihouse
Shizuoka Prefecture Hamamatsu-Shi Naka-ku sakana-Cho 318-16 Mieko Bldg. 2F
TEL:053-451-2929
Hours of operation:18:00-24:00
Closed on Mondays:Sunday
http://www.bluebricksteakhouse.com/(Coming Soon)


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

WINE CLUB HAMAMATSU 第4回「Champagne Party @The thirty floor」開催 Centre Mall in new open teppan-yaki Atsumi nostalgia of pork grilled
WINE CLUB HAMAMATSU 第4回「Champagne Party @The thirty floor」開催
Centre Mall in new open teppan-yaki Atsumi nostalgia of pork grilled

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images