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"Roman La Vita" Trattoria travels to Northern Italy regional cuisine

2015/07/03

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"Burbank barbanco」さんから程近くビジネス街の路地裏でひっそりと営業されており
It provides the food and rustic and warm service in the hospitality
Shop local cuisine of northern Italy "Vu~iba La Vita viva la vita"Mr.。
6Moonの店先では鮮やかに咲き誇るローズが出迎えてくれます
音楽やモノづくりお祭りなどなど様々な角度からのイタリアを楽しめるトラットリアです♪

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"Cave l ' onde"The ownerDaisuke AsanoMr. go
"Asano presents! Hot Toyama in quick turns, Night!」の2軒目は、Click hereRoman La VitaSan。
Is your store、北イタリアに伝わる郷土料理を得意とし
特にヴェネツィアやミラノフリウリ州に伝わるお料理を提供されています
Shop、バールとトラットリアがあり
農家風の気取らない雰囲気の中バールやヴェネチアのバーカロのような使い方もでき
It is also possible to enjoy the dinner as a trattoria (cafeteria) ♪

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"Let's go in the Quick To crispy!"And、2軒目も立ち飲みで行くAsano Presents! (Lol)
そのお店の良さやこだわり特性を短的に分かり易く見事にPRしてくれるのは
様々な経験を積みありとあらゆる美味しいものを知り尽くしたAsanoIt is Mr. unique feats ♪

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Roman La Vitaさんのメニューはどれもリーズナブルで品数が豊富です
Italian northeastFriuli Vu~inechia GiuliaThe、オーストリアやスロベニアとの国境に位置するため
様々な文化の影響を受けており料理も独特
ThatFriuli StateSpeaking of、"Charusonsu」というデザートのようなパスタがあり
手打ちのラビオリにシナモンで味付けしたジャガイモのピューレを詰めた甘いパスタで
砂糖とシナモンの甘み燻製チーズの塩味ミントの香りと様々な要素が絡んだものでAsanoMr. tail is recommended dish ♪

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ChefM. m. 牧谷Mr. a、市内のイタリア料理店などに勤務し、After that、約1年半本場イタリアで修行され
2002 yearItalian restaurant at Kureha "Trattoria Vu~iba La Vita"Open。
Subsequent years to the current 2007Yasuda-choへとお店を移転されています
The charm of still local cuisine and wines of Northern Italy that is not much known in Toyama
I spent every day that are struggling and trying to get to know many of you even a little ♪

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「コ ル ヴ ィ ー ナ · フ ァ ラ ス コ ヴ ァ ル パ ン テ ー ナ Corvina Veneto Cantina Valpantena」

国際的に評価の高い赤ワインでこのクラスでは珍しく陰干しして糖度を高めたブドウを使用しています
ステンレスタンクにて少し長めに低温発酵しクリーンな果実味
手間を惜しまず仕上げられており黒砂糖やプラムの様な濃密な香りがあり
酸味と優しいタンニンを持ちするすると飲みやすく大変バランスの良い味わいを楽しめるワインです♪

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"Meat stuffed frit olive" 600 yen

食べる程にハマるイタリア定番のお惣菜
Taste of enough good acidity and Jushi~i meat olive is delicious spread in the mouth and Juwa~tsu!
Here is、Italy、マルケ州アスコリ地方の名物料理で
ビールのおつまみにも白ワインにも合うイタリアの絶品おつまみです♪

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"Country soup JOTA Toyota transferred to northern Italy border" 600 yen

Owner-chefMakiyaさんがイタリアで何より感動した料理 ヨタ
Since opening、ひたすら作り続け提供されているこちらの看板料理です
この料理はスロヴェニアとの国境に位置する北イタリアコルモンスゴリッツィア地方に伝わるスープ
この地はイタリア語が公用ですがドイツ語スロヴェニア語が頻繁に使われる文化融合の地
It is not used very much in Italian”J”Name but of this soup"ヨ タ" (JOTA)となっていることも異国性を感じます
うずら豆じゃがいもをベースにした農夫のスープに
キャベツを発酵させたザワークラウトを入れた少し乳酸発酵(漬物のニュアンス)が入ったスープ
優しい味わいで素材の旨味が引き出され胃にほっこりくるスープは一度食べると癖になります
Previous、Asanoさんがランチをしていた時に
By high school students drink this Toyota "Delicious ~ ♪」と笑顔で言っていたのを聞き
素人には解りづらい味わいだけに若い女子にもこの美味しさが伝わるのかと
It 'seems to have become happy about heart warms up (laughs)

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"Russia Nyo Ne monkey Start"

"Right or wrong、これも食べていただきたい!」と浅野さんお勧めの腎臓のソテー
新鮮な腎臓だけに臭みも全く無く
柔らかく火入れされた腎臓はスパイシーさとほろ苦さでワインがクイクイ進む味わいです!
Your Mise-gotoAsanoThan Mr. "Please eat this in this shop!"And、
お勧めのお酒とお勧めの料理をセレクトしていただいいることもありますが
None really delicious delicious!
6軒回る内のまだ2軒目ですが足取りがどんどん軽くなるのを感じます(笑)
MakiyaSan、I will come again?!

Vu~iba La Vita viva la vita
Toyama, Toyama Prefecture Yasuda-cho 3-14 TEL:076-413-7166
Hours of operation:11:30-14:00 18:00To 22:30Closed on Mondays:Monday、ランチは平日のみ
http://www.ric.hi-ho.ne.jp/viva-la-vita/

Toyama, Toyama Prefecture Yasuda-cho 3-14

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

From morning until night open! Feel free to craft beer in "Burbank" standing! Attracted to the birthplace of the "thank you feeding cattle" crepe Breton Galette
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