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Toyama French mariage "Chez Fujii" food and wine fun

2015/07/03

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Toyama nurtured by naturally abundant seafood and seasonal ingredients can taste "Fujii Chez Chez Fujii"Mr.。
Prior to、Now "Sunflower restaurant」がある場所で長く営業されていましたが
2011/11に布瀬に自宅兼店舗としてリニューアルオープンされています
After training, European restaurant, owner/chefFujii Tadayoshi.、
Sommelier honed skills at renowned restaurants in OsakaSUGIMURA Shotaさんの御2人が
豊かな海の幸に恵まれた富山の食材の数々を本格フレンチに仕上げたシェフの料理とともに
And countries selected by sommelier, wine is served.

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店内は優雅で落ち着きがあり清潔感溢れる白壁に柔らかい色調をベースにされているため温かな雰囲気となり
4名掛けと2名掛けのテーブル24席と2名~8名まで対応の個室が1つあります

Owner-chefFujii TadayoshiMr. a、
In Tokyo "Kyobashi DOMPIERRE' , 'Ebisu taillebanlobion」などで10年余り
その後ベルギーに渡りミシュラン1つ星の「Sangria de Hotel tropical" 、
And Michelin three-star restaurant "Chez Bruno」で修行し
2004And independence in "Fujii Chez Chez Fujii"Open。

ランチメニューは3種類
Leger 2000 yen
Appetizer, main dish, dessert and drinks
Consider 3000 Yen
Amuse, appetizer, soup, main dish and dessert sashimi and drinks
Degusta ion 5000 Yen
Dessert amuse, sauteed foie gras, soup, today's fresh fish dishes, beef fillet steak, today's specials

This time the、Leger 2000 yenをオーダーさせていただきました

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Appetizers "Norway salmon marinade-organic vegetables and Greece wind ~"

白く柔らかな有機野菜の蕪でつくったパンナコッタをノルウェーサーモンでロール
Little、塩分が強いので昼から白ワインを欲する味わい
エシャロットといくら香草とディルディルのお花
ギリシャ風の冷製グレック(煮込み)有機ほうれん草のピューレを添えて
サーモンの下にはオリーブオイルにフランポワーズのビネガーでさっぱりといただき
アオリイカの墨で作ったレースはアクセントに食感を楽しみます

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"Homemade bucket"

Even bread was dust moisture with the sense of taste is!

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Main dish "Noto produced miraculous Meuniere-kakina source ~"

能登のメダイのムニエルに能登牡蠣を添えて
彩りよく富山県産無農薬野菜ソテー、Asparasobergiu、
有機野菜のかき菜にオリーブオイルを和えたソースでいただきます

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Homemade bread

バゲットに続きこちらの丸パンも美味しいです♪

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Main dish "sautéed chicken-lemon cream sauce ~"

国産鶏モモ肉を皮面パリッとソテーし国産レモンの皮を風味付け
ソースはレモン風味のクリームソースでいただきます
タップナードソースブラックオリーブにアンチョビナスタチウムと花を添えて

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"Orange verbally"

The white chocolate-made Chocolat anglers
チョコレートのクッキーを細かく砕いたものを添えて食感を楽しみます
フルーツとオレンジの皮をカリッと乾燥させたセックを添えて

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"Coffee"

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Petits fours

ChefFujiiIs it than whats out of service! (Thank you)
フランボワーズのギモーヴにフリーズドライしたフランボワーズを添えて
ココナッツガレットチョコレートのラングドシャ
下に敷いてあるのはカカオの豆を細かく砕いて燻したもの
To accompany the coffee was delicious!

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Fat chef Fujii tadakichi-San and the sommelier SUGIMURA's photo
Thank you very much!

Chez, chez Fujii Fujii
富山県富山市布瀬本町5-9 TEL:076-421-5887
Hours of operation:11:30-13:30 18:00-21:00Closed on Mondays:Monday
http://chez-fujii.com/

5-9 honcho Shi nunose, Toyama City, Toyama Prefecture

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
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https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

The miracle of South Nanto City Johana "kigyo Matsui" silkworm! Johana beautiful traditional woven natural silk "Sacred House of Fuji" lunch dish with delicate Japan Toyama's rich sea
The miracle of South Nanto City Johana "kigyo Matsui" silkworm! Johana beautiful traditional woven natural silk
"Sacred House of Fuji" lunch dish with delicate Japan Toyama's rich sea

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