lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

'Brirantesuzuki' in full course of sheer "visions of Japan's oldest Island pig accomplished

2014/11/15

AQ2I9192

Tokyo's Nishi-Azabu "Ristorante alport"The later trained under chef Kataoka Ichigo、An independent Honda Tetsuya there had been sous chef Chef "Ristorante HONDA"But the arm polished、A year or so after his training in Italy、To return to the local city Hamamatsu independence open.Tomoki SuzukiChef shop "BRILLANTE IL SUZUKI brirantesuzuki"Mr.。From the train station 10 minutes walk from pub Street lamp Street within walking distance、Tantalizing smell of grilled chicken、Narrow backstreets of little unusual places。Is marked with a red sign was hung on the wall.

AQ2I9194

Climb up stairs、Wood dark brown to olive trees decorated with iron art door、Here is the entrance。"Brillante"And is in Italy"Shine""Glamorous"A word that means。Hamamatsu City、And want to shine with your legs to carry... and I think not, so the name!

RIZ00401

Shop counter seats only.10Seat。My grandfather、To my fatherArchitectIn a Suzuki chef、I feel the attention to design and make the space。And chef also Scandinavian furniture like Suzuki's thoughts are put thereChairThe、There is a rounded back、I didn't get tired sitting、Good as armchair length、Gem cherry wood color changes through the years and was chosen?。Italy who is 1-2 hours, let alone、3-Have a habit over time of about 4 hours, and enjoying a meal。Eager to spend much time on select chairs。Commitment is not in the Chair、One of the items for enjoying food、CutleryAlso reflects the。Sanjo manufacturer a co-production with lacquer cutlery、Lacquered glossy red dyed bright table。It is also is affixed to the side of the knife and fork chopsticks nice。The menu is、18From: 21 a.m.TheCoursesHas become、6,480CircleAnd10,800CircleThe two courses only、10,800CircleOf course it is ideal's reservation 3 days before。21At:The、À la carteIn the time zone where you can enjoy and will。This time the、事前に予約し10,800Circleのおまかせコースをお願いしました。And、この日よりladeThe camera isCanonの最高峰Is1DXに新調されました!(凄)旦那様のカメラとしてずっと活躍してくれた1D MarkIII.はわたしの手に(嬉)2人とも慣れないカメラの勉強に励む日々が続きそうです!1DXの初撮りをこちらのブリランテスズキさんで行います!表現力の豊かさピンのシビアさ立体感艶めき全てにおいて優秀なカメラの写真をお楽しみください♪

AQ2I9197

スプマンテ「フランチャコルタ ブラン・ド・ブラン・ブリュット カヴァレッリ」イタリア グラス1,674円

The highest peak of the spumante、In "Franciacorta"、Months del Bosco、And Bellavista"Three major Franciacorta.Talented said cavalleri。Wine Kingdom 40 no.Now、"Italy all 20 States strongest 50 books.To"Blanc de Blanc Brut'Chosen as、Hallmarking is quality! Known as the No.1 Japanese Italy wine sommelierNaito, KazuoMr. "cavalleri spumante and fruit tasted sweet and attractive umbrella。Women who love champagne too convincing quality。"And the rave reviews! Comment as follows、凝縮された果実味の蜜が味わえとても美味しいスプマンテです所有する畑はエルブスコでも最高の区画と呼ばれる34haを所有しながらその面積を拡大することなく今でもフランチャコルタ用には僅か7haの畑に植わるシャルドネだけを使用する極めて贅沢な造りを継承しているそうです極めて黄金色に近いゴールドの輝きを帯びた色合いに口の中を魅惑的に愛撫するかのように優しく柔らかく刺激する泡さらに弾ける泡の後からまったりと現れる香ばしくもふくよかな贅沢なるまろやかさを持った果実味を味わえます♪

AQ2I9201

"Homemade Grissini" 黒胡麻とカレースパイスの2種

AQ2I9203

アミューズ「白トリュフ卵とクレーマ キャビア添え」

白トリュフの香りを移した卵の卵黄だけを湯煎にかけてとろみのあるクリーム状に仕上げていますその上にスパイスナツメグなどのクリームを合わせまろやかな風合いにアクセントにキャビアとあさつきを添えていますスプーンで掬い上げ含むとふわっと香り立つキャビアの濃厚な香りが口中から鼻へと広がります中にバルサミコ酢を忍ばせており混ぜ合わせると甘みを増し二重に楽しめます♪

AQ2I9206

「シャブリ プルミエ・クリュ ヴァイヨン ドメーヌ・ジャン・コレー」フランス ブルゴーニュ シャブリ地区 375ml 5,076円

ドメーヌ・コレーはシャブリに1792年より代々伝わるワイン造りの家系。1952年に初代マリウス・コレ氏の息子ジャン・コレ氏がドメーヌ・ジャン・コレを設立し、1979年にジル・コレ氏が醸造に加わったことでドメーヌ・ジャン・コレ・エ・フィスとなりました現在の醸造長はジル・コレ氏の息子で4代目となるロマン・コレ氏で、2009年の仕込みから指揮をとっていますステンレスタンクで発酵しフードル(かみなり)と呼ばれる8000Lの木樽で熟成グレープフルーツなど柑橘系のフルーツに樽の香りで火打石のようなミネラル感があり酸味も綺麗なシャブリらしいシャブリ♪

AQ2I9207

前菜「イタリア産フレッシュポルチーニ茸と白子のソテー 魚介を合わせたバターソース」

イタリアから届いたばかりのフレッシュポルチーニ茸は見事な香りと大きさでとろっとろの味わい!白子よりもとろとろな仕上がりに驚きです!全て食べれられるハーブを添えてディルセルフィーユナスタチウムを一緒にいただきます♪

AQ2I9209

Homemade breadUsing whole wheat flour、Good flavor, and sweet、Goes well with the sauce and soft。

AQ2I9212

温かいパスタ「鮑のジェノヴェーゼ トロフィエ」

トロフィエはイタリア北西部リグーリア州ジェノヴァで生まれた手打ちのショートパスタで木くずかんなくずの意味を持つTRUCIOLOが語源です手のひらで4~5cm長さの細いひも状に伸ばし左右の端をねじれた形に作る手打ちのショートパスタですもちもちとした食感が特徴でとろみのあるジェノヴェーゼソースとも良く合います鮑の贅沢な磯の香りと柔らかさがGood♪

AQ2I9217

「ル・オー・メドック ジスクール2008 シャトージスクール」フランス ボルドー 6,696円

シャトー・ジスクールはマルゴー村の格付け第3級シャトー長い歴史品格がありそして常に高品質なワインを造るため世界的に人気が高いシャトーですその広大な畑はマルゴー村とマルゴー村の境界を越えた部分にまたがって広がります格付け第3級のワインはマルゴー村のエリアのぶどうから作られますがそれ以外の畑オー・メドックと呼ばれるエリアから造られるのがこの「ル・オー・メドック・ド・ジスクール」です。 But、シャトー・ジスクールの醸造チームが同じ醸造方法で作るというこだわりつまり葡萄の獲れるエリアが僅かに違うのみで中身は格付けワインの技術の粋が詰まった本格派ボルドーワインなのです複雑な土壌が生み出してくれるエレガントさ有り余るほどの凝縮感とたっぷりの滑らかなタンニンそしてリッチな味わいが楽しめます♪

AQ2I9218

温かいパスタ2「オルツォとトピナンブールと百合根のリゾット フレッシュフォアグラのソテー添え」

オルツォとはイタリア大麦でそちらを100%使用したリゾットは食感が良く食べ応えがありますトピナンブールとはフランス語の名前で日本では「キクイモ」英語では「エルサレム・アーティチョーク」と呼ばれています百合根のとろみと菊芋の食感そして大麦の噛み応えを楽しみます今の時期でしたらフレッシュフォアグラの代わりに入荷したばかりのアルバ産の白トリュフをシュッシュと別料金で追加することも可能ですよ♪

AQ2I9221

肉料理「日本最古の幻の島豚KAZUGOROUのロースト」

宮城県で一五郎さんという方が育てている在来希少種である「島豚KAZUGORO」日本最古の幻の島豚で肉質はきめ細かい赤肉と極上の脂身を誇ります島豚本来の甘味と旨味と歯応えそしてスッキリとした後味で豚とは思えぬしっとりとした肉質感どちらかというと猪のような獣臭もあるため独特な味わいこの豚は脂身が特徴的で肉3に対して脂が1ぐらいあるそうですその脂身を美味しく味わってもらうためにも脂身の部分は肉とは別にじっくりと火を通すことでサクサクとした面白い食感に仕上げています脂身が苦手な方でも食べれると思います添えられた野菜もそれぞれの素材の味わいを楽しめるよう美味しく調理されていますシェフの鈴木くんがこの島豚でソーセージも作ったそうですよ!そちらも美味しそうですね♪

AQ2I9224

デザート「リコッタチーズとココナッツのムース 蜜柑のグラニテ添え」

事前予約の際に旦那様がデザートのバースデーデコレーションをお願いしてくれてあったようで、3度目のバースデーお祝いをしてもらいました!(嬉喜)"Asia, Ms. Ah and this is"Ayaco"I."And "AyaKo"But not" Ayaco」を忠実に再現してくれました!そんな配慮がまた嬉しくて嬉しくて!(感謝)都田で採れる小粒の蜜柑をさっぱりとしたグラニテに仕上げコンポートされた蜜柑も添えられています上のグラニテと下の層のリコッタチーズとココナッツの優しい甘みが感じられるムースと一緒に様々なフレッシュフルーツをいただくと食感を楽しめながら食後のデザートとしてスルスルと胃の中に入っていきますやはり鈴木くんのデザートはバランスが良く絶品ですね!食事の〆を飾るデザートはあっさりしている方が好みです♪

AQ2I9232

"Coffee"

The cup of、沖縄の作家さんの作品。You can feel the warm but chic.、The where?。添えられたさとうきびのコーヒーシュガーを噛じりながらいただくとコーヒーの苦味と優しい甘みも楽しめますよ♪

AQ2I9233

Petits fours, Apple ice cream truffle and Aomori Prefecture Industrial miracle

黒トリュフを贅沢にアイスクリームに使用香りを楽しむデザート!絶対に不可能と言われた無農薬リンゴの栽培に成功し"The Apple of miracles"として大きな話題を集めた青森のリンゴ農家・木村秋則の実話を映画化されたリンゴですI want more people to tasteと鈴木シェフの優しさから上品な酸味と瑞々しいフレッシュ感たっぷりの美味しいリンゴです♪

AQ2I9238

Jasmine tea

ブリランテスズキさんでは、AlreadyNew year's cuisineの予約を受付けていらっしゃいます日本の御節とは一味も二味も違ったブリランテスズキのオリジナルお正月料理。24ピースの小皿料理と鴨赤ワイン漬と生ハムの盛り合わせの2皿セット(4~5人用)で32,400JPY (tax included)、15ピースの小皿料理と鴨赤ワイン漬と生ハムの盛り合わせの2皿セット(2~3人用)は24,840JPY (tax included)It is。予約締切は12May 24, (Wednesday).With that。御節料理って注文したことないのですがブリランテスズキさんの小さなカップに入った特製料理はケータリングでいただいたことがあり時間が経っても美味しいものばかりですのでお勧めですよ!鈴木くん、I will come again?!

BRILLANTE IL SUZUKI brirantesuzuki
Address:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 322-13 lamp alley building 2F TEL:053-596-9620
Hours of operation:Omakase course 18:00-21:00 À la carte 21:00-23:00(L.O) Closed on Mondays:Wednesday
http://www.brillantesuzuki.com/

322 -13 tamachi, Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Middle floor renovation sneak preview "Park View Yotsuike"! Thank you for your visit! Asian fusion restaurants 'Restaurant Kelapa Kelapa 11/27 to new open!
Middle floor renovation sneak preview "Park View Yotsuike"! Thank you for your visit!
Asian fusion restaurants 'Restaurant Kelapa Kelapa 11/27 to new open!

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images