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Counter seats only Italian "brirantesuzuki" 6 years anniversary special course

2015/05/16

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Tokyo's Nishi-Azabu "Ristorante alport」の片岡護シェフの下で修行された後
An independent Honda Tetsuya there had been sous chef Chef "Ristorante HONDA」でも腕を磨かれ
A year or so after his training in Italy、地元浜松に戻り独立オープンさせた
Tomoki SuzukiChef shop "BRILLANTE IL SUZUKI brirantesuzuki"Mr.。
From the train station 10 minutes walk from pub Street lamp Street within walking distance、Tantalizing smell of grilled chicken、Narrow backstreets of little unusual places。
Is marked with a red sign was hung on the wall.

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Climb up stairs、Wood dark brown to olive trees decorated with iron art door、Here is the entrance。
"Brillante"And is in Italy"Shine""Glamorous"を意味する言葉
Hamamatsu City、And want to shine with your legs to carry... and I think not, so the name!

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Shop counter seats only.10Seat。My grandfather、父共にArchitectである鈴木シェフ、I feel the attention to design and make the space。
And chef also Scandinavian furniture like Suzuki's thoughts are put thereChairThe、There is a rounded back、
I didn't get tired sitting、Good as armchair length、Gem cherry wood color changes through the years and was chosen?。
Italy who is 1-2 hours, let alone、3-Have a habit over time of about 4 hours, and enjoying a meal。
Eager to spend much time on select chairs。
Commitment is not in the Chair、One of the items for enjoying food、Cutleryにも反映します
Sanjo manufacturer a co-production with lacquer cutlery、Lacquered glossy red dyed bright table。
ナイフとフォークの横に添えられた箸があるのも嬉しいですね
The menu is、18From: 21 a.m.TheCoursesになっており6,480CircleAnd10,800Circleの2コースのみで
10,800Circleのコースは3日前の予約が理想だそうです
21At:The、À la carteで楽しめる時間帯となります
This time the、BrirantesuzukiMr.6AnniversaryAre provided in
Suzuki-KunSpecial course 13000 yen (tax excluded)Are reserved.
(内容はお客様により異なます)

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"Sant Aniol Santa GAL gas water" 860 Yen

サンタニオルの水源はスペインはフランス国境に近いピレネー山脈の原始のままに保護された
600haにおよぶLa Garrotxa火山公園内にあり
ピレネー山脈の約100万年前の純火山性地層で年月をかけゆっくりと過され
太古に形成された泉からこの上ない純粋さで湧き出ています
中硬水でありながらナトリウム含有量の割合が少ないソフトな美味しさは世界中のレストランで評価され
炭酸微炭酸無炭酸と3種類ありどんな料理にもよく合います♪

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"Homemade Grissini"

トマトとアンチョビカレースパイスの2種

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"Amuse"Polenta Sauté and beets

ポレンタとは小麦の生産に不適な北イタリアの寒冷な山岳地帯で主食とされてきたものでイタリアではポピュラーな料理
Here is、とうもろこしの粉を炊いて固めてからソテーしたもの
リコッタチーズとサルサベルデのソース
まろやかな味わいとサクサクした食感が特徴のイギリスのマルドンの塩を添えてお好みで付けていただきます
Beets were cut in half along with colorful, beautiful your appetizer?!

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See Aizu from horse tartar with poached eggs served with veal tongue "

会津産の馬肉のタルタル仕上げにポーチドエッグとチーズのクロッカンテ
In the back、仔牛のタンを添えています
ポーチドエッグを潰しながら混ぜ合わせていただくとまろやかさとコクが広がり
肉質が柔らかく旨み溢れる馬肉と良く合います
仔牛のタンはタン元を使用しているため脂がのっておりしっとりと柔らかく旨みがあります♪

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Homemade bread

全粒粉を使用しており香り良く甘みもありふっくらと柔らかくソースによく合います

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"RIS de veau baked veal with Morel mushroom sauce"

仔牛のリードヴォー(仔牛の胸腺)を濃厚なモリーユ茸のソースで仕上げ
Enjoy the fragrance is wrapped.

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包みを開けるとふわっとモリーユ茸の香りが立ち込め良い香り!
ブルターニュ産の希少なリードヴォーは柔らかくこっくりとしたミルキーさが楽しめます
濃厚なモリーユ茸のソースにはパンを付けていただくとまた美味しいです♪

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Cold pasta "seafood Cappellini"

北海道産雲丹やアワビ三河産の大粒な極アサリ、Scallop、Octopus、イカと贅を尽くさんばかりのラインナップ!
ナスタチウムの花と葉カラスミを添えています
Is a happy summer in Iwata produced tomatoes and chilled pasta!

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"Summer truffle"

お次の料理に使用します

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The sous chefGoToくんが温製パスタにたっぷりとサマートリュフを振りかけてくれます
サマートリュフは香りが少ないと言われますがそれでも十分に良い香りが立ち上がります♪

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"Lobster ravioli summer truffle sauce"

直径5cmほどの大きなラビオリの中にはプリップリのオマール海老がゴロっと入っており
生地を少し柔らかめにしカットしやすく仕上げています
Serve with rich sauce with truffle.

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Palau's natural Madoka

Brirantesuzukiさんで魚料理をいただいたことがなかったので鈴木くんに事前にお願いしました
2kgサイズの天然マダカの背と腹の部位を2種
一晩寝かしたマダカは旨味がありふっくらと仕上がっており
赤ワインソースとフランス産ホワイトアスパラのピュレを添えていただきます
付け合せの春キャベツのローストは生ハムと一緒にソテーし香りを移し込んでおり甘味と旨味が引き立ちます
Shades of the pottery is ordered into Okinawa's writer is also nice!

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"France quail roasted foie gras sauce"

フランス産のうずらの胸肉をローストしフランス産のフレッシュんあフォアグラを添えていただきます
ローストした付け合せの蓮根や蕪などの野菜は墨で色付けした自家製パン粉の上に添え
衣を好きなだけ纏わせていただくというユニークな手法です
バルサミコ酢のソースとサルサベルデでいただきます
小さな小さなうずらは肉質はあっさりとしながらに旨み豊かに溢れています♪

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"Citrus Shortcake

ショートケーキといってもコースの後にいただけるようさっぱりと仕上げられています
ロールケーキ用に仕込む口溶けの良いしっとりとしたスポンジケーキをカットし
ヨーグルトの入った生クリームに食感の良いメレンゲやクランブル
いろいろな柑橘で日向夏や八朔甘夏オレンジなどにマンゴーやパッションフルーツ
Because if you go under the citrus jelly and under and Perry and will get eaten!

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Petits fours "chamberina (chocolate baked goods) and kumquat Compote"

In foreground、丁寧に切込を入れて種を取り除いてくれてある金柑を白ワインで煮込みミントの香りを纏わせてほろ苦コンポートに
At the back is、Belgium industrial、カカオ70%と63%の2種類をブレンドすることで生まれた口溶け滑らかで
Is a rich cocoa flavor life type of baked goods!

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"Coffee"

In Okinawa's writer's obsession withSuzukiCum、年に数回自らの足で買い付けに出向かれます
GWに出向かれた際も作家さんの個展が「Okinawa Institute of science and technology」で開催されたそうで
その時の様子を話してくれました
"沖縄に行く際はお勧めのお店は任せてね♪"And in OkinawaSuzukiMr。
わたし達もお返しにToyama tourShould I already have (lol)

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Jasmine tea

SuzukiAnd cumMadamAndGoToくんとの楽しい会話と共にゆったりとしたディナーを楽しむことができました
6AnniversaryBy saying that、帰りに素敵なお茶菓子等のお土産付きのディナーとなりました!(感謝)
I will come again?!

BRILLANTE IL SUZUKI brirantesuzuki
浜松市中区田町322-13 ランプ横丁ビル 2F TEL:053-596-9620
Hours of operation:Omakase course 18:00-21:00 À la carte 21:00-23:00(L.O) 定休日:Wednesday
http://www.brillantesuzuki.com/


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"Irgcciolo" new menu great lunch of aged pork Enjoy the chef "Rattana" home Chiang Mai from local hawker fare!
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