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In the popular Italian means 'irgcciolo' dog of tomizuka, pleasantness and including dinner

2014/06/06
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An Italian in the corner of shijimizuka archaeological sites along the White Street "IL CUCCIOLO IL cucciolo"Mr.。2008On March 14.The thing from being opened、Restaurant lunch, sounding units near beautiful Madame, couples and also be in the、Has become a popular spot for not breaking off the feet of guests from far away from one of the Nagoya got a high evaluation of the famous blogger's。CUCCIOLO cuccioloAnd the、In ItalianPuppyThe mean。Say the name of the image、Cutlery rest set in a miniature Dachshund、Would be nice in a small and charming sense shop。It is recommended to always crowded so reservation!

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Shop、White and brown colours and、Has become a window bench seat、Lined cushion dark、In the pendant type warm lighting、There are very simple, yet welcoming friendly atmosphere created by。The number of seats is 14 seats.。Dinner courses、5,700Only in yen and Yen 6700 2 course、I think basic advance reservations are recommended。On this day、Join us in Maserati exhibition the other day "Daikokuya"The President andBased on Makoto SuzukiInvite you to dinner。6,700Of course ordered in advance.

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"Since, marvorti Prosecco-di-Conegliano" Italy Veneto

Since marivortiCompany、1868 yearAntonio sinceBy founding。1860He is introduced to drink champagne from a friend, impressed by、Convinced that these wines should be able to build in Italy、Result of trial and error、イタリアで初めてシャルマ方式によるスパークリングワインを生み出しています。Also、シャンパーニュ方式でのスパークリングワイン造りにもいち早く取り組むなどイタリアのスパークリングワインの歴史に大きな役割を果たし、In addition he founded owner as well as the leader of Italy's first brewing school in Conegliano brewing school、Such as to produce numerous name BREW House、Also a person who worked to improve the quality of the wines of Italy。In the 44th American PresidentBarackMr.Party to celebrate the inauguration in、ThisSince marvortiThe Prosecco is employed in Japan also became。Closer to the transparent color to diffuse bright straw color。Emits the aroma of wine with the aromas and delicate。In the dry taste、Suave and classy and refreshing。Moisten the throat in the early summer in the bubble of sustainability is beautiful!

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During the introduction to menus、Jerking off at the table of vegetables and ingredients。On this day、Buddha of white asparagus、Artichokes cream、Aspergiusobergiu、Is where you will find delicious courses with Girolle mushrooms。食材の名前や特徴を覚えるのも楽しみ方の1つですね♪

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「ボッコンチーニとブッラータチーズ 自家製のセミドライトマトと鴨の生ハム」

水牛の乳で作ったモッツァレッラ・ディ・ブーファラのピンポン玉くらいの大きさものはボッコンチーニ(Bocconcini)Also known as、In Italy, "ひとくちサイズ"The mean。And、モッツァレッラはナポリが州都のカンパーニャ地方のものですがフレッシュなモッツァレラの中に生クリームを巾着状に包んだイタリア・プーリア州発祥の個性派チーズがBullata (Burrata)It is。どちらも鮮度が命でフレッシュなチーズの瑞々しさと滑らかなとろける味わいが口いっぱいに広がりドライトマトと鴨の生ハムに良く合います♪

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Homemade bread 外はカリッと中はふわもっちり

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"Gavi 2011 La Raia GAVI la Lia "Italy Piedmont

The other day、Owner-chefUjiharaさん夫妻はイタリアのワイナリー巡りもされお勉強されてきたようです小鳥が野草の上で一休みしている様子のエチケットが可愛らしくお次の白ワインはこちらに決定白い花甘味のある柑橘熟したライムもぎたての青いバナナ口に含みますと綺麗でフレッシュな酸味が果実味によく溶け込んでいます密度が高く程好い重みも感じますがスルりと口当たりの良いミネラル感溢れるワインです♪

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「伊うさぎのガランティーヌ カルチョーフィのマリネとオリーブ」

イタリアうさぎのガランティーヌは内蔵物の苦手な旦那様を気遣ってくださり内蔵物を使用せず作ってくれたようであっさり目に仕上がっていますガランティーヌとは肉の骨を取り除いて広げ詰め物を巻いて円筒形に整えブイヨンで煮るか蒸し焼きにしたものを輪切りにしていただくことで見た目にも美しい料理です丸く白い上部がうさぎちゃんの胸肉だそうで小振りなサイズ感が判りますカルチョーフィ(Carciofi)And the、英語名でArtichokeAre called、日本名ではチョウセンアザミAlso known as、イタリア食材として目にする機会が多い野菜マリネされたカルチョーフィもサラダのように味わえます♪

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「Vino Nobile di Montepulciano 2009 Dei ヴィーノ ノービレ ディ モンテプルチアーノ デイ」イタリア トスカーナ

1964 year現当主マリア・カテリーナのお爺さんにあたるアリブランド・デイがボッソーナ荘園を購入したのが、Thisカンティーナ・デイの始まりすり鉢状になったボッソーナは常に風が通りライムストーン比率が高い粘土質土壌でワイン造りには最適な環境当時は色々な野菜や果物を栽培していましたが徐々に葡萄の栽培に力を入れるようになり遂には1985 year朽ち果てた醸造所を整備し自らボトリングまで手掛ける事となります1991 year歌手として活動していたマリア・カテリーナが継ぎ彼女の土地とブドウ畑の中に専念し"I believe I have elements common to music and wine"And、更に品質を高めています。The grape varieties、プルニョーロ・ジェンティーレ(サンジョヴェーゼ)90%カナイオーロ10%トスカーナのポムロールと称されヴェルヴェットのような質感鮮やかなルビー色で熟したチェリーやプラムのようなはっきりとした香りバランスのとれた味わいで伝統的なトスカーナ料理との相性が良く赤味肉との相性が良いとのこと♪

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「御前崎アオリイカのスミ煮のキタッラ ゲソのグリルと」

Chitarra キタッラIs in ItalyギターThe mean。このパスタをつくる道具が長方形の箱にギターの弦のように針金が張ってありこの道具を使って作ることからキタッラの名が付いています断面が四角になったパスタなので別名squadretti スクアドレッティともいいますアブルッツォ地方の郷土パスタで仔羊の煮込みソースであえるのが伝統的ですが今回の濃厚なスミ煮にもよく絡み合い赤ワインが進む味わいです♪

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「アニョロッティ ダルプリン(ほうれん草・リコッタチーズ・竜神豚)セージバターのソース伊産サマートリュフ」

アニョロッティ・ダル・プリンAnd the、北イタリアのピエモンテ州に「あらゆる種類の肉料理の残り物を利用する」という意味を持つラビオリの一種で「プリン=摘む」という意味の通り具を包んだパスタ生地を手で摘んで形を作る詰め物パスタです今回は中に、Spinach、リコッタチーズ竜神豚が入っています竜神豚の甘味と肉汁が楽しめセージバターソースにサマートリュフの香りが乗り濃密なコクと味わいを楽しめます♪

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「舞阪山天然真鯛のソテー じゃが芋・アンチョビ・クリームソース 仏産ホワイトアスパラガスローストアスペルジュソバージュと」

天然真鯛の皮はパリッと香ばしく優しいクリームソースで仏産のホワイトアスパラガスはローストで独特の香りと食感は粘りを持つアスペルジュソバージュと共に楽しめます♪

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「シャラン産鴨胸肉のロースト ポアロジェンヌ・仏産ジロール茸 鴨のフォアグラと赤ワインのソース」

ロゼの状態にしっとりと仕上げた鴨胸肉は筋肉の繊維が細かく柔らかく甘味を感じます加熱するとねっとりとした甘味の出るポアロジェンヌ(ポロ葱)食感が楽しいジロール茸と一緒にいただきます♪

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「Laurus Rosso di Toscana IGT 2008 LA FIORITA ラウルス ロッソ ディ トスカーナ 2008 ラ・フィオリータ」イタリア トスカーナ

ラウルスとは月桂樹の意味で、The grape varieties、サンジョヴェーゼ 70%・メルロー30%サンジョヴェーゼ特有のドライいちじくの風味があり、Fruit、タンニンの凝縮感があり力強く芳醇ですメルローをブレンドする事で非常に柔らかな口当たりが楽しめます♪

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Sources from rhubarb Panna cotta Buddha

ルバーブとは、Is treated as a kind of vegetable、Jam and sugar and boiled down in Europe、Or juice、Add to the salad and cooked the same fruits in a variety of applications in food。ほんのりと酸味を感じるルバーブと滑らかな優しい甘味のパンナコッタで爽やかなデザート♪

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"Herbal tea"

香り高いローズレッドとレモングラスそしてハイビスカスのブレンドハーブティーをいただくとすぅっと喉に染み渡り身体の中からポカポカと癒される感じです氏原シェフの美味しい料理と奥様の愛らしく細やかな配慮のなされたサーブを堪能しながら大黒屋さんのブランドである天使の綿シフォンのプロモーション撮影に毎年夏終わりに南仏に行かれている話や興味深い話が盛りだくさんで鈴木くんと過ごす楽しく刺激的な一夜となりました。Also、是非ともご一緒できればと思います♪

THE PUPPY Il cucciolo
Hamamatsu-Shi Naka-ku tomizuka-Cho 4710-2 TEL:053-456-4073 Closed on Mondays:Wednesday
Operating hours Lunch 11:30-13:30(L.O)Dinner 18:00-21:00(L.O)

4710 -2 tomizuka-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Around the 'seasonal dishes Magnus' saga beef Shabu Shabu a luxury dinner party Taste the spiciness and taste authentic Thailand dishes 'Thai Rattana drink dinner
Around the 'seasonal dishes Magnus' saga beef Shabu Shabu a luxury dinner party
Taste the spiciness and taste authentic Thailand dishes 'Thai Rattana drink dinner

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