Happy wedding surprise success on the Italian "ilmarcampo" for lunch!
Enshu railway、Aka red electric street 1 this Y Noguchi Boulevard's Assistant enters the character open to 9/4/2011 "Ristorante IL Marcampo Ristorante Il malcampo"Mr.。Italy is the owner/chef has been trained in TuscanyYoshida, Takahiro-Kun、Piled up experience in Tokyo、To return to the local has been independently。Marukanpo(ITO:Marcampo) of the name、It gave the name of accommodation owned by the owner Yoshida chef was trained in the Tuscany region of Italy。Of the Agriturismo、Vacation to experience the countryside and renovated farmhouse, accommodation。There had been offers regional cuisine, made with fresh local ingredients and home-cooked meals and homemade wine and olive oil、Desire to enjoy in Hamamatsu is put by this name will。Here is2011 yearIn the open。Recent、Yoshida-Kun51Annual meetingAnd even good friends! Yoshida-Kun、Us couple is always indebted to holed concrete surface finishing "Old Nichie Yoshida(Now:Kiuchi peiyang Corporation, business continuity)] of theYoshida AkiraIt is Mr. of your relatives ♪
Shop、White based on stone walls accented with alms、Relaxed atmosphere, warm lights and indirect lighting。The number of seats、4Table seats for people to main counter、In the private room in the back with 44 seats and spacious space、Is a kind of popular events, private party。A still atmosphere?、I think because it is a kind of audience age group was slightly higher in a quiet atmosphere of dining。Lunch course、Provides the following three courses。On this day、Beauty salons in fujieda city "Of Greer"As the owner therapist's friendsWhile NAMIRight from the"あや、Hamamatsu in shops? "And、There was a Facebook message、こちらマルカンポさんを紹介させていただきました!奈美ちゃん(通称:なみなみ)は、今年7月に結婚されたばかりの新婚ホヤホヤさん!そんな、なみなみにお祝いをしてあげたくて、彼女には内緒でサプライズ登場することにしました(笑)既にご主人様と一緒に入店されていたなみなみの元へ駆け付けると、目を真ん丸くしてなみなみビックリ!サプライズ登場成功です!(笑)ご挨拶だけして、デートのお邪魔はしないように、わたし達はもちろん別の席へ。既に予約で満席だったためにカウンター席へちょっこりお邪魔させてもらいました!(感謝)残念ながら時間が限られているので、今回のランチは気軽にいただけるパスタコース1,800円(税込)をオーダー♪
Pranzo A:Salad、Pasta & risotto of the day、Today's Dolce、Drink 1500 yen (with tax)
Pranzo B:Appetizer platter、Pasta & risotto of the day、Today's Dolce、Drink 1800 yen (tax included)
Pranzo C:Appetizer platter、Pasta & risotto of the day、Today's fish dish or meat dish、Today's Dolce、Drink 2500 yen (tax included)
Assorted appetizer
フルーツトマトのカプレーゼ、ペペロナータ(パプリカのマリネ)、トルタディポッリ(鶏肉のタルト)、Galantine of chicken、イタリア産の空豆の冷製スープの5種盛り合わせ。鶏肉のタルトのソースは、マスカルポーネチーズといちじくのジャムを合わせたものを下に添えて、マスカルポーネの爽やかな酸味と一緒にいただきます。イタリア産の空豆の冷たいスープは、素材そのものの味わいを楽しめました♪
Homemade bread ミルクパンとソースに絡ませると丁度良い水分量に仕上げたパンの2種。
「美味鶏のスモークときのこのぺぺロンチーノ」
スモークした美味鶏は香ばしさがあり、ピリ辛きのこのペペロンチーノのアクセントに。お昼からガッツリとガーリックたっぷりでスタミナが付きます(笑)
「イカと緑野菜のタプナードソース」
Tapenade (Buddha: Tapenade、オック語: Tapenada)は、フランス南東部のプロヴァンス地方を発祥とするペーストです。タプナードには、Black with black olive tapenade and、緑オリーブを使用した緑のタプナードの2種類があり、黒のタプナードの材料は、Black olive、Anchovy、Olive oil、にんにく、ケッパーのピクルスなどが入り、緑のタプナードの材料は、緑オリーブ、Pine nuts、粉末アーモンド、にんにく、ケッパーのピクルスなどが入ります。オリーブやアンチョビの塩分、そしてニンニクのパンチ力、どちらかというとお酒の当てにしたいようなパスタです!吉田くんの料理にしては、今回はどちらのパスタも塩分が妙に立っていましたね!昼からワインをお勧めしていたりして(笑)
デザートタイムに、あらかじめ吉田くんにお願いして「 Happy Wedding 」とメッセージを入れていただき、サプライズメッセージも無事に成功!記念に新婚さん御2人の写真もパチリと納めさせていただきました!吉田くん、忙しい中本当にありがとう!(感謝)なみなみ、ご主人様、ご結婚おめでとうございます!これからも仲良し夫婦でいてくださいね♪
"DessertAssorted "
Yoshida-Kun sensibly arranged by us dessert platter! (My joy) blood orange mousse、3Types of chocolate Terrine、Strawberry gelato。Enjoy the scent of strawberries neatly and while gelato、Blood orange smooth mousse、And I enjoyed on a platter of malcampo's staple desserts with 3 kinds of chocolate Terrine.
"Coffee"Chocolate Terrine with coffee?!
Just、At times restless hands empty dishes Yoshida-Kun gave a face to counter。Short notice even though、Thanks to serve smart surprise was a great success! Even to this day by women who occupied marcampo says。Still a nice space、Where natural and lovely lady! Yoshida-Kun、Thank you! I will come again!
Ristorante IL Marcampo Ristorante Il malcampo
Hamamatsu-Shi Naka-ku city the sukenobu 10-8 1F TEL:053-443-7915
Hours of operation 11:30-15:00 ( L.O.14:00) 18:00To 22:00 ( L.O.21:00) Closed:Every Tuesday、3rd Wednesday
http://www.marcampo.com/
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