lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

"RUTH’S CHRIS STEAK HOUSE" Enjoy the aged meat in the American steak house that was born in New Orleans!

2016/02/26

IMG_9996

The founderRuth Fertelが1965年に
Small Steak House was opened in New Orleans in the United States
"RUTH’S CHRIS STEAK HOUSE"The、
フランチャイズ第1号店を1976年5月にオープンさせて以来
その後次々に支店出店の勢いを見せ
Current、世界各地に144店舗もフランチャイズ展開する最大手高級ステーキハウスへと成長しています
台北でも、Hong Kong S.A.R. providing agent deployment of foreign food and beverage store brands in China and Taiwan based on
"Hasmore Ltd. Group"And then run、
Ruth’s Chris GroupFor as the No. 1 overseas branch1993 yearTo seeTaipei Songshan Airport」近くにオープンさせ
営業を20年以上の続け台湾全土に最高級ステーキの代名詞としてその名を広げています
2014 December 15The、台北第2号店として台北大直地区の高級飲食店ビル「-"The 3rd floor
"Ruth’s Chris Steak House"Open!
In the Asian region、Japan、Hong Kong、Singapore、台湾と続き第9店舗目となります
こちらのビルには前回の取材で伺った、Singapore Buddha restaurant "Restaurant André"of
André ChiangRestaurant chefs "RAW」を1階に
同じく5階には日本料理「Ryugin"Taiwan first shop"Shoun Ryugin」も構えており大いに話題を呼んでいます♪

* Click the URL below is the coverage of the last!
"RAW" The advance in Taipei! Young chef who are active under the Andre Chiang of the world's top chefs!
http://lade.jp/articles/gourmet-cooking/43888/

Japanese cuisine "Ryugin" Taipei advance! "Shoun Ryugin" of excellence philosophy food and tea pairing
http://lade.jp/diary/travel-diary/taiwan/43712/

IMG_0011

"Ruth’s Chris Steak House"The、
In the Steakhouse、Bred in the Midwest of the United States、Fed corn to feed cattle
アメリカのビーフ総産量の2%を占める希少なプライムビーフのみを使用しています
ウェットエイジングを21~28日間することで独自の風味を引き出し
肉本来の旨味をその内側にギュッと閉じ込めるよう
Approximately980°Cもの高温の専用ブロイラーで焼き上げ熱したプレートに乗せ
To provide the sizzle while in Buzz's Steakhouse!
アジア圏の出店としてはこちらは第9号店となります♪

IMG_0030

"Hasmore Ltd. Group"of
Vice President-Marketing DepartmentSandra Leeが挨拶に出向いてくださり
Public Relations ManagerVivienne WangJapan language interpretation and in charge ofKaori Liang
And、General ManagerEric Liuplease to introduce ♪ (Xie Xie!)

IMG_0018
On top、ゆったりとしたソファースペースとカウンターバーを設けられており
アメリカンスタイルのラウンジとしてパーティー利用の待ち合わせや食前のバーとしての利用が可能となります
壁一面が天井まで続くガラス窓となるため
視界には大直地区の夜景を楽しむことができロマンティックな時間が流れます♪

IMG_0027

Shop、France interior design team "NACO"Has been engaged in design、
"New Orleans Skyline-"For while capturing the image of the city overview、
This employs a modern design of the seventies and、Sense of freedom、Provides the atmosphere。
Remove ceiling space in a movable partition free space that will enable、
Flexible as each room is 2 persons from the private room seats up to 150 people for banquet hall is available.

IMG_0038

"Hasmore Ltd. Group"In 14 years, and joined
In the veteran players ' General ManagerEric Liuにお店のお勧めメニューを伺い
The Japan language translatorKaori LiangTo be translated! (Xie Xie! )
Learned about four years to JapanKaoriMr. a、難しい単語も知っており細やかなところまで説明してくださり大助かりです!
The menu is、コースまたはアラカルトでオーダー可能となるため
今回はお勧めの中から好きなものをセレクトしています
赤字で表示されているメニューがニューオーリンズ本店の伝統的な人気メニューとのことです
ニューオーリンズは以前フランスの植民地であったことから
ルースクリスの料理もフランス料理に近いテイストとなりバターやガーリックを多く用いた料理となります♪
(* All prices 10% service charge is added)

IMG_0076

"Newton Vineyards Chardonnay Red Label Napa 2012-"
California Chardonnay 100%

「アンフィルタード・シャルドネ」を1990年に発表したニュートンヴィンヤードは
合成肥料、Agricultural chemicals、除草剤の使用を最小限に抑え果実の熟度を重視し
全ての葡萄を手摘みで収穫することで自然を重んじるワイン造りとして高品質を保っています
トロピカルフルーツや白い花などのアロマ
新鮮な果実味とスッキリとした酸味があり豊かな風味が感じられ
オーク樽からくるバニラの風味がほのかに香り余韻が長く
後味がさっぱりとしているため様々な料理との相性が良いワインです
In the shop here、カリファルニア産を中心としたワインのペアリングも楽しめるため
Would you ask the staff.

IMG_0073

"SIZZLIN ' BLUE CRAB CAKES"
510TWD (Japan Yen:約1,840円)

蟹肉を高温で丸焼きにした蟹肉ケーキにレモンをたっぷりと絞りかけていただく一品
一口目はそのままの味わいを楽しみますが二口目はレモンを絞って味に変化を加えます
レモンイエローの可愛らしい紙に包まれたレモンは種が出ないよう配慮されており
ギャルソンがフォークで絞りレモンを好みの具合でかけてくださいます
蟹身がギッシリと詰まっており甘味が楽しめ
レモンの酸味の爽やかさがありバターのコクで風味豊かな味わいです♪

IMG_0091

お勧めされたロブスタービスクをいただくとテーブル上でブラックペッパーを振りかけてくださいます
テーブル毎に必ず1人ギャルソンが付いてくださり安心のサービスです!
今回はわたし達のテーブルはKyle Lin♪ that someone gave me in charge

IMG_0099

"LOBSTER BISQUE"
380TWD (Japan Yen:1,370Yen)

ロブスターのビスクはロブスターの頭と魚の骨から取れる出汁を用いて
サフランシナモンなどのスパイスで煮込んだスープです
最後に隠し味でブランデーを用いて風味豊かな味わいに仕上げています♪

IMG_0064

Homemade baguette

塩分控えめの自家製バターが添えられおかわり自由のバゲットです
It is as crisp and savory baked baguette with rich Bisque we delicious!

IMG_0106

"CAESAR SALAD"
360TWD (Japan Yen:About 1300 yen)

新鮮なロメインレタスを用いたシーザーサラダ
クルトンパルメザンとブラックペッパーのクリスピーがアクセントに添えられ
ロマーノチーズとクリーミィーな特製シーザードレッシングで和えており程好い酸味とコクがあり
Enjoy the texture Crisp Romaine lettuce salad.

IMG_0117

Kitchen ManagerAndy ChangKindly go to say hello! (Xie Xie! )
Andyシェフは36歳とお若いですが、"Hasmore Ltd. Group」に入社して11年になるそうで
アジア圏で出店されているルースクリスのシェフは皆、Click hereAndyThat are loaded under the chef training!
身長は191cmと高くまるでスポーツ選手のように鍛えられ引き締まった体格をしているのですが
Actually,、7歳のお子様の良きパパでもありとても穏やかな方でした♪

IMG_0108

Next in line、メーンディッシュのステーキに合わせて赤ワインをグラスでいただきます♪

IMG_0122

Château Lanessan 2006 "
France Bordeaux

シャトー・ラネッサンを手がけるのは、1793年から続く伝統と格式ある一族ブテイエ家
ブテイエ家は以前シャトー・ピション・バロンやシャトー・パルメの株主でもあった由緒正しい家柄で現在8代目となります
ラネッサンは典型的なオー・メドックの土壌砂利土壌から生まれ
しっかりしたボディが特徴で長期熟成にも耐えるタイプです
ブドウの樹齢はおよそ30年で赤果実からタバコや野性的な香りまで感じられます
こちらの2006年はタンニンがしっかりとしており渋みと酸味のバランスも良く飲みやすいワインに仕上がっています♪

IMG_0112

PETITE FILET" 8oz 230g
1,450TWD (Japan Yen:約5,220円)

ステーキは大きく分けて3種類の中から選びます
最も脂肪が少ない赤身で柔らかなフィレ、And、霜降り肉でジューシィーなリブアイ
In the last、フルボディーの肉質が特徴で噛み応えがありアメリカン人に人気のニューヨークストリップIt is!
さらに骨付きですと2種類ありカウボーイリブアイまたはTボーンスタイルのポーターハウスから選べます

We have、脂肪分が得意ではなく赤身が好ましいためプティ・フィレをオーダーしました!
トウモロコシ飼育のUSDAプレミアビーフの最も柔らかい希少な部位を小振りにカットし、8オンス(230g)で提供
ウェットエイジングを21~28日間することによって独自の風味を引き出しており
肉本来の旨味をその内側にギュッと閉じ込めるよう、Approximately980°Cもの高温ブロイラーで焼き上げています
提供する際にはおよそ260度に温められた器で熱々で提供してくれます
味付けは塩と胡椒、Butter、パセリのみとなりシンプルに肉の甘味と旨味を味わえます♪

IMG_0140

お願いすればシェアしやすいように目の前で取り分けもしてくださるので大変食べやすく
In addition、食べている途中に器が冷めてくると再度260度程度に温められた熱々の器と交換してくれるため
最後の最後まで温かいステーキを堪能できるというサービスがあります
"器はとても熱くなりますのでお手を触れないようにお気を付けください"And us with them!

IMG_0124

焼き方はミディアムレアをオーダーししっとりとジューシィーな仕上がり
赤いのが気になる方は熱々の器にカット面を当てて少し待つことで好みの火入れにすることが可能です!
トウモロコシを食べて育った牛をおよそ28日間ウェットエイジングさせた熟成肉は
肉に臭みが無くほのかな甘みがあり、Very soft、噛む毎に旨味が溢れ出ます♪

IMG_0130

"AU GRATIN"
300TWD (Japan Yen:About 1080 yen)

サイドディッシュのポテトは6種類の中から選べます
こちらは一番人気のポテトグラタンでアメリカから輸入したポテトは水分が多く甘味が高く
熱を加えることでしっとりと仕上がります
何層にも重ねたポテトのグラタンには数種類のチーズを用いており
ベシャメルソースには玉葱とニンニクの他にブルーチーズロマーノチーズなど
On plenty of sweet cheese, cheddar cheese, finished in the oven dish.

IMG_0137

"MASHED"
300TWD (Japan Yen:About 1080 yen)

ガーリック風味の滑らかなコクのあるマッシュポテトですが
And finish by using the milk with whipped cream!

IMG_0136

Operated by the group in building 5th floor "Shoun Ryugin"In the
Ryohei HiedaKindly go to greet chef ♪ (thanks!)

IMG_0143

食後のデザートのお勧めがありサンプルの4種の中から選びます
やはり台湾らしくというかアメリカンサイズとでも言いましょうかデザートのボリュームが半端無くビッグサイズです!(ビックリ!)
1種類だけいただくことにしシェアすることにしました♪

IMG_0166

"CRÈME BRULÉE"
290TWD (Japan Yen:約1,050円)

クラシックなクレオール・エッグカスタードにはマダガスカルのバニラビーンズをたっぷりと使用しており
風味豊かな味わいを作り出し新鮮な苺とブルーベリーを添え
表面はキャラメリゼし中はとろとろの滑らかなクレームブリュレです♪

IMG_0148

WARM APPLE CRUMB TART
(Apple clam tart)
Crispy with soft vanilla ice cream!

IMG_0151

CHEESECAKE
(Cheesecake)
Philadelphia cream cheese!

IMG_0153

CHOCOLATE SIN CAKE
(SIN cake)
The allure of chocolate and espresso!

IMG_0168

"COFFEE"
160TWD (Japan Yen:約580円)

IMG_0178

Chef and staff photo at the end! (So thanks! )
"Hasmore Ltd. Group」が運営するこのビルには
日本のラーメン店やカジュアルレストランをはじめ
Covering high-quality and famous restaurants food and beverage Bill attracted intense interest as we are!
台湾での旅行中基本の台湾料理も捨て難いですが
テイストを変えて新たな台湾の魅力を感じるワールドワイドなレストランが入居されるこちらもお勧め致します!
In it、どんなレストランが入っているのかお次はビル内のレストランを全て紹介致します♪

Ruth’s Chris Steak House
Address:台北市樂群三路301号3階
TEL:+886 2 8501 5900
http://www.ruthschris.com/

[Map Taipei Park Group of three road No. 301[/map]


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"The Sherwood Taipei" Night view view of the 360-degree views from the rooftop in the center of the city! Restaurant building maker of proxy deployment of overseas eateries brand "Hasmore Ltd. Group" operated !
"The Sherwood Taipei" Night view view of the 360-degree views from the rooftop in the center of the city!
Restaurant building maker of proxy deployment of overseas eateries brand "Hasmore Ltd. Group" operated !

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images