lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Italian "ilmarcampo", opens a new female member (51) of the 4th

2014/06/21

RDF00631

Enshu railway、Aka red electric street 1 this Y Noguchi Boulevard's Assistant enters the character open to 9/4/2011 "Ristorante IL Marcampo Ristorante Il malcampo"Mr.。Italy is the owner/chef has been trained in TuscanyYoshida, Takahiro-Kun、Piled up experience in Tokyo、To return to the local has been independently。Marukanpo(ITO:Marcampo) of the name、It gave the name of accommodation owned by the owner Yoshida chef was trained in the Tuscany region of Italy。Of the Agriturismo、Vacation to experience the countryside and renovated farmhouse, accommodation。There had been offers regional cuisine, made with fresh local ingredients and home-cooked meals and homemade wine and olive oil、Desire to enjoy in Hamamatsu is put by this name will。Here you will、2011 yearIn the open。The other day、The long Buri at lunch to disturb you from that、Favorite shops join the ranks and now! Yoshida chef、Us couple is always indebted to holed concrete surface finishing "Old Nichie Yoshida(Now:Kiuchi peiyang Corporation, business continuity)] of theYoshida AkiraIt is Mr. of your relatives ♪

_RDA1031

Shop、White based on stone walls accented with alms、A warm lamps and indirect lighting and an adult atmosphere.。The number of seats、4Table seats for people to main counter、In the private room in the back with 44 seats and spacious space、Is a kind of popular events, private party。A still atmosphere?、I think because it is a kind of audience age group was slightly higher in a quiet atmosphere of dining。Dinner menu5,000Circleのコースと要予約のおまかせコースとありますが今回は第4回目の"51 annual"で集まりワインを飲みながら少しずつ取り分けし楽しもうということでアラカルトでオーダー♪※U pe Hikaru Suites Generationとして1人400円(パン代・席代)が付きます

_RDA1006

51Iwata is an established member of the annual "Plain plastic industrial co., Ltd."The President inPlain toshinaoKun (pictured right) and Hamamatsu "Atsumi iron works co., Ltd."The President inAtsumi SoichiroKun (photo left)。51Annual meetingThe goals and objectives、51Year born(Before and after the time allowed:Lol) for increasing the companion。And、Liven up food and beverage outlets are working hard with the young、Even the lively city to properly go to! Have a sense of mission and、Will evolve。今回はわたしの他に新たに初の女性メンバーが増えました!「Ltd. Promote En ShuIt has a director director of "Gao bridge Sonちゃん(写真中央)。49年生まれで51年生まれではありませんがキャリアウーマンとして活躍する彼女は心強いメンバーとなりそうです♪

_RDA1002

"Prosecco di Vu~arudobbiadene" Rustico Laax "(Nino Franco)" 4,500 yen

Spumante Prosecco Nino Franco is 100%.。In the color swatch、A light mouthfeel is there、The apples taste fresh and lively, refreshing and。Along with the meal, Western is the easy-to-fit either taste!

_RDA1004

"Terrine of assorted" 1,200 yen

本日の3種類のテリーヌを盛り合わせホロホロ鳥のテリーヌはこの日のお勧めメニューだったようで吉田シェフからのサービスです!(感謝)バルサミコソースでいただきますその他はコテキーノとコッパで食感が楽しめるテリーヌとなっています♪

_RDA1010

"Baked of several kinds of vegetables" 800 yen

旬野菜であるトマト、Red and yellow pepper、Zucchini、トレビスをオーブンでじっくりと焼き上げているため、Feel the sweetness of the vegetable tasting dish。トレビスはチコリの一種で独特の苦味があり美味しいです。Here is、So it takes some time in the oven cooking、It is recommended to order as soon as possible.

_RDA1016

"Vel Men Ticino - Bolgheri 2012" 4,000 yen

スーパータスカン「ティニャネロ」&「ソライア」を生み出した偉大なイタリアのワインメーカー「アンティノリ」土地の伝統を活かしたフルーティーな白ワイン!アンティノリははるか14世紀よりワイン史に足跡を残すトスカーナ州フィレンツェの偉大な名門メーカーですこちらのヴェルメンティーノは、1996年がファーストヴィンテージ伝統を重んじるアンティノリの方針から、100%ヴェルメンティーノが使用されています明るくクリアな麦わら色をし上品で印象的な花やシトラス柑橘系のほのかなアロマ新鮮でフルーティー豊かなミネラルも感じられ長く心地良い余韻が楽しめますヴェルメンティーノ由来の数々のハーブの香りが漂うスッキリとした酸味が魅力的な1本です♪

_RDA1014

"Pate of chicken liver (two)" 600 yen

トスカーナ伝統のレバーパテレバーが苦手という旦那様でも臭みを気にすることなくいただけたようですレバー好きの方にももちろん好まれる上品なレバーパテに仕上がっています蜂蜜を纏いカリッと焼かれたバゲットに添えていただきます♪

_RDA1017

"Crostini mist (three)" 600 yen

クロスティーニとはイタリア料理のアンティパストで、In ItalianA small toastHas the meaning。トーストしたパンにトマト、Basil、ラルドレバーパテを乗せたもの3種をおつまみにいただきます♪

_RDA1020

"Chianti Classico Que Lucha Bella 2011" 4,600 yen

It is known as a pioneer of Chianti Classico PlayQue Lucha Bellaのキャンティクラシコグレーヴェガイオーレ、Radda、パンツァーノの4つのコムーネからセレクションしたサンジョヴェーゼをブレンドしていますテロワールの異なるブドウをブレンドすることによって素晴らしいバランスのキャンティクラシコが生まれています収穫したサンジョヴェーゼをステンレスでアルコール発酵後バリックで14ヶ月間熟成ボトリング後3ケ月以上寝かせてからリリースされますリッチな果実味とスパイシーなアロマなめらかな口当たりのまろやかな味わいとともにしっかりとした綺麗な酸が感じられ余韻には心地良い甘みも感じることができますラベルに描かれたシェフは「料理に合わせやすい」と言う意味合いで表現テロワールの特徴を見事に融合させたエレガントでバランスのとれた美味しさです♪

_RDA1021

"Ricotta cheese and spinach gnocchi with truffe. ' ¥ 1,600

わたし達夫婦の一押しメニューがこちら!ほうれん草が練り込まれ綺麗な色合いのニョッキを、There's freshness with ricotta cheese、Will be in rich aromatic truffle cream sauce! Also speaking of gnocchi and I dust texture you might imagine、Gnocchi here is good means betrayal.、口の中で優しくとろけるほどにふわっふわです!(美味!)舌の肥えた51年会メンバー全員を唸らせる味わいです♪

_RDA1022

"Carbonara truffle cliff of tagliolini" 1,600 yen

Homemade noodles raw noodlesタリオリーニ(伊tagliolini)をカルボナーラで仕上げトリュフをかけていただきますタリオリーニとは卵を使った平打ちパスタでピエモンテ州で人気のパスタ同州ではピエモンテ語のタヤリン(伊Tajarin)としても知られていますモチッとした食感でクリーム系のソースに良く絡み癖になる味わいです♪

_RDA1023

"Amarone della Valpolicella Classico 2010" 4,700 yen

アンジェロ・リゲッティが80年以上前に傑出した生産者として評判を得てから今日まで、High reputation。2009年で創立100年となり、4代目のジャン・マリア・リゲッティ父ルイジ兄を中心とする家族経営で、12人が働いていますカンティーナはヴァルポリチェッラ・クラッシコの中心に位置するマラノ・ディ・ヴァルポリチェッラの小さな地区ヴァルガタラにありますルイジ・リゲッティ家の自社畑は8haですがそれ以外にも親子代々続く信頼の置ける70人の契約農家の180haの畑があります。10~15日おきに畑を廻り葡萄の栽培まで彼らが指導しているため毎年安定した質の良いワインを造っていますやや濃いガーネット色Amarone独特の個性的な強く甘い香り強いだけではなく果実味とタンニンとボリュームのあるアルコールが見事に調和しており素晴らしいワインとなっていますアパッシメント(陰干し)した葡萄を使用し糖分が完全になくなるまで約1ヶ月間かけて発酵させその後5000Lのフレンチオークの2年樽で15ヶ月熟成しているためアルコール度は高くパワフルなワインに仕上がっています♪

_RDA1027

"Lardo pork fillet fresh tomato and tarragon aroma of wound" 1,600 yen

Herald (ITO: lardo)And the、Italy language refers to the fat of the pig。Pork fillet, moist、And finishing the surface Herald。That is also the acidity of the tomato sauce with herbs such as Rosemary and Bay leaves、And I have, without hesitation!

_RDA1029

"Rabbit leg roasted olives and Vernaccia source of Kei bar Berry of" 2,000 yen

世界遺産でもあるサン・ジミニャーノの伝統料理兎は鶏とは違い淡泊でありながらもコクと旨味がしっかりとしており肉質もしっとりむっちりと食べ応え感のある肉質です火入れが絶妙で今日1番のメニューです♪

_RDA1032

"Dessert platter" 1,500 yen

フラゴーラのセミフレッドアマレッティのセミフレッドホワイトチョコ・ミルクチョコ・ビターチョコの3層のテリーヌティラミスとチョコレートのテリーヌなどなど盛り合わせていただきました♪

_RDA1035

The last time51Annual meetingに参加してくれた吉田くんですが、This time the、シェフとして活躍してくれたので手が空いてから顔出しをしてくれました♪

_RDA1036

今回も新たなメンバーを交えての楽しい会となりました。The next51Annual meetingThe、7May 23 (water)And will、場所は検討し合った結果「Chinese cuisine IBE」さんに決定です!さらに新たに声掛けし加わる予定のメンバーもいるので少しずつ拡大していければ良いですね!今後も51Year (around) born in、この会の趣旨にご興味関心のある方もドシドシ応募しております!吉田くん、Feast we did!

Ristorante IL Marcampo Ristorante Il malcampo
Hamamatsu-Shi Naka-ku city the sukenobu 10-8 1F TEL:053-443-7915
Hours of operation 11:30-15:00 ( L.O.14:00) 18:00To 22:00 ( L.O.21:00) Closed:Every Tuesday、3rd Wednesday
http://www.marcampo.com/

District Hamamatsu-cho 10-8 letter help

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

See Do-tight! Duty ' aim at the training center in personal training beauty body! Enjoy the chef's à la carte tomizuka Italian 'irgcciolo' wine to suit
See Do-tight! Duty ' aim at the training center in personal training beauty body!
Enjoy the chef's à la carte tomizuka Italian 'irgcciolo' wine to suit

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images