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"Something true original Castle" Katayama chef's full-course dinner at social gatherings

2015/05/19

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From the Viola, as French is located near Richmond Hotel Hamamatsu 1 'Gang true original Castle"Mr.。
There in the hotel、Warm and friendly atmosphere、
モダン&スタイリッシュな空間でラグジュアリー感溢れたレストランとなっており
Incorporating the Italian taste、カジュアルなラインの創作フレンチを提供されています♪

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Shop、Simple and modern design atmosphere in、And the table space。
By using the screen at the back、Also available as a single room (up to 18 persons)。
Used as a meeting place for many customers in gastronomy held regularly throughout the year、
A bin just in the wedding party, including、Reserve a Charter flight for each event is supported。
On this day、旦那様の38歳の誕生日を記念してバースデーディナーで予約いたしました
ディナーコースはAコース3,500円Bコース5,500円Cコース7,000円の3コースの中から
C course: ¥ 7000Select、
Katayama Hiroshi Kuniyoshi(On the other hand paralysis completely)Incorporating the ingredients stick chef's looking at eating and delicious
May special order the chef's cooking.

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On this day "Hamanako Royal Hotel"The ManagerLargeSumo andOgawa Daisaburo氏と一緒に懇親会
"Shin gang 四tsu池"The indebted at the timeMizuguchi Tomoaki (みずぐちちあき)Manager
事前にワインを持ち込む許可をいただきそちらでまずは乾杯です♪

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See Clément de Bourgogne / Chardonnay "France Burgundy

シャンパーニュに程近いブルゴーニュで生産されているシャルドネ100%のクレマン
クレマンとはシャンパンと同じ伝統製法(瓶内二次発酵方式)を用いて造られた
フランスの定められた地域で造られるスパークリングワインのことで
シャンパンに匹敵する味わいのクレマンとして知られています
Is dry and crisp citrusy scents high chair!

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LargeChan,、うちの旦那様のカメラ講座での教えを忠実に守られており
経験値を重ねカメラの腕がメキメキと上達されています
今ではとても綺麗な写真をブログに掲載されており人気ブロガーの1人です
On this day、お仕事用に新調されたというNewカメラ「Cannon EOS Kiss X7」で撮影されています
Angle from below has been master brilliantly!
LargeChan's lovely blog URL

DAI & # 8217s; S BAR journal: Beppu Univ. bar
http://blog.goo.ne.jp/daisaburo5068

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「鮮魚マリネのカクテルグラス仕立て桜海老とわかめのケークサレ」

サヨリやアジ赤貝をマリネしホワイトバルサミコの加減酢を使った爽やかなゼリー仕立てで初夏の装いです
加減酢とは酢に出汁や味醂薄口醤油などを混ぜて酸味をマイルドにしたもの
ピンチョスは桜海老とわかめを混ぜ合わせた香ばしい香りのケークサレを♪

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Rye bread

With plenty of olive oil and fresh!

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「ホワイトアスパラガス(会津産)炭火焼サラダ仕立て」

会津産のホワイトアスパラガスを香ばしく炭火で焼き
冷製のカルボナーラソースのサラダ仕立てでさっぱりといただきます
卵黄を煎ったものとミモレットチーズを添えて
国産のホワイトアスパラガスはフランス産と異なり食感がしっかりと楽しめます♪

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"Bernhard, Hoover vaisaburgnder 2013 ' Germany
"WINE BOUTIQUE PANIER winebtikkpanie Musa played script shop"In the

As the world's best brewery "Bernhard Huber"ofVaisaburgnderThe、
一部を樽熟成しているため樽香りと合わさり
葡萄本来の白いお花のような優しい香りが上品に引き立ちます
凝縮された果実味とクリーミーな味わいとコクのある旨味
More flavor so just chill I feel!

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「甘々娘(磐田産)のジュレ生クリーム添え」

磐田の甘々娘がもう採れ始めているようで今年初の甘々娘
甘々娘は糖度が17DegreeIs、生でも食べられるとうもろこしとして有名です
One can enjoy intense sweetness and flavor.

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"Steamed lobster and Zucchini with flowers"

Flowers with Zucchini served with lobster
海老しんじょを包み込みふんわりと優しい蒸し料理を堪能します
Two kinds of source ソースクリスタッセ shellfish and green peas sauce!

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"Silas 2013 /Lucy Margaux / Wine diamonds "Australia
"WINE BOUTIQUE PANIER winebtikkpanie Musa played script shop"In the

「ルーシー・マルゴー」は元シェフであるアントンファンクロッパー氏が娘の名前を付けて設立したワイナリーです
可愛らしいエチケットはそのお嬢様ルーシーが描かれたイラストを用いています
収穫された葡萄はすべて野生酵母で発酵させ
温度コントロールも行わないために出来上がる ワインは毎年味わいが異なります
加えて毎年収穫されるブドウの味わいによって ブレンドやキュヴェを造り変えるために
同じスタイルのワインがほとんど作られず補酸も補糖も行うことはなく
清澄剤やエンザイムといった 添加物も一切使用しないビオワインとなります
醸造中もSO2も一切使用しませんがボトリングの際には35ppmの極わずかな量だけSO2を使用されています
シラスとはフランスのローヌ地方からオースト ラリアへ初めてシラー種の苗木が持ち込まれた 時代の同品種の呼び名
シラーがシラスと訛り更にはシラーズと呼ばれる様になっています
元々シラス はルーシー・マルゴーとヤウマの師弟コンビで作られていたワインで
お互いが半分ずつの葡萄を収穫しお互い各々のやり方で醸造を行い
最後に50:50でブレンドをし2012年までリリースしていましたが
2013From the year、ルーシー・マルゴー単独でシラスを醸造し始めています
そんなルーシー・マルゴーが作るシラスはピュアで身体に染み入るような優しさが味わえます♪

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"Sauteed Red Snapper (Osaka industrial dance)"

Pan Fried snapper Mai Hanna from
牛乳にオリーブオイルと塩と水のみで柔らかく焚かれた大根のコンフィを添えて
And Bacon-flavored foam source
Anchovy、Capers、黒オリーブにサフランを入れたタップナードソースパセリのソースでいただきます♪

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"Saute 1 black shamo (omaezaki production)"

御前崎産の一黒シャモのもも肉と胸肉のソテーを黒胡椒のディアブルソースで
On the side、姫人参やアスパラソバージュおかひじきのフリッター辛子水菜を添えて
飼育の間にも化学薬品などを使用せず
微生物や青米海草や鰹節などを使った特製飼料で育てられ
鶏舎にも工夫を加え雑菌に汚染されにくい環境を作り
130日~170日という長い年月をかけてようやく出荷されています
そんなブランド鶏である一黒シャモは歯応えを楽しめる肉質を誇り旨味を味わえます♪

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「ホワイトチョコレートとココナッツのブランマンジュスイカのジュレとソルベ」

下層には黒蜜を使ったゼリー中層にはホワイトチョコとココナッツミルクの香り立つブランマンジェ
そして上層にはスイカのジュレとソルベを添えてチョコレートをスイカの種に見立てて仕上げています
Tasted like old ice sakaba playful is filled with cool desserts!

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"Coffee"

海外出張の話や新しいイベント話に加え
In addition to the、Largeちゃんの壮大なホテル構想を伺いながら楽しい時間を過ごさせていただきました!
LargeChan、次回は是非我が家でやりましょう♪

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Just、Katayama Hiroshi KuniyoshiShow the face, under the chef at work "Shin gang 四tsu池"of上唐湊 SolsticeChef
Rare photos of the two men is a photo!
SolsticeAnd it's debuted in casual clothes?! (Lol)
From this two delicious dishes to enjoy.

Gang true original Castle
Hamamatsu-Shi Naka-ku, former castle town 218-1 Richmond Hotel Hamamatsu 1F TEL:053-450-5571
Hours of operation:11:30-15:00(Last order 14:00) 18:00To 22:00(Last order 21:00) Closed:On Tuesday
http://www.ichimishin.com/

Hamamatsu-Shi Naka-ku from Castle town 218-1

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Establishment WA 0/1924 "culinary valve one" long-established culinary craft extremity course 50"Dialectic Hiramatsu" culinary arts last year and origin shop and wine and sake and because of
Establishment WA 0/1924 "culinary valve one" long-established culinary craft extremity course
50"Dialectic Hiramatsu" culinary arts last year and origin shop and wine and sake and because of

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