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"Gang true original Castle ' of the great lunch served with elegance and tranquillity

2014/12/27

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リッチモンドホテル浜松の1階にあるフレンチ「Gang true original Castle"Mr.。There in the hotel、Warm and friendly atmosphere、Modern & stylish's has become a restaurant full of luxury in space、Incorporating the Italian taste、Restaurants offered creative French casual line.

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Shop、Simple and modern design atmosphere in、And the table space。By using the screen at the back、Also available as a single room (up to 18 persons)。Used as a meeting place for many customers in gastronomy held regularly throughout the year、A bin just in the wedding party, including、Reserve a Charter flight for each event is supported。Lunch course、A course 1800 Yen、B course: ¥ 2,600、C course: 5000 YenAnd 3 courses available.。この日はクリスマスディナーを終えたばかりですがKatayama Hiroshi Kuniyoshi(On the other hand paralysis completely)シェフこだわりの食材を取り入れられたお得なランチBコース2,600円Let。In addition、We have "LAVIEEN ROSE Laban rose"ローゼ会員As for the、Use the restaurant10%OFFWill be!

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磯部さんの心地良いサーブで美味しい時間がスタートします♪

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「ミモレットチーズのシフォンケーキ」

玉葱とベーコンが入ったミモレットチーズを用いた香りの良い温かいシフォンケーキですオリーブオイルをかけていただきます♪

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「クリスマスリースに見立てた魚介と野菜のマリネ」

本来クリスマスディナーでお出ししていた前菜ですが片山シェフの計らいで同じものを出してくださいましたクリスマスリースに見立ててあるということで緑の丸い円はほうれん草のピューレのゼリーの上に金箔を纏い彩り良い野菜と魚介たちロマネスコの煮浸し紫さつま芋のチップ赤ピーマンのムースエゾアワビ蓮根のチップオレンジトマト紅くるりの甘酢漬け鮪の漬けキャビア乗せアオリイカのマリネカリフラワーの甘酢漬け、Tomato、Scallop、蓮根の甘酢漬け、Shrimp、フレッシュ紅くるりこれだけの盛り込みは手間がかかって大変でしょうけど美しいですね♪

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Rye bread

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「焼き茄子とベーコン木の子のクリームで絡めたブカトーニ」

焼き茄子とベーコンと木の子の香味クリームソースを絡めたブカトーニにたっぷりとパルミジャーノを振りかけていただきますクリームと言っても優しい味わいでしつこさがなくブカトーニは弾力があり食感がもちもちと美味しいです♪

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France restaurant in Nagoya started.、Hotels、He served as the head chef at the House restaurant、The inauguration of President of gang true original Castle cuisineKatayama Hiroshi KuniyoshiWaiting for the next dish dishes by the chef (pictured left) hand drawn open kitchen immersive setting, overlooking is one way to enjoy!

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「的鯛のポワレ 大根のコンフィと帆立貝のソテーを添えて」

Katayamaシェフは長崎出身で五島列島のお魚を仕入れることが多いです今回は五島列島の的鯛のポワレビクスソースと赤ワインソースの2種のソース的鯛の下には帆立貝のソテーと大根のコンフィなめこのフリットを添えていただきます♪

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「オーストラリア産牛ロース肉を香ばしく炭火焼にして パセリ香るピストゥーソースで」

牛ロースを炭火焼にして香ばしく仕上げられていますパセリのピストゥーソースと南瓜のペーストでいただきます大豆とポルチーニ木の子のソテーエシャロットのフリット、Bok Choy、人参を添えて♪

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「栗のプリン ココナッツのシャーベットを添えて」

プリンは栗の甘みが広がりとても滑らかな仕上がりですココナッツのシャーベットを添えていただきます♪

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"Coffee"

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本部ミーティングを終えられたマネージャーのMizuguchi Tomoaki (みずぐちちあき).、秘密の美食会の話で盛り上がりました年末は御節料理の準備でお忙しいようですがお体ご自愛なさってくださいね水口さんまた新年会でも致しましょう!片山シェフ、I will come again!

Gang true original Castle
Hamamatsu-Shi Naka-ku, former castle town 218-1 Richmond Hotel Hamamatsu 1F TEL:053-450-5571
Hours of operation:11:30-15:00(Last order 14:00) 18:00To 22:00(Last order 21:00) Closed:On Tuesday
http://www.ichimishin.com/

Hamamatsu-Shi Naka-ku from Castle town 218-1

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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"Pickled! ya tsukemonowith set ' in delicious winter make the pickled vegetables Fukuroi home roasting coffee beans ya blister "and" Japanese restaurant to byte staff appeared a new!
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Fukuroi home roasting coffee beans ya blister "and" Japanese restaurant to byte staff appeared a new!

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