リッチモンドホテル浜松の1階にあるフレンチ「Gang true original Castle"Mr.。There in the hotel、Warm and friendly atmosphere、Modern & stylish's has become a restaurant full of luxury in space、Incorporating the Italian taste、Restaurants offered creative French casual line.
Shop、Simple and modern design atmosphere in、And the table space。By using the screen at the back、Also available as a single room (up to 18 persons)。Used as a meeting place for many customers in gastronomy held regularly throughout the year、A bin just in the wedding party, including、Reserve a Charter flight for each event is supported。Lunch course、A course 1800 Yen、B course: ¥ 2,600、C course: 5000 YenAnd 3 courses available.。この日はクリスマスディナーを終えたばかりですが、Katayama Hiroshi Kuniyoshi(On the other hand paralysis completely)シェフこだわりの食材を取り入れられたお得なランチBコース2,600円Let。In addition、We have "LAVIEEN ROSE Laban rose"ローゼ会員As for the、Use the restaurant10%OFFWill be!
磯部さんの心地良いサーブで美味しい時間がスタートします♪
「ミモレットチーズのシフォンケーキ」
玉葱とベーコンが入ったミモレットチーズを用いた香りの良い温かいシフォンケーキです。オリーブオイルをかけていただきます♪
「クリスマスリースに見立てた魚介と野菜のマリネ」
本来クリスマスディナーでお出ししていた前菜ですが、片山シェフの計らいで同じものを出してくださいました。クリスマスリースに見立ててあるということで、緑の丸い円は、ほうれん草のピューレのゼリーの上に金箔を纏い、彩り良い野菜と魚介たち。ロマネスコの煮浸し、Purple sweet potato chips、赤ピーマンのムース、エゾアワビ、蓮根のチップ、オレンジトマト、紅くるりの甘酢漬け、鮪の漬けキャビア乗せ、アオリイカのマリネ、カリフラワーの甘酢漬け、Tomato、Scallop、蓮根の甘酢漬け、Shrimp、フレッシュ紅くるり。これだけの盛り込みは手間がかかって大変でしょうけど美しいですね♪
Rye bread
「焼き茄子とベーコン、木の子のクリームで絡めたブカトーニ」
焼き茄子とベーコンと木の子の香味クリームソースを絡めたブカトーニにたっぷりとパルミジャーノを振りかけていただきます。クリームと言っても優しい味わいでしつこさがなく、ブカトーニは弾力があり、食感がもちもちと美味しいです♪
France restaurant in Nagoya started.、Hotels、He served as the head chef at the House restaurant、The inauguration of President of gang true original Castle cuisineKatayama Hiroshi KuniyoshiWaiting for the next dish dishes by the chef (pictured left) hand drawn open kitchen immersive setting, overlooking is one way to enjoy!
「的鯛のポワレ 大根のコンフィと帆立貝のソテーを添えて」
Katayamaシェフは長崎出身で五島列島のお魚を仕入れることが多いです。今回は五島列島の的鯛のポワレ。ビクスソースと赤ワインソースの2種のソース。的鯛の下には、帆立貝のソテーと大根のコンフィ。なめこのフリットを添えていただきます♪
「オーストラリア産牛ロース肉を香ばしく炭火焼にして パセリ香るピストゥーソースで」
牛ロースを炭火焼にして、香ばしく仕上げられています。パセリのピストゥーソースと南瓜のペーストでいただきます。大豆とポルチーニ木の子のソテー、エシャロットのフリット、Bok Choy、人参を添えて♪
「栗のプリン ココナッツのシャーベットを添えて」
プリンは栗の甘みが広がり、とても滑らかな仕上がりです。ココナッツのシャーベットを添えていただきます♪
"Coffee"
本部ミーティングを終えられたマネージャーのMizuguchi Tomoaki (みずぐちちあき).、秘密の美食会の話で盛り上がりました。年末は、御節料理の準備でお忙しいようですが、お体ご自愛なさってくださいね。水口さん、また新年会でも致しましょう!片山シェフ、I will come again!
Gang true original Castle
Hamamatsu-Shi Naka-ku, former castle town 218-1 Richmond Hotel Hamamatsu 1F TEL:053-450-5571
Hours of operation:11:30-15:00(Last order 14:00) 18:00To 22:00(Last order 21:00) Closed:On Tuesday
http://www.ichimishin.com/