Asian fusion restaurants 'Restaurant Kelapa Kelapa 11/27 to new open!

リッチモンドホテルの真向かいに2014 年11月27日(木)にオープンされるアジア多国籍料理店「Restaurant Kelapa ケラパ」さんのプレオープン試食会にお邪魔しました。Here is、元々「とろろや」の姉妹店であった「きなこ」さんの跡地に「桜串」や「Aji菜」などを経営されるグループ店の1つ「色彩和房 Wasabi わさび」さんがあった場所に居抜きで入られていますこちらのオーナー尾形宏一郎さんは有限会社フェローズの代表取締役で街中にある「Le paradis ル パラディ」や「和風バー黒」「KAGIYA CAFE カギヤカフェ」さんなど6店舗の飲食店を経営されており、Has been newly involved also。Kelapa,、Welcome to Bali chefs、Feel free to enjoy Asian cuisine and Italian、フレンチのフュージョン料理を提供されます♪ 古民家を改装されたこちらは、In the picturesque alleys through space、大通りではありますが隠れ家的な要素も♪ こちらが入口。The House itself is old and、For renovation has been done over、古さをあまり感じさせない清潔感があります♪ タイル貼りのフロントカウンター。On the large sieve、Lined with fresh vegetable stock I'm sure that day will。昭和の匂いと懐かしさを醸し出しながらもきちんと手を施されている感じが伝わってきます♪ 古民家の間取りを上手く再利用されているのか、Small private rooms and tables、Seats in the balcony of the Board、And Japanese-style tatami rooms are available、一軒家としてはなかなかの奥行があり広さを感じます♪ 円卓を囲んだ板の間座敷 畳の個室 入口右手のテーブル席は14席あります。Lunch menu、Standard plate 1000 yen、Special plate 1500 Yen、3-course lunch 2000 yen (child set 600 Yen with)。All plans comes with soup of the day。This pasta and bread、And then use the organic production from wheat flour、Everything in the shop on 製麺、Is that bread stick Buri。This time the、一押しのランチコース2,000円のAsianコースと洋食コースをそれぞれにいただきました♪ Asianコース「サラダ」 何種類もの新鮮野菜を用いあっさりとした自家製ドレッシングでシンプルにいただきます♪ 全てのコースに付く「日替わりスープ」 この日の日替わりスープは、Minestrone winter melon。Ginger is also included、温かくほっこりするスープです♪ Asianコース「ビーフンゴレン」 ビーフンゴレンとは、Nasi goreng、Mie Goreng, often eaten as Indonesia's home cooking。Rice noodle stir fry.、ミーゴレンよりは食べた感じが軽いです♪ Asianコース「エビのココナッツカレー、Vegetable Saute、Chicken with tomato sauce、ラムのサテ」 Asianコースのメーンプレートです。A mild Curry with lots of coconut milk shrimp in Thailand rice、Sauteed Vegetables (spinach)、Chicken with tomato sauce、ラムのサテです♪ 洋食コース「青森産天然真鯛のカルパッチョ、Marinated mushroom and taro、白身魚とジャガイモのブランダード」 鮮度良い真鯛のカルパッチョには、Served with sauce of fresh persimmons。And mushrooms was aroid is sticky and then marinated。The brandade、In the Landeck district of France southern dish and brandade、Is the so-called au gratin。Appetizer plate.、かなりのボリューム感です♪ 洋食コース「自家製パン」 バターと自家製コンフィチュールを添えて洋食コース「ベーコンとほうれん草のクリームリングイネ」 自家製麺だけあってもっちりとした食感。The cream is、ほうれん草でまろやかな味わいとなっており優しいパスタです♪ 洋食コース「熟成豚肩ロースのグリエ」 熟成された豚肩ロース肉をしっとりとグリエをトマトソースでいただきますマッシュポテトを添えて♪ Asianコースと洋食コースのデザート「南瓜のチーズケーキとフルーツパウンドケーキ」 Asianコースと洋食コースは、You can choose desserts or drinks。When I order a dessert、Drinks can be added at 200 yen。食物繊維たっぷりの南瓜で野菜を使ったデザートで甘さ優しくヘルシーに仕上げています♪ ドリンク「カプチーノと自家焙煎ブレンドコーヒー」 クリーム状に泡立てたミルクたっぷりのカプチーノとオーナである尾形さん自らが焙煎されたブレンドコーヒーコースに追加料金200円でいただけるドリンクはリーズナブルですね♪ 食後に試食会のアンケートに答えた後に店長さんにお庭を楽しめる「露天風呂」があると言うことで観させてもらいました!(驚)こちらがお風呂からの眺めです♪ なんでもシェフが1日に何度もシャワーを浴びないと気が済まないタチらしくその設置にプラスして尾形さんの念願であった露天風呂までも造ってしまったそうです(笑)五右衛門風呂に入りながら庭を眺めるのも良いですね♪ 店長の岩川伸平さんとバリ人のシェフとツーショット記念撮影!ガッチリと肩を組んで仲良さそうですね!これからオープンに向けてお忙しいとは思われますが頑張ってくださいね♪ Restaurant Kerapa ケラパ 浜松市中区元城216-20 TEL:053-596-9265 2014年11月27日(木)オープン!...

'Brirantesuzuki' in full course of sheer "visions of Japan's oldest Island pig accomplished

After Tokyo, trained under the "Ristorante""Nishi-Azabu Kataoka Ichigo chef、Polished arms in an independent Honda, Tetsuya had been sous chef in there chef Ristorante HONDA、A year or so after his training in Italy、地元浜松に戻り独立オープンさせた鈴木智紀シェフのお店「BRILLANTE IL SUZUKI ブリランテスズキ」さん。From the train station 10 minutes walk from pub Street lamp Street within walking distance、Tantalizing smell of grilled chicken、Narrow backstreets of little unusual places。壁に掛けられた真っ赤な看板が目印です♪ 階段を上り、Wood dark brown to olive trees decorated with iron art door、Here is the entrance。"Shining" in Italy and "brillante"、"Glamorous" means。Hamamatsu City、そして足を運んでくれるお客様と共に輝き続けたい・・・とそんな想いをこめて店名にされたそうです♪ 店内はカウンター席のみの10席。My grandfather、A father with Chef Suzuki architect、I feel the attention to design and make the space。And chefs also Scandinavian furniture like Suzuki's thoughts are put in Chair、There is a rounded back、I didn't get tired sitting、Good as armchair length、Gem cherry wood color changes through the years and was chosen?。Italy who is 1-2 hours, let alone、3-Have a habit over time of about 4 hours, and enjoying a meal。Eager to spend much time on select chairs。Commitment is not in the Chair、One of the items for enjoying food、Reflected in cutlery。Sanjo manufacturer a co-production with lacquer cutlery、Lacquered glossy red dyed bright table。It is also is affixed to the side of the knife and fork chopsticks nice。The menu is、18From the time has become the courses until 9 pm、6,480円と10,800円の2コースのみで、10,800Yen course is ideal's book 3 days ago。21When、And the time zone where you can enjoy an à la carte。This time the、事前に予約し10,800円のおまかせコースをお願いしました。And、この日よりladeのカメラがCanonの最高峰である1DXに新調されました!(凄)旦那様のカメラとしてずっと活躍してくれた1D MarkⅢはわたしの手に(嬉)2人とも慣れないカメラの勉強に励む日々が続きそうです!1DXの初撮りをこちらのブリランテスズキさんで行います!表現力の豊かさ、Demands of pin、Three-dimensional、艶meki、全てにおいて優秀なカメラの写真をお楽しみください♪ スプマンテ「フランチャコルタ ブラン・ド・ブラン・ブリュット カヴァレッリ」イタリア グラス1,674円 イタリアスプマンテの最高峰、In "Franciacorta"、Months del Bosco、ベッラヴィスタととともに「三大フランチャコルタ」と言われている実力派のカヴァッレーリワイン王国40号では「イタリア全20州 最強の50本」に「ブラン ドゥ ブラン ブリュット」が選ばれるなど品質は折り紙付!イタリアワイン日本人No.1ソムリエとして知られる内藤和雄氏は「カヴァッレーリは華やかさとスプマンテらしい果実味の甘やかさが魅力。Women who love champagne too convincing quality。"And the rave reviews! Comment as follows、Is a very delicious spumante, which condensed fruit syrup。The vineyard、While owns 34 ha known as best in Erbusco、Without expanding the area、But to Franciacorta for、So have inherited quite gorgeously designed to use only the plant in touch 7 ha vineyard Chardonnay。In the glow of extremely close to golden-yellow gold tint、To stimulate the mouth to gently to caress the soft foam。さらに弾ける泡の後からまったりと現れる香ばしくもふくよかな贅沢なるまろやかさを持った果実味を味わえます♪ 「自家製グリッシーニ」 黒胡麻とカレースパイスの2種アミューズ「白トリュフ卵とクレーマ キャビア添え」 白トリュフの香りを移した卵の卵黄だけを湯煎にかけて、Is thickened to a creamy finish。On the spice、Cream and nutmeg into alignment with a mellow texture。Accent served with caviar and ehallot。Managements with a spoon, and including、Fluffy out and intense aroma of the fragrant caviar spreads to the nose from his mouth。And concealed in balsamic vinegar、混ぜ合わせると甘みを増し二重に楽しめます♪ 「シャブリ プルミエ・クリュ ヴァイヨン ドメーヌ・ジャン・コレー」フランス ブルゴーニュ シャブリ地区 375ml 5,076円 ドメーヌ・コレーはシャブリに1792年より代々伝わるワイン造りの家系。1952Established Domaine Jean Collet first Marius Kore's son Jean, Colle said,、1979In addition to BREW Jill Colle said year、Domaine Jean-Kore et Fiss now。With Roman Kore's son of Jill, Kore, the 4th generation is the current、2009From the preparation year battley。And then fermented in stainless steel tanks、Aged in wooden barrels called foudre (Thunder) and 8000 L。A Flint-like Oak mineral and grapefruit or citrus fruit、酸味も綺麗なシャブリらしいシャブリ♪ 前菜「イタリア産フレッシュポルチーニ茸と白子のソテー 魚介を合わせたバターソース」 イタリアから届いたばかりのフレッシュポルチーニ茸は、Dozing off in a stunning fragrance and size up fatty taste! Dozing off than Milt with a finish is amazing! Can all eat herbs, served with dill、Chervil、ナスタチウムを一緒にいただきます♪ 「自家製パン」 全粒粉を使用しており、Good flavor, and sweet、Goes well with the sauce and soft。 温かいパスタ「鮑のジェノヴェーゼ トロフィエ」 トロフィエは、In short pasta noodles was born in northwestern Italy Liguria Genoa、Wood、かんなくずの意味を持つTRUCIOLOが語源です。In the Palm of your hand 4-5 cm long, of thin to corded、Short pasta noodles make a twisted left and right edges.。Also good with chewy texture is characterized by thickened Bluefish。鮑の贅沢な磯の香りと柔らかさがGood♪ 「ル・オー・メドック ジスクール2008 シャトージスクール」フランス ボルドー 6,696円 シャトー・ジスクールはマルゴー村の格付け第3級シャトー。Long history、Is dignity.、And to make high-quality wine always、Is very popular worldwide。 The vast field、And Margaux、Beyond the boundaries of the Margaux village across the。The third-degree rating wine is made from grapes of the Margaux village area、Non-it field、Made from the area known as the Haut-Médoc、Is this "le-Haut-MEDOC-de-discus"。 But、Chateau giscours brewing team、Attention in the same way as brewing making。Only this means that areas harvested grapes are slightly different、What is the real school Bordeaux wine ratings wine technology is filled with。Elegance will produce a complex soil、A cornucopia of dense and smooth tannins with plenty of、そしてリッチな味わいが楽しめます♪ 温かいパスタ2「オルツォとトピナンブールと百合根のリゾット フレッシュフォアグラのソテー添え」 オルツォとは、In Italy barley、The risotto was used 100%、Food may taste good。And Jerusalem artichoke、In France, the name、"Jerusalem artichoke" in Japan、"Jerusalem artichoke" and is known in English。Texture of thick yurine and Jerusalem artichoke、And enjoy a flavorful barley。If the time、フレッシュフォアグラの代わりに入荷したばかりのアルバ産の白トリュフをシュッシュと別料金で追加することも可能ですよ♪ 肉料理「日本最古の幻の島豚KAZUGOROUのロースト」 宮城県で一五郎さんという方が育てている在来希少種である「島豚KAZUGORO」。In the vision of Japan's oldest Island pig、Boasts a fine red meat and blubber of the finest meat。Island pork natural sweetness and flavor and crunchy texture、And sense of moist and fleshy in taste and pig her。Either because some animal odors such as wild boar、A unique taste。This pig is characterized by fat、Meat 3 against fat seems to be about one。To the delicious taste of the fat part of the fat、Complemented by interesting texture separately from the meat and roasted in crispy。I have a good way to eat。Enjoy the taste of each material also the vegetable are cooked delicious。シェフの鈴木くんがこの島豚でソーセージも作ったそうですよ!そちらも美味しそうですね♪ デザート「リコッタチーズとココナッツのムース 蜜柑のグラニテ添え」 事前予約の際に旦那様がデザートのバースデーデコレーションをお願いしてくれてあったようで、3度目のバースデーお祝いをしてもらいました!(嬉喜)「亜弥子さんのあやこは”Ayaco”ですよね♪」と「Ayako」ではなく「Ayaco」を忠実に再現してくれました!そんな配慮がまた嬉しくて嬉しくて!(感謝)都田で採れる小粒の蜜柑をさっぱりとしたグラニテに仕上げ、Served with orange Compote was too。You can feel the gentle sweetness of granite top and bottom layers of ricotta cheese and coconut mousse alongside a variety of fresh fruits、While enjoying the food enters the stomach and as a dessert。やはり鈴木くんのデザートはバランスが良く絶品ですね!食事の〆を飾るデザートはあっさりしている方が好みです♪ 「コーヒー」 湯のみのような器は、Okinawa writer's works。You can feel the warm but chic.、The where?。Coffee sugar cane sauce was chewed on while you、コーヒーの苦味と優しい甘みも楽しめますよ♪ 小菓子「秋トリュフのアイスクリームと青森県産奇跡のリンゴ」 黒トリュフを贅沢にアイスクリームに使用香りを楽しむデザート!絶対に不可能と言われた無農薬リンゴの栽培に成功し“奇跡のリンゴ”として大きな話題を集めた青森のリンゴ農家・木村秋則の実話を映画化されたリンゴです「少しでも多くの人に味わって欲しい」と鈴木シェフの優しさから上品な酸味と瑞々しいフレッシュ感たっぷりの美味しいリンゴです♪ 「ジャスミン茶」 ブリランテスズキさんでは既にお正月料理の予約を受付けていらっしゃいます日本の御節とは一味も二味も違ったブリランテスズキのオリジナルお正月料理。24ピースの小皿料理と鴨赤ワイン漬と生ハムの盛り合わせの2皿セット(4~5人用)で32,400円(税込)、15ピースの小皿料理と鴨赤ワイン漬と生ハムの盛り合わせの2皿セット(2~3人用)は24,840円(税込)です予約締切は12月24日(水)とのこと御節料理って注文したことないのですがブリランテスズキさんの小さなカップに入った特製料理はケータリングでいただいたことがあり時間が経っても美味しいものばかりですのでお勧めですよ!鈴木くんまた伺いますね♪ BRILLANTE IL SUZUKI ブリランテスズキ 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 322-13 lamp alley building 2F TEL:053-596-9620 Hours of operation:Omakase course 18:00-21:00 À la carte 21:00-23:00(L.O) Closed on Mondays:水曜日 http://www.brillantesuzuki.com/...

Middle floor renovation sneak preview "Park View Yotsuike"! Thank you for your visit!

The first renovation project "High-rise model" produced by LADE of the tower-type rental condominium "Park View Yotsuike" adjacent to Yotsuike Park has been successfully completed.、The second renovation project "Middle Floor Model", which was being promoted as the next initiative, has been successfully completed.、第1回内覧会を開催し多くの仲介店業者様やご入居希望の方々にお越しいただきましたありがとうございます!(感謝)今回、Who designed the three rooms on the middle floor?、Number of residential design and construction、Containers can result in、Even in so it is produced from the store's design、And specializes in total coordination、In the recent、大手ホテルのリノベーションや古民家などの再生も手掛けられている「ALAIN DESIGN アランデザイン」の中根夫妻です!中層階のリノベーションは、Each room has a theme、I tried to create a space where i could enjoy the individuality of the room.。ご入居いただく皆様に「こんなお部屋に住みたい!」と思われるような空間づくりを目指しそのこだわり部分を友人や家族に自慢したくなるようなお部屋となることが理想です♪ 圧倒的に女性に大人気だったのが、506号室の「カフェのような住まい」をテーマとしたカフェスタイルのリノベーション予想通りの反応で大変嬉しく思っています(笑)こちらのお部屋はダイニングを大胆にもカフェのように演出!キッチンカウンターにイタリア製のタイルを使用し、There is also a decorative shelf at the counter.。You may want to display your favorite café books, cups and utensils to enjoy a cup of coffee.。All sides of the wall of the dining room are painted with blackboard painting.、It can be used as a family message board with free thinking.。Enjoy a home party with a menu of lunch and dinner for the day、A note to leave in a little absence、and use it to teach children's studies.、It will be a place where communication between families is born.。Using the wallpaper of Ha-Lequeen made in Britain luxuriously in the living room、On the floor、By using a luxury cushion floor for imported stores、まるで北欧のカフェにでもいるかのような世界観に仕上げています♪ そして706号室の「おうち図書館」をテーマにしたブックシェルフスタイルのリノベーションのお部屋は男性陣に圧倒的に評価が高かったです!本に囲まれ書斎のような感覚で落ち着いた雰囲気を誇るこちらのお部屋、7階ということで日当たりも良くポカポカとした温かい陽射しの中愛読書に静かに浸れる空間男性はそのような癒しの空間を求めていることが判明しました(笑)こちらも予想通りの反響で大変嬉しく思います!リビングやダイニングの壁面を全面本棚にしまるで「図書館」のような部屋づくりを提案。On this bookshelf、贅沢にもアランさんお得意の杉の三層Jパネルを使用しています杉の三層Jパネル(30ミリ板)は静岡県大井川流域の材木である杉の木を用い地元島田市の「丸天星工業株式会社」で製作していますJパネルは、Not only as structural materials、Has a unique expression as an interior material、It is a new material that you can enjoy the beauty of the small mouth of three layers of cedar material。Also、プロダクトデザイナーの小泉誠さんによるデザインで美しい家具も作られています。An important love reading is always in the place where it is visible! Enjoy the layout of the book freely、You'll be able to complete your own library.。And、こちらの床にもホテルや病院などでも多く利用されている足膝腰に負担のかかりにくいタイルカーペットを使用しエントランス部分から各洋間に贅沢にフルフラットで敷き詰めています(水周りを除く)。While lying on the tile carpet with a good touch、愛読書を楽しむ優雅な休日のひとときを是非ともお過ごいただきたいですね♪ 今回の中層階リノベーションの内覧会では街中のオーガニックカフェで人気を誇る「KAGIYA CAFE カギヤカフェ」のオーナーである尾形宏一郎さんに煎り立て鮮度抜群のオーガニック珈琲豆とパニーニサンドのデリバリーをお願いし皆様にその場で軽食を楽しんでいただいたりお時間の無い方にはお持ち帰りいただき大好評でした!尾形さんお忙しい中ありがとうございました♪ 3種のパニーニサンド「チキンエラー」「ポークエッグ」「サーモンクリームチーズ」 時間が経っても美味しくいただけるようにソースを使わず素材そのものに味を付けることでパニーニ自体がしっとりしてしまわないよう工夫を凝らしてくださいました具沢山で1個でもボリューム満点!国産小麦を使用し厳選した素材で作られるカギヤカフェこだわりのパニーニサンドですランチタイムの780円のブッフェでもいただくことができますよ♪ 「グァテマラ ウエウエティナンゴ」 エスプレッソに使われるグアテマラよりグレードが上で苦みとコクを残しながらよりスッキリとした味わいが楽しめますコーヒー愛飲家と称される皆様にも大好評でした!こちらもカギヤカフェのオーナーである尾形さん自らが焙煎してくださったものいつも美味しくこだわり溢れるコーヒーを提供されています。This time the、仲介店業者様向けに平日に内覧会を開催いたしましたが一般の入居ご希望の方々にも是非ともご見学をしていただければと思っておりますご興味のある方は是非ladeまでご一報ください♪ パークビュー四ツ池 http://park-view.jp/ 有限会社アラン ALAIN DESIGN 浜松市中区住吉2-33-27 TEL:053-474-7400 http://www.alain-house.com/...

Rental apartments "Park View Yotsuike" middle floor renovation residents Wanted!

The first renovation project "High-rise model" produced by LADE of the tower-type rental condominium "Park View Yotsuike" adjacent to Yotsuike Park has been successfully completed.、次なる取り組みとして進めていたリノベーション企画第2弾「中層階モデル」が無事完成を迎えましたことご報告するとともに、We will inform you of the announcement of the private meeting! This、Who designed the three rooms on the middle floor?、Number of residential design and construction、Containers can result in、Even in so it is produced from the store's design、And specializes in total coordination、In the recent、大手ホテルのリノベーションや古民家などの再生も手掛けられている「ALAIN DESIGN アランデザイン」の中根夫妻にお願いいたしました!中層階のリノベーションは、Each room has a theme、I tried to create a space where i could enjoy the individuality of the room.。ご入居いただく皆様に「こんなお部屋に住みたい!」と思われるような空間づくりを目指しそのこだわり部分を友人や家族に自慢したくなるようなお部屋となることが理想です♪ 中層階リノベーションルーム 賃料 各9.5万円 共益費 5千円 405号室のテーマは「我が家は小さな美術館」と題して、We are creating a room where you can enjoy the display that attracts you at home.。2One of the Japanese-style rooms that were continuous for a long time was made into a Western-style room.、和の趣と洋の趣の良さを活かしてリノベーションしています。As for the floor of the apartment for rent、It is easy to use a lot of cheap cushion floors in the past.、This time the、ホテルや病院などでも多く利用されている足膝腰に負担のかかりにくいタイルカーペットを使用しエントランス部分から各洋間に贅沢にフルフラットで敷き詰めています(※和室のみ段差有)。Warm in winter、Cool in summer、1Because it is easy to replace each piece、Tile carpet cleaning care is also easy。In the living room、By placing a pale blue wallpaper and decorative shelves full of cleanliness、まるでちょっとした「美術館」のようなアートスペースに変貌を遂げています!もう1間の和室はヘリ無しの畳にし、We propose a modern, open and calming Japanese space.。By removing the many walls and doors that tend to be seen in apartments that have passed years、eliminating the closed space、家族の交流が生まれやすいお部屋が完成しました♪ 506号室のテーマは「カフェのような住まい」と題してダイニングを大胆にもカフェのように演出!キッチンカウンターにイタリア製のタイルを使用し、There is also a decorative shelf at the counter.。You may want to display your favorite café books, cups and utensils to enjoy a cup of coffee.。All sides of the wall of the dining room are painted with blackboard painting.、It can be used as a family message board with free thinking.。Enjoy a home party with a menu of lunch and dinner for the day、A note to leave in a little absence、and use it to teach children's studies.、It will be a place where communication between families is born.。Using the wallpaper of Ha-Lequeen made in Britain luxuriously in the living room、On the floor、By using a luxury cushion floor for imported stores、まるで北欧のカフェにでもいるかのような世界観に仕上げています♪ 706号室のテーマは「おうち図書館」と題して、The walls of the living room and dining are made into bookshelves.、まるで「図書館」のような部屋づくりを提案。On this bookshelf、贅沢にもアランさんお得意の杉の三層Jパネルを使用しています杉の三層Jパネル(30ミリ板)は静岡県大井川流域の材木である杉の木を用い地元島田市の「丸天星工業株式会社」で製作していますJパネルは、Not only as structural materials、Has a unique expression as an interior material、It is a new material that you can enjoy the beauty of the small mouth of three layers of cedar material。Also、プロダクトデザイナーの小泉誠さんによるデザインで美しい家具も作られています。An important love reading is always in the place where it is visible! Enjoy the layout of the book freely、You'll be able to complete your own library.。And、こちらの床にもホテルや病院などでも多く利用されている足膝腰に負担のかかりにくいタイルカーペットを使用しエントランス部分から各洋間に贅沢にフルフラットで敷き詰めています(水周りを除く)。While lying on the tile carpet with a good touch、愛読書を楽しむ優雅な休日のひとときをお過ごしください♪ それぞれの部屋毎のテーマに合わせ完成させた個性溢れる中層階3部屋のリノベーション。This time、こちらのインテリアコーディネートをアランのインテリアコーディネーター中根えみ子さんが担当してくれました。With curtains and furniture、The charm of the room is increasing even more。This room is always available, so please contact lade in advance.。 lade 内見問い合わせ先 090-7002-8992(ネダチ) パークビュー四ツ池 http://park-view.jp/ 有限会社アラン ALAIN DESIGN 浜松市中区住吉2-33-27 TEL:053-474-7400 http://www.alain-house.com/...

Full course in the "good of the flavor in the sunshine" of duck-deer and special lunch of "Erurukanbisu"

Inevitable visits in Yugawara and French restaurants。Narrow steep path uphill.、Surrounded by bamboo forests, and create a fantastic world of、日本情緒と洗練された和の技法を取り入れた本格フレンチを提供してくれるのは「HERLEQUIN BIS エルルカン ビス」さん。Parking、Stores than in front of a few metres downhill、Located in a short distance.、The low-slung like Maserati cars、坂に入る際への角度がギリギリですので注意が必要です♪ 駐車場より歩き、Follow and arrive at the entrance of the store and down the stone stairs。その隠れ家のような佇まいと見事なロケーションから多くのファンを抱えているフレンチレストランです♪ 繊細でエレガントそして身体に負担の少ない優しいフレンチをいただきに参りましょう♪ 店内は、White stucco walls lined with natural stone resting on floor、Dark in the stained glass window overlooking the picturesque bamboo tables 45 seat.。While many customers from afar、Savor the extraordinary time, quiet、An elegant lunch begins。The owner and Chef of Jun-ichi Ito、France、Belgium、After going through training at the restaurant earned numerous stars, such as Italy、And "Elle can" OPEN 7/1997 Ebisu, Tokyo、2006Land of Yugawara in March、Launch the Favorites moved "Elle can screw" abundance of nature。Good producing ingredients while utilizing the delicate techniques of Japan、To complete the source finally called life of France cooking that delicious dish is。Lunch menu、Following two courses there is.。This time the、バースデー記念ということで「陽射しの中で宵の趣を」5,400円をオーダーし事前に伊東シェフに大好きな鴨と鹿をメーンにお願いしました(※サービス料別10%)およそ3ヶ月振りの来店です♪ 木漏れ日のランチ 3,780円 アミューズ、One appetizer、Two appetizers、Soup、Fish dish or meat dish of the day、Dessert、ドリンク 陽射しの中で宵の趣を 5,400円 アミューズ、One appetizer、Two appetizers、Fish dish of the day、Today's meat dishes、Little rice.、Dessert、ドリンク こちらの最高のロケーションを誇るテラス席。Sound the bamboo swaying in the wind is the BGM.。Wish toaraba terrace denoo meals Yao meals after the coffee to mobile IM is available。As a way to enjoy the meal other than、Foot heal daily fatigue Vacances de pied (Vacances de Pierre)。“足の休日”という名の寛ぎの空間を用意されています。You will also enjoy this foot of good。スタッフさんにお声を掛ければタオルを貸してくださいます♪ 「ペリエ Perrire」750ml 970円 世界140カ国の喫茶店やレストランで飲まれている最も有名な炭酸水。There is no food and beverage outlets especially in Europe have to say that、There is also a custom drink Perrier instead pre-dinner drinks。「ペリエ」の名は1898年に水源の所有権を買い取り、Focused on bottling facilities and bottle development、フランス人医師のルイ・ペリエ博士に由来。Granular、Carbonic acid sparkling long is characterized by、ナポレオン3世が「フランスの誇り」と絶賛したという逸話があるほどだそうです。On this day、Even after this move in a car so、2人してガス入りウォーターにしました♪ アミューズ「ピクルス、Olive、Stickcheesepai、温泉卵とコンソメのジュレに燻製した鶏のピューレ」 イタリアのオリーブに優しい塩分のピクルス、And curricula and the aroma of stickcheesepai.。In the small cup、Added chicken consomme and smoked egg puree。You mix with a spoon.、Closer to her mouth and fills the air with the aroma of smoked。Plain of consomme Gelee with fresh、鶏の香ばしく濃厚なピューレが混ざり合うことで風味を増しています♪ 珍しく伊東シェフがスーツ姿でホールのサーブをしていました!(驚)なんでも、This day's holiday for children of staff is、サービススタッフが入江真太郎さんのみで人手不足なため、Making and help so it is (laughs) cooking instructions、So was also further serve、流石伊東シェフ様になっていますね♪ 一の前菜「北海道産牡蠣とアボカドのカルパッチョ 柿のソース」 牡蠣を60℃ほどでじっくりと低音調理しスライス。Together with the avocado slices on the Carpaccio。伊東シェフのシャレなのか、In the texture of creamy Oyster luscious thanks to controlled burns will be at the source of the persimmon season (lol)、アボカドのまろやかさも加わり絶妙なバランス!細かく微塵切りされた玉葱などの爽やかなソースとの相性も良いです♪ 入江さんのサーブは、Possess a solid knowledge and attention while、A refreshing smile is impressive。And still、Even though the appearance and how customers are happily taken to communicate is vividly、見ていてとても気持ち良いです♪ 「自家製パン」 お好みでオリーブオイルと一緒に二の前菜「北海道産真鱈の白子のポワレと安納芋のロースト ヴィネグレットソース」 冬が近付くと楽しめる白子は大好物!真鱈の白子のポワレがプルプルとお皿の上で揺れてきました。Delicate ROE of fish and、Toro-up and full of a milky taste。Under the sweet sweet potato roasted。キノコとナッツを使用したヴィネグレットソースでいただきます♪ 魚料理「天然の真鯛の焼蒸し」 天然の真鯛を軽くソテーした後に、Complemented by soft and plump, steaming。On the vegetables steamed with NAPA cabbage and scallion。And Polo green onion and radish.、浅利の旨み溢れるソースでいただきます♪ 肉料理「鴨腿肉とフィレのロースト」 大好きなジビエの季節の到来です!鴨の腿肉とフィレ(ささみ)のどちらの部位も楽しめます。The skin surface from paritto、ケッパーとシェリービネガーのソースでいただきます♪ 肉料理「北海道産蝦夷鹿のパン粉焼き」 蝦夷鹿の特徴は、The less red meat、Less calories than pork or beef。And is rich in iron、In the flesh of other fish without an often contain DHA and containing、Good amino acid and mineral balance、Will be highly nutritious and healthy meat。Often accompanies deer or venison habit even less suitable for beauty and health。The venison and painted mustard、Put the bread crumbs and baking our exquisite lighting。綺麗な色を見れば一目で美味しさが伝わりますね!ラズベリーと赤ワインの濃厚なソースでいただきます♪ 「秀麗豚肩ロースで作った自家製ハムと卵のピラフ」 塩味を薄めに仕上げた自家製ロースハムをたっぷりと使用し、Eggs with beautiful color smooth rice pilaf。French course、和の趣を大切にされるこちらのフルコースの〆は必ず小さな御飯が付いて参ります♪ この日も旦那様が事前にお祝いのケーキをオーダーしてくれてあったようで伊東シェフオリジナルの特製バースデーケーキでお祝いしてくれました♪(嬉喜) 「林檎のシブーストとフルーツの伊東シェフオリジナルのバースデーケーキ」 2日に渡り、Received the festive message with decoration birthday cake in Italy and France, ♪ (Raj) even if some one happy celebrations、幸せの数だけ身体も増量していきます(笑) 「デザート盛り合わせ」 先ほどのバースデーケーキと一緒に様々なデザートを少しずつ盛り合わせてくださいました。The apples chiboust、In the ITO chef's favorite dessert、Good acidity as fresh apple sauce, then caramelize、Enjoy the difference in the texture of the fabric and texture of the apples soft moist 1 dish。Fresh chestnut mousse to Almond Cake、Jonathan Apple sorbet、PEAR and PEAR mousse、With Brazil must be produced here at homemade pudding in the Middle。Brazil pudding、Using condensed milk and coconut milk、A nice scent、A smooth, rich's a filling、一度頂いたら病み付きになると思います♪ 「コーヒー」 デザートを少しずつとコーヒーをゆったりと時間をかけていただく至福のひとときお見送りしてくれる伊東シェフと記念にパチリ!2011年にお気に入りのこちらのお店でサプライズプロポーズをされてからというもの、It is one of the most important shops to visit, such as the anniversary of something。伊東シェフをはじめ、Very fun and friendly staff found this review up、Will always linger too easy。Elle can's like cozy、お勧めですよ♪ HERLEQUIN BIS エルルカンビス 神奈川県足柄下郡湯河原町宮上744-49 TEL:0465-62-3633 Hours of operation 11:30-14:00 17:30-20:30 Closed on Mondays:水曜日 http://herlequin.com/...

Membership see Tokyu harvest Club Atami izusan&VIALA "suite with private pool

Last summer from the members-only resort hotel "Tokyu Harvest Club" where you can enjoy the joy as if you have acquired a villa and the comfort and ease of a hotel、2013On August 11, 2008, "Tokyu Harvest Club Atami Izuyama&VIALA」が新たにオープンされています。Located on a hill overlooking Sagami Bay izusan、Perfect location surrounded by green mountains and the wide sea pride.、全室から見渡せる絶景のロケーションを提供されています♪ 今回、Birthday trip to celebrate 41 years of me、こちらの会員である「一善整骨院」と「じゃがいも整骨院」の院長先生である金山昌賢さんにご紹介いただき宿泊利用させていただきます!(感謝)この日は、In the very crowded on Sunday、Good luck again、Could be kept a suite at this hotel not only one room with a private pool。Not to mention the open-air bath in the room、プール付でも1泊2日1部屋で29,000円と破格の安さで滞在できます。Since the room rate only and will be staying in a name、家族連れには嬉しい限りのホテルです♪ フロント ロビー 中庭 東急ハーヴェストクラブ熱海伊豆山&VIALA模型 こちらのホテルは本館、East building、South and divided into 3 buildings、We take care of、南館の2202号室のプライベートプール付シグネチャースイートです♪ エントランス ベッドルーム パウダールーム リビング 1年中温度管理されたプライベートプール 部屋でゆっくりと過ごすためにディナーはいつもお世話になっている「HERLEQUIN BIS エルルカン ビス」の伊東淳一シェフが新しくプロデュースしている「KITCHEN BY ITO STYLE キッチン イトウ スタイル」さんでテイクアウト♪ テイクアウトできるメニューは限られている中お勧めの「国産牛100%のハンバーグステーキ200g(ライス付)」2,000円と「秀麗豚肩ロースで作った自家製ハムと季節野菜のサラダ」1,500円をお願いしました。Mainly shorthorn cattle (Iwate)、Yamagata beef beef mince tastefully 真nn丸., Hamburg、Meaty enjoyment guests can enjoy hearty! In either Japanese or Western sources that you like。Will this time Western source in a rich Demi-Glace sauce。Garnish with vegetables、Carrot、Onion、Broccoli、Potato、Ingen、Pumpkin、Paprika, etc。A beautiful pork loin finished to dilute the salty-baked ham、Must be in the original with a hearty salad made with sherry vinegar dressing。In the hotel、And vending machines on every floor、Placed on the IceMaker and microwave oven、お部屋での食事や晩酌も十分に楽しめます♪ シャンパーニュ「POL ROGER ポル・ロジェ」 ポル・ロジェ社は、1849年に設立された家族経営のシャンパーニュ・ハウスで「気品と優美」を哲学とし、Are making excellent champagne。Without using any of the barrels and fermented in stainless-steel tanks by、Pol Roger pulls the delicate taste of the grape。 Fresh fruit flavors and flavor、Delicate lather lasting charm is an elegant Champagne。Ono, who always sensibly arranged、本当にありがとうございます♪ 「BARBARESCO バルバレスコ・リゼルヴァ ポーラ」イタリア 生産者:Producer Torri del Barbaresco。Grape varieties:Nebbiolo。バルバレスコはバローロと並ぶ最高級のイタリアワインの1つでバローロが「王様」と呼ばれることに対しバルバレスコは「女王」とされていますヴィンテージ的にも良く飲み頃の2000年のもので「女王」と称されるバルバレスコを41歳のわたしのお誕生日祝杯ワインとして旦那様がセレクトしてくれました!美しく透明感溢れるガーネット、And early April is a bright brick-color gradient。Dry smell is fig and go persimmon、Star anise、Rise up that scent of orange liqueur、Sweet grapes rich and full-bodied、Corner due to aging, and has a mild taste、Exactly what drink is best wine palate。While wine、Sinks for couples who like Jazz、The talk time。こんな時間がとても好き♪ VIALAは全室温泉露天風呂付でボタン1つの簡単操作で蛇口から温泉が勢い良く湧き出て自動で止まります。Has moderate temperature、Water temperature is adjustable to your liking in the hot and cold water。A warm body in the open-air、301 swim again at the private pool as the ° C。Champagne is good sense exercise (laughs) on the one hand, hot springs、贅沢過ぎる至福のひとときです♪ 露天風呂の格子扉を全開放し、Beautiful and sacred morning sun.。The chirping of birds、Fluctuations in the trees、Repeated waves of sound。神秘的な朝を迎えます♪ 朝陽を眺めながらの朝プールで一泳ぎ。Private pool just to、時間を気にせず泳げるのは最高です♪ 前日の曇り空とは打って変わって、Best on that sunny day。During their stay at this hotel、By all means watch this beautiful morning sun。早起きは本当に三文の徳ですよ♪ 11月にしてまさかの今年初のプール遊泳(笑)旅行用に水着を購入してあって正解でした。Perhaps、宿泊客の中で一番の早起きをしたのはわたしかもしれません♪ 陽が昇り、All was not sunny cloud。Still great woman and a great man、持っているものが違います(笑) プールで仰向けになっていると、Puffy boobs fall into the trap like the float into a sea、Quietly stops at:。And looking up at sky high heaven、Is the Hawk flew at her coolly.、Reflection plane is still like a painting or as well.。This sense about taste。This hotel just 1 room only no private swimming pool。Summer will surely be booked out。Stocks may be the cool season ♪ (Please be careful as you cold have not caught、Please make yourself self health management.:笑) こちらのホテルは「身体・精神・環境」の自然調和を促す”ホリスティックリゾート”をテーマとしているだけあって、In to enjoy the grandeur of the natural environment、精神の安らぎを感じられる最高のリゾートです♪ 最大定員が3~6名まで可能なシクネチャースイートは、120㎡の広々とした空間でこのホテルに3部屋のみございます。Guest rooms are equipped with kitchen island-style to enjoy with family and friends party,、Rooms with a private pool in this room, etc、部屋毎に嗜好を凝らしたお部屋となります♪ 相模湾を一面贅沢に眺望できる全室。Relaxed style incorporating Asian Oriental Interior。1All year round、Japan can be felt through all four seasons splendor。If the roof terrace here in、紫外線が苦手なマダムも文句なしですね♪ 11月だというのに、Warm 1, warm。たまにはこれぐらいの日光浴も必要ですね♪ 果てしなく続く水平線の煌きと四季の恵みを感じながら非日常的なひとときを過ごすことができる会員制リゾートホテル「東急ハーヴェストクラブ熱海伊豆山&VIALA」。Ken Chang、ご紹介ありがとうございました♪ 東急ハーヴェストクラブ熱海伊豆山&VIALA 静岡県熱海市伊豆山824 TEL:0557-80-0109 http://atami-izusan.com/...

Clematis no oka Primavera white truffle special courses unique to this time

長泉町の愛鷹山中腹にある花、Art、食がコンセプトの文化複合施設「クレマチスの丘」。The autumn-winter season、But the color of the flowers of spring、Autumn roses and autumn Clematis、Cyclamen species、そして館前の道路に広がる銀杏並木の街路樹黄葉の落葉の絨毯で冬の訪れを感じ落ち着いた雰囲気が楽しめます♪ クレマチスの丘内にあるイタリアン「Ristorante Primavera リストランテ プリマヴェーラ」さん。The Clematis no oka、Instead of just viewing the works of art、Is the perfect place to spend holidays can be enjoyed and relaxed mind stroll through beautiful natural park where you can enjoy the four seasons garden。1Days are even tired of missing here、Day、Enjoy the evening with meal、Primavera, including four restaurants。This is by appointment only, but、To become highly popular shops、あらかじめ予約されて来店することをお勧めします♪ 三嶋りつ惠/ヴェネツィアンガラスの扉 エントランス ウェイティング/ブックライブラリー 以前こちらには「ヴィラディマンジャペッシェ」という名のレストランがありましたがその当時のシェフ黒羽徹氏(46歳)がお店を引き継ぎプリマヴェーラとして2009年4月20日にリニューアルオープンされています。Kurobane Toru chef、After training in Italy、スペインの3つ星レストランで「世界で最も予約が取れない店」と言われて映画にもなった「elBulli エル・ブジ(またはエル・ブリ)」でも修行をしてきたという実力派の料理人!そんな黒羽シェフが織り成すアーティスティックな料理の世界に訪れましょう♪ 店内は、And full of gentle sunlight from a window overlooking the garden of the vangi sculpture garden Museum、Nature and harmony.、42 seats and spacious furnished with luxury。On this day、As the course at Primavera symbolizes the fall of Italy every year、本場ピエモンテ州はアルバからお取り寄せされた白トリュフを存分に楽しめるコースのプレミアムランチ「プリマヴェーラ秋の感謝祭メニュー アルバ産白トリュフの香りにのせて」御1人10,000円をバースデー記念ということで旦那様が事前予約してくれました。This time、Too much white truffle course book、In stock that were closed due to limited。When I visited here in the summer、ホールの星野さんから「秋の白トリュフは是非!」とお声掛けいただいていたので間に合って良かったです♪ 「スパークリングワイン」1,600円 ソムリエの田中さんにお願いし先ずは乾杯のためにスパークリングをグラスで♪ 「天城の堀江さんの軍鶏とレモンタイムのカネデルリ 生ハムのブイヨンに浮かべて」 北イタリア・トレンティーノ・アルト・アディジェ州全体の名物料理カネデルリ。In the old cuisine as depicted on the frescoes of the Romanesque church、And the dishes made with materials of any farmer's wife。Bread、Egg、Material except for basics such as milk、There's a number of variations、This time the、Bread and lemon thyme as part of the collar from the Mr./Ms. HORIE of Amagi shamo is a refreshing canedelli、Meal feel like a gentle, light meat balls。それを生ハムから取った濃厚なスープで味わい深くいただきます♪ 「サウザンド キャンドルズ シラーズ」オーストラリア/ヴィクトリア州/ヤラヴァレー(持込料1本3,000円) 「WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ」のオーナー小野哲義さんよりお勧めされて以来最近お気に入りのWINE DIAMONDS ワインダイヤモンズのサウザンド キャンドルズ を購入。Grape varieties:90% Shiraz、Pinot Noir 10%、Little Sauvignon Blanc。The Southend candles、Jump over the fence, such as wineries, country、Is a magnificent wine project gathered men to explore the natural and friendly life style, and was completed。It said that natural、And tinged with a reddish light natural body、As the impression、Image of the powerful Shiraz boasts a strong flavor with a spicy aroma will me betrayed in a good way。Sweet、Sour、With balanced tannins、Heavy and kindness through the throat easily、Does not feel satisfied and、Meet the drink while retaining excellent Shiraz is a wine。バースデーということで小野さんがエチケットにキャンドルが灯されたこちらのワインをセレクトしてくれました♪ 前菜の段階で白トリュフのお出ましですホールの山口さんが撮影のタイミングを見計らって削ってくれます。White truffles、Missing moisture and flavor from the harvest rapidly and more than 48 hours after tramping will reduce smell、Very delicate, freshness is key。削る瞬間に広がる白トリュフの香りだけでワインが進んでしまいそうです♪ イタリアはピエモンテ州アルバで採れる白トリュフは、With ingredients such as nature miracle Crystal、Time of the season is very special, highly rare、Price 4 black truffle-is worth six times。この芳醇な香りを楽しむために今回のコースは作られています♪ 「馬肉とヴェネト州アズィアーゴチーズのカルパッチョ 白トリュフを振りかけて」 艶やかな表情を魅せるしっとりとした馬肉の油脂の融点は低く、The smoothness of the oral temperature 10 minutes to melt the reluctance I feel。しっとりと柔らかなアズィアーゴチーズに白トリュフの香りを纏わせていただきます♪ 「自家製パン」 ローズマリーの香りを纏ったフォカッチャは、Surface is crispy and juicy during the reasonable I POO blast。At your choice、オリーブオイルに卓上のハーブを浸して香りを移してからいただきます♪ 「駿河湾 手長海老のオーブン焼き ハーブをのせて」 手長海老の甘みを存分に発揮するために、Has been carefully, exquisite lighting。While many express and puritsu shrimp、Dozing off here was with would be more expressed。素材の甘みをシンプルに感じながら香ばしく濃厚な脳みそとハーブの香りのみでいただきます♪ 2度目の白トリュフのお出ましですガラスケースの中から大事そうに取り出された白トリュフをたっぷりと削ってくれます♪ 「ポルチーニ茸と白トリュフのタヤリン」 タヤリンは小麦粉と卵黄のみを使用し、Piedmont does not use specific pasta is egg whites。As a result、Boiled pasta colors are darker and vibrant yolk colour and will。Despite the thin pasta, taylin's firm is、Texture views。And then the egg enters more mellow flavor、香り深いポルチーニ茸の強さにも白トリュフの芳醇な香りにも負けない最高のパスタです♪ 「レモングラスのパン」 馨しいレモングラスの爽やかなもっちりパン「焼尻島プレサレ仔羊のグリル」 北海道焼尻島の仔羊の骨付きロース肉をグリルでいただきます。Garnish、In Kanazawa, Kaga lotus root、Broccoli、Square beans、Red radish、Praise (Ingen type)、Nagano petals mushrooms、Ta Moggi mushrooms、柳松 mushrooms。周囲わずか12kmの小さな島、In the grow yagishiri Island minerals rich in pastures eating lamb、Yagishiri island nature environment that resembles authentic France, Brittany and from "pre-Salé and yagishiri" that established brand name。Sheep often accompanies the fiends、肉質もジューシィーです♪ 「ロビオラ・3(トレ)ラッティ、Gibippo (currant)、オレンジ蜂蜜」 ワインがまだあったので、Cheese was served ago the dessert。Name three types of milk (goat、Sheep、牛)が出会って生まれたロビオラ・トレ・ラッティ。As well as a refreshing flavor of goat's milk、Will be felt strongly by sheep milk flavor and thickness。Also、By mixing the milk、3You know the kind of breasts with a good balance between。Well to a smooth texture、On a baguette and enjoy with your choice with Sicilian Orange honey。シチリアの地葡萄ジビッポとワインの相性も良いです♪ 店内の飾花にはトナカイの姿が。Another is such a season.。「次回はぜひクリスマスディナーに♪」とホールの星野さんからお誘いいただきましたが、Christmas dinner is always determined home。でも12月にもまたお邪魔したいですね♪ コースデザートに行く前にお祝いのバースデーケーキを用意してくれていました!(嬉喜)ありがとう、Her husband! Previous、When you visit us at another table staff birthday song it reminds me of who was singing in Italy,。Because it was close to fully booked、さすがに歌は無かったです(笑)イタリア語のバースデーソング聴きたかったですね♪ Tanti Auguri di Buon Compleanno!!”Mrs. ayaco”And message cake written in Italy。Petals of colours、Coincidentally, according to my clothes? Coincidentally, in purple! (Surprisingly) Small cake we made polite、Dough is moist and soft.、クリームは上品でペロリと旦那様と仲良く半分こして平らげてしまいました♪ 「フルーツとハーブのジェラート」 イチジク、Kiwi、Nishi Izu Nishiura Tangerine、Use plenty of 四tsu溝 persimmons、香草パイナップルセージのジェラートを乗せた爽やかなデザートです♪ 「小菓子」 チョコレートでコーティングした栗やギモーヴなど、6Our sweet little baked type。コースの最後の最後まで抜かりない施しに贅沢で優雅な時間が流れ最高のランチタイムとなりました♪ 「コーヒー」 2006年に「D-BROS」から発表された全く新しいシリーズ「ホテル・バタフライ」のカップ&ソーサーでいただく香ばしいコーヒー♪ 黒羽徹シェフとスタッフの星野さんと一緒に歓談した後に記念撮影黒羽さんの後輩でもある「IL CUCCIOLO イル クッチョロ」の氏原さんや「PIZZERIA CIRO ピッツェリアチーロ」の森上さんの話なども出たりして素晴らしい料理の数々と細やかな配慮をしていただいた最高のバースデーランチ!また必ず伺います♪ Ristorante Primavera リストランテ プリマヴェーラ 静岡県長泉町東野クレマチスの丘(スルガ平)347-1 TEL:055−989−8788 営業時間:Lunch / 11:00-15:00(13:30L.O) dinner / 17:30-21:00(19:30L.O) 定休日:Wednesday (for the holidays、The next day)、年末年始 https://www.clematis-no-oka.co.jp/012_shisetsu/01_prima/main.html...

Marc BIBEAU Okonomiyaki"Heaven in new food crunchiness! In the fluffy moist、Delicious cold cabbage!

住吉にある聖隷浜松病院の通り沿いに平仮名3文字で「こころ」という暖簾を掲げたお店があります。2007年4月にオープンされて今年2014年で7周年を迎えます浜松へ来てからというもの”お好み焼きといえばこころさん”がわたし達の定番となり、Shop at the national level and famous by now。And、Currently Western in log eating Okonomiyaki.、静岡地区ともに1位を誇るとっても美味しいお好み焼き屋さんです♪ 店内はカウンター席6席と鉄板のテーブル席が14席となっております。The first、It seemed to get burn themselves at the plate-style、To avoid loss of time、Get a taste by creating professional still works、途中からはオーナーである大石竜也さんが裏の厨房で焼き上げてから、It changed the style on a plate in front of the audience warmed to the。There was also a fun pancakes certainly bake yourself a decade ago、Now that I had hurt feelings。They do not at all suitable for baking professional taste.。At lunchtime、Many salaried workers and elderly couples have.、Transformed in the evening、ビール片手に鉄板焼きで晩酌を楽しむ方々の憩いの場となっています♪ お好み焼きこころさんの1番人気「デラックス」980円 イカ、Shrimp、Pork Jig comes with plenty of、The surface is crispy、During the sting mind enjoy Sesame flavor and moist texture and it is highly recommended。Has been using the homemade Mix flour dough、Contains the additive-free white ginger and leek。And cabbage cut per order、Just fine and、At burn immediately after chopped、Seize the original taste of the cabbage, are confined to taking advantage of water is。While carrying the Okonomiyaki Tatsuya baked in a kitchen griddle to the table、「今日のキャベツは美味しいですよ!」と、Short。The word Street、葉が詰まったズッシリと重みのある寒玉キャベツは最高に甘くて旨味がたっぷりの味わいでした♪ お好み焼きこころさんの2番人気「もちーず焼き」880円 わたし達夫婦のこころさんでの定番メニューとして、I can't take this momozu yaki off.。Also, chiizu、Fluffy cakes cut into cubes with embedded fabric、Natural grounds and a nice cheese square、As for the texture of okonomiyaki, I finish it on the surface of an interesting texture that i have not tasted before.。In difference with crunchy surface、Enjoy a soft moist texture、With plenty of cabbage、And the pork flavor ingredients、Toro-(s) filter 1 Chili to cheese and mochi! Most of the female customers、The moment I saw this naming "this me-!" and so here is、Anyway because my mouth is (lol) but the cheese for women、不動の人気メニューです♪ お好み焼きのデコレーションは、Can be done to your liking yourself on the plate brought from。We have、Always your favorite source.、Mayonnaise sauce、Topped with bonito、Is the order of the seaweed。熱い鉄板の上にソースがかかると「ジュッジュ~ッ」と食欲をそそる良い音が鳴り響きます!マヨネーズとの相性がまた最高に美味しいんですよね~♪ こころさんのお好み焼ソースは、It is a sweet and sour sauce is rich stuff with lots fruits and vegetables。Excellent compatibility with mayonnaise! In front of the store cash register、お客様用にソース販売しております♪ 竜也さんのお好み焼きは、Heaven on a surface scum with crispy and crunchy texture with、Moist and fluffy on the inside,、You can experience the new texture without having ever tasted pancakes。For an exquisite stay、Is by all means with the food to you in the shop we invite you。That since I came to Hamamatsu、Your friends everyday gourmet、So far the best Okonomiyaki here in、I rated so high。You repeat visitors and fans coming in、Recommended method is the soul's worth。Mr. Tatsuya、いつも美味しいお好み焼きをありがとうございます!また食べに伺いますね♪ お好み焼き こころ 浜松市中区住吉1-16-14 TEL:053-476-5086 Hours of operation:11:30-14:00 17:30To 22:00 Closed on Mondays:日曜日 fecebookページ:https://www.facebook.com/teppancocollo/...

To see THE ESTREAL estriol"weekly on Thursday held desert party

浜松の駅近という好立地でニューヨークのラグジュアリーホテルをイメージしてデザインされた結婚式場「THE ESTREAL エストリアル」さん。In the group,、愛野の結婚式場「THE HOUSE AINO」さんや中央のイタリアンレストラン&レストランウェディング「ospiTare オスピターレ」さんもあり最近はエストリアル前に純喫茶として「珈琲館 ブルックリン」さんもオープンされ幅広く拡張されています♪ 2014年9月20日(土)にはエストリアルさん1階にニューヨークのオープンテラスをイメージしてデザインされた「カフェテラス1952」さんもオープンされました。Because it is along the bustling road of Tamachi Chuo-machi in the city、カフェやランチタイムで利用される方々の姿が目に付きます♪ この日は、Mr. Estrial's 2nd floor now、プレミアムラウンジで毎週木曜日に開催されているスペシャルデザートブッフェに参加してまいりましたこちらのラウンジもも2014年3月にリニューアルオープンされており開放的で上質な空間を演出しています♪ シックな色調で落ち着いた空間には、Sofas are installed at a leisurely interval、It can be used as a café on weekdays when there are few weddings。And、毎週木曜日の14時~16時は「スペシャルデザートブッフェ」として御1人様3,000円(税・サ込)でパティシエが手掛けるあらゆる種類に対応したスイーツやソフトドリンクが食べ放題の飲み放題となります。In the Middle、I direct warmth with a mantelpiece that directs a soft light、Creating an open space with glass、街中の喧騒をしばし忘れラグジュアリーなひと時を過ごすことができます♪ こだわり抜かれた統一性のあるインテリアやディスプレイは見る者の目も楽しませてくれます♪ ラウンジ内には、There is an exhibition space for carefully selected wedding items。 There is also a wine cellar、The sommelier will suggest the best combination of wines to match the dish。挙式をされる御2人の生まれ年のワインを披露宴まで大切に保管することも可能だそうですよ♪ 見た目にも鮮やかで、More than 30 kinds of desserts of small swings and easy to eat、その場でパティシエがクレームブリュレにバーナーの火入れをするなどのライブ感も演出されています♪ 彩り良く季節に合わせたスイーツたちを前にどれを取ろうか悩んでしまいます♪ 葡萄のゼリーや、Yuzu's Fresh Chocolate、Gimove、Seasonal tarts, etc.。 Purple potato mont blanc or rich chocolate cake、Cheesecake with gold leaf, pudding a la mode, etc.。 Ham and vegetables、A sandwich with cheese、Grain mustard is the deciding factor.。Fluffy and moist French toast soaked in plenty of milk, plain scones are strawberry confiturs of your preference、または蜂蜜を添えて♪ 栗のフレーヴァーティー アイスコーヒー ゆったりと午後のひと時を過ごした後は、1I visited the wedding hall on the 2nd floor.。If you make a reservation for the dessert buffet,、The pastry chef's original baked goods will also be brought as souvenirs! In the lobby on the 1st floor、Concierge、細やかなことに対応してくれます♪ 「パーティ会場アイリス」 ベージュとブラウンの落ち着いた色調を基調にしたシックな雰囲気の会場エレガントなメインバンケット「アイリス」アイリスの花言葉は、"I take care of you"。Iris, the goddess of Greek mythology who became the etymology、Cross the rainbow bridge over the heavens and the earth、She is said to have served as a messenger of love.。In the name of Iris、The bride and groom and the guest's minds are also brightly rainbows、It is said that it was named so that a party to deepen important bonds will come true。素敵な会場にリニューアルされていますね♪ THE ESTREAL エストリアル 浜松市中区鍛冶町321-5 フリーアクセス:0120-012-735 TEL:053-455-8888 Hours of operation:Weekdays 11 am:00-20:00、Saturdays, Sundays, and holidays 10:00-20:00 Closed on Mondays:水曜日 http://www.estreal.jp/...

A highly popular sake expedition in four breweries election lists boring sake drinking!

As a professional live theater to imagine CottonClub, Blue Note、浜松ビオラ田町「Porte Bonheur ポルテボヌール」内に誕生した劇場「Porte Theater ポルテシアター」。City instruments、Hamamatsu。Because of this the city、"People who love music, want to grow"。Such desire or intention、丸八不動産グループの会長である平野修氏が長年の夢でもあった様々な音楽シーンを演出できる空間を自らプロデュースしシアターという名の多目的パーティ会場としても幅広く活用しています♪ 県下初の最大級を誇るライブシアターの入口には、Many guests entertained weekday night party event will gather。 Party events、全国でも人気を誇る4つの蔵元をお招きし、While hope expressing her passion for sake brewing、16種類もの選りすぐりの日本酒を飲み比べしながら、Sake made in enjoying the cuisine fits the company's sake and marriage planning meeting。題して「日本酒探訪」。 In the Theater Hall、Well over 100 people who gathered.、Jazz atmosphere of the event plan directing on the stage and spacious with large screen。 愛知「関谷醸造」銘柄蓬莱泉(ほうらいせん) 京都「齊藤酒造」銘柄英勲(えいくん) 石川「小堀酒造店」銘柄萬歳楽(まんざいらく) 静岡「駿河酒造場」銘柄天虹(てんこう) 各日本酒に合うポルテボヌール料理 今後も定期的に楽しいイベントが満載の劇場ポルテシアターイベント詳細や予約受付はWEBサイトをご覧ください! Porte Bonheur ポルテボヌール http://porte.cc/ Porte Theater ポルテシアター http://theater.porte.cc/...

Jcccnc to you for small restaurant counter culinary row at night

ビオラ田町の裏通りにある小料理屋「はんなり」さん。What is "Hannari"?、京都の方言で”上品”や”粋”などを現す言葉で、Its name as Japan dishes seasoned with tasteful are provided at a reasonable price。Using the shopkeeper morning market directly sourced seasonal ingredients、Cooking seafood in pottery, Tempura and sashimi、Recommend that pretty cool。 Isojiman in Shizuoka sake from Japan sake、各種焼酎などお酒も豊富なので料理に合うお酒を店主の牧野さんがセレクトしてくれます♪ 店内は、Counter 6 seats、Table seats 4 people x 2 trim shop。The background music is moist jazz flowing、Indirect lighting lights create a cozy space.。On this day、I asked him to finish his meal before the photo shoot.、When I'm looking at the menu of a dish、店主の牧野さんから「定食にしましょうか?」と、He spoke to me.。It is very appreciated that you can just eat without drinking at night.。2Each person chooses one dish.、そちらを定食でいただくことにしました♪ 「前菜の盛り合わせ」 色付いた落ち葉に盛られた美しく胃に優しい前菜たち。Daikon stew and sweet potato simmered in soup stock and gentle taste、Soaked with the scent of mizuna and carrot yuzu、Simmered hijiki seaweed、Ginko-ni。The season when ginkgo is delicious、I like to have fried ginkgo with salt.、煮たのも優しい味わいで良いですね♪ 「カキフライ」 丁度、There was also an oyster specialty store called "Kaki Center" opened in the city.、I want to eat oysters and order oyster fries.。The clothes are crispy and the inside is very creamy with hot oysters.。大振りな牡蠣が5個と大満足です♪ 「地鶏のパリパリ柚子胡椒焼き」 弾力身溢れる地鶏の皮面をパリッパリに仕上げて、This one is also plump and juicy.。添えられた柚子胡椒をたっぷり付けてスパイシーにいただきます♪ 「御飯とお味噌汁」 事務所近くにこんなにバランス良く和食を楽しめ使い勝手の良い小料理屋があると本当に助かります!でも、Next time, I want Makino-san to select and enjoy delicious sake with me.。また伺わせてもらいます♪ はんなり 浜松市中区元城町222-25 TEL:053-456-4008 Hours of operation:11:00-14:30 18:00-24:00 Closed on Mondays:Sunday...

Ninja series rigid "wonton Hotels Classic Sesame and lightly salt to enjoy lunch

姫街道から高丘方面に入り浜松市立葵が丘小学校近くにあるラーメン屋「ワンタン軒」さん大将の豊田さんの「は~い♪いらっしゃ~い♪」の小気味よい掛け声を久々に。Here is the original、「ホームラン軒、Nabari、Coming、小六」を手がけてきた大将森重さんのプロデュースしたお店で、It is a ramen shop that Mr. Toyoda has taken over after the transfer of management rights。Former Generals、Morishige is currently、西区大山で「荒野のラーメン」という新店舗を変わらず営業中! 店内はL字カウンター10席と座敷4席のこじんまりとしたお店で、Always crowded with regulars、It is a space where you can enjoy conversation with Mr. Toyoda over the counter、It seems that the relationship between regulars also deepens、Such a place。 It was the first time in 4 months that I visited the store.、豊田さんが「ねだっち相変わらず忙しそうだね~♪」と温かく出迎えてくれます(笑) 43歳になる豊田さん。In this shop where the wife and two people get along well、It is open at my own pace so much that it is super attached (laughs) Although it is a little time just to eat ramen、Toyoda-San and I always have fun at casual dining information exchange. strong image of Ninja ball ramen speaking of wontons and Sesame bijin 700 yen、Also click here Sesame beauty staple is popular.。Here knows perfectly matched Sesame soup、Women in popular taste。With homemade noodles、Bunch flat straight at low water。Scent of wheat、Better texture、Also I 絡mimasu better soup in the dust, and the taste! wonton ramen 700 yen, I so's shio ramen。Not even my salt、Not even the Japanese plum salt、Not even salt Ninja ball、I have ordinary salt。In fact this day、For tired stomach, thin in order。Always a little chance order will respond flexibly。Soup is especially features such as this are not, simple taste.、Still here like about noodle whip lash is a feeling of。Homemade noodles also fit of sesame seeds to the soup.、Is pleased to meet feeling the bite in a simple salt potato noodles。Toyota's、You'll also know ♪ wonton hotels Hamamatsu-Shi Naka-ku Takaoka East 3-44-3 TEL:053-437-4708 Hours of operation:11:00-14:00 17:30-23:00 Closed on Mondays:On Thursday..

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