新規オープン!「パスレル」フレンチシェフがつくるスパイスカレーのカフェ&レストラン

Cafe & Restaurant "Passerelle" to be born in Sanarudai of Hamamatsu!

※後日ランチに伺った際の記事はこちらを御覧ください

"Pasrel" new menu appeared! A great place to enjoy french cuisine like a coffee shop!

To be pre-opened today on Thursday, October 31, 2019、I participated in the reception party held earlier!

Place、Along Orange Street in SanarudaiSara Plaza sanarudaiIt becomes in the、The wine bar in the city is operated.Beige(Beige) and Hamamatsu Science Museum Cafe.Yamauchi based, (Yamauchi Motoji)Mr。

He has a history of training in Europe.、A French chef who gained experience at a famous restaurantShinya Kato (Shinya Kato)It will be a newly opened restaurant with a chef!

What is the store name "Passerelle"?、It means "bridge" in French, and "people and regions through the cuisine here"、I want to make a store that can become a bridge (Passerelle) with producers! And、It was named in the hope of Chef Kato!

At night, the illuminations are bright and calm.。

In the bright shop where natural light falls in the daytime、The ceiling where the gentleness of the tree increases warmth is full of a sense of openness because of its height.、It is a stylish space that is based on white and imaged as a Brooklyn Cafe!

On this day、SALA officials and Influencers from Hamamatsu gathered、It becomes a tasting party of the menu offered in the pre-opening、"Chicken Spice Curry" with plenty of spices and healthy "Open Sandwich" with plenty of vegetables are offered!

We have a toast to celebrate the opening of the Belgian beer "Hugagarden White" and the Mexican beer "Corona Extra" to the curry!

Chicken Spice Curry (Orange & Fennel)
白湯スープをベースにスパイスをたっぷりと用いてオレンジとフェンネルの香りを楽しむ爽やかなスパイスカレーはベースの辛さはマイルドとなるため辛めがお好みの方は1辛ずつレベルをアップさせることができます!

盛り込まれたチキンは塩麹仕込みでしっとり仕上げ皮面はこんがりと香ばしく焼き上げられておりボリューム感も楽しめます!
脇に添えられたオクラとトマトのアチャール(インドの漬物)を混ぜながら食べても美味しく味わえます!
※カレーはテイクアウトもできるため仕事の合間のお弁当としても嬉しいですね!

「おすすめオープンサンド」
自家製のハムやマリネサーモンを用いたオープンサンドはしっとりときめ細やかで優しい塩気と甘みのあるあっさりとした脂を楽しめる 「夢ポークのオープンサンド」と爽やかな香りと味わいを楽しめる「マリネサーモンのオープンサンド」の2種類から選べます!
オープンサンド用に開発された特製パンは「Boulangerie Lamp(Boulangerie lamp)」に発注されています!

オニオンピクルスの酸味をアクセントにグリーンサラダや食用花のエディブルフラワー(ペンタスの花など)を彩り良く盛り込まれているためインスタ映えはもちろんのことヘルシーさを求める女子にも喜ばれることでしょう!
トーストしたカリカリ食感のパンと焼かずにパンそのままの風味を楽しむもちもち食感のパン2枚で構成されたオープンサンドは食べやすいように挟んで食べても良しそれぞれに具を載せて違う食感を楽しんでも良しの二通りの楽しみ方で味わえます!

こちらはランチタイムからカフェディナータイムまでを通し営業されるため、1日どの時間帯でも利用しやすく小さなお子様連れの親御さんにも嬉しいソファー席なども用意されており子育てママ&パパにも嬉しい環境が整っています!

In addition、わたしのお気に入りの場所でもある緑豊かな中庭テラス!
こちらを開放してのイベントやパーティなども積極的に受けられるとのことですので今後の展開がとても楽しみです!
11月の約1ヶ月間をプレオープン期間とし、11月末~12月にかけてグランドオープンを迎えます!
ランチメニューとは雰囲気を変えディナーメニューにはフランス料理のコースを導入される予定ですのでデート利用も楽しみとなります!

最後にオーナーの基司とBeigeスタッフの大原雅美さんそして新たに加わった加藤慎也シェフと女性ホールスタッフの大場さん井草さんを囲んでの記念撮影!

「サーラプラザ佐鳴台」は、11/1(Friday)、2(Sat.)、3(Days)、4(月)の4日間 でサーラグループ110周年を記念して「サーラ大感謝祭」を開催されるためカフェ&レストラン 「Passerelle(パスレル)」 もオープン早々賑わうこと間違いなしです!
近くに足をお運びの際は是非立ち寄って見てください!

Passerelle(パスレル)
Address:1-11-5 Sanarudai, Naka Ward, Hamamatsu City, Shizuoka Prefecture (Sanara Plaza Sanarudai)
TEL:053-555-6295
Hours of operation:Lunch time 11:30-14:00、カフェタイム14:00To 18:00、Dinner time 18:00-21:30(21:00 L.O.)
Closed on Mondays:Wednesday、Year-end and new year holidays.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top