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Shopkeeper's playful beloved regulars thriving 'culinary arts Shin still daily lunch special

2013/07/22

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柳通りから二俣街道に入り元浜方面へ走ると見える「割烹しんはま」の看板明治初期に「新浜屋魚店」として創業され現在の店主・永谷光弘さんで4代目となり、And regulars who are thriving day and night!

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Shop、厨房が見渡せるカウンター席6席テーブル席6名×2個室4席お座敷最大で20名といったゆったりとした空間ですカウンター台の上には松茸や生姜自家製の梅干やらっきょうさらに食材が並びそれを観ているだけでも楽しめます元々が代々鮮魚商をされていたこともあり美味しく新鮮な魚をリーズナブルに提供されたいと必ずご自身の目で厳選した食材を仕入れられているそうですそんなしんはまさんでは日替わりランチが定食でなんと800円と大変お得な価格でいただけますそしてリーズナブルなランチ定食は日替わりということで毎日通われる方も多いのだとか。We also、日替わりランチ定食800円を注文しました店主の永谷さんはとても愛嬌たっぷりとお茶目な方で馴染みの常連さん達とのコミュニケケーションを大切にされています。2度目の来店のわたし達ですら覚えていてくださって今回も楽しくお話ししながらランチをいただいてきました♪

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「日替わりランチ」800円 舞阪産の鯵を目の前で揚げアジフライでサラダと共に提供してくれます♪

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「鰆の塩焼き」 アジフライの合間に鰆の焼き魚のさっぱり感も嬉しいですね♪

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"Boiled potatoes whipped potatoes are boiled rice proceed!

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'Rice'

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Miso soup "miso soup with crab" crab broth flavor.

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「香の物」 大根、Cucumber、沢庵

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'Watermelon' summer watermelon correctly!

店主の永谷さんは携帯はまだガラパゴスだそうですがdocomoのタブレットをお持ちでFacebookやLINEを使いこなしていました永谷さんのFacebookではしんはまさんでその日その日に入荷した旬の食材などの美味しい情報が満載ですよ♪

Culinary Arts Shin still
浜松市中区中沢町67-12 TEL:053-522-8789
Hours of operation 11:00-14:00 17:00To 22:00 Closed on Mondays:Sunday、Holidays、3rd Monday
http://sinhama.com/

67 -12 Nakazawa-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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Eating the Dane change and seasonal ingredients in fried piping hot skewers fried Random course of "Kushiichi" Midsummer ox in charcoal-grilled eel shop "like his" nourishing tonic
Eating the Dane change and seasonal ingredients in fried piping hot skewers fried Random course of "Kushiichi"
Midsummer ox in charcoal-grilled eel shop "like his" nourishing tonic

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