Shopkeeper's playful beloved regulars thriving 'culinary arts Shin still daily lunch special

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柳通りから二俣街道に入り元浜方面へ走ると見える「割烹しんはま」の看板。Established as a new hamaya fish shop in the early Meiji period、現在の店主・永谷光弘さんで4代目となり、And regulars who are thriving day and night!

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Shop、6 counter seats overlook a kitchen、Table seats 6 x 2、Private 4 seat、At most Japanese and is spacious 20 participants。On the counter-、松茸や生姜、Homemade pickled plums and pickled shallots、In addition to order ingredients、Guests can enjoy watching it alone。Originally there had been fresh business from generation to generation、Want delicious fresh fish offered at a reasonable price、Seems that is stocking must be selected in the eyes of your own ingredients。そんなしんはまさんでは日替わりランチが定食でなんと800円と大変お得な価格でいただけますそしてリーズナブルなランチ定食は日替わりということで毎日通われる方も多いのだとか。We also、日替わりランチ定食800円を注文しました店主の永谷さんはとても愛嬌たっぷりとお茶目な方で馴染みの常連さん達とのコミュニケケーションを大切にされています。2度目の来店のわたし達ですら覚えていてくださって今回も楽しくお話ししながらランチをいただいてきました♪

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「日替わりランチ」800円 舞阪産の鯵を目の前で揚げアジフライでサラダと共に提供してくれます♪

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「鰆の塩焼き」 アジフライの合間に鰆の焼き魚のさっぱり感も嬉しいですね♪

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"Boiled potatoes whipped potatoes are boiled rice proceed!

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'Rice'

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Miso soup "miso soup with crab" crab broth flavor.

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「香の物」 大根、Cucumber、Takuan。

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'Watermelon' summer watermelon correctly!

店主の永谷さんは携帯はまだガラパゴスだそうですがdocomoのタブレットをお持ちでFacebookやLINEを使いこなしていました永谷さんのFacebookではしんはまさんでその日その日に入荷した旬の食材などの美味しい情報が満載ですよ♪

Culinary Arts Shin still
Hamamatsu-Shi Naka-ku Nakazawa-Cho 67-12 TEL:053-522-8789
Hours of operation 11:00-14:00 17:00To 22:00 Closed on Mondays:Sunday、Holidays、3rd Monday
http://sinhama.com/

67 -12 Nakazawa-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

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