lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

"Musée 四tsu池" in "bit true 四tsu池" by 上唐湊 chef Omakase lunch

2015/05/01

IMG_6723

30-year old was working as a Yamaha Music Center building was substantially renovated、
2009 yearThe newly born wedding 'Musée Yotsuike"Mr.。
In the quiet lush 四tsu池 forest、
Old、Not when I was in the bowling alley look and play brilliantly、
Stylish, clean, modern with high-quality space
It is very popular at the original wedding wedding!

musee_ytik_005

Clean and white, an elegant lobby。
The ceiling height is.、The sunlight from the window are bright and airy atmosphere。
That is consistent with European furniture, and、
Is a luxurious lobby with directing women to resonate even during a simple!

7897e5916a3c265c6c132c95031d45ae

Elegant wedding halls with a gentle shadesOrsay-Orsay
From the glass wall overlooking the green of the garden、Mail merge is the bright sunshine、Cosy atmosphere。
Actually,、わたし達夫婦も今から3年前の2012On July 9,.The venue here
友人たちを100名ほどお呼びし披露宴を行わせていただいております
At that time、He used to be the Manager hereMizuguchi Tomoaki (みずぐちちあき)Obama started.、
Cooperation with the staff, and State-of-the-ordinary wedding
Whats uncharacteristic wedding and fun reception ceremony with a rendition of the original.

611cb226c3ed4ee4b9d82481a8ca94ac

Colours and Brown.、Wedding banquet to produce ornate and elegant with gold decorationsRomaine Roman
On carpet、Arranged armrests on the Chair、
Guest who's is obsessed with seeking cozy venue development.

13213394472dd93dd46e4106af4985ea

Like floating on the surface of the water beautifulChapellesanctu ALE
In the aisle, sparkling and glittering Swarovski
五線譜をイメージする格子と光輝く祭壇にて誓いの言葉を
Water and light spectacle will be Church surrounded by a fantastic atmosphere!

musee_ytik_034

The venue's dining "Shin gang 四tsu池"The、
Is a regular lunch and dinner restaurants。
Local vegetables using lots of seasonal ingredients, mainly、
Offers creative French cuisine of Japanese elements are also incorporated here、
In Tokyo, top-class French restaurant "Kante Suns"The design
Seino Yaobang StIt is a stylish space filled with dignity was helmed by。
FriendsArchitect and love Inoue Masayuki-Kun was enrolled at this office ago independence, was involved in the design!

Lunch course、通常下記の2コースですが
This time the上唐湊 Solsticeシェフにお願いして1Those 4000 YenThe will to leave lunch in budget!

A course 1,850 Yen
Soup (can select from 2 types)
Fish or meat dish (can choose from 4 types)
Pilaf、Miso soup、Pickles
Dessert of the day

B course: Yen 2,880
Hors d'oeuvres
Soup (can select from 2 types)
Fish or meat dish (can choose from 4 types)
Pilaf、Miso soup、Pickles
Dessert of the day

IMG_6729

The sommelierHamamoto.、車のわたし達にノンアルコールカクテルをサービスしてくださいました!(感謝)

IMG_6731

Non-alcoholic cocktail litchi and grapefruit

Perfect for the gentle sweetness of litchi and grapefruit acidity and a fresh spring taste.

IMG_6734

Amuse "Hamana Lake juvenile Ayu fret"

サクサクと頭から丸ごと食べれる稚鮎のフリットにを鮮やかな色合いの茶塩でいただきます
ほろ苦さと旨味が相まって何匹でも食べれてしまいそうです♪

IMG_6740

Amuse "tomato gazpacho espuma"

上半分はトマトのムース下はトマトを器に見立て違う食感を楽しみます
During the、胡瓜をアクセントに忍ばせており、Under the、グリンピースの土台を用いています
Oil is used in the Curry spice turmeric and spinach sauce.

IMG_6744

「福島県会津産ホワイトアスパラガス ベアルネーズソース」

White asparagus in the spring and hit
国産とフランス産の2種類で食べ比べできるように別皿で提供してくださいました
Here is、国産の福島県会津産のもの
アスパラギン酸ルチン(特に穂先)ビタミンB群などの栄養素を豊富に含むアスパラガス
特にホワイトアスパラガスには
抗酸化作用や抗菌作用、Blood circulation promotion、免疫力の強化が期待できるサポニンが含まれています
会津産のホワイトアスパラガスは皮が柔かいのですが中の食感はシャキシャキです
甘味と若々しいほろ苦さもあり、It is very delicious。
上の添え野菜はピンクとイエローの2種のうずまき大根甘酢漬けにキャビアそら豆のフリット、Firefly squid、
蓮根チップ、Sautéed、Gold needle vegetables、タラの芽のフリットなどを
Bearnaise sauce is a traditional source of France.

IMG_6746

"France produced white asparagus and Bearnaise sauce"

国産のホワイトアスパラガスより繊維質ではありますがとろっと甘味に富んでいます
国産とフランス産では茹で時間も変わるそうで
やはり土壌が違えば同じ野菜でもこうも変わるものなのですね!
どちらが美味しいというものでもなくどちらもそれぞれに良さがあり別物です♪

IMG_6750

"Hot potato soup"

Donated 2 enjoy the soup well which hot and cold! (Gusto)
春の新じゃがの濃厚で甘味のしっかりとしたスープは
ほうれん草のピューレと粗挽き胡椒隠し味にトリュフオイルの香りを纏っています♪

IMG_6755

Cold green peas soup

グラスでそのまま飲むグリンピースのスープはミントの香りを纏わせたミルクの泡と一緒にいただきます
冷製でサラサラと喉越し良いスープ
グリンピースの味わいは濃いのですがほんのりと甘味が付けているので
I think tasted better by Greenpeace.

IMG_6761

Herb baked FRY

カマスに塩を振り一晩寝かせたものを香草バターでふんわりと焼かれており
花付きズッキーニの中にはしゅわしゅわと口溶けの良いムースを忍ばせています
見た目も可愛らしく花の料理は本当に女心をくすぐりますね(嬉)
中田島産エシャロットのフリットを添えて旨味溢れるビスクソースでいただきます
Like colorful spring in bright green and tasty!

IMG_6764

"The Canada Alberta pork belly with tomato sauce"

カナダ産のアルバータポークのバラ肉をおよそ3時間ほどゆっくりと真空調理でスチームし
とろっとろに仕上げた後に表面は香ばしく軽くソテーして仕上げています
いろいろなお豆と一緒に煮込んだトマトソースとパンツェッタの香りを付けたジャガイモのソースでいただきます
春のお野菜である、Bamboo shoots、蕗の薹うるいを添えて♪

IMG_6766

「筍ご飯、Miso soup、Pickles.

While at this restaurant and in French、Finally comes out with miso soup with rice。
This time the、旬の筍ご飯です!
Japanese so it comes out rice and miso soup、Why so much relief and would。
This is the configuration I'm sure pleasing to the elderly。Rice cooked in a light broth、Very nice size appetizer、Salt Sweet Pickles。
I will feast on it.

IMG_6769

"Panna cotta"

滑らかなパンナコッタの上にバニラのアイスクリームを添えていろいろフルーツと苺のソースでいただきます
Savory baked almond powder is also good accent!

IMG_6771

小菓子「苺のマカロンチョコレートのクッキーオレンジのパートドフリュイ」

IMG_6772

"Coffee"

IMG_6774

Idle handsSolsticeさんとゆっくりお話させてもらうと
Something trueMr. so、先日開催された大きなイベントを終えられたばかりなため達成感溢れる笑顔が見れました
Take advantage of various ingredients and recipes are researched dailySolsticeSan。
For food thoughts are put in strong usladeAlso、Solsticeさんのような熱い想いを抱かれるシェフをはじめとし
I think I could enliven the city continue with Hamamatsu young chefs!
SolsticeSan、HamamotoSan、Thank you very much! I will come again?!

f0c32344b5c6289f4a96d6f61cdc4bc8

Shin gang 四tsu池
3-5-8 y. Naka-ku, Hamamatsu-Shi, TEL:053-474-1818
Hours of operation 11:30-14:00 18:00-21:00 Closed on Mondays:On Tuesday
http://www.ichimishin.com/

3-5-8 y. Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

While drank sake and "culinary arts Shin still" artist ajioka Shintaro Mr. party Full-course cuisine bio wine and hospitality Bliss wrap party.
While drank sake and "culinary arts Shin still" artist ajioka Shintaro Mr. party
Full-course cuisine bio wine and hospitality Bliss wrap party.

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images