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Boryumyi lunch plate with vegetable in Chinese cuisine momoka

2014/06/15

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Speaking of Chinese Bush Clover Hill、2014 August,To OPEN before8First yearBecome a 'Chinese hundred flowers"Mr.。Uenishi town 'Chinese cuisine IBE"With the、In Chinese cuisine is now transferred to Kyoto. "Jing Hua - fault?-"Examples are his brother disciples。The shops here are Palazzo chef Matsushita-Kun and his wife Momo-Chan 2、予約で忙しい平日や週末にはホールにバイトの方がテキパキと動いてくれる姿が見えますこちらは開店と同時に待つことも多いので予約をしておくのがベストです♪

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いつもカウンター席を利用するわたし達は人の入り具合を見計らって入店しますが昼12時を過ぎる頃にはあっという間に満席となってしまいます。Oh yes、百華さんは忙しい時間帯の電話応答はほぼいたしません予約電話をしても繋がらなくて嫌な思いをされた方も少なくないはず実際問題人手が足りてないといった感じですが直接来店されている方を優先しているがゆえのこと手を休めているわけでもなく動き回る姿を見ているとつい電話に出てあげたくなっちゃいますけどね(笑)厨房では、Is the figure of Momo-CHAN to ensure Matsushita and support moving her hands hurriedly, for our customers and cooking in the intently watched。The impression of the white walls、7 counter seats、Table 14 seats、Has become a space of tatami room seats 18、家族総出や団体での予約も人気があります。Lunch menu800Yen to 1,470 Yenのセットで11種類ほどの中から選べます日曜以外であればLunch ¥ 950がとてもオススメです!2名様以上であれば、2,625円のコース料理も要予約で可能です。Parking、店前に2~3台店横の脇道を入っていった奥に数台用意されています♪

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Lunch Special of the week ' soy sauce pork loin with ginger "950 Yen

高く積まれたたっぷりの野菜と豚ロース彩りも鮮やかで初めて来店される方にはまずこのボリュームで驚かれます(笑)その時に旬の野菜を種類は数多くたっぷりと大振りのカットで食べ応え感満載!が売りの百華さん松下くんが厨房でバット内にどっさり入った野菜たちを束にして抱えている姿がまたよく似合います素揚げした野菜としっとりと仕上げた豚ロースに特製のしょうが醤油ソースを回しかけていただきます酸味と辛味と香りのバランスの良いソースは薄口醤油や酢味醂などのベース味に生姜や葱をたっぷりと加え夏の暑さに負けないような食欲促進させる工夫がなされている味付けです素揚げした野菜の本来の甘味を活かしながらこのソースによって旨みをさらにプラスさせモリモリといただけます。While the pork loin in a beautiful burning pink and moist and is flavorful.、Is satisfied that 1.

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Cilantro salad of the day lunch

Like took plenty of sauce smell good homemade Cole Slaw salad、Good texture, such as cashew nuts、Maine before the hungry good 染mi渡rimasu!

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Chinese crepe daily lunch special

Also I have flavored dough topped with minced meat and scrambled egg and green onion leaves。Is the taste of food becomes a habit.

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Daily set rice and soupRice is free refills。And、Comes with soup and vegetables and eggs。

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'Tan ' noodle 830 Yen

相方の大好物タンメン麺はいつも麺カタでお願いしていますいつものことながら麺に辿り着くまでが長い野菜の盛り様(笑)様々な緑黄色野菜や、Root vegetables、きのこ類芋類と栄養価の高い野菜が豊富で腸にも肌にもとっても良さそうなタン麺です野菜の旨味で比較的あっさり味なのでお好みで途中でXO EdIn addition to the taste changes as can enjoy a choice!

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Almond tofu daily lunch special

百華さんの杏仁豆腐はとても滑らかであっさり系つるんと軽やかに喉越しが良く個人的にはとても好みです癖の少ない優しい味わいの杏仁豆腐このデザートまでもが付いて950Circleの日替わりランチ、Fear that should the cospa is! And Matsushita and his wife empty hands、Always fun with new food and beverage outlets。This time the、Her husband lectures beginning.、Matsushita-kun became a bit of wisdom to your study time (laughs)、Momo-CHAN、I'll also eat slowly.

Chinese hundred flowers
Hamamatsu-Shi Naka-ku Hagi Hill 2-40 -5
TEL:053-476-9110 Closed on Mondays:Monday
Hours of operation (Tue-sat) 11:30-14:00 17:30-22:00 (Sun.) 11:30-14:00 17:30-21:00(L.O)

Hamamatsu-Shi Naka-ku Hagi Hill 2-40 -5

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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