lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Breakfast Bliss "garaku" "stuffing" receive the grace of the Toyama

2015/06/20

IMG_9061

200511-9.In the expanded "GARAKU"And I of the annexB1 floorに設けられ
2015In January 5,.In the renewed Japanese Aya zeze "How their music taste"Mr.。
富山の食材をふんだんに使用され移ろいゆく季節を表現するMunekata料理長の滋味溢れる日本料理が楽しめ
オーナー様がこだわり抜かれた器に彩られる富山の豊かな食材たちを季節毎の一皿一皿で堪能することができます♪

爽やかな目覚めを迎えた朝食は、Click here "How their music taste」さんの和食をいただきます
Breakfast time、7Time-10 amIn the last entry is9When the half-Will be!

IMG_9060

落ち着きのある色調のインテリアをあつらえモダンな店内には朝の爽やかな陽の光に溢れています♪

IMG_9020

今回の朝食はこちらの個室を用意していただきました
深紅に染まるアーティスティックな空間に庭の緑が眩い光を反射し
静かで落ち着いた雰囲気の中食事を楽しめます♪

IMG_9026

"Wake up drink"

葡萄ジュースと林檎ジュースにローズマリーと少量の蜂蜜を混ぜたもの
ほんのりとした甘味とフルーツの酸が喉にすんなりと馴染みまさに目覚めに相応しい一杯です♪

IMG_9025

朝食のお料理は季節の小鉢が少しずつバリエーション豊かに並び
Specialties of ToyamaUsed、程好いボリューム感でどれもSmall Greens suit Toyama riceOnly with very good balance!

IMG_9041

With tofu

IMG_9039

Water with cucumber sunomono

IMG_9038

Shiitake mushroom and kelp Tsukudani

IMG_9042

Dried plums

IMG_9043

Ya Yue Kutchan brand egg flavour sponge cake

IMG_9037

Green Onion miso

IMG_9034

"Sashimi"

器を贅沢に使いアオリイカ刺しとその余白に
Wispy in plum sauce.Noto Peninsula and Toyama Bayをあしらい素敵な演出を施されています♪

IMG_9031

Pottery fish in Toyama Bay

鰆の味噌幽庵焼きは柚子胡椒を添えて
上品な味わいですがToyama riceFelt even delicious!

IMG_9045

"Homemade Seiro kamaboko"

小振りな蒸籠の中には手作りのせいろ蒲鉾
白身魚と帆立のすり身を使用した蒲鉾は桜の葉っぱでくるみ香りと一緒にいただきます
お好みで岩塩を付けていただくようですがそのままでも十分な旨みと味わいです♪

IMG_9048

"Soy from Toyama Prefecture"homemade tofu in sweet serenity.

Bamboo instrument is also elegant.
こちらにかけるエクストラバージンオリーブオイルを選ぶことができます
Mild、Fruity、スパイシーと3種で一番人気はマイルドとのこと
前回マイルドをいただいたので今回はフルーティーとスパイシーをお願いしました♪

First of all the、そのまま一口
大豆の甘味と濃厚な味わいが広がりそのままいただいてもとても美味しい湯葉豆腐です
And、先ほどのオリーブオイルをお好みでかけほんの一振りの塩をして
Is also recommend you pull the sweet addition!

IMG_9032

"Rice in miso soup"

今回のお米はOsawa district of ToyamaIn has been a rice farmer "Dirt playing field (doyuuno)"ofHashimotoさんが作られた有機棚田米
コシヒカリの原酒となる希少な種を山里の豊かな土でアイガモ達と一緒に育てました
お米本来の旨みが凝縮し甘さの余韻を感じる香り高いお米です
Are sold at the shop!

ふっくらと炊き上がった土鍋のご飯は粒がしっかりと立っておりもちもちと甘味たっぷりで絶品!
And beams.、Toyama riceIs is very good!

IMG_9051

"Green tea"

小鉢ながらに豊富な種類の小菜でついついおかわりをしてしまい
たっぷりと富山の山海の幸を堪能できる朝食となっています
After enjoying a meal、11時のチェックアウトまでお部屋でゆっくりと過ごされるか
Or、館内のアートを楽しんでも良いでしょうしショップでお土産を選ぶのも良いでしょう
We have、食後の小運動でホテル周辺を散策したいと思います♪

2015Accommodation in early summer is here!
http://lade.jp/diary/travel-diary/toyama-takayama/garaku/37723/

GARAKU
56-2 Kasuga, Toyama City, Toyama Prefecture TEL:076-467-5550 http://www.garaku.co.jp/

56-2 Kasuga, Toyama-Shi, Toyama Prefecture

Ya Yue Kutchan deals accommodation plan introduction


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"Garaku" hex "Revo" Taniguchi chef initialize finally NHK professional appearance! Enjoy "garaku" contemporary art artwork
"Garaku" hex "Revo" Taniguchi chef initialize finally NHK professional appearance!
Enjoy "garaku" contemporary art artwork

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images