Lamp light sanarudai of the Boulangerie bakery's but Western-style cakes are popular

"Cream puff" 150 yen Lamp lamp, a boulangerie opened on December 11, 2011, where there was a bakery "Full House" in Sanarudai。Baker's've got though、Pastry cream and pudding are very popular.。The lamp and it's delicious sweets、Moto Ze that based Kenji Yamauchi & Yoshi that was hospital Office, Mr. and Mrs. Yoshimi (thanks!) offers texture holded the cookie sue not only surface but also bottom cream puff、Inside, sweet and gentle custard cream is filled without gaps♪ "Pudding" 180 yen Named lamp pudding、Here is the most popular pudding、It is so dull-eyed and it melted in the mouth smoothness。Uchiyama Tsutomu's owner over the prototype prototype, completed at 8 kg weight increased had it! But (surprise) that eating too much is a big no-no、I was scolded by the taste and smoothness that melted too much♪ "Fluffy Tiramisu" 180 yen The owner Uchiyama-san likes the most among sweets。I think not put lamps and some tiramisu I but sold。Slls! ~ boobs and mouth melt is tiramisu flavor is good。Glad that Moto Ze and Yoshi are listed wedding today! Two people who、Happily forever and forever ~ ♪ Boulangerie Lamp Lamp Lamp 2-19-20 Sanarudai, Naka-ku, Hamamatsu City Blyme Office 1F TEL:053-440-5506 Hours of operation:7:00Closed as soon as it is gone: Thursday http://lampnopan.hamazo.tv/...

Soba Soba "buckwheat noodle house oomori" cold and hot after sweet zenzai

中島の住宅街の中にぽつんとある手打ちそばの「蕎麦家 おおもり」さん。Shopkeepers remained unchanged through the curtain, looks and Omori's smile。ここ何度か足を運んでいたもののタイミングが悪く臨時休業などに当たってしまいまたしてもしばらくぶりの来店です週の2日、Monday and Tuesday and closed、Many national Soba apprenticeship (lol) is the busy Mr. Omori, Soba meeting or meetings、On weekends、The day is often taken closed。People come from far away、Once confirmed the news from the home page、もしくは電話でのお問い合わせをされることをお勧めします♪ 10名ほどの座敷と4名ほどが腰掛けれるカウンターのみの老夫婦が仲良く二人三脚しながら営む温かみのあるお店。Tend to be crowded with regulars even on weekdays.、The rotating of Soba shop early so、お急ぎでない方は多少時間に余裕をみていただいてお待ちいただくと入店することが可能ですよ♪ こちらが店主の大森さん夫妻大森さんの蕎麦に対するこだわりの姿勢と奥様である三枝子さんの気配りと手際良いアシストぶりが小気味良いリズムでぶつかり合う厨房の様子をカウンター席から眺めるのがわたし達夫婦の楽しみなのです♪ 「たべくらべ」1,000円 たべくらべは、Seiro and freshly ground whole can be compared two types of countryside near。The Seiro took the skin of the front、Using the native maruoka, Fukui Prefecture、Feel the sweetness in the color bright green, very tasty。The back ground of the countryside near with near buckweat。In the ground here, feels darker flavor of buckwheat。塩でいただくと違った味わいで楽しめますよ♪ 「温とろろ」1,000円 ようやく秋らしく肌寒く感じるようになり温かい汁物が美味しくいただける季節となりました出汁の優しさとおろし立てのとろろでまろやかになった蕎麦をズルッと流し込むと冷えた身体が温まります♪ 残った汁にたっぷりの蕎麦湯を注いでふぅ~っと一息できるこの時間が幸せ汁と蕎麦湯のバランスが最高です♪ 「そばがきぜんざい」800円 そばがきを山葵醤油などで前菜的な感覚で楽しむ方も多いと思いますが個人的にはおおもりさんのそばがきぜんざいもお勧めです丸抜きしたそば粉を使用し甘みを少し抑えた上品な味わいそばの冷と温をいただいた後でもペロリと平らげてしまうほどの美味しさです来月の11月からおおもりさんでは新メニューを用意されるようで大森さんに写真撮影を頼まれました新メニューを楽しみにしていてくださいね♪ 蕎麦家 おおもり 浜松市中区中島1-31-1 TEL:053-463-2879 Hours of operation:11:30-14:00 Closed on Mondays:Moon、Tuesday (by appointment only) http://www12.plala.or.jp/sobaya/..

Nagoya were independent were trained at Tokyo's famous store owner patissier 'Avalon' pastry people

東京の代官山の有名店パティスリー「イル プルー シュル ラ セーヌ」さんのオーナーパティシエ弓田亨氏の一番弟子といわれる川瀬誠士さんが2012年8月31日に名古屋の八事に独立オープンされた「Avalon アヴァロン」さん。Around is quarter、Faces slightly elevated luxury residential atmosphere and good location。Two reserved parking is few meters away from the store location。Alarmed also inside of glass in the storefront and meet clear and white tones、Easy-to-shop with small, personal shop pastry shop will be on atmosphere。Kitchen is left as the owner patissier Kawase's dinner、店頭にはアシスタントのスタッフさんが接客をしてくれます♪ 店内の内装も白ベースで清潔感が溢れており、Define a doughy feel occasional dark and quiet。It's impossible to eat only the takeaway shop。3Hits about 15 different pastries to stage showcase。There are visited only once in daikan-Yama's Il pure experience、But not only is billed as a traditional Japan France confectionery store、Shops are still strongly feel the sweetness we couple the impression。That is the、こちらの焼き菓子が内田夫妻のお勧めだったこともあり楽しみに伺いました♪ 「ガトーピスターシュ」450円 ピスタチオとホワイトチョコレートのお菓子です。Pistachios, rich taste in abundance。 「モンブラン」450円 『パリ・ジャンミエ』のモンブランをベースにした、Is a simple Mont-Blanc of France style。 「トランシュ シャンプノワーズ」480円(洋酒使用) シャンパンのムースとさまざまな要素が重なるちょっとリッチな味わい「ギャレットノワ」500円 焼き菓子が美味しいと内田夫妻にお勧めされたので、Whats the most popular baked goods here。Decorated cosy taste of deep flavor of the brown sugar and spicy walnuts。 「リーフパイ」200円 ザクザクッとした歯応えと共にほろっと崩れるパイ生地の美味しさを味わえるシェフお勧めの焼き菓子だそうで美味しかったです。I have little other baked goods。As thoughts, break unbalanced in the overall it felt sweet, was not personally liking。やはりわたし達夫婦のフランス菓子の一押しは変わらず富山の「パティスリージラフ」さんということでしょう♪ 「フィナンシェ」180円 外はしかりと焼き上げ中はしっとり。The dish spread luxurious flavor of almonds and brown butter。 「ガレットブルトンヌ」200円 バターとラム酒の芳醇な風味が贅沢に広がります。Brittany texture crisp candy。 「アンガディーネ」200円 クルミの心地良い歯ざわりとヌガーの甘さの中に香ばしさと苦味が程好くバランスの取れたお菓子ですアヴァロン 愛知県愛知県名古屋市天白区八事石坂207 TEL:052-835-0024 Hours of operation:10:00-19:00 Closed on Mondays:火曜日・第3月曜日...

Italy cuisine enjoy with a nice glass of wine and have a wine cellar in the basement Vicino vicino

今より10年も前の2003年にオープンされたイタリア料理「Vicino ヴィチーノ」さん。2011年1月26日に千種区春岡通に移転オープンされました以前はビル1階のテナントで営業されていましたが移転先は地下鉄吹上駅から南東方面の住宅街の中にあり一軒家の隠れ家的なレストランです隠れ家と言っても食べログでも上位ランキングでタクシーの運転手の方も存じ上げているほどの有名店”ヴィチーノ”とはイタリア語で”近く”を意味するそうでお客様にとって近い存在でありたいという想いからこの店名を付けられたそうです。This time the、わたし達夫婦が名古屋で大好きなイタリアンの「la vena del legno ラ ヴェーナ デル レンニョ」さんのオーナー内田夫妻と一緒にランチに出向きましたヴィチーノさんは以前から伺ってみたかったお店なので今回内田夫妻にご紹介いただいて嬉しい限りです店前のオリーブの木の前には駐車場3台確保されています入り口のカラフルなタイル張りが可愛らしいですね♪ こちらは大変人気店で平日といえどもいつも予約を取るのが難しい為早めの事前予約をお勧めします。Shop、ぬくもり溢れる暖色系で温かみのあるランプ照明や落ち着いた木目のインテリアが居心地の良い空間を創り出しています。On top、イタリアのタマニーニ社製の手動スライサーが設置されており見た目にも美しいイタリアンレッドが色鮮やかで目を惹きます♪ カウンターテーブルはフラットでキッチンの様子が店内から見渡せるようオープンになっています。Counter 6 seats、テーブル席は14席とゆとりある空間オーナーシェフとサーブしてくれるスタッフさん2名で営業されておりとても気さくなスタッフさんたちですこの日も「わざわざ遠方からのご来店ありがとうございます」とにこやかな笑顔と丁寧な挨拶で出迎えてくださいましたこちらのランチはPranzo Aコース1,800円とPranzo Bコース3,150円の2つのコースを用意されています今回はメインの付くBコース3,150円をオーダーまずは白ワインをセレクトしてもらいます♪ 白ワイン「アメーデオ・ビアンコ/ザヴァッローニ」 白ワインはボトルでいただきました。1800年代中頃に創立された歴史のあるワイナリー「ザヴァッローニ」現オーナーのステファノ ザヴァッローニ氏(37)が(故)祖父であるアメーデオに捧げるワインブドウの出来が良かった年のみ生産されAlbana di Romagnaを樽熟成させた極少量生産の希少ワインです品種アルバーナ100%でフルーティーな味わいでありながらすっきりと辛口ですがバナナや熟れた桃などの旨味を感じる厚みもあり美味しいワインです♪ 前菜「長久手産有機野菜と季節野菜のミネストラ」 大豆や小麦有機野菜や季節野菜をふんだんに使用し柔らかく煮込んだミネストラは生ハムを浮かべてスープには優しい塩加減生ハムの塩分とのバランスを考えてのことでしょう少々オイリーですがこちらのオリーブオイルは料理によって使い分けるほどのこだわりがあると聞きましたカリカリに焼かれたバゲットを添えて「ローマ風トリッパの煮込み」 トリッパは柔らかくとろとろに煮込まれており臭みなく食べやすいです♪ 自家製パン「バゲットとフォカッチャ」 どちらも水分量が過去一番ぐらいに多く外はカリッと中はふんわりもっちり食感が楽しめる軽いパンです♪ パスタ「フレッシュトマトとトマトソースのスパゲティ」 トマトソースはトマトのフレッシュ感とトマト本来の甘味と酸味のバランスの良いソースでシンプルな味わいパスタの茹で加減は最高ですがソースの多さとオイリーさが少々気になるところパスタ「ブロッコリーとドライトマトアンチョビのスパゲティ」 色鮮やかなブロッコリーとドライトマトのアクセントが利いています塩加減は程好い感じに仕上がっています♪ パスタ「黒毛和牛のボロネーゼソースのミッレリーゲ」 ラグーソースなどによく合うショートパスタのミッレリーゲを使用黒毛和牛はほろほろに煮込まれており濃厚でワインの当てに楽しめる一皿♪ 1皿1皿丁寧に作られていく様子が伺えるキッチン食事の合間合間もこういった風景が望めるお店は楽しいです♪ メイン「メダイのポワレ サルサベルデ」 ふっくらと身の厚い白身魚を彩り鮮やかなグリーンソースでさっぱりといただきます。Served with vegetables、Onion、Turnip、Spinach。 メイン「三州豚と短角牛の自家製サルシッチャ」 三州豚と短角牛の2種類の肉を使用し旨みを凝縮したサルシッチャは皮はパリッと分厚く中は弾力と肉質の旨みを味わえる仕上がりに手前に粒マスタードと奥にピリッと辛い唐辛子のソースを添えて味に変化を付け楽しめます。Served with vegetables、茄子と小蕪赤ワイン「サグランティーノ・ディ・モンテファルコ」 赤はグラスでいただきましたウンブリア州のサグランティーノ種100%でまろやかなタンニンを感じることのできるバランスの良いアロマティックなフルボディのワインです♪ ドルチェ「紅玉を使ったアップルパイ牛乳のジェラート添え」 サクサクのパイの表面にはナッツをふんだんに使用しており食感が楽しめます林檎が出回る季節になりましたね牛乳のジェラートは滑らかで優しい味わい♪ カフェ「コーヒー」 過去にないほど熱々のコーヒーに驚いていると内田くんが教えてくれました「名古屋では熱々のコーヒーでないと怒られます」と(笑)そうなんですねコーヒーの美味しくいただける適温という問題ではなく県民性のようです面白いですね♪ オーナーシェフの竹内健さんが挨拶に来てくれました内田シェフとは1つ年の差で年下の竹内さんお髭で貫禄があります(笑)来月のイタリア旅行のお勧めレストラン情報を伺ってみるといろいろな本を紹介してくださいましたそして様々な裏技情報などなど経験された方たちならではのお話が聞けましたありがとうございます♪ 店内から伺える地下のワインセラーを特別に見せていただきます地下へ降りる階段もタイルで壁には小さな画がそれぞれに味のある額におさまり可愛く並んでいますこういったインテリアへの気遣いも素敵ですがオーナーシェフの竹内さんはフィアットのチンクエチェントがお好きなようで店内の棚にミニカーが飾られてありそういったこだわりの小物なども楽しめるお店です♪ ひんやりと涼しく安定した温度環境の整ったワインセラー素敵ですシェフ竹内さんのセレクトしたこだわりのワインが眠っており料理に合わせてくれるのでお任せしてみると良いでしょう次回は夜に伺ってみたいと思います♪ Vicino ヴィチーノ 愛知県名古屋市千種区春岡通7-58 TEL:052-762-3986 Hours of operation:水曜~日曜日11:30-13:30(L.O)18:00-21:30(L.O)火曜日18:00-21:30(L.O) Closed on Mondays:月曜日(火曜日はディナーのみの営業) http://www.vicino.jp/...

Easy let's make Granola with Choco to snack on!

10Yoshimi, the owner of "Lau Lau Kitchen Studio" in Nishi-Iba, which changed its cooking class to a café business only on Wednesdays and Thursdays from Monday, stopped by the office to offer "special granola" to be sold at the Kotokoto market stall to be held in Hotayama on October 27th。What is granola?、oats、wheat、Brown rice、Corn, honey or brown sugar、Mix with vegetable oil and bake in the oven、Dry fruit、Coconut、It is a food made by mixing nuts and other ingredients.、A type of cereal。Put it in yogurt or eat it with milk、It is a food that has become familiar in Japan, such as eating it as a snack。Because I received it at the right time、I immediately decided to use it for a snack to make at home, and I decided to use it to defrost a frozen pie sheet and ♪ arrange it a little larger than the size of the cut chocolate bar.、Layer the pie sheets→ chocolate→ granola→ and pie sheets in that order。Then, press the four sides firmly with the tip of a fork to block the upper and lower pie sheets, apply ♪ egg yolk to the surface of the blocked pie sheet.、200Bake in the oven warmed to °C for about 20 minutes and it's ♪ done, not bite-sized.、This is a chocolate pie with granola with a crispy texture about the size of two bites。For snacks and quiches that you can easily make at home、Frozen pie sheets are always very useful, so it's convenient to keep them in the freezer at all times。Ms. Yoshimi、Thank you for ♪ granola Laulau Kitchen Studio Hamamatsu-shi Naka-ku Nishiiba-cho 62-6-2F TEL:053-522-8314 Closed on Mondays:Monday http://laulau.hamazo.tv/ http://www.laulau-kitchen.com/ * We will open a store in Kotokoto City on October 27th.。...

Okonomiyaki Kokoro heaven already produce flaky texture、During the moist fluffy delicious!

住吉にある聖隷浜松病院の通り沿いに平仮名3文字で「こころ」という暖簾を掲げたお店があります。Okonomiyaki is operated by owner was OPEN six years ago from now Tatsuya Oishi。Find the shop here fairly soon, came to Hamamatsu、Arrive, feel that happen in、今では”お好み焼きといえば”こころ”さんがわたし達の定番です。And、Currently Western in log eating Okonomiyaki.、静岡地区ともに上位を誇るとっても美味しいお好み焼き屋さんで人気を集め賑わっています♪ 店内はカウンター席6席と鉄板のテーブル席が14席となっております。The first、It seemed to get burn themselves at the plate-style、To avoid loss of time、Get a taste by creating professional still works、From Tatsuya's owner by the way in the back kitchen baking、It changed the style on a plate in front of the audience warmed to the。There was also a fun pancakes certainly bake yourself a decade ago、Now that I had hurt feelings。They do not at all suitable for baking professional taste.。At lunchtime、Many salaried workers and elderly couples have.、Transformed in the evening、To become an oasis for people who enjoy a drink at the teppan-yaki beers。この日は祝日でカウンター席も含めランチタイムは満席状態に!厨房とホール役を独りで担う竜也さんはとてもお忙しそうででした! お好み焼きこころさんの1番人気「海鮮ミックスランチ」750円 自家製調合粉を使用し、Is characterized by meticulous bake、Surface heaven dying already Calipari finish so flaky texture is soft and as is moist and delicious with a nice fire。Even the flavor of sesame seeds and chopped ginger soy sauce is.。Here is、竜也さんオリジナルの焼き方で初めて食べる方は食感のあまりの良さにかなりの衝撃を受けるのだそうです実際にわたし達も初めていただいた日の感動は今でも忘れません♪ お好み焼きこころさんの2番人気「もちーず焼きランチ」750円 サイコロ状にカットしたモチを埋め込んだフワフワの生地に、Natural grounds and a nice cheese square、Finished up with "crunchy"。Most of the female customers、The moment I saw this naming "this me-!" and so here is、かくいうわたしもその口です(笑)やはりチーズは女性にとって不動の人気メニューですサックサクの表面はチーズの香ばしさがあり中はしっとりしながらもふわっととした生地とお餅のボリューム感が絶妙です♪ こころさんのお好み焼ソースは原料に野菜と果物をふんだんに使用したコクのある甘酸っぱいソースです。Excellent compatibility with mayonnaise! By the way it staff is in use by other than the Okonomiyaki at home、無くなると店で補充して帰るとのこと!店内のレジ前ではお客様用にソース販売もしております。Or you can buy source、自宅でこんなに美味しいお好み焼きを作ることは不可能です(わたし達夫婦は竜也さんに用意してもらった同じ食材で調理してみましたが竜也さんの味には程遠いものがあったことを立証しています)。Tatsuya says, "With ingredients that anyone can get,、Let them know the taste that only professionals can produce."、Ingredients and when not arms and when the told us business。Above all、バイトしている子たちが「どうしてマスターの焼くお好み焼きと自分のは同じものを使っているのにこうも違うんでしょう!?」と不思議がり腕を上げて1人前に焼き上げれるようになるまでには時間がかかるそうですよ。Tatsuya says、Even if there is a basic formula of the recipe、For the amount of moisture to change depending on the time of year of cabbage、every day、Size and fineness of the cut、Regulation of the moisture content of the dough、焼き加減が違うのだそうですそれがもう職人技ってやつですね!この日は懐かしい友人ツッチーこと土屋慎司くんと偶然にもこころさんで会うことができ久々の再会が嬉しかったです!ちょっと仕事疲れしていたツッチーとうちの相方ですが美味しいお好み焼きで元気回復できたようです。Mr. Tatsuya、また美味しいお好み焼きを食べに伺いますね♪ お好み焼き こころ 浜松市中区住吉1-16-14 TEL:053-476-5086 Hours of operation:11:30-14:00 17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday http://cocollo.seesaa.net/...

Sparrow who barks fun conversation with editor-in-Chief Passeretti paseletti lunch

連尺大通りの連尺交差点付近にガラス張りが目印の2階建ての「cafe&dining Passeretti パセレッティ」さん。Ohara Osamu's is like a cafe, opened up a shop owner。With the name paseletti in Italy, the plural form of 'Sparrow' seems to imply、Please feel free to get together at any time、So enjoy talking forever、心地良い空間を提供したいという想いから付けられたそうです♪ 1階の入り口からはキッチンの動きが伺えるカウンター席が3席螺旋階段を登り2階フロアへ♪ 店内は、Furnishings were summarized in the tea system settled into the warm off-white wall、Change the face occasional chairs、Provides 33 seats, including the sofa seat cozy。This stylish order to tsutau wall book stand、At one time the comfortable length is perfect。連尺 street car from the glass window and bike and run、Look people、Guests can also enjoy a moving window。Click here for lunch, daily lunch started.、サンドセットやパスタセットが950円からいただけます♪ 「エビとキノコのトマトクリームオムライス」950円 あっさりとしたトマトソースがたっぷりとかかった半熟卵のオムライス。Hainanese chicken rice, not from the PACER rice (? ) Came out。ご飯のサイズは女性で丁度良い感じです♪ セットの「スープ」 玉葱、Daikon radish、Consomme soup filled with vegetables, such as carrots, ginger, is delicious。Here is、At lunch time until 3 pm.、It is open at night has been operating until two in the morning!。街中で飲んだ後コーヒーで酔い覚ましでもという方には嬉しいですね♪ cafe&dining Passeretti パセレッティ 浜松市中区連尺町307 TEL:053-452-0899 Hours of operation:11:30Late-night 2:00(Lunch time 11:30-15:00) Closed on Mondays:無休 http://www.passeretti.jp/...

Garage Toyohashi branch、Gift plants in Hamamatsu "Living with plants Rust lust.

Green in Toyohashi、Bonsai!、古道具が豊富な品揃えで可愛いガーデニングショップ「garage ガレージ」さんの2号店「Rust ラスト」さんが浜松の入野にオープンしたのは2010年10月2日、From the now nearly three years ago.。Tin is renovating warehouses in paste、オーナーである高木 領さんが経営する「株式会社リホープスタイル」さんのアンテナショップとして出店された「tous les jours トレジュール」さんのお隣にやってきました。Exterior surrounded by hairy Green who is a horizontal one-story warehouse、To tell the truth on your right (Treasury's) and left (Rust's) entrance/exit door is divided、2店舗が店内で繋がっているお店なのです♪ 内装や店内を彩る小道具などは手造りされたというRustさん。Staff we are entertained each garnering their timber recycled work so、Thought not put finished in a shop filled with。In the shop、In many modest, ranging from the foliage of tall, available separately、癒しのグリーンで溢れています♪ それぞれの好みで寄せ植えが可能で、Taste of Tin and pottery、Hits and the overflowing basket and personalities, such as wooden planter。And is also available in cut flowers and dried flowers、According to the budget, such as flower arrangement order is possible。可愛いスタッフさんが要望を聞きながらキラリと光るセンスでアレンジメントしてくれますよ♪ この日はお友達の今坂佳美さんが営む西伊場の料理教室「laulau kitchen studio ラウラウキッチンスタジオ」さんが10月よりリニューアルオープンさせた水、Only on Thursday, LAU LAU recipe Cafe's open plants looking for gifts to celebrate。But worry a little because none are so cute、One of our staff going to advice、I planted in the pottery as in cute bag cute hanging Succulents、This favorite than ♪ (thanks) have replaced plant while、お隣のトレジュールさんへ♪ トレジュールさんは、Builders lihop style that specializes in custom homes in natural, antique design using natural materials it's antenna shop so、Renovation of the property, such as this and the old houses and warehouses would be perfectly at home。Unlike the appearance of the old Tin、Interior light bulbs was hung from the ceiling of exposed bright white walls are warm up if、There antique furniture and accessories、Just feel the warmth, such as grocery and clothes。三重県四日市の4th-marketさんのテーブルウェアなども見て想像するだけでおうちごはんが楽しくなってしまいそうです♪ そしてトレジュールさんでは、The hammock is recommended and、Some hammocks hanging in the store。中でも八ヶ岳にあるHammock2000のハンモックは、Dyed yarn、Until weave、すべての製作工程においてオリジナルでつくられておりオーガニックコットンの肌触りは最高だそうです自宅のテラスや安らぎのリビングにハンモックに揺られる素敵な休息場所があったら最高ですね♪ 可愛いプランツをゲットしグリーンのある生活で癒されたり、Very nice shop who found the living room and kitchen are stylish makeover to make toy。皆さんもぜひ足を運んでみてくださいね♪ Living with plants Rust ラスト 浜松市西区入野町180-1 TEL:053-440-5139 Hours of operation:10:00-17:00 Closed on Mondays:毎週木曜・金曜日 http://www.garage-garden.com/...

10-Start 'Italy restaurant Anello Anello night à la carte!

In Fukuroi Araya earlier Ms. of the Italian "Il Centro" is where it was、新しくイタリア食堂「Anello アネッロ」さんが2013/2/20にOPENしてからというもの早いもので8ヶ月の月日が流れ、Anello, little recognition。Anello, in Italy, meaning "ring, ring" seems to have、Grows rings lead everyone... and thoughts says no, so named。This time、I learned from the blog written by my friend, owner Yoshikuni Yamada, that I changed the contents of the course at night to a la carte.、早速足を運ぶことにしました♪ 現在、Anello is looking for staff.、Of course, those who have experience in the service industry of restaurants、Those who want to work as a hall staff in a fun restaurant that produces delicious Italian、Or, we are waiting for the person who wants to enter the kitchen and train Italian as an assistant.。(※お問い合わせは下記紹介のアネッロまでお願いします) 店内はカウンターも含めて20席程の広さでカジュアルで入りやすい雰囲気の温かみのあるお店です。At lunch menu, i was able to enjoy a pasta set for 1,500 yen.、Dinner menu and renewed contents、ワインに合うアラカルトが幅広く楽しめます♪ アラカルトの良いところは、It is a place where you can select what you like by yourself.、I always order it by leaving it to chef Yoshikuni-kun.、This time, I decided to have the recommendations served in order from the a la carte menu.。The evening menu、Because one dish seems to be put out assuming about 1.5 servings to two servings、2人でシェアしながら楽しみたいと思います♪(※今まで通りコース料理がいただきたい方は事前予約が必要です) 「サンペレグリノ」 車なのでノンアルコールをいただきました。Mineral water in Italy。The water quality is hard water.、飲みやすくすっきりとした炭酸水です♪ 「バーニャカウダ」880円 彩り鮮やかなバーニャカウダは、It seems to be lined with fresh vegetables recommended that day.。On this day、Zucchini、Square beans、Wild rice mushroom、Carrot、Paprika、Kidney beans、Sautéed、Leaf celery、Sweet potato、Okra、Peas, etc.。Bagna cauda sauce has an anchovy and adult taste、I was able to enjoy both the texture by the processing which brought out the taste of the vegetable to the maximum.。If it is 880 yen with such a sense of volume、前菜にぜひいただきたい一品ですね♪ 「イベリコ豚のタンのボッリート」1,200円 ボッリートとは”茹でた肉”のことです。Here is、Braised pork tongue softly、It is finished in a light and elegant consomme soup that brings out the flavor from the base of the vegetable.。添えられたイタリアンパセリのサルサベルデ(グリーンのソース)を付けていただきます♪ 「魚介の煮込みソースイカ墨ニョッキ」1,280円 ニョッキはもっちり系ではなく、To make you enjoy the potato-likeness、The powder is made to be small dare, and the texture is gentle which melts in the mouth.。The ragout sauce with a lot of seafood flavor was well intertwined and delicious.、ワインのお供にも合いそうです♪ 「岩手県産サンマと水菜のペペロンチーノ」1,100円 秋刀魚が美味しい季節になりましたね。Add mizuna and tomato to color and texture、秋刀魚の塩気でいただく優しいオイルパスタです♪ 「金目鯛のソテー 浅利のスープ仕立て」1,280円 金目鯛の皮目をパリッと香ばしく焼き上げ、There is a moist and juicy inside, too.、凝縮された浅利のスープに浮かべていただきます♪ 「フランス産うずらのソテー」1,780円 うずらの胸肉の部分はしっとりとやわらかいながらに弾力が楽しめ、Thigh meat is fragrant and juicy。Serve with either rock salt or red wine sauce.。The a la carte menu is、Appetizers、Pasta、Main dishes、Dessert and yes、Especially the main dish is meat.、It's a wide variety of fish.。While choosing to your liking、It's fun to think about your own original course tailoring.。I'm weak in mecha.、Do your best to work on your computer that you are not used to.、Updating Hamazo blog。ぜひ最新のアネッロ情報や美味しい料理ネタをご覧になってみてくださいね♪ イタリア食堂 Anello アネッロ 袋井市新屋3-8-1 TEL:0538-43-2705 Closed on Mondays:Monday's opening hours:LUNCH 11:30-13:30( L.O)DINNER 18:00-21:00(L.O) ブログ http://anello.hamazo.tv/...

October new stock of Fukuroi home roasting coffee beans at 'blister and Japanese restaurant coffee beans

袋井の油山寺へぬける道沿いをちょっと入ったところにある隠れ家的な自家焙煎珈琲豆屋「まめやかふぇ」さん。濱小路 Rende's friend and his wife engage in wife Akemi、香り高いこだわりの美味しい珈琲豆がいただけるお店です♪ こちらでは、Pick select from the raw beans are always lined up on store shelves、Roasted to order from that commitment Buri。While waiting for the coffee beans are roasted、Will treat the wife Akemi delicious freshly brewed coffee。In small children put out hot chocolate instead of coffee and、Is your family go out to buy coffee beans in the family total putting out very good service so many。However,、Should not be confused、That is not a cafe。Shops purchase coffee beans only.。Telephone booking in advance by going to get when you date、Because it will make the suit at that time、お急ぎの方は電話予約をされるのが確実です♪ 「カルメン農園(パナマ産)」200g 920円 10月の新入荷の店主ハマちゃんお勧め珈琲豆はこちら原産国はパナマコスタリカから陸路で国境を超え車を走らせること約1時間でボルカン村へ到着町外れにあるパソアンチャ渓谷にカルメン農園はあります標高1700mからの眺めは大自然に囲まれたとても素晴らしい景観ですこの農園は“ベスト オブ パナマ”や“パナマ オークション”など数々の品評会において多くの受賞歴がある名門農園です。Also seeking coexistence with the natural environment、International nature protection organizations further consideration in the working environment "Rainforest Alliance" certified farms.。オススメ焙煎は中煎り、A rich sweet and sour、コクとボディのバランスの良い軽い飲み口の美味しいマイルドコーヒーです。Hama-CHAN、Akemi、帰国後にまたお会いしましょ~う♪ まめやかふぇ 袋井市村松2607 TEL:0538-42-7222 Hours of operation 10:00-19:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.mameyacafe.com/...

Antique Cafe road antiques dealer in Kakegawa、In the unexplored experience the healing stream and trees

Kakegawa cites a famous thing hachimangu (remains to Ōmi-Hachiman guu) and turn left at the signal of the East、Along towards the awagatake signs、Turn right on AO que Guide to head towards nissaka elementary school makes on the right、Climbed up the opposite slope, and then turn right to the Pacific area Guide Center、ぽつんと設置された「Antique Cafe Road アンティークカフェロード」さんの看板。Walking trails surrounded by bamboo groves along the Guide from there、The steep hill down、Arrives very unexplored, such as the place, until you reach the exciting sense of odds and ends not shop。(細道で舗装されていませんが車での下車も不可能ではありません) 大野の山奥にひっそりと佇む牛舎をオーナーである大場サダオさん自らの手でリノベーションを手がけおよそ8ヶ月の準備期間を得て2013年7月7日の七夕に「Antique Cafe Road アンティークカフェロード」さん、Celebrate the opening of the long-awaited。Current、In the top bar in the store's Gallery、Aiko okouchi's photo exhibition "black light" during the。* Date:10/2(Water)~ 10/24 (Thursday) 11 am-4 pm。 Bare light bulbs、A taste of rust、Timber table、Best relaxation spot in front of a lush green forest。 On this day、Thanks to come smoothly without becoming lost open 11: I arrived a little ago、Waiting for Sadao's opening preparation、We decided to wait for listening to babbling streams while perched on a table at the entrance。The chirping of crickets and frogs solo、Pleasant autumn breeze swaying twigs of trees、自然界のハーモニーを奏でています♪ 牛舎の名残りを感じる餌場のタイル、Warehouse step one head for each partition made of concrete flooring testifies to the past。Bare wire's around upholstered in、They send huge fans hung from the ceiling to cool。 Took to Sadao's antique and thrift。Colored old-world goods and to also come to the present。 Of the mountains can be found、Also of Gung-ho green into the world of the dark brown one。 Go to the sounds of babbling and、Nostalgic appearance of the Mitsubishi pickup truck。Cover soil is part of the carrier、Working like a planter。What exists here is everything is reused as an object of。Maybe there is nothing unwanted in the world。 The owner of a lovely Kesha face、OBA Sadao's (55 years old)。Talk about 8 months spent on the renovation, to pick up this vast land and、Out of this great land and encounter stories、And she told me very interesting prospects and more。Still、Buro adjacent old house maintenance and repairs etc、I'd give it to it's riddled with。During such、Background music takes over, but since it first opened have been much Norah Jones Norah Jones is doing、"Way I like it、This is good?。」と一歩も譲らない不変のこだわり溢れる素敵な御方なのです♪ アンティークな家具や雑貨が立ち並ぶ一角、Space provided by Vantage window facing many visitors from afar、One person getting started、Couples and family most was crowded full of smile so stiff。 「アイスコーヒー」500円 アンティークカフェロードさんの珈琲豆は同じく掛川にオープンされたばかりの自家焙煎珈琲豆やの「シロネコ」さんのものを使用されています口当たりはすっきりとしながらも香り共に余韻を楽しめるアイスコーヒーです♪ 「季節のデザート」500円 木の実とチョコのパウンドケーキ、Served with vanilla ice cream and Berry Sauce。 Nuts trying to abundantly the sweetness is a pound of gentle ones and texture。The vanilla ice cream、And with a thick Berry、Color is beautiful。Such suites click here、スタッフの女の子が作られています♪ 「ミックスフルーツスムージー」600円 ブルーベリー、Raspberry、Cranberry、Strawberry、Banana、豆乳のミックスジュース サダオさんお勧めのスムージー。Long time tea party I was Sadao,、From this Smoothie to meet that、It just seems too (lol)、Know that feeling so delicious and healthy Cup。ベリー感たっぷりと豆乳でまろやかに仕上がったスムージー最高です♪ どこかほっとする懐かしい家具や雑貨に囲まれながら、Flow is a good breeze、Try experience: be quiet!。Not to mention the clear I recommend point、Sadao's written milk bath and Lav's (lol)、コトコト市でまたお会いできるのを楽しみにしていますね♪ Antique Cafe Road アンティークカフェロード 掛川市大野1776-7 TEL:090-4853-0851(大場) 営業時間:11:00~夕方(日が暮れるまで) 定休日:Monday、On Tuesday (other、Occasionally, * HP or blogs to Check!) HP http://road33.net/ ブログ http://road.hamazo.tv/...

3D publishing until the completion of the unfinished Church 'Sagrada Familia' drew!

The Sagrada Familia、In the Catalan modernism's most well-known work examples、Spain is the unfinished works of the Catalan architect Antoni Gaudí。What had been expected to complete after 300 years、Accelerate progress in economic growth in Spain and proceeds from the admission charges and、probably completed and announced in 2026。Sagrada Familia, known as the "Unfinished Church", has been released in 3DCG video that simulates the process of the building process until it is completed in 2026.。あと13年の年月を経て完成を迎えるサグラダ ファミリアを一足先に眺めてみることにしましょう♪ サグラダ ファミリア http://www.sagradafamilia.cat/...

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