Disability employment facilities ' I'm getting Corporation x Japanese roots Yoji Sai garden ' project lunch

Previous、みそのグループ系列のお店であった「和根洋彩 園次」さんが2013年8月18日に閉店された後そのままの店舗状態と店名を引き継がれ「居酒屋 なごみ」「居酒屋 別格」を経営されている「株式会社ドリームファクトリー」さんが営業されています。And night bar business center and had、2014Month of February, starting lunch! The new project、障害者雇用施設「株式会社きてん」さんとの共同で、To encourage the participation of persons with disabilities, to、At lunchtime has been a sales Center for people with disabilities。And always reside is responsible for healthy people、サポートをしながら障害者の方々が社会で活躍されることの手助けをされているそうです!とても素敵なプロジェクトですね♪ 店内は、1And on the floor and on the second floor、1Counter 6 seats and on the floor is separated in each room、Goodwill is built like a semi private room。 2Also on the floor each becomes a private wind room、Is the atmosphere on the floor。 This is like a private room seating with 2-4 people rooms。Lunch menu、Below:。This time the、In the Group、Rubbish and exceptional popular pig angle cooked skewers in a bowl provides "pork stewed in Bowl lunch" ordered 800 yen。 -Pork stew in Bowl lunch (pork sauce Bowl、2、お味噌汁)800円 ・軍鶏のすき焼き御膳(軍鶏のすき焼き、Three small bowl、日替わりお味噌汁)1,500円 ・軍鶏の親子丼御膳(軍鶏の親子丼、Three small bowl、日替わりお味噌汁)1,200円 ・軍鶏の塩麹焼御膳(軍鶏の塩麹焼き、2、Rice、日替わりお味噌汁)980円 ・お子様うどん 300円 ・ソフトドリンク各種 150円 ※ご飯の大盛りは無料です「豚角煮のどんぶりランチ」800円 醤油ベースの甘辛のタレで柔らかく煮込まれた豚の角煮を一口サイズにカットし、Onion sauteed with sauce on rice、As a condiment salad with spinach and Leek's ride、With the colorful chili。Spinach Salad、Company when used are grown hydroponically in the "nurture" is operated by the tennsann、柔らかく瑞々しいほうれん草です♪ 小鉢2種「海老マヨと水菜鶏のささみとサラダほうれん草の胡麻ダレ」 「お味噌汁」 白菜と卵のお味噌汁。 Customer service for people with disabilities and not only、Moves at a slow pace slightly halting words.、No problem is there is no。Because you guys are really hard hard work、その頑張りを是非とも皆で応援してあげたいですね♪ 和根洋彩 園次 浜松市中区田町323-1 TEL:053-453-0290 Hours of operation:Lunch 11:30-14:00、17:00-24:00(L.O.23:00) Closed on Mondays:以前は月曜日でしたが変更されたようです(お問い合わせしてみてください)...

2In the possible event Charter such as: casual dining & bar "flanged" get-together.

-Iron train、Electric red known as 1st Avenue down to the station, towards the central street, walk 30 seconds.、元美容室のカルディアさんが入られていたサンステップビル2 階に2012年4月6日にオープンされたレストラン&バーの「Flange フランジ」さん。In the spacious 30 people over a private event for、The wedding party, including many used。Our chef stone Shigeru, cum、After gaining experience in pastry、French training.、The experience gained in this、Feel free to enjoy Western cuisine are provided。Drinks are、Introduction to special wine of the day (2 species)、Staff are aligned and well balanced wine、Standard cocktails and Special cocktails with seasonal fruit very popular、In addition to its shochu.、Japanese sake、Fruit wine、ノンアルコールドリンクと各種豊富に取り揃えられています♪ 店内は、Chic shades bar 8 seats、Table 40 seats、Private room (6 people:As a non-smoking section is available) and has been。On this day、Get together with friends after work、While held a get-together of the Buri。On Sundays there?、Your home from a wedding seals can be seen、その中には「La Casa ラ カーサ」の加納くんの姿も!シェフのイッシーこと石田くんとは同級生という加納くん。The same people that、It would be a great rivalry! This is、Single room non-smoking is like OK、Be honest、Cigarette smoke are very good at our couple is a little tougher air。This troubled than in the past, has been smoking now、But it is still difficult。Opposite of smokers are、Or be a boon in a drink without feeling ashamed to get some of that may be。To meet the needs of customers、Smoker-shop policy has since been carried、Is that also use to choose your store do NeXTStep。 "We haven't! "And the manager who goes to IIDA Takashi's。So since you went to the first opened、本当にご無沙汰してしまいましたね(笑) 「バルディネット シャロック カヴァ ブリュット」 スペイン 4,800円 バルセロナ近郊のペネデス地区に所在し、12At the winery from the century、Charro's varieties 40%、McBee 30%、Parellada 30%。Bubbling is granular and very aromatic、Freu。熟成に由来したまろやかさと洗練された味わいを持つすっきりと辛口のスパークリングワインです♪ お通し「とうもろこしの冷製ポタージュ」 とろみのある優しい味わいのスープです♪ 「盛り合わせ」2,000円 イッシーにお願いして、Ordered drinks have to rely on.。Bamboo Beignets with homemade mayonnaise、Sweet shrimp with salsa Verde、Poached asparagus Salsa benjet、Bourguignon butter baked oysters、Homemade Bresaola。Bresaola (Italian:Bresaola) and the、Italy Northwest cuisine is beef with salted beef dried meat。Kind of dried meat and dried meat to say, not、Rather the ham, beef。イッシーがいろいろと試作されたりしている様子をいつもfacebookで見させてもらっています♪ 「マルセル・ダイス アルザス 2011」フランス 白 5,800円 アルザスは、Local Bergheim Pinot Blanc、Riesling、Gewurztraminer is 70%、Pinot Noir、Pinot Gris、Muscat、Silvaner is 30%、The blended wine。But the bitterness remains characteristic soft acidity and taste during a brilliant condensation of complex flavor、Cut off the dazzling aromatic、Draws a sweet incense。Dies in the most reasonable wines and while it、Excellent balance equal to the price of other Domaines delicacy、リピート間違いなしのワインです♪ 「オイルサーディンとドライトマトのパスタ」1,100円 おつまみ用のパスタとしてオーダーしましたパスタにも関わらずチビチビとワインをいただきながら1人前を4人でシェア(笑) 「ブルゴーニュ・オート・コート・ド・ニュイ・ルージュ2011 ドメーヌ・グロ・フレール・エ・スール」フランス 赤 7,000円 ヴォーヌ・ロマネ村に1800年頃から続く名門グロ一族のドメーヌ元詰ワイン。From the wine regions of Cote d'Or gevrey-Chambertin village、Higher elevations of the West side of the road down to Nuits-Saint-Georges (France:Haut O) a coloured and popular red wine made from a sunny dorsal village、Completely different from the wine written only as Burgundy AC Pinot、High-class small region name wine that has passed a limited range certification test。Rich in fruit and condensed、熟したレッドベリーやブルーベリーの香りに柔らかな味わいが楽しめ美味しいワインです♪ 4人でワインを3本空けて良い気分に浸りつつ、The hands of the clock are nearly 2:00 a.m.。Is your store、L.O hood is late at 11:30 p.m.、After that, it became bar time from 0:00、Open until 2:00 a.m.、Available up to a fairly late time。It is very helpful as a shop that is open until late in Hamamatsu-1208.。"I was nervous from beginning to end as a member!" Issy (laughs) member of the smile because there was a wish to enter、Also、まさかのメンバーで集まる時には声掛けしますね(笑) Flange フランジ 浜松市中区田町331-3 サンステップビル2F TEL:053-457-0011 Hours of operation 18:00-26:00 Closed on Mondays:水曜日 http://flange.me/...

Let's create a saksaksabre in the rarity of high domestic lemon Meyer lemon smells refreshing!

A variety that is said to have been born with natural cross-breeding of oranges and lemons、Domestic products are not worried about pesticide residues and antifungal agents, can be used for jams with peace of mind, and in Japan, the number of production is still small and the rarity is high "Myyer Lemon"。Compared to a typical lemon, it has less acidity and a mild taste.、The smell smells a little sweet, too.。It's not as vinegary as lemon, so you can eat flesh.、It is also very easy to use for the ingredients and dishes of sweets.。This time、This rare domestic meyer lemon、that winter is in season、Thank you again for your friend Sadako.)、Immediately、その皮と果汁を使用してサクサクサブレを作ってみようと思います♪ マイヤーレモンのサクサクサブレ 材料 A.マイヤーレモン1個(1個分の皮を擦りおろしと果汁小さじ1)、120g butter、35g powdered sugar、1 egg yolk、1 tsp milk、塩ひとつまみ B.薄力粉100gアーモンドプードル40g C.グラニュー糖 適量 マイヤーレモンの皮を擦りおろし器で皮のオレンジ部分表面のみ1個分擦りおろします。 When the butter returned to room temperature becomes soft、Put all the Ingredients in the bowl.。 Mix until evenly smooth with a whisk.。 When it's mixed up、B. Add flour and almond poodles little by little.、Let's mix it with a rubber bella.。 Stretch the dough on a wrap and stretch it out.、Wrap it up and round it.。 The center of the core of the wrap is cut with scissors, and the shape is finished.、I'll sleep in the fridge for an hour.。 Take out the fabric that became a moderately good hardness、Unwrap、Sprinkle with granulated sugar on top of it.。たっぷりかけた方が美味しいです♪ 包丁で5mmほどの厚さにカットします。 The cut fabric is、Side by side on the cooking sheet、Bake in the oven 180 degrees for 16 minutes.。 Freshly baked sabre、Because it is easy to collapse、Let's cool it completely.。The smell of lemon is refreshing.、It is the completion of the sabre of sweet and gentle crispy crispy fluffy texture! The interval siwning a little too narrow、Because it stuck perfectly while the sabres were burned、It is a clunky because the surroundings collapse when I divide it、そこも素人ゆえのご愛嬌ということで(笑)お味は味見してくれた旦那様から合格点をもらえて良かったです♪...

I'm happy Choco sites who received on Valentine's day

Valentine's day ( St. Valentine’s day)はわたしはお届けする側ですが旦那様は有難いことにいただく側です!今年は淳子さんから「Mary’s メリー」のチョコレートをいただきました!Mary’sは、1950年(昭和25年)に東京は青山の洋菓子メーカーとして生まれて以来ものづくりの中で品質第一主義を一番大切にされ続け可愛い女の子のマーク「メリーちゃん」は品質が良く安全で美味しいものを提供するための約束の印となっています今回は季節柄の苺バージョン「Seasonal Sweets」ホワイトチョコと苺ミルクチョコと苺のコラボレーションが楽しめるシリーズとなっていますパッケージも苺らしさ満載のピンクで心ウキウキしてしまう可愛らしさです!ほろ甘いチョコに苺の優しい酸味がとても美味しいチョコレート!いただいたのは旦那様ですがちゃっかりとわたしも便乗させてもらい一緒に楽しいお茶タイムが過ごせます!淳子さんいつもありがとうございます!ご馳走様です♪ そしてモトジーの奥様ヨッシーからは、2012年9月にOPENされたパティスリー「quatre heures キャトルウール」さんのショコラパウンドケーキをいただきました!オレンジやナッツがたっぷりと乗り可愛くデコレーションされたショコラのパウンドケーキはしっとりとしていて香りがとても良いです!ボリューム感もあり午後のティータイムに大満足なスイーツ!ヨッシーいつもありがとう!また天使のお子ちゃま連れて是非顔出しに来てね!ご馳走様~♪ Mary’s http://www.mary.co.jp/ キャトルウール 浜松市中区中央1-10-14 TEL:053-454-2811 Closed on Mondays:On the second Tuesday and Wednesday office hours. 10:00-19:00...

"Street theatre" wedding venues Porte-Bonheur construction site report

http://youtu.be/mtfZJ-450JA 先日当サイトでご紹介した今春誕生するビオラ田町のウェディング施設「Porte Bonheur ポルテボヌール」さんの施設内部の工事進捗状況を「丸八不動産」会長の平野修氏に取材させていただきました!その動画をYouTubeにアップしています!今回はポルテ・ボヌールのデザインを担当された建築家の野沢誠氏の様子もご覧いただけます! スマートフォンの方は以下のリンクから動画をご覧下さい。 http://youtu.be/mtfZJ-450JA Porte Bonheur ポルテボヌール 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 223-21 Viola, 1.2 floor:053-413-0880(お申し込み・お問い合わせ専用番号) http://porte.cc/...

Not too sweet richness、With handmade chocolate "raw Choco tart" and "raw chocolate truffle" Happy Valentine's Day!

やって参りました!今年もせっせと甘い匂いをキッチン中に漂わせる日が!物心付いた頃からバレンタインデー(St. Valentine’s day)は、Ayaco prohibits the handmade chocolates! Did you know that it actually cheaper bought long time ago is (lol) is overseas, not much chocolate gift customs in Japan、1Once a year、Dear partners、And with gratitude to those who have been loving suites making fun。This year is 2014, handmade chocolates、同時進行で作れる「生チョコタルト」と「生チョコトリュフ」の2つのレシピをご紹介します♪ 生チョコタルト 材料 ■生チョコ用:Kubelbiterflerk 200 g、Koebersuiteflerk 100 g、Whipped cream 150 cc、洋酒(お好みで少々) ■タルト生地用:Flour 120 g、Butter 65 g、Sugar 40 g、1 egg yolk、Almond 20 g、ココア15g ■飾りチョコ用:Coating Coco 70-80 g、Cocoa powder dosage、金箔 適量 生チョコトリュフ 材料 ■クーベルビターフレーク200g、Koebersuiteflerk 100 g、Whipped cream 150 cc、ココアパウダー適量 バターを常温で程好い硬さ(手で押すと形が崩れるぐらいの柔らかさ)にしたら、Put all ingredients for tart dough in a ziploc、The better 揉mi込nnde mix。Nice mix of Sino、Verticaly mesmerize dough about 2 hours in the refrigerator, flat and uniform thickness.。Now、タルト生地を寝かしている間に生チョコを作りましょう♪ クーベルビターのフレークタイプ400g 940円クーベルスイートのフレークタイプ 200g 450円 今回のチョコレートは浜松の製菓材料専門店「アントベティ倶楽部」の鴨江店さんのもの。Use the mix and a little sweet suite of two kinds of chocolate and bitter, bittersweet 2-1。Minutes need dead flakes type of thing better than chocolate、You can reduce the time。The duck River Ant Betty Club,、2014/2/15(土)~2014/4/1(火)まで店舗改装のため1階店舗は工事が入り、2Temporary offices in the training space on the floor、2/17(月)~3/20(木)までは営業される予定となり、3/21(金)~4/1(火)は、For the renewal preparation、It was to be closed。そして2014/4/2(水)より「HIRAIDEホームメイドストア」と名称を変え、Established the kitchen in the new store will be reopened。At your place、Can see the baking scene actually、While the manufacture of homemade jams and sales、新素材の提案菓子などの試食なども楽しめるようになるとのこと!楽しみですね♪ 生チョコ用の生クリームは、Remember the amount of chocolate。So use this raw chocolate 300 g、150 cc by provides a fresh cream。 Put the cream in a small saucepan, warm。(Note:沸騰させないこと) 温まった生クリームを湯煎しているチョコの上に流し込みます。 From the warm, let's quickly mix the whipped cream and chocolate。How to put the wines and spirits at this time、If you like, pour dosage。This time the、ラム酒と赤ワインを少々入れてあります♪ トリュフ用の生チョコは、Into a bowl once more rounded firmness to put、Solidify in the refrigerator。 コーティングチョコ 200g 470円(※コーティングチョコとはテンパリング不要のチョコ) こちらもアントベティ倶楽部さんにて購入したコーティングチョコ。By using this、In the while chocolate for truffles、Make decorative chocolate for raw Choco tart。(* This is、コーティングチョコ70~80gほどで15枚ほど作りました♪) コーティングチョコは湯煎で溶かし、Turn into pastry bag made a hole with a toothpick。 Kneeling mat bat、And while drawing a circle on a staggered schedule, we will draw the pattern。Also doing pretty decent、Those are good looks of decorative chocolate! (laughs)、Coating Choco cakes soon so will race against time。And so is a delicate decorative chocolate hardens、Pressure will keep your mind! (So few broken too good、It is recommended to make。I am divided by actual people.:笑) 冷蔵庫で寝かしておいたタルト生地を取り出し、From the top of the plastic wrap with a rolling pin fabric larger than tart type of equal thickness to lengthen。 Tart type (20 cm tart type) to follow the flow of the fabric、We picked jerked around to fit the type。 Use a fork to、The pique (air holes that prick the dough)。 180In an oven heated to baked tart dough 20 minutes is、Let's cool the dough firmly。 Between the tart to cool.、Hardness as good in the fridge hardened chocolate spoon with a rake、On the cocoa powder more carpeted bat curled up to the size of the bite-sized candy the whole chocolate cocoa flop。 3Purchase and issue size of paper Cup、Side by side if packaged in gift box、"Raw chocolate truffle" smooth finish, melt bittersweet mouth。(* This is、300gのチョコレートの量で一口大の生チョコトリュフは32個ほど作れました♪) トリュフ用と同じく、Raw Choco tart for chocolate is melted in a warm、Add warmed cream、Pour the liquor you prefer things remain hot、All poured into a cool tart。300fits beautifully stereotyped 20 cm in the amount of g chocolate tart。 After washing down、2Eating in the softness of the half after kinta an hour or so in the fridge it is possible。Caked-on if you leave overnight kinta (* because chocolate will not tick) to be、Do not crack when you cut、冷蔵庫からしばらく出しておいた状態ですると良いでしょう♪ 生チョコタルトのデコレーションはこんな感じはいかがでしょう?艶感のあるチョコの上に金箔を散らして♪ または、Dusted with cocoa powder、Make decorative chocolate made of、A little adults are feeling bad? In addition to、Seasonal pattern、I served with strawberries and whipped cream、Shades of green is bright with crushed pistachios, and、To put walnuts and roasted food can be。デコレーションを変えて様々なアレンジを試してみてくださいね♪ 甘過ぎない濃厚な生チョコにはやっぱりコーヒーが合います!皆さんも愛する方々とHappy Valentine’s Dayを過ごして下さいね♪...

2Cucina Italiana Gallura with reservation only on the same day of the month after a Supreme dinner

Reservations are always only two months later on the same day that popular、名古屋の名店中の名店である「Cucina Ilaliana Gallura クチーナ・イタリアーナ ガッルーラ」さん。From the day I made an appointment、2A month later today! And decided that he should、Would be swell but also expected。However,、Cooking without betraying the expectations、サービス共に満足度の高い”お・も・て・な・し”を堪能することができる名古屋屈指のリストランテです!場所は地下鉄名城線 八事日赤駅1番または2番出口より徒歩4 分または地下鉄鶴舞線 いりなか駅1番出口より徒歩10分のところで郊外でありながらも交通の便はそれほど悪くありません。Parking、店舗左側の立体駐車場(上下共)の利用可能で3時間分までの無料券を用意してくれます♪ “Gallura Gallura”の店名はイタリアはサルディーニャ島の楽園に輝く太陽と青空の下深い緑に囲まれた自然豊かな地にあるリストランテにちなんで名付けられたそうです季節の食材をふんだんに使いお客様に喜びと感動与えるイタリア料理を目指し魚介類は毎朝市場で買い付けられ野菜も様々な産地から厳選してお取り寄せするほどのこだわりぶりまたワインはイタリア各地のものから地元愛知県産まで幅広く品揃えされておりまさに贅の極みがこのリストランテに集約されているのです!オーナーシェフの森岡賢一氏は、1994年にフレンチを皮切りに料理人としてのキャリアをスタートさせ、After that、今村シェフ率いる名古屋の名リストランテ「ドディチ マッジョ」でイタリアンの世界に飛び込みますそして1998年3月~2000年11月までイタリアにて「リストランテ・ヴィッサーニ」(2つ星)「リストランテ・トッレデルサラチーノ」(2つ星)などイタリアを代表する数々の名店とされる9店舗で経験を積まれ、2001/3、念願のオーナーシェフとして名古屋市池下にて「クチーナ イタリアーナ ガッルーラ」をオープンされるのです。After that、沖縄のホテルに招かれ腕を振るう為に暫くの間店をクローズするも2010年4月に現在の八事にて「クチーナ イタリアーナ ガッルーラ」を再オープンされています!今や名古屋はおろか全国的に見ても名店であることに違いありません♪ 昨年2013年2月に入り口右手にカーメラ(伊camera 建物内の部屋)を増築され10席増やされ現在はテーブル24席カウンター2席となります増築に伴いスタッフの増員も図り、Kitchen、ホール共に賑わいを見せております清潔感溢れる白い壁シックな色合いで統一された店内に温かみのある照明キッチンを中心にホールはコの字に構えた造りとなっており落ち着いた木目のゆったりとしたカウンターはさらにキッチンを間近に眺望することが可能です。Dinner courses、As shown below。This time the、シェフのお勧めする旬の食材をふんだんに盛り込んだコースMenu Degustazione di Gallura 10,000円(税別・サービス料別)をオーダー♪ ・Menu A(5Dish to 6 servings)6,300円 メニューからお選び頂けるプリフィックスコース ・Menu Degustazione di Gallura 10,000円 シェフのお勧めする旬の食材をふんだんに盛り込んだコース ・Menu Speciale di Chef 15,000円または22,000円 お客様のご希望にそったシェフのお任せコース(前日まで要予約) (※すべて税別・サービス料別となります) 「リオマッジョ ‘TelusianoFalerio デイコッリ Ascolani」イタリア マルケ 白 グラス1,000円 Rio Maggio リオ・マッジョは、1976年Graziano Santucciが設立し現在は息子のSimone Santucciと妻のTizianaに受け継がれているイタリアはマルケ州のワイナリーですワイナリーと葡萄畑はアンコーナとアスコリピチェーノ間にあるチヴィタノーヴァの郊外でアドリア海からわずか15kmの丘陵地帯にありミネラルが豊かなでアドリア海からの潮風と陽光に恵まれたマルケ州の典型的な地形と地質の畑いずれのワインも葡萄の持ち味と大地の特製を反映した凝縮感たっぷりの味わい深いものでそれぞれのワインのラベルも個性的でありその表の顔とボトルの中身のイメージがぴったりの魅力的なワインですTelusianoはトレッビーアノ40%ペコリーノとパッセリーナ30%ずつの混醸で爽やかな新緑の香りに加えサンザシアカシアなどの花束の香り桃のフルーティーさがあり軽く酸を持っています鶏肉や海の幸との相性が良いです♪ 「サンペレグリノ」500ml 550円 赤い星と「S.Pellegrino」のロゴが特徴のイタリアのミネラルウォーター水質は硬水で炭酸を含みますきめ細やかな炭酸とマイルドな喉越しは濃厚な料理やワインのお口直しに適しています♪ 「グリッシーニ」 ガリッとした歯応えと香りを楽しめます♪ 「グリーンオリーブの塩水漬け」 小豆島の浅漬けのものと同じくらいの塩気で食感(固さ)もとても好みです♪ STUZZICHINO「師崎産本ミル貝とトマトのエキスの冷製カッペリーニ」 安城にある加藤農園さんで水分を極限まで控え過酷な条件を与えることにより高糖度で味の濃いフルーツトマトを完成させた味もお値段も普通でない極上の高級フルーツトマト”きわめ”を使用しています甘さが普通のトマトの2倍以上果肉は緻密でしっかりとした食感コクのある濃厚な甘みが絶品です!他にも一手間も二手間もかけセミドライトマトにフリーズドライさせたトマトトマトの上澄みを絡めた上品なトマトソースを使用しており上に添えられた小さなバジルの香りと一緒にいただくとそれはもうトマトのフルコースのような尽くしっぷりのカッペリーニです!(美味っ)そして師崎産の本ミル貝は軽く炙り食感を楽しみながらも香ばしさをプラス!何より驚きなのがこちらが前菜の前のお口取りということ(笑)期待が高まるディナーの始まりです♪ 「自家製フォカッチャ」 弾力、Softness、Amount of water、程好いフォカッチャです「Frantoio Sant`Agata di Mela エクストラバージンオリーブオイルDOP(保護指定原産地表示)」 フランス国境に近い西リビエラの港町インぺリアを望む南斜面に佇む小さな村・サンタガタで3世代に渡り伝統的な手法でエクストラバージンオリーブオイルを作り続けていますリグーリア地方にしかないタジャスカ種のオリーブから口当たりのとてもなめらかで旨みのあるオイルに仕上がっていますガッルーラさんでは2200円にて販売されています♪ 前菜1「オーブンで3時間岩塩包みで焼き上げた”Onions”のグラタン トリュフの香り」※8種類の中から1皿ずつ選べるので2人で2皿岩塩に包み3時間じっくりと焼き上げた玉葱をベシャメルなどと合わせてペースト状のグラタンに仕上げています皮は器として上に黒トリュフをたっぷりと振り香りをプラスシグレットを彩りに中からとろとろの滑らかなグラタンを取りカリカリのバゲットに乗せて甘みたっぷりの優しい玉葱の味わいを楽しみます♪ 前菜1「竹炭のパン粉で仕上げた”白子”のインパデッラ 2色の大根とラヴィゴットのサルサ」 竹炭を入れたパン粉でまぶした白子は外はサクッと中はとろ~りクリーミィーです。Under the、Cucumber、Kumquat、ペッパーを合わせた食感を楽しむ小口サイズにカットし爽やかなソースでいただきますその姿はまるで大地の恵みのトリュフのよう♪ 前菜2「伊勢海老といちごとトレヴィスのサラダ 熟成バルサミコと」 メニューには赤座海老とありましたがこの日は伊勢海老の入荷があり、1人前は半量の小振りな伊勢海老に変更蒲郡産の苺”サンベリー”は粒が大きく甘みも酸味もバランスが良く美味しいですお野菜のトレヴィスの原産地はイタリア北部ヴェネト州のトレヴィーゾという街鮮やかな紫色に白い模様が走りシャキッとした食感とほろ苦さが特徴です伊勢海老の磯の香りをバルサミコのソースと薫り高い苺のソースと合わせていただきます♪ 「カステロ・ダルボラ・キャンティ・クラシコ・リゼルヴァ 2005」イタリア 赤 グラス700円 メニューにはグラスで1,500円と書かれていましたが、1杯分無いとのことでこの価格にカステロ・ダルボラはゾーニン社がトスカーナ州キャンティ・クラシコ地域に所有する伝統あるエステートでトスカーナ州最大のこのエステートは”アルボラの城”と呼ばれる中世の砦のような美しいワイナリーです葡萄畑では古くからキャンティ・クラシコに使用されているサンジョヴェーゼ種この地域では新しいカベルネ・ソーヴィニヨン、Chardonnay、ピノ・ネロなどが栽培されておりここから生み出されるワインは国際的にも高い評価を受けています厳選された葡萄からつくられ樽で2年以上熟成されたワインは味わいが深く長い余韻を楽しむことができます♪ 「玉葱のフォカッチャ」 外はカリッと中はふんわり玉葱はしっとりと甘く♪ パスタ「岐阜県産和良村のイノシシと岡崎の長坂農園さんの黒キャベツのラグー ピチ」 8種類の中から1皿ずつ選べるので2人で2皿ランチでいただいたものと同じ手打ちパスタのピチを選びましたもちもち感、Crunchy、弾力共に申し分ない手打ちパスタです!イノシシは獣臭は嫌味がないほどに上品に柔らかく煮込まれ黒キャベツは表面がちりめん状になっておりユニークな形状の野菜で食感がしっかりとしているので煮込み料理に合いほろ苦さのアクセントとして相性良しです♪ パスタ「オレンジを練りこんだタリアテッレ 鴨肉のサルサ」 運ばれてきた瞬間にオレンジの爽やかな香りがふわっと舞い降りますオレンジを練りこんだタリアテッレは香り良く鴨肉と知多産の椎茸の煮込みソースで優しい甘みとコクを楽しめますパスタ1つにしろとても手の込んだものが多く、Be honest、選ぶのに迷います。The next time、4名ほどで来店しいろいろシェアしたりと多種類をいただいてみたいものです♪ ホール担当でサーブしてくれるのはFacebookでも繋がっている宇美ちゃん。Even to this day、明るく丁寧なサービスを提供してくれましたガッルーラさんは料理だけに留まらず、To shop at the store made me also pleasant feelings do not diet friendly really's Ristorante is like saying I think。UMI-CHAN、顔出しはNGだそうでナイスな隠しのショットです(笑) 「CEUSO. Vigna Custera 1998」イタリア シチリア 赤 グラス2,200円 19世紀後半からシチリア島アルカモで葡萄栽培を始めたメリアファミリーのワイナリーワインネーロ·ダヴォラ50%メルロー25%カベルネ·ソーヴィニヨン25%芳醇で濃厚な味わい良いタンニンを感じ、A mellow taste。メインの蝦夷鹿に合わせて宇美ちゃんにセレクトしてもらいました♪ 肉料理「蝦夷鹿のロース 2種の赤いサルサ...

Casual Italian lunch enjoy the ingredients carefully selected 'all Fortuna'

名古屋市千種区の地下鉄東山線覚王山駅1番出口を降りて100mほどのところにある弘法屋ビル2Fにあります真っ赤な看板が目印のイタリアン「BOTTEGA AL Fortuna ボッテガ アルフォルトゥーナ」さん。2011Opened on 27 January、Store just this year greeted the third anniversary in 2014。From the train station is located in the preferred means、If you enter the shop by car、Shop-only parking is not equipped for、Pocket using the parking convenience store before the Bill or coin-operated parking meters away。On this day、ランチで2時間ほど滞在して駐車料金500円でした! ビル1F、In the elevator on the right to the second floor。Open here suggests that the in-store appearance at the glass door is the entrance。 Shining on the white wall clean and bright red tile in the kitchen、For very small red ones are placed accents、Inside, light and informal atmosphere。Except for a private room in the back、Taxis from the Hall in which table in the kitchen and is、In the kitchen there presence full of chefs are busy working。The handwritten menu drawn on the Blackboard of the counter top、Has been the introduction of seasonal ingredients suppliers in greeting in Italy and Japan。Counter 7 seats、In table 22 seats、And women has become a sofa seat led wall is so easy to linger and enjoy。On this day、Partly due to public holiday?、Also try booking on the day, and call several well-known restaurants in Nagoya、Wiped out brilliantly。Lunch refugees and nearly was.、When you were about to give up、Lucky shops here, with us at the counter if you wish、Was able to enter the shop! The cooking process on a counter、This is the seat for our couples (lol)、Favorite dinner is waiting for waiting for volume、メインを付けず前菜とパスタが選べる2番目のコース2,200円をオーダーしました♪ ランチメニューは下記の通り。 -Primo-first course (appetizers、Pasta、カフェ)1,500円 ・Delizioso 2番目のコース(前菜、Pasta、Dessert、カフェ)2,200円 ・Secondo 3番目のコース(前菜、Pasta、Main、Dessert、カフェ)3,200円 「前菜5種盛り合わせ」 前菜は「前菜5種盛り合わせ」「季節の無農薬野菜を使った滑らかなバーニャカウダ(アンチョビとニンニクのソース)」「本日の鮮魚のカルパッチョ契約農家のサラダ仕立て」の3種の中から選べます前菜の盛り合わせとくればそのお店の全容とまではいかないものの、So just a little 掻i摘mu you can always say I'd order。Spinach Frittata、Angler fish escabeche、Carpaccio of tuna、Amami Island pork Pate、Hits the sweet potato croquettes。However,、Organic vegetables from the farmer's Alliance commitment seems strong in shops here, because、Bagna Cauda you later? At least I thought。周りを見渡すと盛り盛りによそわれた野菜たちのバーニャカウダをオーダーしている方が多かったですね(笑) 「本日の鮮魚のカルパッチョ契約農家のサラダ仕立て」 野菜が売りのお店なだけあって鮮魚が野菜で覆われて隠れてしまうほどに盛り盛りです!普段野菜を積極的に摂られることが少ない方には嬉しい盛り具合でシャキシャキッと食感が良く味の濃い新鮮な野菜は美味しいです。However,、この日の鮮魚はメジマグロでこのカルパッチョは前菜の5種盛りにも出てきたのでやはりバーニャカウダにすれば良かった・・・とここでも反省(笑) 「自家製フォカッチャ」 黒胡麻とローズマリーの2種のフォカッチャ表面カリッと硬めで水分量は少なめオリーブオイル付き「モッツァレラブッファラとフレッシュトマトの冷製アマトリチャーナ」 パスタは+料金のものも含め、5You can choose from the types of。こちらの冷製パスタがお店のスペシャリテのようでオーダートマトが美味しいだけあってフレッシュ感があり量的にもトマトソースの主張が強いパスタですのでトマト好きには嬉しいメニューだと思います強いていうなら冷製なのでもう少し味の締まりを引き立て単調になり過ぎないように食べていて飽きない量でパスタソース共に加減してくれると嬉しいかな、I think。 「ボローニャ風(牛豚などの煮込み)ラグーソース ピーチ(トースカーナの手打ち麺)」 ピーチはイタリア中部トスカーナ州で生まれたロングパスタで州の中の特にシエナ周辺で作られているパスタです。The etymology、アピッチカーレ(伊APPICCICARE)”くっつく”という意味から来ているそうです腰がありもちもち感が味わえるので食べ応えのある麺で肉系の煮込みでトマトソースなどとの相性が良いとされています柔らかく煮込まれたラグーソースで優しい味わいが楽しめます出す直前にチーズをたっぷりとかけてくれるのでコクもプラスされ風味も楽しめます「季節のドルチェ」 この日のドルチェは林檎とラムレーズンのケーキとキャラメルジェラート洋酒に使ったラムレーズンの深みと林檎の甘みが優しく広がるパウンドケーキにキャラメルのジェラートが香ばしいです♪ 「コーヒー」 コース設定とはいえ価格帯も1,500円から用意されておりリーズナブルであることから客層の幅が広く若いカップルや女子会を楽しむマダムたち堅苦しさがなくキッチンの様子が堪能できるカウンター席もありお1人様でも使い勝手が良いでしょう壁面に沿った長ソファー席ではお子様連れのママ友にも重宝されやすい気軽さがあるお店だと思います♪ BOTTEGA AL Fortuna ボッテガ アルフォルトゥーナ 愛知県名古屋市千種区末盛通1-1 弘法屋ビル2F TEL:050-5872-3208 (Reservation number)、052-753-4799 (お問い合わせ専用番号) 営業時間:Lunch 11:45-14:00(L.O) dinner 18:00To 22:00(L.O) (※2月よりディナーL.Oが21:30に変更) 定休日月曜日(月曜日が祝日の場合は火曜日が振替休日) http://www.alfortuna.net/...

Mass makes the universal source 2nd Basic tomato sauce, try to arrange for various dishes

農家さんのお知り合いがいるって最高の贅沢!そう思うことってありませんか?いつも仲良くしていただいているお友達の綾子さんのご実家では知り合いの農家さんから商品にすることは難しい野菜やフルーツのお裾分けがたぁ~んまりと届くようでその度に綾子さんから「御入り用でしたらお持ちしますが・・・」となんとも嬉しい呼び掛けをいただくayacoです!(狂喜乱舞笑)今回は形が不揃いだったり割れ目が入ってしまっていたりと商品にはならないけれどソースなどにしたら最高の完熟トマトやもぎたてのフレッシュなレモンやふっさふさの水菜や白葱などなど嬉しい食材をたっぷりとお裾分けしていただきました!(嬉喜)トマトを計ってみると4kgにも及びます!まずは半量の2kgをどんな料理でもアレンジできる万能な「基本のトマトソース」に変身させようと思います♪ 基本のトマトーソース 材料 完熟トマト 2kg玉葱 中玉2個(400gほど)ニンニク 4片オリーブオイル 適量ローリエ 2枚塩 少々 まずはトマトの下処理からトマトは湯むきするためにお尻に十字の切込みを軽く入れて熱湯につけるとその切り目から皮が剥けてきます湯から引き上げて冷水に浸し剥けている皮をすべて取り除きヘタは果物ナイフなどの先が尖った包丁で丸く周辺をくくり抜きます湯むきとヘタ取りができたトマトは4等分にカットして汁が無駄にならないように一旦ボウルへ避難♪ 完熟トマトは柔らかいのでザルとヘラで種を取り除くために裏ごしします硬い部分がある場合はミキサーを使用してください。 2kgほどのトマトから取れる汁と細かい果肉の部分をボウルに入れておきますこれに塩や酢ヨーグルトなどでアレンジして無添加のトマトジュースとしていただいても美味しそうですね♪ トマトの下処理が終わりましたら次に玉葱とニンニクの微塵切り作業です。Recent、平野邸のキッチンで淳子さんがお使いになっていた京セラのカラフルなセラミックナイフをお借りした際にあまりの切れ味に感動したわたしは即座に楽天で色違いのイエローにし同じものを購入しました!これが驚くほどに切れ味抜群で微塵切りの楽しさを見い出してしまったほどです(笑)包丁の切れ味って大切なことですね♪ 玉葱とニンニクはハンバーグなどの時は食感を楽しむために粗微塵切りにしたりしますがソースの時はなるべく細かくすることで炒めた際により早く飴色に滑らかに仕上げることができます♪ 深鍋にオリーブオイルを多めに入れてまずはニンニクから香りを移しますそこに玉葱を加え焦げないように最初は中火でじっくりと水分が出てきたら強火で目を離さず木べらで混ぜながら飴色になるまで火を通していきましょう小1時間ほどかかりますが水分が少なくなりとろみでもったりと重くなってきたらOKです飴色にするまでの時間短縮されたい方は炒める前に電子レンジを活用してください微塵切りした玉葱を電子レンジに入れる前に少し塩を振ってからしばらく置き出てきた水分を軽く取ってから加熱すると効率良く火を通すことができ早く飴色にすることが可能です飴色になった玉葱の火を焦げ付かないように一旦弱火にしトマトの汁と果肉を流し込み再度強火にします。Occasionally、木べらで混ぜながら沸いてきたらお玉で灰汁をすくいますそしてローリエを2枚投入したまに木べらでかき混ぜながら中火でコトコトと水分量が半分ぐらいになりとろみが出てくるまで煮込んでいきましょう酸味を飛ばし丁寧に愛情込めて作ることでトマトと玉葱の甘みが凝縮されて美味しいソースになります。In the last、味を調える程度の少量の塩を振り仕上げます♪ 開始からおよそ2時間ほどで「基本のトマトソース」の完成です!ソースは一晩冷蔵庫で寝かすことでまろやかにしてから煮沸消毒した瓶に詰めしましょう冷蔵保存でしたらおよそ1週間~2週間以内に使い切りジップロックなどに入れて空気に触れないように冷凍保存すれば1ヶ月以上はもちます今回のソースはアレンジを可能にする基本のソースですので味わいはトマト本来の美味しさが引き立つ優しい味わいとなっていますこれに旨味(ブイヨンなど)を加えたりハーブで香り付けしたりその料理毎の調味料を加えることでパスタやピッツァさらに肉料理や魚料理卵料理などなどバリエーション豊かな万能ソースとしてお使いください♪...

Luxury condominiums "ART FORME Yamanote ANNEX construction site report

http://youtu.be/0tDkgIX46C8 美の形が凝縮された空間「アートフォルム」シリーズ。Real value does not change at any age。Over time more and more polished、Your attachment to produce。As long as you continue seeking a city full of charm and well-being、Admiration does not change。In the "art form" that grace、There are high-quality life。 Send a round 8 real estate、ARTFORME series。Stick to your、Products with art。Elegance and the people gathered there at provide abundant living space、Not only just live in joy and fulfillment、Residents also have status achieved、Hamamatsu's premier condominium is a art Forum series。Art Forum series、Is a high-grade condominium in Hamamatsu City of superlatives。Art Forum series、Tomizuka, Yamate, hirosawa,-, sanarudai-, and condominiums have been、Will the next series of the long-awaited Yamanote Annex。This time whats report plain Chairman focusing on construction site。 All 16 House's sales of Artforum Yamanote Annex、44000 yen / 3 Br's price ( 90㎡ ) -Calendar。For more information please contact circle 8 real estate。 Please see video link below for Smartphone。 ART FORME 山手 ANNEX 建設現場レポート動画 http://youtu.be/0tDkgIX46C8 アートフォルム http://08artforme.com/ 丸八不動産 浜松市中区田町326-28 TEL:053-455-0808 http://www.08-art.com/...

Kansai-style charcoal grilled eel ' foobar taro corbiculids mounds store ' in the eel stuff oneself in luxury

Look、こんな場所に鰻屋さんが?と思うような脇道を入った住宅街に突如現れる炭焼きうなぎの「かんたろう 蜆塚店」さん。This restaurant is 2 號舖 corbiculids mound branch and IIDA branch and、IIDA stores launched the first owner becomes the sister store、In 1976, was opened。Already nearly 40 years what is a specialty eels picks through the years, it had been。Here is、Is provided in the Kansai-style charcoal、Hear your order from、Domestic eels live in the water, it deals、And then cooked in the belly open, charcoal and toasted.。As a result、若干時間に余裕を持って来店されることをお勧めします♪ 木の温もりを感じ、Interior reminiscent of nostalgic、Wooden counter 4 seats、Enclosed hearth tables sit about 8 people?。If you put a cell in all 20 seats so spacious shop。Can you see through the glass kitchen、On the chopping block at Sabaki eel、After the Impaler、Alarmed even the appearance going up slowly cooked on charcoal、While waiting for the savory flavor filled up to the restaurant tempt and gouge。On this day、丸八不動産会長のひーさんと一緒に山手方面に動画撮影に出かけた際に丁度お昼時間となってこちらにお邪魔することになりました♪ 「うな丼」2,450円 備長炭は火力が強く、Far-infrared radiation generated during combustion and penetrate to the core of the eel、Eel flavor out.。In addition、Compared to ordinary charcoal is charcoal, contains less moisture、 Since water vapor is useless、Succulently grilled eel with crispy and crunchy。The eel fat and sauce onto the red-hot coals's、Smoke rose, it was scorched on the eel Kabayaki savory is。Charcoal grilled eel、That and the remains of three times the one baked in a gas fire。The sauce、Hardening additive-free, naturally brewed soy sauce by using owner made in。 The sweet sauce is thickened、Shine on the rice becomes glossy、香ばしさを増しています♪ 「肝吸い」 うなぎの肝、Komaki ricebran、W/ yuzu in the trefoil and the eel liver。 Cold tofu served as the "miso" two sizes is ginger.、Green onions、With States, topped with bonito and soy sauce.。 Radish "Pickles" pickles and cucumber。 土用丑の日は、To tell the truth in seasonal.、This year 2014 Winter midsummer ox、暦の関係で1月18日(一の丑)と1月30日(二の丑)の2回。The eel、Includes rich vitamin as good exhaustion prevention、In the summer of it makes sense.。And winter is melting fat so tasty! Because it would be、In addition to the summer、Our initiative in the winter?。On this day、Become a snowy white in Tokyo、It was chilly in the Hamamatsu not until snow and rain in 1 day。We have great stamina in the delicious eel on a roll of fat、体力を温存し体調管理に気を付けたいと思います♪ かんたろう 蜆塚店 浜松市中区蜆塚2-2-2 TEL:053-455-8823 Hours of operation:11:00-14:00 17:00-21:00Closed on Mondays:Sunday http://kantarow.p-kit.com/...

Trattoria Armando in Florence also visit to Trattoria shopping center established

Centre of Florence, a little bit away.、フィレンツェS.M.N駅からは徒歩10分圏内の老舗トラットリア「Trattoria Armando トラットリア アルマンド」さん。Founded in 1957 with over 50 years of history and、Very famous celebrities visited all。And the name "Armando"、Are taken from the name of his grandfather, the founder、Consists of family。The current owner is、Alessandra's daughter takes over、Giovanna's mother is responsible for cooking、Can enjoy Tuscan Cooking Mama's famous and then shop。It is also featured in florence's recommended gourmet spots in Lyrbu Italy '14、イタリア旅行観光ガイドのサイト「AMO ITALIA アーモイタリア」さんでも大絶賛されています♪ 店内手前には、2Two table seats for the name。There are zurari and wine bottles on the wall.、いかにもイタリアのトラットリアといった雰囲気を醸し出しています♪ こちらがメインホール、There are about 50 seats.。All over the wall、Pictures of the opera performers are lined up。a warm wall of cream yellow that is the same as the outer wall、Soft lighting、In a calm space where wooden stools feel somewhat nostalgic、There is also a semi-private room style back room。If you look around the store、The atmosphere loved by the local people is fully conveyed.。What is the lunch of this shop?、メニュー料金より20%OFFになるというのも嬉しいサービスです♪ 「パン」 何よりも先にテーブルの上に並ぶのがパンで、Both seats are included in the service charge (10%)。入れ物が可愛いですね♪ 「1/2 litro bianco toscano da tavola(トスカーナ・テーブルワイン500ml)」€5(日本円でおよそ700円) Primi piatti「Spaghetti alla Carrettiera(トマトソースパスタ)」€14(日本円でおよそ1,960円) カレッティエッラという名前の由来は、So that the carriage puller can quickly provide it in between busy waiting for customers、The theory is that simple ingredients and thin pasta with short boiling time are combined.、Waiting for customers in the harsh winter season to warm their bodies、There is a theory that it was pasta with garlic and chili pepper sauce.。Pasta with this name has various recipes depending on the region.、In Sicily, for example, bread crumbs and ricotta cheese are added.、That's what we call pasta with tuna and mushrooms in Rome.。Add tomatoes to arlio auliope peroncino with garlic and chilli、It is a pasta that can be enjoyed in the show of the arm because it is simple and easy。This carettiella is、Add and subtract with pasta hot water、The intensity of the taste、Amount of oil、Exquisite emulsification、Simple ingredient balance、No matter which one you take, it's perfect! Because it is pasta with a lot of garlic、I do not recommend it for those who are not good at garlic、Strength of garlic attack、Balance of sweetness and sourness of tomatoes、Spicy and irritating becomes a habit! By all means、こちらにいらしたらこのSpaghetti alla Carrettieraはオーダーしてみてくださいね♪ Primi piatti「Risotto ai funghi porcini(ポルチーニ茸のリゾット)」€18(日本円でおよそ2,520円) ”ポルチーニ”という言葉は、In Italian, it means "pig-like guy" (the alum is Porcino).、The whole mushroom is fully inflated.、It is named after a charming figure like a piglet.。The fragrance is mellow、Fresh things feel rich like nuts、It is a mushroom with a unique flavor that has a strong aroma like soy sauce by being dried.。Porcini Mushrooms、It is also called "King of Mushrooms"、It is said to be one of the high-quality ingredients in Italy.。Such mushrooms、Risotto with plenty of porcini mushroom umami、There is no reason why it is not delicious! The moment you eat this risotto、"This is it.、This、This is Italy! And、It is us who said the line which does not understand the translation (laughs) Here、Because seasonal ingredients are risotto、そのシーズン毎のリゾットをお楽しみくださいね♪ 「ミニサラダ」 メイン料理に付いてきます。 Dressing as you like、Olive oil and balsamic vinegar come out in a bottle.。And、This olive oil and balsamic vinegar were also very delicious.、I'm going to buy it if I see it some place.、思わずパチリ♪ Secondi piatti「鶏肉料理」€18(日本円でおよそ2,520円) 料理名がわかりませんが、I ordered my favorite chicken and seasonal eggplant dish.。In Florence, I was recommended to eat T-bone steak.、Watching the local sole eating T-bone at the next table、If you think about the angri (laughs) dinner to the volume of too much、2I abandoned it if I couldn't get in at all.。However,、It is correct to make it to the chicken dish of this place! The fresh, fleshy eggplant wrapped in soft, juicy chicken was exquisite again! As a combination, fried eggplant, leafy vegetables and tomatoes、It looked very simple, but the taste was the best and very satisfying。Let me have room in my stomach next time.、または大人数で行くかしてTボーンステーキも是非食べてみたいと思います♪ 創業者の娘でもあり、Alessandra, the current owner。A very friendly and charming person、I can't speak Japanese.、They're going to be happy to help.。This time the、Because the deals were posted in Armo Italia that I referred to、Order your benefits。If you show this site page of Armo Italia、Complimentary after-dinner café or either grappa or limoncello。わたし達夫婦は食後酒としてグラッパとリモンチェッロをいただきました♪ 「グラッパ」 イタリア特産の蒸留酒で、It's a kind of brandy.。a difference from a typical brandy made by distilling wine、a process of distilled alcohol made by distilling the milkings of grapes。Many are colorless and transparent because they do not mature in barrels、Leave the aroma of the grapes moderately、The alcohol level is slightly higher from 30 to 60 degrees.。Tipsy mood from the middle of the day、It is likely to be pointed out that it is Japan.、イタリアであれば何の違和感もなく味わえるから不思議ですね(笑) 「リモンチェッロ」 試験管のようなメモリの付いたグラスが可愛いく、Kinkin-chilled homemade limoncello has come out。a liqueur made with lemon of Italian origin、As a traditional lemon liqueur, we have built one genre.、Besides being made at home、Manufactured by several sake breweries。It's not too sweet like a commercially available one.、It has a sense of condensation but is refreshing、It seems to be a considerable alcohol count.、It was very delicious as well as grappa。Italy (European countries),、Almost no such public toilets in Japan、And common sense is to borrow the use of restaurant or Cafe。On your way home、「お手洗いはどこですか? Dove il bagno? ドーヴェ イル バーニョ?」と忘れずに♪ 歴代のオペラ歌手や演奏家、dancer、Pictures and autographs of actors and such members。2007Italian opera singer Luciano Pavarotti, who died in 1997:Luciano Pavarotti) autographed photo、I'm also excited to have pictures of Hollywood stars and so on.。Just、A nice Japanese couple who came to the next table seemed to have come to the net search.、He said he was staying in Florence for about five days on this trip to Italy.。1long-term stay in two cities、A leisurely trip is also good! This is、It was a shop that I always wanted to stop by when I visited Florence♪ well、Next, walk the streets of Florence and shop the windeau、人気ブランドのセレクトショップの紹介です♪ Trattoria Armando トラットリア アルマンド 住所:Via Borgognissanti 140 / R, Firenze Italy TEL:+39 055217263 Hours of operation:Lunch 12:15-15:00、Dinner 19:15-22:30 Closed on Mondays:Sunday、Monday Lunch、8月のランチ http://www.trattoria-armando.com/...

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