lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Nagoya were independent were trained at Tokyo's famous store owner patissier 'Avalon' pastry people

2013/10/17

_RIO0104

Daikan-Yama Tokyo's famous restaurant Patisserie "Il prue sur la Seine"Is it of Kawase Seiji, said owner patissier yumida Toru's best pupil 8/31/2012 Nagoya-8 to national open was"Avalon Avalon"Mr.。付近は文教地区で少し高台の高級住宅地で雰囲気もあり良い立地に面します駐車場が店舗から数メートル離れた場所に2台確保されています白を基調にしたすっきりとした店構えでガラス越しに店内の様子も伺え個人店のパティスリーらしくこじんまりとした広さで入店しやすい雰囲気です左隣が厨房となっているようでオーナーパティシエの川瀬さんがいらっしゃり店頭にはアシスタントのスタッフさんが接客をしてくれます♪

_RIO0107

店内の内装も白ベースで清潔感が溢れておりところどころのダークブラウンが締まり感を醸し出し落ち着いた空間ですイートインは不可能でテイクアウトのみのお店。3段のショーケースに生菓子はおよそ15種類ほどが並びます代官山のイルプルーさんには1度だけ足を運んだ経験がありますがやはり日本で伝統的なフランス菓子の名店と謳われているだけあってわたし達夫婦には甘さを強く感じてしまう印象が残っているお店です。That is the、こちらの焼き菓子が内田夫妻のお勧めだったこともあり楽しみに伺いました♪

_RIO0099

_RIO0102

_RIO0101

_RIO0122

'Gatopistarsh' 450 Yen

ピスタチオとホワイトチョコレートのお菓子ですピスタチオをふんだんに使用したリッチな味わい

_RIO0117

"Mont Blanc" 450 Yen

『パリ・ジャンミエ』のモンブランをベースにしたフランス風のシンプルなモンブランです

_RIO0120

Tranche l'assiette 480 yen (with liquor)

シャンパンのムースとさまざまな要素が重なるちょっとリッチな味わい

_RIO0124

See Garrett now"500 yen

焼き菓子が美味しいと内田夫妻にお勧めされたのでこちらで1番人気の焼き菓子をいただきました黒糖の深い旨味と香ばしいクルミの心地よい食感がアクセントになっています

_RIO0133

As the "leaf" 200 yen

ザクザクッとした歯応えと共にほろっと崩れるパイ生地の美味しさを味わえるシェフお勧めの焼き菓子だそうで美味しかったです他の焼き菓子は少しずついただこうと思います生菓子の感想としては全体的にアンバランスで甘みを強く感じてしまい個人的には好みではありませんでしたやはりわたし達夫婦のフランス菓子の一押しは変わらず富山の「Patisserie giraffe"Mr. would that be!

_RIO0125
"Financier" 180 Yen
外はしかりと焼き上げ中はしっとりアーモンドや焦がしバターの風味が贅沢に広がる一品

_RIO0127
"Sweet crisp biscuit" 200 yen
バターとラム酒の芳醇な風味が贅沢に広がりますざっくりとした食感のブリュターニュ地方の伝統菓子です

_RIO0131
"Engadine" 200 yen
クルミの心地良い歯ざわりとヌガーの甘さの中に香ばしさと苦味が程好くバランスの取れたお菓子です

Avalon
Aichi Prefecture Aichi Prefecture Nagoya-Shi tenpaku-Ku yagoto Ishizaka 207 TEL:052-835-0024
Hours of operation:10:00-19:00 Closed on Mondays:火曜日・第3月曜日

Aichi Prefecture Aichi Prefecture Nagoya-Shi tenpaku-Ku yagoto Ishizaka 207

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Italy cuisine enjoy with a nice glass of wine and have a wine cellar in the basement Vicino vicino Soba Soba "buckwheat noodle house oomori" cold and hot after sweet zenzai
Italy cuisine enjoy with a nice glass of wine and have a wine cellar in the basement Vicino vicino
Soba Soba "buckwheat noodle house oomori" cold and hot after sweet zenzai

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images