Firenze Ristorante 'Bellcore' Japanese chef has been active and 聞ki付kete

フィレンツェのサンタ・マリア・ノベッラ駅から徒歩数分のところにある「Ristorante Belcore リストランテ ベルコーレ」さん。1998After graduation from years in Italy、1999"I Salotti de l'Hotel Villa IL PATRIARCA" restaurant in Tuscany, CHIUSI was working from the end of the year in 2003 as a second chef one star Michelin、Then in 2005, and teaches I Salotti as manchev、4Restaurant year Michelin one-star kept has belonged to Japanese chef furuhata Kei-Ichiro's than 3/2009、Find out the information that has been working as a chef at Bellcore's here、Shop great Japanese chef has been working with it、Without hesitation and Florence free dinner reservations here。However,、Unfortunately, furuhata chef、2013Along with his wife in March, had been active with arcades and、And then home to his hometown Kagoshima and the independent。After the 11/2013 were already stores visited by a US couple。Now、It is available the new Japanese women took over the furuhata chef taste chef。That new information is entered、We have food here while it was。 Shop、Calm spacious atmosphere with warm lighting also、I think breakfast was good。Just、But also a little sad because big shop this store was only a couple of us、It is a start arrived late from Italy time、I'm sure。And it's in the back seat during the opening and open your、Perhaps owner here who I think seems to。Here you will、Kitchen and Hall both staff and、More than anything else because Japan Japanese menu、安心してオーダーすることが可能です♪ 「スパークリングワイン」 「ご予約ありがとうございます!」とサービスでこちらのスパークリングワインを付けてくださいました!(嬉喜)こういったスマートなサービス嬉しいですね♪ 「パンとグリッシーニ」 「野菜のスープ」 「ボルゴ・シャルドネ」イタリア アブルッツオ 白 品種は、100% Chardonnay。In the local "Casar taller.。Is a producer of Abruzzo, located to the East of Italy, Rome。 16Century nobleman、At the Winery is derived from taller home、1961In the year for the first time in Abruzzo、DOC wine production began。 Boehringer、Consistently sticking to the high quality of。Modern technology and without high quality produced by the experience gained so far remains now in Abruzzo, Italy's leading up to now。Floral scents of white flowers、Dry white fig、ドライアプリコット蜂蜜の香りのなかに ほのかに感じるフェンネルの爽やかなニュアンス アーモンドロースト香も隠れています。 On the palate and very nice thick felt、The palate is dry.、In the exquisite balance of fruit and acid、Will leave a pleasant afterglow。 アンティパスト「モッツァレッラと茄子のフラン 少し辛めのトマトソースと」€11(日本円でおよそ1,540円) カフェテイストの可愛らしい盛り付けです。Saute the Eggplant thinly sliced、And mozzarella cheese to a smooth fit。Serve with sour tomato sauce。 アンティパスト「マリネにしたサーモンのタルタル イクラとバターラスク添え」€12(日本円でおよそ1,680円) 小口にカットしたサーモンをマリネし、How much sauce。We will put on the burnt crispy butter Rusk。Freshness is still Japan can't beat may。 Main course "spicy garlic tomato sauce or tomato sauce、トスカーナ風ラグーの手打ちパスタピチ」€12(日本円でおよそ1,680円) ピチとは、Italy is a traditional Tuscan pasta with eggless pasta、It is characterized by a moist and crunchy texture and is slightly thicker。I was looking forward to it because it was fresh pasta.、The texture is boiled raw and powdery。At pretty oily so not well emulsified。Be honest、I was surprised of、Manchev in order the Japanese female chefs have been kitchen as well as friend's floor (former staff? ) From that morale had a talk with Japanese people。Understand is there is a sous chef and Assistant、The quality of appetizers、And it's this pasta。No matter how much the tourists only us and the House that、I have become a little worried。Under such circumstances、Ask dish but unfortunately I will not be、Early withdrew。The chef very well-regarded in the information time、Now is has been active in Kagoshima of Japan、It is regretted that this information should know more soon,。Exploring unfamiliar first Italy、Was it disappointing results was most looking forward to free dinner、This bitter experience is also inscribed on one page of memories。That didn't discourage、次回はイタリアでの電車チケットの購入の仕方を紹介しましょう♪ Ristorante Belcore リストランテ ベルコーレ Via dell’Albero 30, 50123 Firenze ITALIA Tel:+39 055 211198 Hours of operation:Lunch:Saturday、Sunday 12 am:00 – 14:30、Dinner:Open every day 19:00 – 23:00 http://www.ristorantebelcore.it/...

Italy cuisine Lakers at free people gathering in 51 years

富塚の佐鳴湖畔で自宅兼レストランを丸5年営業後「多くの方にもっと気軽にイタリアンを楽しんでもらいたい!」と街中の有楽街に移転オープンしましたが多くのファンに惜しまれながらも2013年7月末に肴町のお店を閉店。However,、加納久寛シェフの快進撃はここから始まりますやりたいことを貫くために早くも2013年11月15日に新生「La Casa ラカーサ」さんは神明町のゆりの木通り沿いに移転リニューアルオープンされましたゆりの木通りにはためく大きなイタリアの国旗が目印です♪ 以前のお店よりもグッとシェフとの距離感が近く店内は厨房の熱気とお客様の活気で賑わっていてとても和やかな空気に包まれていますカウンター席8席と奥に4人掛けテーブル席がありこじんまりとしたサイズ感ですがシェフとの会話を楽しみながら隣のお客様ともコミュニケーションが取りやすくどこか一体感のあるお店として生まれ変わりました!この日は磐田の「平野ビニール工業株式会社」の平野利直くん(写真右)と浜松の「株式会社渥美鐵工所」の代表取締役である渥美総一郎くん(写真左)とうちの旦那様が同じ51年生まれということで集まり「51年会」を発足わたしは同じ年ではありませんがマネージャーとして同席(笑)かなりの個性派揃いの会となりますが今後も随時仲間を募集していきます♪ 「樽生スパークリングワイン」 580円 まずは人気の樽生スパークリングワインで乾杯です静岡県内はもちろん浜松市でも少しずつ取り扱い店が増えているようですが何と静岡で初めて導入したのはラカーサさんだったそうですスッキリとした飲み口とキメ細やかな泡を堪能してください♪ 「前菜盛り合わせ」 1,200円 トマトのブルスケッタトルタサラータ(イタリア版キッシュ)紫芋とニンニクペースト、Silas、マッシュポテトバジル、Marinated mushrooms、Brussels sprouts、人参のサラダとその日のオススメの前菜がズラリと並びます「まずはこれ!」という常連様も多いはずどれも食材の味わいを活かし美味しくお酒の当てにもピッタリの前菜たち南イタリアが大好きな加納くんが南イタリアの郷土料理を根底に意識しながらも日本四季折々の旬の食材を楽しんでもらいたいという気持ちが一杯詰まった盛り合わせです♪ 「イゾラ デル ソーレ ビアンコ 2012」イタリア サルディーニャ 白 3,400 円 品種は、Vermentino 85%、 ヌラグス 15%。緑がかった縁取りで淡い黄色フレッシュで透明感がありクリアで水のようにとても飲みやすいためあらゆる種類の魚などのアンティパストに良く合います♪ 「浜名湖産牡蠣のハーブバター風味」 850円 小麦粉をまぶしてソテー、White wine、バターを入れて軽く煮詰めジェノヴェーゼソースを絡めた後カリカリに焼いたパンの上に乗せれば完成ですこれで小粒だそうですが浜名湖産の牡蠣は身が縮みにくいそうで骨太な味とクリーミィさが存分に味わえますカリカリのパンにソースが染み渡りその食感がまた堪りません前回もいただきましたが今回も大粒でソテーしてこの大きさとは素晴らしいです!牡蠣好きな方には本当にお勧め!時期的なものですから冬のお勧め時期には是非お召し上がりください♪ 「テヌータ ディ ヴァルジャーノ 2012 テヌータ ディ ヴァルジャーノ」イタリア トスカーナ 白 4,600円 ヴァルジャーノはイタリアのビオディナミ界においてはまさにパイオニア的存在のワイナリーで、Breed、ヴェルメンティーノ50%、Trebbiano&マルヴァジア・ビアンカ25%、Chardonnay&ソーヴィニヨン・ブラン25%濃い色合で洋ナシやりんごのコンポートよく熟したフルーツの香りふくよかさがあり香りと同一印象の完熟コンポートの果実味酸やミネラルもありフレッシュで端々しい果実味でスッキリと飲みやすくバランス良く渾然一体とした味わいです♪ 「トリッパとギアラの煮込み」1,200円 香りも食感も楽しめる鮮度良いトリッパとギアラは豆と一緒に煮込んでとても柔らかく仕上がっていますイタリアでトリッパというのは第2の胃ハチノスのことを指し第4の胃はギアラです日本で言うモツ煮込みのようなものですが何時間もかけて香味野菜と一緒に下茹でをし臭みを取った後さらに香味野菜や豆スープと一緒にじっくり煮込むことで野菜などの旨味と甘味が引き出され上品なコクのある煮込み料理となっており内臓が苦手な方でも食べやすいと思われますワインのお供に最適ですよ♪ 「サルディーニャ産カラスミとルーコラのスパゲッティ」1,400円 渥美くんの希望でカラスミのスパゲッティをオーダーカラスミ(唐墨鰡子鱲子)はボラなどの卵巣を塩漬けし塩抜き後天日干しで乾燥させたものカラスミ自体に塩気が十分にあるためワインが進むこと間違いなしです♪ 「キャンティ クラシコ D.O.C.G. 2011 リオネッロ・マルケージ」イタリア トスカーナ 赤 4,000円 リオネッロ・マルケージ社(モナステロワイナリー)はミラノを本拠地とする財界人リオネッロ・マルケージによって素晴らしい成果をあげているワイナリーです。Breed、サンジョベーゼ85%メルローカベルネ・ソーヴィニヨン15%ルビーレッド色をしておりサンジョヴェーゼの豊かな芳香フルーツや皮の香りが楽しめ辛口で調和の取れた味わい塩漬け肉やパスタや米料理グリルされた肉料理チーズと良く合います。Future、定期的に開催予定の51年会浜松の枠に捉われることなくグローバルに多くの仲間が集うことを願っています!まずは、51年会で海外出張行きましょうね(笑) イタリア料理 ラカーサ la casa 浜松市中区神明町315-16 メゾンゆりの木1F TEL:053-456-0223 Hours of operation:18:00-23:00Closed on Mondays:Sunday http://lacasa.hamazo.tv/...

3-Closing ' European-style Zen MPB butterbur Prime ' 34 years thanks to special thank course

Home to close、東三方町の静かな住宅街の中にRCの一風変わったこちらの建物が「欧風膳処 蕗薹 ふきのとう」さん。With chopsticks to continental cuisine restaurants easily.。At lunchtime on weekdays.、On the weekends, always packed and that Madame is a popular restaurant。蕗薹のオーナーである小杉光幸さんがご隠居されることを望み、2014年の今月3月31日に店仕舞いされることを決意されたと聞き付けお別れの挨拶を兼ねて「34年の感謝を込めてスペシャルサンクスディナー」3,990円を予約夜はなかなか伺えないので今回も特別に昼時間に夜のスペシャルメニューを出していただくことにしました♪ ホームページにも掲載されておりますが蕗薹さんの予約は閉店日まで昼も夜も既に一杯で取れない状況だそうです。Even to this day、平日だというのに、2回転する大繁盛振りでございました♪ 小杉さん自身は老後の生活を楽しむために引退されるもののこの建物自体は買い手を募集されているようなのでどなたか跡を継いでくださる方が見つかると良いですね♪ 「オードブル盛り合わせ」 カリフラワーのムースイカのタルタルステーキカキのフリット鴨のリエット蕗薹さんのお料理はどれも非常に優しい味わい。Not that thin、日本人向けでご年配の方々が好む味わいだと思いますしわたし達の舌にも合います店内の客層も比較的年齢層は高めで胃もたれしないフレンチがいただけるお店ですこういった味わいのお店が無くなってしまうのは本当に寂しい限りです「パン」 パンに付く蕗薹オリジナルのバターも滑らかな優しい味わいで大好きです♪ 「フォアグラのポワレ」 外はカリッと中は口中でとろけるフォアグラに、2種のソースを混ぜ合わせて頂くのですがソースがたっぷりと余るのでパンに付けていただくととても美味しくパンをペロリと食べてしまいます♪ 「サーモンの低温調理フォンデュトマト添え」 蕗薹さんのスペシャリテ低温調理したサーモンはふっくらとジューシィーですフォンデュトマトの優しい甘味とバルサミコ酢の酸味と合わせていただきます♪ 「シャラン鴨のロースト」 メインは鴨または蝦夷鹿から選べるためどちらもオーダーしてシェアします柔らかくローストされた鴨お箸で食べやすいように薄くスライスして提供してくれます蕗薹さんのソースは本当に良い意味で癖も少なく滑らかな仕上がりで上品で飽きのこないテイスト。34Over the years、変わらぬ味を提供されてきたのでファンの方は本当に名残惜しいと思います「えぞ鹿のロースト」 蝦夷(えぞ)鹿とは北海道産の野生の鹿肉のことを言います冬には鹿が生息する山々は雪で閉ざされてしまうため野生の動物は実りの秋に木の実などを沢山食べて冬に備えるのでお肉が一番美味しくなる季節が秋から冬にかけて温かい春の訪れと共にそれももう終わりを迎えます鹿のお肉は他の動物に比べると脂がほどんどといってついていない赤身のお肉で、High-protein and low-fat、鉄分の含有量も非常に高く生活習慣病の予防などに良いとされる食品ですジビエ好きなわたし達夫婦には嬉しいメインですこの日の火入れ最高に良い状態で美味しくいただきました♪ 「デザート」 黄桃のシャーベット、Strawberry、トリュフチョコマロントリュフ金紙と銀紙に包まれたトリュフチョコもすべて自家製のもの濃厚で程好くスイーティーそしてさっぱりとしたシャーベットと甘い苺でお口を潤します♪ 「コーヒー」 コーヒーまたは紅茶かた選べます小杉さんとゆっくりお話がしたくてあえて遅がけの時間帯に伺いました地下のワインセラーに眠る小杉さんのコレクションのワインはすべてご自宅に移されるようですが「入りきらない」と嘆いておいででした(笑)呑むお手伝いはいつでもいたしますので気軽にお声掛けしてくださいね(笑)小杉さん、Chef、Staff、34年間本当にお疲れ様でございました♪ 欧風膳処 蕗薹 浜松市北区東三方町216-3 TEL:053-437-5252 Closed on Mondays:火曜日 営業時間 ランチ11:30-13:30(L.O)ディナー17:30-20:30(L.O) http://www.fukinotow.co.jp/ ※2014年3月末閉店予定...

Makinohara parents ' dining peak ' at temperature and cold handmade soba noodles and rice bowl full!

Along Route No. 150 of makinohara、Shizunami seashore entrance intersection angle、"Near" is shaking up Orange hand-dyed noren、Soba and eel、定食が楽しめる和食屋「食事処 峰」があります。To tell the truth here.、In my parents ' home。We opened his parents at an early age from、We celebrated 37 years thanks to local patrons and customers travelling as early as。Now the 65-year-old father is、And a younger brother to succeed、The small and family-I wanted to make.。 Shop、In the father's younger brother has undergone a renewal of several times thanks to Carpenter's uncle、Provides the warmth of wooden space also felt the article。Counter seat 6 seat.、Tatami Room 4 people x 3、Because it is possible up to 20 or so back parlor is connected between the two also various banquet inquiries。On this day、On the way home to Hamamatsu Shizuoka、実家へ両親の顔を見に立ち寄り夕食をいただきます♪ 「梅おろしそば(冷)」950円 日曜の夜ということもあってか、Many us families、Good sales of buckwheat、It seems it was last。Pickled and served with plum sauce、Large leaf、Seaweed、Horse-radish、It is beaten with grated fresh juice cold Soba。On the hottest day of the summer is very popular menu、On this day、Perhaps tired of walking through the streets of Shizuoka in going out for a long time、Order here and wanted to freshen up and mouth。Mix grated well from a plum and you intersect it with buckwheat、Can you light calorie Vermont but have no appetite,。Japanese buckwheat's peak is 2014 than strive for improved quality, changing。Than ever before to felt、さらに喉越しが良くなりましたね♪ 「漬け丼(小)」500円 赤身を漬けにして、Small bowl and also served with wasabi soy sauce。Noodles more than anything and dinner party, I glad this small bowl。As the lunch menu、Also has a small bowl of Soba set menu ¥ 980、こちらも大変人気です♪ 「鶏南ばんそば」900円 鶏の出汁を汁に染み渡らせた温かいお蕎麦です。Together when you were sweet white onions and tender chicken stomach most getting lumps will be。And cold Soba soup is the difference、When you juice because you feel the gentle sweetness of is also a fun。お好みで蕎麦湯と割ってお楽しみください♪ 「炙りチャーシュー丼(小)」500円 豚バラ肉の塊をじっくりと煮込み特製ダレに漬け込み柔らか仕上げのチャーシューを出す直前に炙って香ばしさをプラスしています。The sauce、Use the original secret eel sauce to red wine, with improved。The waft of spicy pork、More tidbits、Pouring out juice in the mouth。But of course goes well with rice、お酒の当てに単品のおつまみメニューとしても人気です♪ 「香の物」 胡瓜と白菜の漬物。 On this day、The time I had arrived late、Was unable to take it、Wearing full face my parents and my brother are working hard to see and breathe。So I wanted to give dyed hair my mother、Also, want to help you make time to think。My mother with me and loves to chat! It must be something I'm sure more things to talk about a Cup... and、Transit、That really hurts you just can't stay here in the near、Know that joy back home but arrived at a crossroads。A Hayachine-San、Located along Route No. 150 and very easy to understand because、Shizunami Beach, Shizuoka airport、お近くにお越しの際には是非とも足を運んでみてくださいね♪ 食事処 峰 牧之原市静波2276-2 TEL:0548-22-1886 Hours of operation 11:30-14:00 17:30-21:00 Closed on Mondays:Monday、Tuesday's http://mine.lade.jp/...

'Fromageminami' is warehouse direct wine specialty store "Vinos Yamazaki ' cheese specializes in delivering

To all the producers visited at their feet、To negotiate、To the maritime transport by making shipping、ワインや日本酒の造り手の情熱をそのままお届けすることを大切にしている全国でも珍しい直輸入型の酒類の専門ショップ「Vinos Yamazaki ヴィノスやまざき」さんが、Try to provide a fit its wines and cheeses、ヴィノスやまざき静岡本店に隣接したチーズ専門店「Fromage minami フロマージュミナミ」を展開されています♪ こちらでは全国でも数少ないチーズシュバリエの皆見敦子さんが、France、 Farmer cheese such as Italy to visit on foot the imported cheese、Will sell face to face while in situ cut。 It is possible that only cheese in Japan can't get you in good condition。On the wall、As for the wine、Line and carefully selected imported food products and accessories。And in the inside back、The wine bar serves wines perfect for cheese in the Standing、At night we are buzzing with local residents。On this day、Traveled by car for alcohol is put、家飲みが楽しめるようにチーズを選定したいと思います♪ 店内中央には、Are equipped with refrigerated booth、And sort of variety cheese、Samples of special cheese of the day guests can enjoy them。Unfortunately this day、Wine bar in the back by a roaring staff was on the shelves、Did not receive the detailed description、店頭の見出し広告を当てに商品を選ぶことにしました♪ 人気ベスト1「ロトラバジル」 1,260円 アメリカ 牛 香り豊かなバジルと熟成プロシュートを贅沢にモッツァレラチーズでロール状にしています。We like Basil couple。Because I could taste、Without hesitation, the purchase。Here you will、フルーティーな赤ワインが合うようです♪ 「クリーミィスモーク」 650円 ドイツ プロセスチーズ スモーク好きのわたし達が選んだのはこちら。Savory smoked skin scent, texture soft, creamy flavor。Of course, hors d'oeuvres and appetizers while enjoying the aroma of smoked、Widely used in dishes such as omelettes and sandwiches are as。In this cheese、赤ワインやビールが合うようです♪ 「ラロッカのグリーンオリーブ」 500g 2,500円 最近ネットで購入していたラロッカのグリーンオリーブを店頭で見付け、I bought because it was cheaper to consider shipping cost。イタリアから届いた着色料・防腐剤は使用していないオリーブです♪ 浜松には、Because you don't like this cheese shop、During the visit to Shizuoka shop recommended is。Vinos Mt. San,、Has been opened in Shin-Shizuoka cenova shop 1F、Every week Saturday, such as wine-tasting event, held on a regular basis, so、I hope you will check out the website! While being jostled on the train next time I visit、ワインバーも堪能できると嬉しいですね♪ Fromage minami フロマージュミナミ 静岡市葵区常磐町2-2-13 TEL:054-252-2470 Hours of operation:Weekdays 10 pm:30-21:00、Japan-holidays 10:30-20:00 http://www.v-yamazaki.co.jp/shizuoka/shizuoka.html#fromage-minami...

At Shizuoka City Museum of Marc Chagall Marc Chagall exhibition!

20世紀を代表する画家の一人として世界中で高い人気を誇るMarc Chagall マルク・シャガール(1887-1985)宙を舞うカップルや動物現実離れした鮮烈な色彩などその幻想的な絵画の数々は多くの美術ファンを魅了しています。On the other hand、シャガールは第二次世界大戦後の後半生歌劇場や美術館ヨーロッパ各地の大聖堂、University、議会などの公共空間を飾るモニュメント(記念碑的作品)も手がけています大空間を飾るそれらの作品は壁画や天井画、Stained-glass Windows、陶板画モザイク画タピスリーなど多彩な技法と形式によるもので、60歳を越してなお新たな技法で巨大なスケールの作品に挑み続けたその旺盛な制作意欲と才能には驚くべきものがあります。 Current、葵タワー3Fの「静岡市美術館」では油彩画に加え華やかなパリ・オペラ座の天井画メッス大聖堂のステンドグラス等代表的なモニュメントにかかわるシャガールの活動を下絵やスケッチのほか関連する絵画・版画作品舞台衣装など日本初公開163点を含む計236点の作品を展示されています♪ 展覧会の構成は第Ⅰ章「祝祭の空間-色彩の交響」第Ⅱ章「精神のヒカリ-祈りの造形」第Ⅲ章「南仏での安息-晩年の境地」と3部に構成されています第Ⅰ章ではパリを訪れた者全てを圧倒的な美しさで魅了し続けているオペラ座の天井画の最終下絵をはじめ完成までにおよそ1年の月日を費やしたその過程を楽しむことができます実際に2012年11月にわたし達の新婚旅行で訪れたパリオペラ座で拝観した時の興奮を呼び戻し下絵といえどもその美しさに息を飲み込むことをしばし忘れるほどシャガールがデザインを手掛け実際に舞台で使用されていた舞台衣装などの展示もとても1950年代のものと思えぬほどに多彩でユニークでリアリティ溢れ現在のファッションデザインにも多く影響を残したであろう不思議な感覚に捉われるものばかりで抜群の色彩感覚です!第Ⅱ章ではステンドグラスなど宗教建築のための制作が見られランスのノートルダム大聖堂の目を奪う鮮やかなラピス・ラズリのように深くとても印象的なシャガールブルーのステンドグラスには圧巻の一言スクリーンで流すステンドグラスや作品の数々にはただただ溜息が零れてしまいますステンドグラスに携わることで実際にガラスに興味を示したシャガールがエッチング技法を用いて制作した作品なども大変興味深くその美しさに吸い込まれてしまいそうになるほどです第Ⅲ章では南仏コート・ダジュールで過ごした安息の日々を振り返りながら彼が晩年手掛けた油彩版画、Ceramic art、レリーフタピスリーなど多様な技法の作品を展示されており、50年代から70年代へと年代と共に画のタッチが変わりゆく様を眺めるのも多くの作品を眺めるときの楽しみ方でもあります♪ こちらは一昨年末にパリのオペラ座に訪れたときに撮影した天井画実物は言葉にならないほどの美しさと迫力ですシャガールのロミオとジュリエットなど名作の名場面を集めた宝石箱のようなこのオペラ座の天井画は現在でもパリのオペラ座の観客を魅了しています。5つの色彩を基調としシャガールらしい幻想的な描写で描かれており天井画の中で世界で最も優雅であり豪華であると高い評価を得ている作品です♪ 展覧会のカタログやグッズポストカードなどのほか交流ゾーンで行われるイベントに関連した書籍やアーティストグッズも販売しています芸術関連の良書や最新の美術雑誌優れたデザインのステーショナリーや雑貨などを国内外のメーカー・ブランドからセレクト日々の暮らしにうるおいを与えてくれる素敵なグッズや地元静岡の優れた製品を積極的に紹介しています。In the Café、厳選された良質なコーヒーや静岡茶をベースにしたブレンドティーなどをいただきながらゆっくりと寛ぎの時間を過ごすことが可能です展示期間は今月末までまだまだ間に合いますので是非とも足を運んでご自身の眼で眺めてみてください♪ テレビ静岡開局45周年記念 Marc Chagall シャガール展 会場静岡市美術館(静岡市葵区紺屋町17-1 葵タワー3F) 開催:2014/1/2(火)~2014/3/30(日) 開館時間:10:00-19:00(展示室入場は閉館の30分前まで) 休館日毎週月曜日 観覧料一般1,300円(前売1,100円)大高生・70歳以上900円(前売700円)中学生以下無料 展覧会公式ホームページ http://m-chagall.com/ http://shizubi.jp/...

In 'Italy restaurant Anello Anello feel free to pasta

In Fukuroi Araya earlier Ms. of the Italian "Il Centro" is where it was、新しくオープンされたイタリア食堂「Anello アネッロ」さん。In those early celebrates one-year anniversary on 2014 / 2 / 20、Now that girls became Italian Anello's popular。Anello, in Italy, meaning "ring, ring" seems to have、Grows rings lead everyone... and thoughts says no, so named。Its not Street、女子会などで談義に花咲く空間になっています♪ 店内はカウンターも含めて20席程の広さでカジュアルで入りやすい雰囲気の温かみのあるお店。Lunch menu, feel free to fish fry set 1500 Yen、Or you can suggest me the day 8 limited edition set 1500 yen and 2 course、Dinner menu and renewed contents、Fit the wine à la carte dishes。Of course、The amount and content of、Although it is possible to provide courses of Chef。It is recommended that are coming from the book。On this day、And then will be unavailable、So did not have time to take lunch、Asking a favor to the owner and chef, 国kunn, pasta's were asked to、前菜盛り合わせとパスタを出してくれました!(感謝) 「前菜の3種盛り」 人参のポタージュ、Smoked chicken salad、Bacon and onion quiche。The rich feel the sweetness of the carrot soup、Crispy smoked chicken and salad、しっとりサクサクのキッシュで彩りも良い盛り合わせです♪ 「自家製パン」 黒胡麻を練りこんだ軽めのパン「宮城県産ヤリイカと水菜 アンチョビのスパゲッティーニ」 たっぷり入ったヤリイカはコリコリとした食感が良く、Involved in anchovy oil and fresh tomatoes, and seasoned with a。水菜で彩りとさっぱり感を添えて♪ 「魚介のミートソースとモッツァレラのトマトソーススパゲッティーニ」 牡蠣や浅利などを使用した魚介のミートソースは、The flavor base is a source。Melted serve with mozzarella cheese often intertwined。Pasta is fine happy、Since the flavor of the sauce would stand ago、Match the pasta with a little thicker and more familiar taste.。At Sunday lunch is the shop in full, 国unn big struggle! Mr. Anello is currently、So we raise the Hall or kitchen staff、Those who are interested may contact!。Here's where、Restaurant where even next month toward tax hikes from April、Menu configuration, voice changes or price change is I'm。And、Side raise the conflict the better ear、From food are soaring、消費税率8%の引き上げに伴い、3%Or not to allow further price increases could not say nothing but。The funny thing、Just whisper a price hike anywhere in、牛丼チェーンの「すき家」を運営するゼンショーは消費増税が始まる4月1日から牛丼並盛の価格を10円下げて270円にすると発表しています。And progresses by increasing taxes on consumer savings、Is thought to increase the number of visitors in the lower。Big three beef Bowl as well as surfacing prices、Side by side is currently 280 Yen、I like beef Bowl price of the House was 5 years and、In the past the cheapest price。After this announcement、Coming up many praising testimonials from consumers who are、I think it works because it's a big bet and also。In the personal store、But this is not。And for coming from the 10/2015 10% tax hike will also、Is worrying about the problem、Even if their favorite store price and revisions and raised、Ever so、Make the space inviting better than before or now、Better service、The cost of panoply idea also affirmed、By providing better、Will become a major fork in the road "survive" is creating an environment for consumers satisfactory。But、I'm sure even 4 months、わたし達夫婦の外食率は変わらず現状維持であるかと予想されます(笑) イタリア食堂 Anello-アネッロ- Fukuroi-shi Araya 3-8-1 TEL:0538-43-2705 Closed on Mondays:Monday's opening hours:LUNCH 11:30-13:30( L.O)DINNER 18:00-21:00(L.O) http://anello.hamazo.tv/...

Kenya produced coffee beans of the first arrival of Fukuroi home roasting coffee beans at 'blister and Japanese restaurant

袋井の油山寺へぬける道沿いをちょっと入ったところにある隠れ家的な自家焙煎珈琲豆屋「まめやかふぇ」さん。Hama-CHAN's friend and his wife 濱小路 benevolence, and engage in wife Akemi、香り高いこだわりの美味しい珈琲豆がいただけるお店です♪ こちらでは、Pick select from the raw beans are always lined up on store shelves、Roasted to order from that commitment Buri。While waiting for the coffee beans are roasted、Will treat his wife Akemi delicious freshly brewed coffee。In small children put out hot chocolate instead of coffee and、Is your family go out to buy coffee beans in the family total putting out very good service so many。However,、Should not be confused、That is not a cafe。Shops purchase coffee beans only。Telephone booking in advance by going to get when you date、Because it will make the suit at that time、Hurry is sure to phone book。On this day、So you go to Shizuoka、In the Middle stopped by、新鮮な珈琲豆を購入しにやって参りました♪ 「グアマ・ファクトリー」ケニア産 200g 1,000円 定番ものの珈琲豆の種類も豊富ですが、So every month new beans are in stock now、There are many regulars who have been looking forward to your new bean。This time the、222, had a new arrival new beans! Oh!! Was a new arrival on our wedding anniversary new bean! It's really (laughs) Hama-Chan push that there、Without hesitation, order here。Mount Kenya and towering in the center of the Republic of Kenya。Is not well known in Japan、After Kilimanjaro in Tanzania on the African continent second tallest peak is Mount Kenya 5199 m above sea level。Game factory is one of the coffee producers ' Association from Kirinyaga District located to the East in。Recommended medium roast in roasting、Reminiscent of Blueberry sweetness and flavour and the taste plus、You say it best of Kenya coffee coffee。Best at body sense of course roast even witty punch、It is recommended to anyone who likes good coffee.。The roasting itself、But of course your favorite roasts、And coffee for beginners、One is to leave it to the Hama-Chan "fit this roasting the beans' advice to taste more delicious to me。Manpower coffee we couple、Of course always Hama-CHAN's recommended to just comply with、It results wrong without knowing and feeling.、Have you always been able。Coffee can、Many things so very friendly couple who meet、When I was lost、遠慮せずお声をかけてみてくださいね♪ 珈琲豆を焙煎してもらっている間に明美さんが淹れてくれたコーヒーは、Blend.。Coffee is strangely enough will always excite the senses。Just an exaggeration may be、And the green beans are carefully screened, equipped、Roasted, like to change the color stimulates the Visual fun watching too、Sound around roasting machine shop in sunshine、Stimulates a pleasant hearing.。And、No coffee to taste and taste and smell is an indispensable and important、And roasting at the hands of their own coffee mill, grind the moment、Please produce a best time bring clear mind、It is possible to experience tactile。It is really great.、コーヒーって♪ 「グアマ・ファクトリー」ケニア産 200g 1,000円 オススメ焙煎は中煎りで、Reminiscent of Blueberry sweetness and flavour and the taste plus、これぞケニアコーヒーの醍醐味と言わんばかりのコーヒーです♪ 「アンデスマウンテン」エクアドル産 200g 980円 栽培から水洗処理、Bagging、Export to、The original organic JAS certification、Has been produced in a thorough control。The palate is、Decreases the bitterness reminds of that Blue Mountain somewhere, such as、Is rich and refreshing.、爽やかな甘味のあるコーヒーです♪ 今回はこちらの2種類を購入。And、Blister and Japanese restaurant I'm not、Because they have "beans and blends' drip bag coffee original blend、Here instead of coffee I use just a simple drip bag、I have chosen to present to lazy and (lol) my parents and。喜んでもらえたようで良かったです♪ 「竹炭野菜かりんとう」120g 340円 まめやかふぇさんで取り扱っているコーヒーのお供にはこんな商品もあります!食用炭を使った新感覚のお菓子です。Using natural yeast and wheat country、Karinto fermenting in their own cask。Pumpkin、Carrot、Characterized by the texture of five, such as burdock root vegetables: pumpkin goodness。Guests can enjoy a variety of flavors and contains the bamboo charcoal karinto。Length in this is perfect coffee delicious and fun also!。Hama-CHAN、Akemi、いつも美味しいコーヒーをありがと~う♪ まめやかふぇ 袋井市村松2607 TEL:0538-42-7222 Hours of operation 10:00-19:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.mameyacafe.com/...

Tanaami teacher rate Professor ikenobo flower head is ' ippo-step meeting ' works exhibition

3月よりプレオープンされていますビオラ田町1階の「Porte Bonheurv ポルテボヌール」内ギャラリーにて本日2014年3月7日(金)より9日(日)までの3日間池坊 いけのぼう「いっぽ・一歩の会」の作品展を開かれています。In the Gallery、Epic saga of Dana nets three TOMOYO Professor ikenobo Hamamatsu far Yang branch advisor to started.、先生が開かれている教室「いけばな田名網」の生徒さんたち45名の作品を出品されています。In the works、Gerbera Hamamatsu's production amount nationwide and weeping cherry trees、Your tulips.、It is just great work guys you can feel the season to enjoy the arrival of spring! To see a beautiful jar floral arrangement、Learning harmony and beauty.、One wants to cultivate rich minds。Event is held for 3 days from today、In the city that will benefit from、生まれ変わったビオラ田町の見学と共に花を愛でる癒しの時間を作ってみてはいかがでしょうか♪ 池坊 いけばな田名網 いけばな教室 『いっぽ・一歩』 の会の作品展 開催日時:2014On March 7, (Friday)、8Day (Saturday)、9Over three days, (Sunday):10:00To 18:00 ※観覧無料 会場ビオラ田町 Porte Gallery ポルテギャラリー 主催田名網 三知代 「いっぽ・一歩」の会 後援:Chunichi Shimbun (Tokai). / 華道家元池坊 浜松遠陽支部 協賛:Round eight real estate group / 一般社団法人 池坊華道 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 223-21 Viola, 1st floor TEL:053-413-0880(お申し込み・お問い合わせ専用番号) http://porte.cc/...

Graduation and birthday、Here's to a new party

Matsui sisters always have something taken care。A few days ago、"Married 2nd anniversary、Congratulations! "And I'm happy that two people、Got a celebratory wine ' long-awaited so let's taste together! "And、Decided to invite to my house parties at a later date。An idyllic afternoon weekend、In the table as a welcome flower、今年卒業を迎える妹・菜奈子ちゃんそして現在青春真っ只中の姉・綾子さんのために「門出・青春の喜び」という花言葉を持つスイトピーを用意させていただきました。And this food is、いつも松井姉妹にお裾分けいただいている野菜をたっぷり使用してコースでお届けします♪ 妹・菜奈子ちゃん(写真左)と姉・綾子さん(写真右)の御2人年も近くとても仲の良い2人姉妹なので男兄弟に囲まれたわたしはこの関係性が羨ましい限り御2人とも料理が得意で美味しいもの新しいお店、Stylish gadgets we love! Tastes as close to、Not wanting to talk, despite the slightly more than a year away。Nanako, Minako-CHAN、So drink no alcohol、The Nomar Muscat sparkling、綾子さんとわたし達夫婦は白ワインで乾杯です♪(珍しく写真を撮り忘れた旦那様笑) 「マリナ ツヴェティッチ モンテプルチアーノ ダブルッツォ 2009 マシャレッリ」イタリア 赤 松井姉妹より、Married 2nd anniversary in the wine here ♪ Abruzzo wine famous worldwide, the award was established by Gianni masciarelli said。He died when after、Marina tsvetich's wife inherited her husband's dying wishes。The name of his wife is given to wine。Is a lovely wine wine ago it is created by Gianni masciarelli said wearing a lovely wife's name。Actually,、このワインの白を前回小野夫妻と開いた新年会のホームパーティでいただいており綾子さんが「由紀子さんにセレクトしてもらえば間違いないでしょう♪」とWINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ浜北店さんに足を運んで由紀子さんに相談を持ちかけてくれたとのこと。When、「ワインにボトルケースを由紀子さんからもお祝いということで付けてくださいましたよ♪」と麻で出来た可愛いワインボトルケースと一緒にこちらのワインをプレゼントしていただきました♪(感謝感激) 「トマトのファルシ サラダ仕立て」 ファルス(仏: farce) or Farsi (homemade French:fyrci(e)) And the、Meat and fish、Stuffed with different ingredients, such as vegetables in cooking。This time the、Calyx of the tomato slices and top-、中をくり貫き器に見立ててサラダ仕立てにしてみました。The ingredients、くり貫いたトマト、Onion、Cucumber、Yellow pepper、ゆで玉子生ハムを全て微塵切りにしハーブソルトで下味を付けて混ぜ合わせたものをくり貫いた器に戻し入れて出す直前まで冷蔵保存。Dressing、玉葱とニンニクを摩り下ろし、Olive oil、白ワインビネガーマイヤーレモンの果汁、Sugar、Salt、黒胡椒で即席でドレッシングを作り食べる直前にかければ完成です作り置きしておけて見栄えも可愛いのでおもてなし料理に最適ですよ♪ 「アッシェパルマンティエ」 ”アッシェ”は微塵切り”パルマンティエ”はじゃがいもを使った料理のことでフランスの家庭料理の1つですこのじゃがいも料理にはジャガイモをフランスの土地に合うように改良し栽培に成功したアントワーヌ=オーギュスタン・パルマンティエ氏の名前が残れさています濃厚なマッシュポテトとミートソースを重ね焼きしたグラタンなので日本人にも馴染み易い料理だと思いますレシピは超簡単!じゃがいもは塩茹でしマッシュした後に同量の生クリームと牛乳で伸ばし塩胡椒で味付けミートソースは、Garlic、玉葱を微塵切りにし飴色になるまで炒め人参の微塵切りを投入そして牛挽き肉または合挽き肉をお好みで使用しガーリックソテー(※今回は合挽き肉を使用)赤ワインで煮詰めた後自家製基本のトマトソースを入れて粉末ブイヨンと塩胡椒で味を調えコトコト煮込みます耐熱容器にマッシュポテトを敷きその上にミートソースそして上からマッシュポテトを入れて重ねます最後に溶けるチーズとパルミジャーノレッジャーノ刻みパセリを振りかけオーブンで焦げ目が付くまで焼けば完成です温め直しをしたせいでちょっと焼き過ぎちゃいましたけど(笑)美味しくできました♪ 「ハーブクリームチーズとマイヤーレモンのマーマレードのカナッペ」 松井姉妹のお料理上手は実はお母様譲りでこのマーマレードはそのお母様からお裾分けしていただいたものです♪(嬉)そもそもわたしがコンフィチュールを自家製するようになったのも松井家の美味しい自家製ものをいただいたことがキッカケなのです料理好きな母を持つと自然と料理が身近なものになるのですねマイヤーレモンの程好い甘酸っぱさがクリームチーズと良く合います♪ 「くるみパン」 前回紹介した石釜ドームでたった1時間で作るらくらくベーカリーのくるみたっぷりバージョンです一時発酵させる前に砕いたくるみを50~80gお好みの量で加えるだけの簡単レシピほとんど手間要らずなので料理の合間にオーブンで発酵から焼きまで仕上げてくれて楽チンパンです焼きたてはもっちりとしていてくるみの食感がまたアクセントになって美味しいですよ♪ 「マリナ ツヴェティッチ モンテプルチアーノ ダブルッツォ 2009 マシャレッリ」イタリア 赤 白ワインの次にいただいた赤を開けましょう厚みがあって凝縮感に溢れているワインですブラック・チェリーや熟した桑の実石墨の香り丸みと果実味がありとても長い余韻が楽しめる味わい深くも飲み易いワインですこちらは白も赤も花丸の美味しさですね♪ 「濃厚カルボナーラ」 カルボナーラは旦那様の担当今回もパンチェッタではなく燻製ベーコンを使用。FRY until crispy bacon in the olive oil over low heat and fire through、And then put the white wine and simmer。Put about 100cc of fresh cream in there.、We crowded into the whipped cream flavor of bacon、マイクロプレイン プレミアムシリーズ ゼスターグレーターでおろした2年熟成のパルミジャーノレッジャーノを加えます。Some sauce so far have been packed with、Add the boiled soup of pasta and adjust it to your favorite salt to make a sauce.。Prepare 2 egg yolks in a large bowl。When the pasta is boiled、Put it in the stuffed fresh cream and tangle well.。Finally, put it in a bowl of melted egg yolks and quickly turn and add.、Ware、Shaved Parmigiano Reggiano to your preference、A sprinkle of black pepper is complete.。照り艶が良く濃厚なカルボナーラでショートパスタで作ってもお酒の当てに最高ですよ♪ 「豚肉と菜の花で春めくトマトスパゲッティ」 菜奈子ちゃんは、3Born in August。菜の花の季節に生まれたからとご両親から菜の花にちなんだ名前をいただいたそうです卒業式そして誕生日とお祝い尽くしの菜奈子ちゃんに捧げるパスタです(笑)豚肉、Pleurotus eryngii、菜の花の茎を食感が楽しめる程度に刻み、Sauteed with garlic and、赤ワインで煮詰めていきこちらにも自家製基本のトマトソースを使用粉末ブイヨンと塩、Black pepper、アンチョビペーストを少々入れて味を調え、2年熟成のパルミジャーノレッジャーノをふりかけ菜の花の花弁を盛り付ければ完成ですこのパスタは菜奈子スペシャルですが淡い黄色が幸せを運びほろ苦さが青春真っ只中の春を待ち遠しく思う綾子さんにもピッタリのパスタかも!?(笑) 「豚肩ロース肉のロースト」 渡辺精肉店さんの国産豚肩ロースをブロックで550g購入渡辺精肉店さんではお願いすれば肉崩れ防止のタコ糸縛りもしてくれます豚肩ロースのブロックは塩をしっかり目にまぶしおろしニンニクを擦り込みハーブ(セージ、Time、ローズマリー)を振りかけてラップにくるみ一晩冷蔵庫でマリネします。On the day of、冷蔵庫から取り出しオリーブオイルで撫で洗いしハーブを取り除き(※焦げ防止)常温に戻します。120℃の余熱したオーブンで60分アルミホイルにくるんで放置30分ほどしたら切り分けますソースはハニーマスタード。The side dish is、菜の花のようなイタリアの春野菜レッチェナタリアをアンチョビクリームソースで。This time、石釜ドームにて初の肉料理でしたが火力が強いようなので120℃でももう少し時間を短くした方が気持ちピンク色にできたかもしれません火入れは肉質によっても異なるのでこればかりは感覚を経験で積むしかありませんね!そんな火入れ状態をあ~でもないこ~でもないと夫婦で話し合っていると松井姉妹に「最初は一体この夫婦はどこを目指しているのか・・・と疑問でしたがさすがにもう慣れましたね」と(笑)こんな夫婦ですがこれからも末永くお付き合いくださいね~♪ 「マイヤーレモンのベイクドチーズケーキ」 いただいたマイヤーレモンをたっぷりと使用し水切りヨーグルトとクリームチーズで過去レシピをベースに作ります香り高いマイヤーレモンでさっぱりとしたベイクドチーズケーキに仕上がります。The other day、作ったマイヤーレモンのレモンカードを添えて♪ 「フレッシュミントティー」 食後の〆はさっぱりとフレッシュミントをたっぷりと煎れてミントティーに香りに癒されながら楽しい会となりました♪綾子さん菜奈子ちゃんまた美味しい会を開きましょうね~♪ 本日のワインが購入できるのは ↓↓↓ WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ浜北店 浜松市浜北区貴布祢1200 プレ葉ウォーク浜北1F TEL:053-489-6145 Hours of operation:9:30-21:30Closed on Mondays:無 http://www.wb-panier.com/...

Domestic production of organic Meyer lemon with lemon curd making originated in United Kingdom

前回も紹介した希少性の高い国産マイヤーレモンを使って、Let's transform it into a delicious all-purpose cream this time! All-purpose cream that can be used for sweets and dishes、それは英国発祥の「レモンカード」です。"Curd Card”And the、In the sense of "solidifying"、Made into a paste using lemon peel and fruit juice。Not limited to lemons、You can also make various fruits。Although I am not very familiar with Japan、In the UK, it has a long history and there are even royal purveyors。This also、With the domestically produced pesticide-free Meyer lemon that you received、「マイヤーレモンのレモンカード」を作ってみようと思います♪ マイヤーレモンのレモンカード 材料 マイヤーレモン2個(皮をおろし、Squeeze the juice)、50g butter、80g granulated sugar、2 eggs (to be filtered) 1. Lemon washed well、I will grate the skin at the "Microplane Premium Series Zester Greater Black" I purchased the other day。The white part under the skin will feel gnawed when it enters, so be careful not to grate it。This Greater is ♪ really a great answer to buy with a stunning grated taste 2. Grated lemon squeezes the juice。 3. Lemon juice in a small saucepan、Skin、Butter、After adding sugar and melting over low heat、First throw in the eggs that have been split and filtered.、Stir slowly。 4. When the fire comes in、Because the thick thickness comes out、Move your hands a little faster、Mix until it is a paste of your favorite hardness。 When you're done、Grated from the fire, boiled and divided into small bottles of disinfected、Store in the refrigerator when it cools。Because it contains butter、When it cools, it becomes hard。When you apply it to bread etc. and toast、A refreshing lemon scent wafts in the air、You can ♪ taste the feeling of the Kingdom of England with an exquisite balance of sweetness and sourness and richness with lemon curd (* In the case of refrigerated storage, let's use it up in about a week。Can be stored frozen。a) this、嫌いな女の子いない気がします(笑)...

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