Domestic honey that makes a rich and healthy yogurt cheesecake

When they meet strangers from afar、大好きな「チーズケーキ」を作ることにしました! 我が家の「チーズケーキ」は水切りヨーグルトを使うことでカロリーを抑えながらも、Mitsuru Kawamura's built on bokushi-origin Japanese honey "Honey Boy (July and honey and ryoubu)" by using spice、香り高くコクのある仕上がりにしております! 覚書でもありますが簡単にRecipeを御紹介致します!お気に召して頂ければ幸いです♪ 【材料】 (生地)クリームチーズ200g、Melted butter 30 g、Drain the yogurt (plain)-150 g、1 eggs (total eggs)、1 egg yolk、Acne sugar 70 g、Domestic honey tablespoon 3、4 tablespoons of flour (all-purpose flour)、レモン汁大さじ1 (クッキー台:時短用)リボン食品のクッキートルテ(焼成済みの菊型クッキートルテ6号サイズ) 1.クリームチーズは室温でやわらかく戻しておく。Chin's butter in the microwave。Dividing the egg mix。 2.Put the yogurt put kitchen paper plate monkey、From the top heavy with plastic bags to keep the Dish drainer。(* Before attempting to、Short time OK) 3.Preheat oven to 170 degrees。 4.Put cream cheese and melted butter in a bowl and mix with a hand blender、Drain yogurt、Sugar、Turn the eggs, stir well.。 5.In a bowl Mix flour with powdered home at swing put。Honey at the end、Put lemon juice, mix in more。 6.Cookie Torte dough to put、Lightly tap the air out、170Bake for 30 minutes in the oven。 (For steam into the pot roast、型と一緒に置く※スチームオーブンの方は不必要) 7.オーブンから取り出したら粗熱を取り、If kinta in the fridge and voila。...

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