The name of the long-awaited shop "Ristorante Yagi" from Tomato Company is closed.

Have a lovely house in the vicinity of Sumiyoshi seirei Hamamatsu General Hospital on the stucco wall upholstery over Ivy。Here is the previous name had tomato company and、Yagi chef here's took their name YAGHI、念願であった「リストランテ八木YAGHI」に昨年2011年7月25日に改名、Feeling a new renewal OPEN was。At the parking lot、Yagi's affection for with herbs grown pour "Please forward parking" signs have。Filled with good moment of owner-chef-friendly glimpse one moment。 Shop、Stacked Brick and fireplace and a charming、Cork and affixed to the ceiling, the atmosphere is。In the basement、Be delicious wines selected in the wine cellar of Yagi's desire。You have not posted because the lunch menu was a little changed ago。On the new menu from the revamped all chef's Omakase in the、They come in small amounts is also "mini course Omakase 3800 Yen"、今回はCコース 4,500円をオーダーすることにしました♪ Aコース 1,890円(税込) 前菜、Today's meat dishes、Or fish dish、Country-style bread、Home-made desserts、Coffee、Tea with lemon、又はエスプレッソ Bコース 2,520円(税込) 前菜、Pasta of the day、Dish of meat or fish dish、Country-style bread、Home-made desserts、Coffee、Tea with lemon、又はエスプレッソ Cコース 4,500円(税込)(Dコースの3/4の量のコースです主菜をお選び下さい) 突き出し、Assortment of appetizers with ham, etc.、Pasta of the day、Country-style bread、Main dish (Please choose from the à la carte)、Assortment of homemade desserts、Coffee、Tea with lemon、又はエスプレッソ Dコース 6,000円(税込)(標準的な量のコースです パスタと主菜をお選び下さい) 突き出し、The first appetizer (mostly with the seafood appetizers)、2 the second appetizer (with homemade ham, etc.、Is a meat and vegetable systems)、Pasta (Please choose from the à la carte)、Country-style bread、Main dish (Please choose from the à la carte)、Assortment of homemade desserts、Coffee、Tea with lemon、Or espresso.、2種類の自家製プティフール 突き出し「マッシュルームのピクルス」酸味は優しいですがしっかり浸かったピクルスで初夏に相応しい突き出しです♪ 前菜「自家製ハム等使った前菜の盛り合わせ」 自家製の豚ロースのハム、Smoked duck breast、The mortadella sausage, 10 year aged balsamic sauce、NAS Tatum leaves、Hamamatsu industrial bamboo shoots with shrimp and squid、Green peas salad、Bamboo Roman style marinade、French caviar and smoked salmon in tomato sauce。Nice saltiness of ham、Has been trained and courteous even if it takes every single source。Is not in Nice 1 dish with wine?。Here you will、If you want to leave in a taxi and transfer agency customers、Wine price bottle for 1000 yen discount、ハーフボトルは500円引きとサービスをしてくれるそうですよ♪ 「サレルノ風ブドウの若葉を使ったソースあえペンネ・リガーテ(ショートパスタ)で」 (若くて柔らかいブドウの葉を使います。A strange delicacy、Seasonal、Amount、共に限定です) この時期にほんの一瞬、Special Sauce really limited number only?。Grape leaves, frozen feel so blue and transformed into an elegant sauce、The Penne well 絡mimasu。We followed the bread is delicious.。The pasta here is、Naples suburb、In a town close to Pompei ruins and famous grangnano that、Traditional methods to protect and continue to manufacture denora, a Gentile, Thailand gragnanesi company products、While there are many great short pasta has been used。It does not provide a thin pasta such as spaghetti。Lunch times thoughts boiling in Italian where、While many use spaghetti or thin pasta、貴重な存在ですよね♪ パン 本日の魚料理「マトウダイのドラーテ 人参のマッシュ アンチョビと黒オリーブの自家製ソースで」 衣がサクサクッとしたのがドラーテの特徴。And with home-made sauce with dory and so good!。Red beets can be caught in local waters has become with a sweet and sour sauce、箸休めに丁度良いです♪ 「仔羊のソテー 10年熟成バルサミコを使ったソースやアンナのオニオンソース」 アンナさんが考案したソースではなく、Anna's ulterior thought Yagi try source it seems (laughs) but、This source、To convey their ulterior motive was how serious is delicious! Once you have made this sauce for myself、もしかしたらもしかして惚れてしまうのかもしれませんね♪仔羊もやわらかく骨からのエキスを存分に感じます♪ 「自家製デザートの盛り合わせ」 瀬戸内海祝島産レモンのシャーベット、Mascarpone and chocolate cake、Red cheek was on Blueberry、Home grown Mint、Ripening fruit cake with a rich chocolate sauce and caconibs。Will now aging fruitcakes、It's burned in October of last year to 寝kashita, deep rich flavor taste more! (Surprised) lemon sorbet is refreshing and cool sense of 堪rimasen! I felt the big home-grown Mint and fit for summer! Gentle sweet chocolate cake、Add also the acidity of the fruit in there and so delicious! Portion is small、ひと品ずつ丁寧な仕事ぶりが伝わる美味しい盛り合わせです! 「コーヒー」 食後に八木さんから”あの赤い車はもう乗っていないの?”と声をかけられました。Previous Red Macé that had me mind。This time the、Alfa Romeo spider open, so we interviewed、It seems seemed strangely。Yagi seems like the car is、Could you have fun in the car of a bygone era while talk time。Now、ディナーにでも伺ってみたいものですね♪ リストランテ八木 浜松市中区住吉2-30-8 TEL: 053-472-6825 Hours of operation 12:00-13:30 18:00-21:00 Closed on Mondays:Monday、第3火曜日 http://www.wr-salt.com/yaghi/...

Morning wake up with rice and sour pickled plump of kiln Cook

紀州南高梅を使用し酸っぱい梅干しはちみつを利かせた梅干し低塩梅干しこだわりの梅干しと様々な梅干しがある中で梅干し大好きなわたし達夫婦にとって梅干しのお取り寄せにハマっている今日この頃今回は「和歌山の梅農家にしかわ」さんの”すっぱい梅干し”が届きました。So come、久々に「華月」さんの”大黒ごはん鍋”を使用しマイナスイオンと遠赤外線でかまど炊きのようなふっくらと美味しい御飯を炊きましょうお米は魚沼産こしひかりを2合洗米し侵漬うちはIHなので卓上ガスコンロを用い中強火で11分炊飯し火を止め蒸らすこと10分釜からは湯気と一緒におこげの良い香りがたきこめ朝の食欲をそそらせます外蓋と内蓋を開ける瞬間はいつもドキドキ何度炊いても毎回違う仕上がりだからです(笑)今回はおこげも上手にできた方ではないでしょうかふっくら炊きたて御飯とこだわりの無添加梅干しの酸っぱさで目の覚める気持ち良い朝を迎えることができました♪...

Sanuki chicken ramen 'dried chicken"salt、Soy sauce ramen

Close to the pre-leaf walk Beach North to the 7/2011、Reopened and relocated ball of nishimachi international school, I see Adobe chicken"is、The workshop on chicken Ramen in the Koga, Ibaraki Prefecture spun the Cup with a sanuki Cochin kodawari material produced by store。Sticking to the chicken anyway、Without the use of any ramen now lead "pigs"、And have a commitment that filesharing is seasoned with natural salt from all over the shop。From being moved.、This call would be for the first time。 地鶏ラーメン研究会 http://www.jidoriramen.com/ 店名の「天日地鶏」は、Sanuki-Cochin chicken dried that is coming from the。Shop、Expanded from the old shop、Counter 3 seats、Table 6 x 3 table、Tsuitate table seats 8 seats and the。Salt ramen is not included here due to our relatively easily?、See also our elderly people。Lunch menu is as follows.。 メニュー 塩ラーメン680円、Salt butter noodle 750 Yen、Large roscharshumen 1150 Yen、Miso noodle 750 Yen、赤みそバターラーメン850円 ランチメニュー 土・日・祝日OK ラーメン+ネギ辛チャーシュウ丼890円、Seared noodles + sanuki red chicken rice bowl with 890 Yen、ラーメン+讃岐コーチンのそぼろ丼890円 「塩らーめん」680円※メール会員登録で煮玉子orバラ軟骨サービス、Order the boiled egg time。 Crystal-clear Qing soup using chicken of the Kagawa Prefecture "sanuki Cochin" a lot、Seems to have been kodawara, additive-free alkaline electric water and homemade taste and health。In a bunch straight homemade noodles used sanuki Cochin chicken egg noodles、Sanuki chicken eggs with the popular boiled egg。While this pork is characterized by big, soft、"Great roscharshumen" menu is used a whopping 180 g pork shoulder roast。I preferred salt system in the frame.、Noodle shop in Hamamatsu unfortunately impressed me I to still not pleased to meet you。 Boiled soy sauce ramen 680 Yen * in the email registration with egg or rose cartilage services、Order the boiled egg time。 My boyfriend says、魚粉の香りとバランスがなんとなく”スガキヤ”のラーメンを思い出してしまうそうです(汗)ラーメンのスープほど単調な味が続くとスープを飲み干すことはなかなかありませんランチセットメニュー「赤鶏のたたき丼」※塩or醤油らーめんのセット890円 表面のみ火を入れ中は完全に生。So crunchy and the flavor of the chicken served。Well the flavor of the seaweed and sesame seeds.、I put also blue onion is still good。 天日地鶏 浜松市浜北区小林59-15 TEL:053-585-3910 Hours of operation 11:30-14:30 17:30-21:00 Closed on Mondays:Monday、Chapter 2、4Tuesday...

Enjoying 馨shii wine wine bar "antimitet"

Enter sakana-Cho Street from these city 30 meters on the left、新駒ビルの2Fにあるワインバー「アンティミテ Intimite」さん。Taste delicious wines we selected owner field, Takenaka-Kun、2To settle down a bit in the second, you want to drink is recommended。Chefs are so、食事しながらワインを嗜むことも可能ですよ♪ 店内は、The atmosphere was puchlyneuxal last year, giving the divider curtain is at a table in the back and had been、やはり龍くんとの会話も楽しみながらカウンター席でのんびりとしたひとときを味わうのが良いでしょう♪ ビールに焼酎と続いたあとは、Order a refreshing white wine。 「ドメーヌ・シュルンバジェ テール・ダルザス 2008」フランス テール・ダルザスはアルザスの生産者であるドメーヌ・シュルンバジェの基本スタイルを楽しむために造られたワインです。Color is bright yellow.、アロマは爽やかで表情豊かで繊細な印象がありスッキリと呑みやすいです♪ アミューズ「新玉葱の冷製ポタージュ コンソメジュレ」 リッチ感溢れるクリームの濃厚さと、Sweet Onion and gently into the throat、コンソメのジュレが爽やかなアクセントに♪ お次は少ししっかり目の赤ワインをオーダー「ビーニャ バルディビエソ シングルヴィンヤード サグラダ ファミリア カベルネ フラン レセルバ 2009」チリ 品種はカベルネフラン100%で、Berry and cherry、I feel the strong aroma of plums。With delicate tannins good spice incense、Deep, elegant and lively fruit flavors is delicious ♪ lovely cheese platter、While picking the olives、Meeting with shinba now celebrates a long nights of summer. Yong-Kun、遅くまでありがとうございました♪ アンティミテ 浜松市中区肴町312-8 新駒ビル2F TEL:053-454-7081 Hours of operation 18:00-25:00 Closed on Mondays:Sunday http://intimite.hamazo.tv/...

Carbon monoxide playing good jinenn local 漁re had gathered in celebration

有楽街裏手を田町方面に一本入った路地にあります「酒肴遊善 じねん」さんその日漁れたての旬な魚や野菜ソムリエさんが選ぶ鮮度と栄養価の高い地場野菜たちが美味しくいただける居酒屋です。Even to this day、店前に大きく今が旬の”もちかつお”ののぼりが出ていましたこちらのじねんグループのオーナーである秋元健一さんはゆるキャラの出世大名 家康くんと共に浜松の街を活性させる為日々奮闘され様々なイベントを企画されています♪ 店内はカウンター席8席と2Fの座敷席がありカウンター席がやはり人気なので予約しないとなかなか入れません。This time the、掛川市議会議員選でトップ当選を果たした榛葉正樹くんの祝賀会を兼ねてのミーティング選挙活動で毎日コツコツ一軒一軒を自らの足で渡り歩いた榛葉くんは体重が5kgも落ちてしまったようで顔が一回り小さくなっていました!とにもかくにも、2期目も前期に続きトップ当選おめでとうございます! 「生ビール」580円 まずはビールで当選祝いの乾杯を「お通し」 「じねんオリジナルシーザーサラダ」790円 新玉葱とサーモンが乗ったじねんオリジナルのシーザーサラダ外食だとどうしても野菜不足になってしまうので極力野菜メニューをセレクトすると榛葉くんの口からは”僕草食系なので肉より野菜です”と意外な言葉が帰ってきました!学生時代からスポーツマンだったと聞いているのでてっきり肉食かと思い込んでいましたね(笑) 「もちかつお」時価 やはりもちかつおは外せません。2人前をオーダーしたのですが、5人前でも出てきてしまったように思えるこのボリュームに驚きを隠せません皮付きと皮なし両方で薬味は嬉しいことにおろしニンニクと生姜と葱がたっぷりと1人1皿ずつ提供してくれます大振りにカットされたもちかつおはもっちりと甘く脂が良い感じでのっています昔から新鮮な初鰹は大変人気ある魚ですが旬の初物を食べると75日寿命が延びると信じられていた時代に初鰹はその10倍750日も長生きできると言われていたそうですよ♪ 「アスパラベーコン巻き」 通常2本セットのようですが、3人なので3本にしていただきましたお好みでマヨネーズを付けていただきます芋焼酎「なかむら(ロック)」850円 「季節野菜のせいろ蒸し」890円 キャベツ、Eggplant、Potato、Pleurotus eryngii、Red yellow paprika、Carrot、さやえんどう熱々に蒸した季節の野菜を3種のソース(ポン酢、Salt、胡麻だれ)でいただきます「地鶏の唐揚げ」780円 衣が竜田揚げに近くカリッとしています肉の味を楽しむためか下味はほとんど付いていないのであっさり目ですお腹は一杯になったのですが榛葉くんが普段なかなか掛川から浜松へわざわざ呑みにくる機会もないようなのでオススメの2軒目に足を運ぶことにいたしましょう♪ 酒肴遊善 じねん 浜松市中区田町323-4 TEL:053-456-7025 Hours of operation:18:00-24:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.jinen-g.jp/...

Shizuoka district food log # 1 Okonomiyaki Okonomiyaki KOKORO

住吉にある聖隷浜松病院の通り沿いに平仮名3文字で「こころ」という暖簾を掲げたお店があります。Okonomiyaki is operated by owner was OPEN six years ago from now Tatsuya Oishi。Find the shop here fairly soon, came to Hamamatsu、Arrive, feel that happen in、今では”お好み焼きといえばこころさん”がわたし達の定番です。And、Currently Western in log eating Okonomiyaki.、静岡地区ともに1位を誇るとっても美味しいお好み焼き屋さんなのですよ♪ 店内はカウンター席6席と鉄板のテーブル席が14席となっております。The first、It seemed to get burn themselves at the plate-style、To avoid loss of time、Get a taste by creating professional still works、From Tatsuya's owner by the way in the back kitchen baking、It changed the style on a plate in front of the audience warmed to the。There was also a fun pancakes certainly bake yourself a decade ago、Now that I had hurt feelings。They do not at all suitable for baking professional taste.。At lunchtime、Many salaried workers and elderly couples have.、Transformed in the evening、To become an oasis for people who enjoy a drink at the teppan-yaki beers。 To see small salad"Okonomiyaki with lunch comes with a。 お好み焼きこころさんの1番人気「海鮮ミックスランチ」750円 自家製調合粉を使用し、Is characterized by meticulous bake、Surface heaven dying already Calipari finish so flaky texture is soft and as is moist and delicious with a nice fire。Even the flavor of sesame seeds and chopped ginger soy sauce is.。Here is、Eating for the first time, is how to master the original.、Seems to be quite a shock。実際にわたし達も初めていただいた日の衝撃は今でも忘れません♪ お好み焼きこころさんの2番人気「もちーず焼きランチ」750円 サイコロ状にカットしたモチを埋め込んだフワフワの生地に、Natural grounds and a nice cheese square、Finished up with "crunchy"。Most of the female customers、The moment I saw this naming "this me-!" and so here is、Anyway because my mouth is (lol) but the cheese for women、不動の人気メニューですね♪ こころさんのお好み焼ソースは原料に野菜と果物をふんだんに使用したコクのある甘酸っぱいソースですマヨネーズとの相性も抜群♪ちなみにスタッフは家庭でもお好み焼き以外で使用中だそうで、And no more、To replenish at the store and go home! In front of the store cash register、We sell for your source.。Or you can buy source、I'm impossible to make Okonomiyaki at home a delicious。Tatsuya says, "With ingredients that anyone can get,、Let them know the taste that only professionals can produce."、Ingredients and when not arms and when the told us business。Above all、バイトしている子たちが「どうしてマスターの焼くお好み焼きと自分のは同じものを使っているのにこうも違うんでしょう!?」と不思議がり腕を上げて1人前に焼き上げれるようになるまでには時間がかかるそうですよ。Tatsuya says、Even if there is a basic formula of the recipe、For the amount of moisture to change depending on the time of year of cabbage、every day、Size and fineness of the cut、Regulation of the moisture content of the dough、焼き加減が違うのだそうですそれがもう職人技ってやつですよね♪そんなこころさんでは只今キッチンアルバイトを募集されているようです大学生社会人フリーター経験問わず金曜日は19時から土曜日は18時から入ることができ週に3、4回は出勤できる方を望んでいるそうです駐車場があるので車通勤は可能ですよ。In addition、店長候補として頑張れる方には技術を習得してもらいお店を少しずつ任せてみたいとのことでした!ご興味のある方はお問い合わせしてみてください!竜也さんまた美味しいお好み焼きを食べに伺いますね♪ お好み焼き こころ 浜松市中区住吉1-16-14 TEL:053-476-5086 Hours of operation:11:30-14:00 17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday http://cocollo.seesaa.net/...

Souvenir gift our Maserati Festival 2013

手土産ギフト①「フィレッテ Filette」のミネラルウォーター(フリザンテ:Sparkling、Near:炭酸なし) 先日参加したマセラティフェスティバル2013では必ずゲストに手土産のギフトを持たせてくれます。This time、Paper given at the reception desk was very heavy。Would you like to be immediately opened in! the filegate first gift、Celebrity pets Royal warrant was loved by Roman emperors in history and legend.。In hard water hardness 225.6 in good taste, it is very smooth.。冷やしてホームパーティーの時にでも開けたいと思います♪ 手土産ギフト②「マセラティのトライデントマーク入りクーラーバック」 小脇に抱えるに丁度良いサイズのクーラーバックは、Testament to the Maserati is three included dust Trident mark and settled in Navy color shades。ちょっとした夏場のBBQに大活躍しそうな感じですね♪ 手土産ギフト③「パパブブレ papabubble」 パパブブレの発祥はバルセロナ。American tradition of using work skills as well as、Incorporating performance to entertain the guests、In the unprecedented art candy shop、Are now deployed worldwide。In the salon owners of Maserati Festival、American then showed me the performance of the work、Guests to this Maserati's Trident with candy last year as well as gave it to。Watch in the eye and fun、Fragrant with the smell and taste is a nice candy! me present the Scorpio mark test in addition to the Abarth 695 tributo Maserati and Abarth emblem keychain、ファンには堪らないグッズが多かったですね♪...

Stemming from the tradition of "Lagat p L ' AGAPE ' for dinner

藤枝市青葉町の青島中学校通り沿いのテナントビルの一角にあるフランス料理「レストラン ラガップ」さんがフランスの国旗を掲げて姿を現しました。Main street from fujieda station is approximately 5 minutes away by car is not、I feel like know shop。The other day、Visit my work partner shop here、As soon as the home of the rave。Daily、Is quite rare 120% satisfaction face that when you develop new。So come、Me too early to bother you decided you want to go and take I。That usually turns out in two、This study of the young chef also tries to be... and、浜松で話題を呼んでいる中華料理「EVOLVE CHINA LON 龍」さんのオーナーシェフ中西翔くんと袋井で2月に独立したばかりのイタリア食堂「Anello アネッロ」さんのオーナーシェフ山田芳国くんと4人で勉強会を兼ねてのディナーです♪ こちらのお店は2008年9月にオープン。Owner-chef Mr. Takayuki Matsushita Tokyo.、Gain some experience in your stores in the Kansai region、I was told was trained in France。Interior is simple with 12 seats in the atmosphere、It is a small restaurant。With Chef Matsushita's parents get a little、1Both kitchen and Hall has been Palazzo。Cooking course。Choose from dishes like prefix style。Lunch and dinner is configured on the same menu.、Only lunch main 1 handy provides A course 1890 Yen。Order a light Maine 2 dishes we received my last course menu B 2840 Yen。 menu A(メーン1品)1,890円 menu B(メーン2品)2,840円 menu C(メーン3品)4,210円 menu D(メーン4品)5,630円 menu E(※要予約)8,000円,10,000円 パン、Soup and coffee、デザート付 白ワイン「アルザス ピノブラン」4,800円 まずはさらりと喉を潤すため白からスタート。Reputation in foreign countries、Paris and New York、The famous restaurants、Even London's Harrod's Department store who is treated。In the mellow umami rich there、Gentle acidity and rich aroma、水々しさも兼ね備えているので1本目に選んで正解ですね♪ 「ずわい蟹と米なすのテリーヌ」 コンソメで揚げ浸した米なすを香草で和えたずわい蟹でゼリー寄せにしてあります。Oil-friendly eggplant, fried and、It is soaked in consomme, flavor packed Terrine-cold appetizers。Eggplant puts fire and、A very creamy taste.。I think that was a closest to France Eggplant varieties。Ever have eaten their vegetables Terrine、Somewhere too soggy is to join、Too much solidifies and vice versa, were often feel too good.、Terrine of whole feeling thing、Keep the juicier, yet solid shape、食材ひとつひとつの美味しさを良い塩梅で引き出していることが判ります♪ 「フォアグラのテリーヌ」 フォアグラをコニャックでマリネしてテリーヌし仕立てられています。Jams is attached without let。Faint in agony in the depth of the smooth melt on the tongue and palate。In preparing and cooking method、Taste a very careful job Buri。そしてパンに苺とプルーンのコンフィチュールも加えて楽しみました♪ 「パテ アンクルート」 パイ生地で包んだパテをオーブンで焼き、Sink consomme put between the Pate and pies。Pie dough is put my knife was hollowed sense of as good you will be glad。Not too hard、Not too moist and。And as fond of the wine to be salty and umami。噛めば噛むほどにパテのコクが味わえコンソメのジュレとのバランスも絶妙です♪ 「やわらかく煮込んだ豚舌のソテー」 塩〆した豚舌を香味野菜とブイヨンでコンフィしています。My favorite is beef tongue、Eat better pork tongue。That is the、It is very different from the pork tongue you everyday that I was。Melts the surface is crispy and the inside is cooked because?。I am happy there are low-fat beef tongue。Because it is finished with a giggle in front of a spicy sour sauce、そちらを添えてもさっぱりとして美味しいです♪ 「自家製パン」3種の自家製パンが味わえます。 'Baguette' here will give a pan。The slick and bruise、Was exasperating not mild flavor。 「じゃがいものスープ」 ”インカのひとみ”という品種のじゃがいもを使った冷製スープ。Speaking of Inca awake。This is new varieties selected from the "awakening of the Inca" open pollinated seeds sown the following year.。Less moisture in a butter-colored flesh、Like potato potato。その美味しさをミルクと生クリームでよりまろやかに仕上げています♪ 赤ワイン「トゥールド カラン グラーブ 2009」 早春の土手にあるような若々しさに、It helps somewhat with a sweet raspberry flavor。Cinnamon、Fruit flavors、思いのほかタンニン分がしっかりしているので呑み応えがあり肉料理に適しています♪ 「牛ロース肉のステーキ」(+300円) メーンは5種の中から選べたので4種をオーダーし、Each share.。This is a simple Steak of beef.。This potion is 1 thing I am surprised。We put the fire as a yaki-Niku、Mild impression of the source。 「タスマニア産子羊背肉のロースト(+700円)」 こちらも驚愕のポーションです。Elasticity and Jussieu in so always brings a smile。Taste each to flavor lamb smells faintly sweet scent features made in lamb broth filled with sweet sauce will be。 「フランス シャラン産窒息鴨ローストとコンフィ(+800円)」 前回、Is the rave Super duck。Painted breast honey duck with ETFE, roasted、Provide in the confit thigh。And étouffée (suffocation)、Originally、Put the needle to the back of the neck、And in a State of suspended animation、The bird carcass without removing blood.、Is there a way to ETFE with electric shock in recent.。By letting ETFE、With engorged blood in the body of the duck、As a result the blood into the meat rotates。Thereby、Strong flavor of duck meat containing iron is delicious。Is that first you bite from a roasted chicken breast、Moderate elasticity and chew, juice comes out overflow。And spread, rich with juice、Body and soft and moist and rich, smooth。The confit、The skin is crispy texture well、Please wear soft。At this time、4Is the request again with 4 people、Roast duck。2人前を追加オーダーしました(笑) 本日の鮮魚料理「メヌケのポワレ ソースアルベール」 メーンの魚はその日の鮮魚でその日の調理法で出されています。On this day of Menke is a kind of fish in the Pan。Sauteed with shallots and mushrooms、White wine and Vermouth、Menuet I pour the boiled down、Seems that emulsify with butter.。 Dessert、Select a choice from the written on the Blackboard。Each little increments that it's possible、It is likely to ask for more。The hyouka、The choice of two from written on the Blackboard。香辛料や磯自慢酒粕など一見アイスに?と言った変わったものもあり興味津々です♪ 「ラズベリーのムース、Cattle call (organic butter cake)、Tartfroge、イチゴ(あきひめ)とヨーグルトのソルベ」 こちらは1人前を撮りましたが、This time four and each dessert all in small chunks to the total domination was。Impressions、Ice cream is extremely delicious ♪ road is of akihime and yogurt ice cream、Available in caramel, hazelnut flavor is different at all。And spices were interested remains faint scent of mint、Would be nice in the summer, refreshing dish。ISO boasts Lees、Lees of unique rich feel a sense of、Bittersweet sweet taste has a kindness。And the traditional sweets of France in a cattle car、4 types of eggs, flour, butter and sugar is compound by four equal parts butter cake、Think like a very nostalgic taste moist and。Tartfroge the cattle call over moist, but taste、The sweetness is not persistent, so、After dinner we only this amount、It is gentle enough so you can instead you。And Sweet-Sour raspberry mousse belongs into melted in the mouth, no longer。In this simple dessert、素直に美味しいと感じられたのは久々です♪ 「コーヒー」 表面がクレマできれいに覆われているコーヒーでしたね。Good Crema is more detailed、Stir well away、To mellow the flavor、Scent lasted into the mouth.。 「ハーブティ」 松下さんが知人の紹介でハーブ専門のお茶屋さんから仕入れられているようです。I am at a beauty salon、Many dealing with the various manufacturers of herbal teas、That is what each and every day and drink、This amazing goodness of herbs is extracted to the location. this time around、Whats the perfect blend of Chamomile mainly after meals and at night. Unfortunately it was never sold in stores.、もしお分けいただけるのであれば購入したいと思えるハーブティーでした♪ 「ガレット ブルトンヌ」 バターの名産地でもあるフランスブルターニュ地方の郷土菓子。Will France、Butter is rich with salted butter cookies。Enjoy a crust with texture、しっとりとしたとても美味しいガレット♪最後の最後まで大満足でいただける最高のディナーです♪ 食事を終えたあと、The young chef and we、Managed to catch Mr. Matsushita, elicit a variety of information! To visit better Tokyo Matsushita, and seems to be eating out as a French study、その中に六本木にあるフランス料理「レスプリ ミタニ」さんの名前もありました。French industry stalwart.、And what France serves traditional cuisine and enjoy an exciting shop seems to。Speaking of his mitani's、浜松で大好きな「レスタミネ エマ」さんのオーナーシェフ江間さんはこちらで修行されていましたね♪美味しいもので共鳴できる話題や情報交換をする中、Very peaceful talks and friendly personality of Matsushita's graces、Around 11 pm I find, was a five-hour marathon study sessions: (laughs) fujieda from Hamamatsu is about an hour and a half away by car is、その距離を感じさせないスペシャリテな料理の数々がリーズナブルに味わえることは間違いありませんよ♪ ラガップ L’AGAPE 藤枝市青葉町3-3-28 電話:054-637-0290 Hours of operation 11:30-14:00 18:00To 22:00 Closed on Mondays:Wednesday https://ja-jp.facebook.com/FuransuLiaoLiResutoranragappu...

Rally Japan Maserati Maserati Festival 2013

Maserati Japan co., Ltd. (President::Fabrizio cazzoli、Head Office:Minato-ku, Tokyo),、Brand spirit of craftsmanship and aesthetics of Italy tradition alive、Maserati's appeal to many people experience、To better connect with customers to、Maserati Festival 2013 Maserati by itself, and the holding of the second owner's event was held at the Fuji Speedway 5/12 (Sunday)。 Was because it was a very strong day before rain threatened weather events on this day、Managed to pick up the Maserati users concentrate in Fuji Speedway。Vehicles including cars loaded at all, anyone who enters the approximately 238 cars。Classico、Semiclassico、Made under the umbrella of Ferrari Maserati of good times Moderno and old from the stylish model change the current drive to the Gotham、Could not find feature vehicles such as the A6G CS owned by Mr. Sakai Masaaki appeared in the first event of this time, unfortunately。 The Maserati Festival 2013 started with Maserati Japan Fabrizio cazzoli CEO opening remarks、In the event of this announced partnership with Diners Club、Your Diners Club target as did to attend special events, Maserati others visitors were very。In addition、Premium card from Diners Club staff、Was guided in special Maserati users targeted by design folks say black card with no。Partnership at the Maserati dealership with a Diners Club credit card Maserati future purchase becomes possible looks。 Azzoli said、Has revealed plans to extend sales to 50000 units ITA Maserati will present eight times until 2015、Due to expansion of dealer network in Japan、2015To five times sales, and。And also focuses on the collaboration、And Fendi collabo car was announced last、We announced コラボモデル Maserati and Abarth 695 tributo Maserati Fiat Japan also participated、コラボモデル and Abarth regular exhibitions and ride was going at the venue。 Now、In this event the most noteworthy point is the unveiling of the new Quattroporte。Its predecessor is Quattroporte appeared in 2003.。Then about 10 years have passed、And large-sized and lightweight body、Sixth generation Quattroporte reborn, to pick up even more speed。Price is 16900000 Yen、Delivery commencement is scheduled June。The implementation of this model、Quattroporte GT S with custom designed Maserati 3.8-litre V8 direct-injection Twin-Turbo。What would be down from the predecessor's strongest Quattroporte sport GT S's 4.7-liter V8、By using Twin-Turbo supercharging、Maximum output of 530 ps from 440 ps、Maximum torque has improved dramatically to 710 Nm from 490 Nm。 Owner's Salon at the event venue、Festival area、Dining room、There was one test drive corner。Showroom of Bvlgari's owner's salon、Maserati toy corner、Had become a space, while observing the performance of the glass like you can talk and eat corners, etc.。Popular slot car corner kids to the festival area and the various shop booth。In a test drive corner could Maserati test ride、It seems not for a test drive of the new Quattroporte was expected only in Turismo time registration in the country。Lunch was provided by the famous Italian buffet。 Event participation Maserati owners vehicle at old Ghibli in the 1960s from many current Turismo。Maserati people are vehicle weight of current large most of the vehicles in the GranTurismo and Quattroporte、Want to join many little old, 222 Maserati is in it.。 Speaking before the age of the Maserati images broken "maniac" in、Is it symbolizes a generation especially 222。It's unbearable to man this car is is favorite era。222 in the used-car market has remarkably been taken in、Once engaging and possesses the fascination lingers in。I continued take the Maserati more than 10 years、The ride compared with various generations、Even semiclassico positioned in the 3200 GT, relatively new and still take the longest and I felt、And Turismo vehicles feel's predecessor Quattroporte tightening the majority to witness and generation of Maserati users changing is a。 In the Maserati user participation were held the last Concours elegance、The gear body Ghibli spider、222Zagato spider、Won three of the Grand sports spider。Winner's Ghibli spider。Was a beautiful individual, especially 222 Zagato spider has been renewed interior seems。This zagatospider is half of the SE face、I had previously owned the final model of the SR face time is.、How this car or that you know well。However I quite not elegant convertible is a very deep memories、Also one want to ride if you happen to be。 In the event run program in the circuit provides for Maserati owners、Free sports driving、Active family practice、Enjoy family practice、Circuit driving according to the driving school and needs。Few occasions it driving on the circuit for many participants was enjoying this program。Maserati also run the circuit really is running at a glance is enough to enjoy so many participants and visitors in the pit area while photography was like。 There are people who can ride along on the new Quattroporte programs we participate in the benefits of the Diners Club、You report the feedback so could I have picked the new Quattroporte special。This time in the operation by professional drivers had picked in the passenger seat is、Felt has quite a sense of stability。Like previous acceleration intonation、This means that Maserati's likeness remains of course、In very mild rise quickly that reaches a top speed between。Transmission ZF 8 reduces transmission time and adopt the speed AT "AT8-HP70" and select the sport mode、Open the bypass valve in the exhaust system and exhaust sound very sporty。At the front is double wishbone、The rear suspension consisting of 5 links multi-link、Equipped with damping characteristics of continuous auto new type variable damper、And electronically controlled by the latest version of Skyhook system、Could be around the corner at 150 km/h even steady grip。The driver did produce a brilliant drift around the final corner、People share together seems were surprised too much driving techniques。 Such new Quattroporte is now start booking at dealers across the country。Because I now no longer authorized dealer in Shizuoka、We are indebted in Yokohama in Yokohama-Tsuzuki Maserati。Asked Ozawa's sales event played as the camera's current availability and delivery time、The new Quattroporte is popular with body size is very large, being use in relation to parking lot。And because anyone is waiting for next scheduled sale new Ghibli。 New Ghibli width Quattroporte and same with this size is the wheelbase is a little short, because the extent of information coming in size use either way have become so neck。Seems a little late for delivery time and actually seen in the streets still take time。 Participants not in the event so to introduce the photo gallery of this event in the last hope in the mood to look at this gallery and participated in。What I feel strongly about participating in this event、Maserati is recognized by more people by dispelling the previous image、Mercedes、BMW、It is establishing a new brand that can be seen as one of the options along with German cars such as Audi.。There is also a little sad the Maserati will be popularized for users of older generation I、That pleased many people understand the goodness of the Maserati。6So in October, come test drive the new Quattroporte Maserati in Yokohama for at that time also report that I'd。 Maserati Festival 2013 / Maserati Festival 2013 Would you like to 5/12/2013 (Sunday) 9:00~ 16:00 会場 富士スピードウェイ(静岡県駿東郡小山町中日向694) 主催 マセラティ ジャパン株式会社 http://www.maserati.co.jp/ マセラティ横浜 神奈川県横浜市都筑区富士見が丘17-18 TEL:045-507-6800 Hours of operation:10:00-19:00 Closed on Mondays:水曜日 http://www.blue-trident.co.jp/...

French cuisines "Bistro Hayashi" the ranch * closed

住吉街道沿いに昨年2012年7月にOPENされた「ビストロ ハヤシ Bistro HAYASHI」さん居抜きで入られたのですが外壁を白に塗り直され窓枠は爽やかなブルーで以前のお店の面影はありませんランチタイムはいつも賑わっており予約なしではなかなか入れない状態になっていますパーキングスペースがお店裏に広くあるにも関わらず満車状態ですこちらは女性のお客様が圧倒的に多いので乗り合わせで来店されると良いでしょう店内は入口正面が厨房でホテルオークラ出身の林さんがオーナーシェフをされています雰囲気は白を基調にスッキリとお洒落なカフェのよう右手にカウンター席5席L字のホールのテーブル席26席ほど。2人で来店しても4人がけのテーブルなので広々と使え落ち着きます女性にとって長居する空間としてはゆったりできて嬉しいですね雨が降り止まぬ中店内は女性客の楽しそうな話し声で弾んでいますランチコースは下記の通りですが本日はAコース1,600円をオーダーAコース1,600円 サラダオードブル、Soup of the day、メインの料理(肉or魚)バゲットorライス、Home-made desserts、ドリンク Bコース2,300円 サラダオードブル盛り合わせ、Soup of the day、メインの料理(肉or魚)バゲットorライス自家製デザート盛り合わせドリンク オードブル「南瓜とベーコンのキッシュ」 サラダオードブルとして、Salad、Quiche、スープがワンプレートで出てきますチーズたっぷりのキッシュは南瓜がゴロッと入ってやわらかくしっとりしてます。 Soup of the day "watercress soup" watercress blue (no gumisawa) are less、It is a thick soup of whipped cream a little more。 Hors d'oeuvres 'salad' tangy onion dressing。 魚料理「ホタテときのことじゃがいものブルゴーニュ」 ホタテ、Potato、Mushrooms sauteed in herb butter dish。Because it has still remain at the bottom of the pot...、Whats with the baguette。 肉料理「豚ばら肉と白いんげん豆の煮込み」 豚ばら肉と白いんげん豆を赤ワインとトマトでじっくりと煮込んだ王道の一品。Depending on the fat and cooking methods.、Meet stomach already being pork belly, a little fat and old enough to。 「ライス」 ライスorパンが選べます。Fits women sizes for small amounts are、Neither had a second helping is possible。 「パン」 デザート「チョコクリームのパリブレスト黒糖のシャーベット」 パリブレストとは、Shoe fabric large baked ring、Praline with almonds cream sandwiched between is cut horizontally、So here is not a ring-shaped、Is a chocolate Eclair like。The fabric is soft shoe、In the chocolate cream is thick。Brown sugar sorbet、And the sweetness in taste delicious。 食後のドリンク「コーヒー」 お店の雰囲気とスタッフさんの明るい笑顔は好感が持てましたゆっくり女子会するには良いお店だと思いますビストロハヤシ 浜松市中区住吉2-1-15 TEL:053-476-9501 Hours of operation 11:30-14:00 18:00To 22:00 Closed on Mondays:Monday、第3日曜日 FB http://www.facebook.com/BistroHAYASHI...

At the moment, because Strawberry confiture is happy wake-up

雨が振り続け屋根を叩く音が静かな音楽のようにさえ思える朝雨の日は片頭痛に見舞われることも多く体調的には優れないのですが気分は盛り上げていこうといつも努力するayacoですそんな朝のメニューは決まって大好きな”とろとろオムレツ”を作ります今日は「オニオンベーコンのとろとろオムレツ」にしました玉葱やベーコンを炒める際にハーブソルトや黒胡椒で下味を付けているので卵生地には味付けはなしで卵を牛乳or豆乳で伸ばすだけでいけますお好みで粉チーズなどをプラスしてもコクが出ますよ。The source is、ケチャップとマヨネーズを3:1程度でこれも牛乳or豆乳で伸ばしオーロラにします中は半熟とろとろが基本ですフォークを入れて中からとろける卵を見てはほっこり気分になれるわたしは本当に幸せ者ですね♪ そしてわたしと同じ名前”あやこ”繋がりで仲良くさせて頂いている綾子さんから毎年恒例でこの時期に綾子さんお手製の「苺のコンフィチュール」を頂いているのでそちらをバゲットにたっぷり乗せていただきました甘いコンフィチュールが苦手なわたし達夫婦にとって綾子さんお手製のコンフィチュールは本当にベストな甘さです粒のカタチを残しながら甘さも20%に抑え苺のほのかな酸味と甘みを極限に旨味として変身させたコンフィチュールで至福の時間を過ごせます♪ こちらのコンフィチュールは粒をペーストしたものをいただいたのでヨーグルトに苺の果実と一緒に乗せてみましたミントが爽やかな朝を演出し目覚めさせてくれます♪ 朝一杯の「アイスコーヒー」 綾子さんのおかげで美味しく幸せ気分なモーニングタイムを過ごすことができました綾子さんいつもありがとうございます♪...

Over 50 year-old KAGIYA building、A bookstore "BOOKS AND PRINTS-BLUE EAST.

ゆりの木通り沿いにある築50年超のKAGIYAビルを丸八不動産が取得し、As part of the revitalization of the city power、2012In October, some reopened then from that what Buzz。Young artists and creators and provide boxes at a reasonable price, to hold events such as、Intended to be a source of cutting-edge culture and。To enrich the imagination of the maker-free interior design moving in、In the is no restoration or、A vivacious activities of residents ' and business support、Beyond the relationship of landlord and tenant、I'm trying to establish new leasing tenant could raise the added value of the building。 Among them、神明町にある古本を中心とした味のある小さな本屋「BOOKS AND PRINTSRED WEST」さんのオーナーであり写真家の若木信吾氏が2店舗目をKAGIYAビルに出店させることで、Stimulate young creators、活性剤としてのキッカケとなった本屋がこちらの「BOOKS AND PRINTS-BLUE EAST」さんです。 Upcoming events in the KAGIYA BOOKS AND PRINTS, organized by Bill、Talk of inviting interiors stylist together Fumiko "Sunday branch talk" will be held at 5/26 (Sunday)。定員40名程度でコーヒーとなんと朝ごはん付きのトークショーなんだとか!興味のある方は右記詳細をご覧ください→マウンテンモーニング作原文子さんトークショー”サンデーブランチトーク” そうそう、But never forget that、わたし達が大変お世話になっている「すいどうや北伸」の馬場っちの弟馬場大輔くんが手掛けているオリジナルブランド「STOKED」の配管アートのプランターも発見しました。The art from Daisuke、While engaged in the business of plumbing in the brand、Materials used in plumbing for a produced work。I was shown in photos、In the texture of the real thing is a nice touch、It has good ambiance and Bookstore click here。KAGIYA being gathered here and there and still new shop building。今後の発展が楽しみです♪ KAGIYAビル http://kagiyabldg.hamazo.tv/ BOOKS AND PRINTS-BLUE EAST 浜松市中区田町229-13 KAGIYAビル2F TEL:053-488-4160 Closed on Mondays:Fire、Thursday's opening hours 13:00-19:00 BLOG http://booksandprints.hamazo.tv/ FB http://www.facebook.com/BOOKSANDPRINTS...

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