【Closed】Italian lunch date at "Il Cucchoro" in Tomizuka

2019"Irkkutchoro" closed temporarily on the last day of December。 隣接する「呑みどころクッチョロ」にて氏原シェフが料理を提供しておりますので 詳しくはお店までお問い合わせください呑みどころクッチョロ 053-570-3513 ホワイトストリート沿いにある蜆塚遺跡の交差点の角にあるイタリアン「イル クッチョロ IL CUCCIOLO」さんでランチデートすることにしましたこちらのお店もいつも一杯でなかなか入れないので事前予約を必ずオススメします。Relatively、女性客の多いお店なのでランチタイムは賑やかですよ入口のウェイティングの前に鮮やかな色合いのレモンとウサギちゃんがお出迎えこちらのレモン皮まで頂けるというから驚きですお席に通され、2種のメニューコースからAコースのパスタランチ(前菜の盛り合わせ、Pasta、Dessert、ドリンク)2,200円をオーダーしました「前菜の盛り合わせ」 鶏肉のお料理が2種類でどちらも三河の錦爽鶏を使用胸肉のローストを里芋のピューレと一緒にもも肉のソテーにイタリア産赤レンズ豆の煮込み縁起の良い豆だそうです新玉ねぎのロースト小松菜花と春キャベツをバーニャカウダのソースでトマトソース添えたイタリアの卵焼きでフリッタータ竜神豚のラグーを詰めたラザーニャパンの上にはイタリア産のリコッタリーズと栗の蜂蜜和え竜神豚のテリーヌ里芋に甘いさつまいも紅はるかのフリット。And、これまたひと皿でこれほどに楽しめどれもとても美味しく少しずつのポーションで質の良い品数を求めることの多い女性客に人気な理由のひとつでしょう「自家製カラスミとアンチョビのスパゲッティーニ」 新緑のように眩しいほどに刻みパセリが美しいカラスミとアンチョビの塩加減が程良くオイルベースでもあっさりと頂けます「スパゲッティーニ いわしとちりめんキャベツの煮込みソース」 鰯好きのわたしには堪らないひと皿アクセントに付けられたハーブのディルが爽やかな風味を誘いますこれは癖になるパスタかも「自家製パン」 ふわっと柔らかな優しい香りの自家製パンとても好き「デザート」 イタリアの郷土菓子で揚げた生地の中にリコッタチーズとチョコレートとピスタチオのクリームを詰めて自家製のカモミールのジェラート苺を添えていつもこちらのデザートでパンナコッタを頂くことが多かったのでオーナーシェフが気遣ってくれて違うデザートを用意してくれました。Thank you for your。甘みのあるデザートではないので爽やかな初夏を感じさせるデザートですね「コーヒー」 おしゃべりしながらゆっくりと2時間以上かけての食事こちらのホール担当の奥様と交わす会話も楽しみながらとても良い時間を過ごすことができました綾子さんまたご一緒しましょうね♪ イル クッチョロ IL CUCCIOLO 浜松市中区富塚町4710-2 TEL:053-456-4073 Closed on Mondays:水曜日 営業時間 Lunch 11:30-13:30(L.O)Dinner 18:00-21:00(L.O)...

Fujieda French restaurant "lagap L'AGAPE" dishes are excellent!

I eat lunch in fujieda became fujieda go work so、To find the net and where do。Italian cactushouse friend's Yamamoto Hiroshi is doing well.、So monotonous and uninteresting to do new development! Discover the bothers and as usual in surf shops。そのお店はフレンチの「ラガップ」。I go immediately make a reservation。 This restaurant is open to the 9/2008。Tokyo Matsushita, the owner-chef.、Gain some experience in your stores in the Kansai region、I heard were trained in France。Restaurant is pretty tiny restaurant atmosphere with 12 seats。Only courses in food、Choose from dishes like prefix style。Lunch and dinner is configured on the same menu.、Only lunch main 1 handy provides course。There for lunch this time, the choice was a light menu B 2840 Yen。 menu A(メーン1品)1,890円 menu B(メーン2品)2,840円 menu C(メーン3品)4,210円 menu D(メーン4品)5,630円 menu E(※要予約)8,000円,10,000円 パン、Soup and coffee、デザート付 「2色のアスパラとズワイ蟹のテリーヌ」 佐賀産ホワイト&グリーンアスパラをズワイ蟹と共にコンソメで固めたテリーヌで、(B)--seasoned with fresh dressing flavored with rie.。It looks beautiful、Flavor is very delicate、This is followed by food so expect.。Many shipments of asparagus in Saga Prefecture, is a famous breed of "Welcome"、Ear opening is characterized by soft and chewy varieties other than small to moderate。Greasy so be sweet and fine、Such a simple dish of perfect ingredients。 「自家製パン」 3種類のパンがお店の袋に入って登場。This is funny!。Most bakeries!。 「グリーンアスパラのスープ」 スープはすべてのコースに付いてきて、Depending on the season of the season giving the soup ingredients。Taste is never dark because it's not.、1 plate, left a deep impression and feel the spread in the mouth tastes of the ingredients and。 「フランス シャラン産窒息鴨ローストとコンフィ(+800円)」 エトフェした鴨を胸肉はハチミツを塗ってロースト、Offer in the confit thigh that、I thought how to come、I was surprised because it appeared in volume terrible。And étouffée (suffocation)、Originally、Put the needle to the back of the neck、And in a State of suspended animation、The bird carcass without removing blood.、Is there a way to ETFE with electric shock in recent.。By letting ETFE、With engorged blood in the body of the duck、As a result the blood into the meat rotates。Thereby、Strong flavor of duck meat containing iron is delicious。Is that first you bite from a roasted chicken breast、This is really delicious! I recently ate duck most in is not?。Anyway delicious rich flavor! The soft moist and the flavor is smooth and even。Bite and moderate elasticity and gravy spreads in the mouth。Now、It's confit and delicious too! Relatively where eat duck confit PASA! and the texture a lot in、Skin was crispy texture well、Soft body、It is juicy。Only just baked duck thigh、Tough and difficult to eat so the confit is great.。 Dessert is like BBQ from written on the Blackboard。Each bit by that choice can mean、It is likely to ask for such。Hyoka is written on the Blackboard in the choice of two。And black pepper、I had some strange ISO boasts Lees。 "Passion fruit mousse、Cattle call (organic butter cake)、ブルーチーズのタルト イチゴ(あきひめ)とネーブルのソルベ」 今回はすべてのデザートを少量ずついただくことにしました。Relatively、The feel good food from the appetizers to the main desserts is quite disappointing pattern, which is、Dessert was delicious!。Traditional sweets of France in particular cattle call was very tender and flavorful。By the way cattle in France,、Number 4、Carl represents 1/4。Candy called cattle car butter、Sugar、Egg、Is made, put ingredients flour four 1/4 butter cake。Like a pound cake is easy to express。This restaurant is really dessert is great、Tourists to visit this woman there。Was all women except for us, actually had to come。 「コーヒー」 表面がクレマできれいに覆われているコーヒーでしたね。Good Crema is more detailed、Stir well away、To mellow the flavor、Scent lasted into the mouth.。 「お茶菓子」 食後の飲み物にはお茶菓子までついてきます。Real business and lying is of course。 And honestly I have finished eating it、There is no greater satisfaction and only so that they can。High cost-performance anyway is too。I think I pretty much eat food it's just with this amount of money is。3 both the appetizer and main、4So choose from the type you want to eat everything we'd、You may come in a large number of people because a considerable volume, share。In the standard course content so、8,000Circle、10,000Yen upon booking courses and earth come what you will be expecting.。Only、That is unfortunately far from Hamamatsu。More and more are now without a job in this shop go to fujieda。Want to introduce anyone lade article content, variously heard from Chef when we interviewed the following。 ラガップ L’AGAPE 藤枝市青葉町3-3-28 電話:054-637-0290 Hours of operation:11:30-14:00 18:00To 22:00 Closed on Mondays:水曜日 http://lagape.jp/...

Fukuroi home roasting coffee beans at 'blister and Japanese restaurant plug I lump coffee

袋井の油山寺へぬける道沿いをちょっと入ったところにある隠れ家的な自家焙煎珈琲豆屋「まめやかふぇ」さんへ。This course at the first leg towards the East we always say you will。 Opened the door and the owners of Hama-Chan ",、Can I help you "and it's friendly staff and at the same time、So like sound of roasting coffee beans is music to your ears。Than the opener running as background music in Bossa Nova、Will just listen to the sound of this machine。Here you will、Pick select from the raw beans are always lined up on store shelves、Roasted to order from that commitment Buri。While waiting for the coffee beans are roasted、Will treat the wife Akemi delicious freshly brewed coffee。In small children put out hot chocolate instead of coffee and、Is your family go out to buy coffee beans in the family total putting out very good service so many。However,、Should not be confused、That is not a cafe。Shops purchase coffee beans only.。Already familiar with customers、Telephone booking in advance by going to get when you date、Because it will make the suit at that time、Telephone reservations are better hurry!。 On this day、I received the villasalci (from Costa Rica) 990 Yen。11 last year in the stock sale, boasted a popular bean's、From many customers restocked and you want that to go up、Miraculous finding domestic stock and passed on to me?。This last sale and end up、While no longer、Is your last chance! Miss! Hama-CHAN、Akemi、また美味しい話待ってます(笑) まめやかふぇ 袋井市村松2607 TEL:0538-42-7222 Hours of operation 10:00-19:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.mameyacafe.com/...

Select the instrument in Kakegawa simple gadgets 'Angel'

掛川の雑貨コレムの美千代ちゃんのところでさやかさんと美千代ちゃん御2人にコトコト市の取材をさせてもらった後にさやかさんのお店「アンジュール unjour」さんへ久々にお邪魔しましたこの近くに掛川市立総合病院と袋井市立袋井市民病院を統合した公立の新病院が5月に中東遠総合医療センターとして誕生するのですが道路も新しくなりきっと周辺の開発も進むことから人通りも多くなることでしょう。 On this day、ここのところずっと気になっていた作家・鈴木史子さんの作品の珈琲カップを求めてカップと小皿をうまく組み合わせてカップ&ソーサーにするのですがあるだけのカップを横に並べてみるとひとつひとつが手作りというだけあってどれもそれぞれに顔立ちが違い味わいがあって迷ってしまいますね相方と2人で「どれがいいかな~♪」なんて一緒に選定するのもまた楽しいものです選びに選んだカップ&ソーサーで美味しい珈琲が飲める時間を楽しみにしたいと思います購入したカップはまたのちほど紹介しましょう♪ シンプル雑貨 アンジュール unjour 掛川市高御所1198-1 営業時間: 水・木・金曜10:30~ 16:30 +月1回土曜営業10:30~ 16:30 http://unjour-tencho.jugem.jp/...

Kakegawa's ' La Noisette Cafe bistro "with Bystrov wrench

On the day before in bond、Regret for the trip to makinohara next Monday for lunch、Book by phone on the day, it was、事前にきちんと済ませ「ラ ノワゼット ビストロ カフェ」さんへリベンジしました。Even to this day albeit with weekday、It is packed。Next table and come by chance Mrs. low city tenants also, I was surprised、It let's the event. and greetings。Here is、In aiming at Home France-Bistro taste France restaurant、As well as high-quality domestic ingredients are food or wine of France、Vinegar、Spice、Mixed with herbs、Country style Pate、Marinated salmon、Beef rump steak、Confit of duck、Provides the ingredients only, such as foie gras dish Bistro menu。In the relaxing atmosphere of laid-back café with lunch、Enjoy evening wine bit feel free to listen until the day range from your everyday is so nice your store available。 Today、Mini salad + main dish + dessert + meal and drinks 1680 Yen。 「ミニサラダ」 ミニとありつつも、Will be glad to stay sharp hand salad。But tomatoes here are so sweet and delicious、Carrot salad with good balance.。The taste may be divided、Is relatively strong for sour dressing。 「ライヨールのカトラリー」 我が家でも愛用しているライヨールのカトラリー。Beautifully designed, good performance and be able to use、Above all bee motif is lovely。 「パン」 フレンチといえば、Source。So this source is also very tasty bread go。I will put another Cup bread。 「フランス産ひな鳥のロースト ディアブルソース」 相方がセレクトのメイン。Our luxury baby chicken, young and energetic people has become a dish。Enjoy 10 minutes into the fire in a soft, exquisite chicken seems to be flexible。 「フランス産鴨もも肉のコンフィー レンズ豆の温かいサラダ」 鴨肉に目がないわたしが迷わずオーダーしたのはこちら。Left in that crisp the skin on the line without the last-minute flavor to fend off to curricula and in getting and bone meat most can pull as tender and delicious。Also a unique source of lentils together and taste go deep, wonderful。このポーションはCP高過ぎませんか! 「オレンジのクレームキャラメル」 爽やかでゴロッとしたオレンジの果肉とソースが楽しめる、It is smooth on the tongue crème caramel。Sweetness and gently hooked now。 「温かいガトーショコラ アングレーズソース」 程好い柔らかさを保っていますが、Really moist and tender and flavorful in light of Gateau Chocolat。Relatively、Gateau Chocolat was stout and heavier than good、This is my favorite in this。 「エスプレッソ」 少し急ぎで時間短縮したかったこともあり、Unusual order the espresso。And you melt a little sugar、Very tasty。Small opportunity I visit to Kakegawa、掛川に来たら一番に立ち寄りたいお店です♪ ラ ノワゼット カフェ ビストロ LA NOISETTE CAFE BISTRO 掛川市城西1丁目5-1 TEL:0537-28-7039 Hours of operation:11:30 -15:00(L.O 13:30) 18:00~ 22:00(L.O 20:30) Closed on Mondays:Tuesday's http://www.lanoisette.jp/...

Casual lunch at Kakegawa 'Bistro Bernard–Soulier"

Sunday lunch is packed pretty reserved in it is difficult.。However,、So much unfamiliar Act of booking we will act on the spur、Sure enough、No shops planned in Kakegawa、Ask away day and night because it didn't have enough time、ランチ営業もされていると聞いていた「ビストロ スリエ」さんへお邪魔することにしました。Is too crowded、The number of seats available, safe。Owner and Chef have fusion cuisine couscous was originally Yuya-Kun。We decided to get lunch in a hurry exchanged greetings。 Lunch menu、6Great choice in the type of。 Appetizers、Fish dish of the day、Rice or bread、ドリンク 1,260円(その日オススメの鮮魚) 前菜、Today's meat dishes、Rice or bread、ドリンク 1,260円(その日オススメの肉) 前菜、Pasta of the day、 Bread、ドリンク 1,260円(その日オススメのパスタをオイル系やトマト系などで) 前菜、Pizza of the day、 Bread、ドリンク 1,260円(その日のオススメのピザを4種類ほど) メキシカンタコスプレートピタパン 1,050円 前菜本日の料理 1,050円~(この日はカレーでした) 前菜で「山盛りサラダ」 前回サラダを頂いた時も思ったことですが掛川のお店はトマトが甘くて美味しいお店が多いですね! その他にも、Okra, sweet potatoes and pumpkins, colorful and well、I am happy with the salad dressing is delicious。 「春キャベツとベーコンのトマトソースパスタ」 相方は本日のパスタ料理をセレクト。Here the ingredients together, you can choose in the oil system or tomato based sources。Has been used thin spaghetti、Out relatively firm and the volume would be pleasing to men because it will come with me bucket volume。 「鶏もも肉の香草パン粉焼き」 わたしは本日の肉料理をセレクト。Only on the skin surface was thick thigh meat with herbs、In good taste very juciy。Also added under the mashed potatoes!。 「ライス」 「食後のコーヒー」 待ち合わせの時間の都合で、Was it a little hurried lunch、And calm space.、The guests will be dining in style at the counter chatting with chefs feel free to、Shop casual to good use.。Chef Yuya-Kun embarrassment contributions to photography。ありがとうございます♪またゆっくりと伺いたいと思います♪ ビストロ スリエ Se lier a 掛川市南2-8-1 ニュータウンビル105 TEL:0537-23-8466 Hours of operation 11:30-14:00( L.O.13:30) 17:00-23:00(L. O.) closed:Monday、第3日曜日...

Kakegawa ' Western rabbit confectionery "the roll out to the gift

Sunday、Thanks to the rain that blew to the fullest of the night before、Alcause I was able to peek at the figure while it was sunny from the gap of the cloud somehow、It was cold enough to tighten the light clothes of the spring thing with the great wind just like the storm of the spring wind.。On such an afternoon, we、The other day、I will visit the house of Mr. and Mrs. Katsuo of Kikukawa who met at a wonderful exchange party。On the way towards Kikukawa、"What's a good souvenir?" And consulted each other、"Kakegawa is famous for Uya's roll cake.。In the words of the other person who says、Immediately、「西洋菓子 卯屋」さんに伺ってみることにしました。After getting off the Kakegawa Bypass Oike Interchange in Country 1, it takes a few minutes to run towards Morimachi.。 It is used with a commitment to carefully selected ingredients here、Because it is carefully handmade one by one、It is said that it is a shop where anyone can eat with peace of mind.。There is also a café booth where you can get the products of the showcase in the store.、It looks good to disturb at a little tea time.。 Of course I bought it.、Unya's famous "roll cake" 900 yen。I don't dress up freshly to put seasonal fruits or decorate them.、Is it like a classic long seller because it is simple?。Katsuo and his wife also have small children.、I think it was just a good souvenir.。Run the car.、Entering Kikukawa、Kikugawa Ophthalmology near Katsuo and his wife in your House、4In the design was built two years ago and I've heard white most noticeable、Taste the unconventional approach to the living room from the front door and was delighted。Sunshine from the terrace overlooking the garden is nice.。There are many people I know in common with Mr. and Mrs. Katsuo、The conversation develops into a deep story of familiar relations as if there is an old relationship、Time goes by in no time、Hiromi-chan's natural explosion character, who is his wife, created a really fun time。Mr. and Mrs. Katsuo、I've been interrupted at length.。またお会いしましょう♪ 西洋菓子 卯屋 掛川市大池2748-1 TEL:0537-21-3178 Hours of operation 9:00-19:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://tamausagi.hamazo.tv/...

Born of the event has been held in the law many mountain "slow city" until

新緑の眩しい4月の終わりと秋風の爽やかな10月に袋井の法多山で開催され来場者数をゆうに3000人ほど集客するコトコト市というイベントをあなたはご存知だろうか?2007年の春を始めとし年2回のペースで静岡県西部の雑貨店や飲食店を中心に様々なジャンルの作家たちが集う1日だけのマーケットがコトコト市である今回はそのイベントを立ち上げコトコト市の主催者である2人にインタビューをすることにした。To begin with、コトコト市が生まれた経緯は一体どのようなことがキッカケだったのだろう今から2006年10月にさかのぼる掛川での一軒家での話さのみちよさんが結婚後に新居を構えたことを機に好きなものを集めた雑貨屋「コレム」を自宅でOPENさせて間もなく地元民でないことから横のつながりもあまりなく仲間も少ない中で手探りな状態で突き進んでいた2007年1月のある日みちよさんが偶然手にした雑誌に載っていた東京のイベント それを見て「こんな素敵なイベントがあったらいいな」・・・と思ったのがキッカケになるイベントに対する思いが膨らむ中ふと自宅の窓から望めるたくさんの桜の木を浮かべ「桜の咲く季節にあのイベントのようなことを皆でワイワイとやれたらいいのにな♪」と願うようにさっそく同じ自宅兼ショップの先駆けである「アンジュール」の松浦さやかさんに相談したところ意気投合とんとん拍子に話が進み、20日ほどの間に9店舗の顔ぶれも決まり早々にイベントミーティングが行われていたという当初は桜の季節に開催することを念頭に桜市というネーミングが考えられたようだが桜のイメージが強いと季節もその時期に限られたイベントになってしまうことを懸念し、Sewing machine with low、お鍋をコトコト・・・という丁寧に作られる手仕事の音をイメージしコトコトという響きが良く覚えやすいよねという話になり2人の間でコトコト市は生まれたそして記念すべき「第1回コトコト市」が開催されたのはわずか2ヶ月という短い準備期間を経て、3月末の桜が満開のうららかな春コレム。 1回目を終えてみて彼女たちが思ったことは充実感と楽しかったという率直な感情の後に「あぁあの人にも声をかければ良かったね」「こんな風にできればもっといいよね」と諸々の反省点もあったことや実際に来場してくれたお客様たちの反響も良かったこともあり終わって間もなくして「次いつやろうか!」と自然に次回開催の話で盛り上がった。Original、イベントとしては「手作り作家さんの発表の場にしたい」「安売りするのではなく手仕事の価値手仕事作品の相場を知ってほしい」・・・そんな思いでスタートした第1回。 At that time、イベントとして話題を呼んだキッカケの中に実は当サイトの代表でありコトコト市の撮影スタッフとして活躍するカケスタ★たかひろのブログ紹介も大きく関わっていたことを思い出話のように笑い合い話に拍車をかける彼女たちカケスタと2人のつながりはアンジュールの設計デザインを携わった小澤建築設計事務所からさやかさんを紹介された経緯があるという掛川を拠点に人が人をつなぎ関係をつなぎ情報がまた人をつなげ今日このつながりがあるのだろう。 2Times、3回と回数を重ねイベント内容が大きくなるにつれ個々に思うところや問題点要望も多くなり「駐車場が少ない」「スペースが足りない」「近隣の方々への迷惑・・・」などを考慮するようになりその問題をクリアしなければイベント自体の存続はおろかコレムの営業にも支障をきたす恐れがあると伺えたそんな危うい状況にまで発展する中で彼女たちの思いは自然や緑が多く体育館や古い小学校の跡地みたいに天候に左右されない場所だったりもしくは東京のイベントのようにどこか協力してくれるお寺はないものかと口にするようになるその願望全てが解決できる場所が見つかるのはまさにそんな風に思い描いていた矢先のことだったというから彼女たちが持ち合わせる魅力の一つ引きつけの法則でもあるように思えてならない条件を全て満たした場所とはいうまでもなく今も開催場所として春と秋の年2回コトコト市の真っ白な旗をなびかせる袋井の「法多山 尊永寺」である袋井市民であれば誰もが一度は初詣やお参りに足を運んだ経験がおありだろうが花より団子のわたしの記憶では法多山=厄除けだんごであるお堅く説明するとあらば高野山真言宗別格本山の寺院だが寺号の「尊永寺」よりも実際は山号の「法多山」の名で広く知られる歴史高い寺であり厄除け観音のご利益を祈願し厄除けだんごが広まったのだろう実際に相方に誘われ撮影協力をすることになったわたし自身も彼女たちの人を惹き寄せるパワーと笑顔の裏に隠れた努力に魅せられた一員であることに間違いはないその後も回を重ねる毎に仲間が仲間を呼びクチコミがクチコミとして広がり今も尚増殖し続けているコトコト市は留まることを知らず今月の29日(月)でなんと7年という歳月を経て第13回目を迎えることになるここまでの経緯をざっくりと聞いただけでも彼女たちの働きがどれほど大きな結果と成果を生み出してきたことだろう。 2人は当初10回を目標にしていたがその後も続けることに質の高いお客様素晴らしい仲間たち同業者との横のつながりに恵まれたことがモチベーションを高める要素となったようだ。Above all、個人事業者同士で不安や悩みを共有し独りでは成し得ることのない達成感を得ることができていることに有難さを感じているという。Now if you want、5回目くらいから手作り以外のモノ(古道具とか雑貨)もOKにし少しずつ変化してきたように思う。However,、2人の思惑として「変化はOKでもなんでもアリではない」ことを念頭に置いている「コトコト市の雰囲気に合う」という条件で統一感を大事にされているようだ大きく変化したのは第8回の時のこと「お寺でハロウィンってどうでしょうか?」とダメ元承知で住職にお伺いを立てると「いいじゃないですか!」と二つ返事でOKが出たようだ住職の中でも枠に捕らわれることなく可能性を秘めているコトコト市を大切に思ってのことであろうハロウィンムードのディスプレイ並びにスタッフがプチ仮装という変貌を遂げた秋のコトコト市はスタッフや関係者そして来場者の方々の中でも記憶に留まる内容に成長していた。Since、春は雑貨イベント秋はハロウィンというスタイルに定着し最近のコトコト市は「お客様はもちろん出店者もスタッフもみんな楽しむ♪」という思いを大事にしているとにこやかに語る2人今回のイベントの楽しみ方としては毎回人気が高く早い時間帯で売り切れ御免となってしまっていたパン屋の新規出店数を増やし公園内をカフェエリアとして組み立てたことや普段は開放されていない離れのお茶室「一乗庵」を使用しコトコト市のために結成されたCafe du junoが発信する「juno庵」と命名の予約制限定スウィーツコース¥1,500などの新たな趣向を凝らしたところにあるという初出店6店舗を含む47店舗の個性溢れる参加店と共に”好き”が共通な人と同じ時間同じ空気を楽しむコトコト市がもうじきやってくる春風に誘われて多くの人が集い通じ合い楽しむことその日を目標に今日も手先が器用なみちよさんは手書きでせっせとコトコト新聞を書き綴りチクチクと音が聞こえるかのように小物作りに精を出す最後にそんなみちよさんの姿を見てさやかさんが一言「いつも本当にありがとね」と労いの気持ちと笑顔を添えたこの言葉がある限り彼女たちの関係性は変わることなくコトコト市のさらなる発展を生み続けていくのだろう第13回コトコト市 開催日時:2013/4/29(月曜祝日)9:30-15:30 雨天決行 開催場所法多山 尊永寺 主催コレム(さのみちよ)アンジュール(松浦さやか)※詳細はコトコト市公式HPまでコトコト市公式WEB http://kotokotoichi.blog91.fc2.com/...

Tomato delicious、Western-style tomato meat and potatoes for recipes

前回のビューティ&ヘルスの記事で登場したトマト。This time the、The tomato season to efficiently absorb and、To introduce recipe to clean from inside the body by eating more in synergy with other seasonal vegetables。Throughout the year、Ultraviolet light from early summer may pour more July。Offers a neglected UV protection after tanning”Activated oxygen”が増加し、As a result、栄養素が不足しがちになる紫外線対策の第一歩として紫外線が強くなる時期の前に栄養素を摂って補っていきたいものだ紫外線にあたると皮膚に活性酸素が発生し皮膚を構成している脂質を酸化させ”過酸化脂質”というものを作り出すこの部分に紫外線を吸収したメラニン色素が集まってシミの原因となるのである。Because of、紫外線対策には活性酸素の働きを抑えることが必要なのだ活性酸素は細胞の増殖に関わったり遺伝子に変異を引き起こし場合によっては皮膚がんの要因の一つにもなり得る活性酸素を抑える抗酸化機能のある栄養素としてはビタミンCが有名だがビタミンCの他にもビタミンEが活性酸素の働きを抑制するには必要でひいてはそれが紫外線対策につながるのである活性酸素が発生した場合ビタミンEは細胞膜の身代わりになり自分自身が酸化されることにより活性酸素を害の無い酸素に戻すことができるのだ自分が身代わりになるとは何と頼もしいビタミンEではないかそのようにして紫外線対策をすることがお肌をシミから守ることになる。And、ビタミンEがきちんと働くためにビタミンCが必要になるのであるから紫外線対策の食べ物としてはビタミンCやビタミンEの多く含まれているものを摂ることがよいとされるのである。 5月の旬の野菜をピックアップしてみよう新じゃがに新たまねぎさらにアスパラガスが美味しい季節である新じゃがは春のほんのわずかな期間だけ出回る「旬」を感じさせる食材である皮が薄く皮ごと食べることができるのでじゃがいもの栄養を効率よく摂取できる優れものじゃがいもに含まれるビタミンCビタミンB群ミネラル成分が豊富に含まれているためお肌にとても良い特にビタミンCはなんと蜜柑並みに入っているというから嬉しい限りだ。Also、じゃがいもに含まれているビタミンCはデンプン質に包まれているため熱に強く壊れにくいのが特徴である玉ねぎには抗酸化作用があり悪玉コレステロールの酸化を防止し血液をサラサラにする成分が含まれているためよく食べサラサラ血液となり美肌を目指したいものであるたまねぎの独特の辛みと香りは硫化アリルと言う栄養素のためで新陳代謝を盛んにしたり美肌作りに欠かせないビタミンB1の吸収をよくする働きがある。In addition、コレステロールや中性脂肪も正常化する働きがあるためダイエットとしても効果が得られるだろうアスパラガスにはβカロテン(ビタミンA)ビタミンEビタミンCが含まれておりこれらを同時に摂ることができるβカロチンは活性酸素を抑える働きがあり、Also、βカロチンは皮膚の免疫機能やバリア機能を維持する働きもあるのだそして血液を作る葉酸も含まれているため貧血気味の女性には嬉しい働きをしてくれる。In addition、アスパラギン酸には新陳代謝を促す作用がありお肌のターンオーバーにも良い結果をもたらすであろう玉ねぎで血液をサラサラにし栄養素を体の隅々まで送る、And、じゃがいものビタミンCによる美白対策とビタミンEをしっかり働かせアスパラのビタミンEで紫外線を浴び酸化した肌を回復させるのだ。 And、いうまでもなく前回懇々と説明したトマトの栄養素が加わった料理とくればどれだけ心強いものであろう。Thankfully、今回そのレシピを提供してくれたのは野菜ソムリエの資格も持つ料理教室「ラウラウキッチンスタジオ」のオーナー今坂 佳美氏である※栄養学参考資料花図鑑 野菜+果物/草土出版新ビジュアル食品成分表 増補版/大修館書店 トマトを美味しく洋風トマト肉じゃがのレシピ 材料 (4人分) オリーブ油 大さじ2にんにく(スライス) 1片豚バラ肉 200g水 800cc ブイヨンキューブ 1個トマト 4個新玉ねぎ(大きめにカット) 2個ローリエ 1枚 新じゃがいも 3個きび砂糖 小さじ1アスパラガス 4本パルメザンチーズ 40g 黒こしょう 少々 作り方 1.鍋でオリーブ油を熱しスライスしたにんにくを入れ香りがたったら豚バラ肉を炒める。 2.豚肉に火が通ったら水ブイヨンキューブ食べやすい大きさにカットしたじゃがいもを入れて強火にする。 3.さらに皮を湯むきしひと口大に切ったトマト大きめにカットした新玉ねぎあればローリエを加えて10分程煮る。 4.Cane sugar、アスパラガスを加え混ぜ3分程煮て火を止めてパルメザンチーズを加えて混ぜる。 5.器に盛って黒こしょうをかけるラウラウキッチンスタジオ 浜松市中区西伊場町62-6-2F TEL:053-522-8314 Closed on Mondays:Monday http://laulau.hamazo.tv/...

Day-and I discuss lade mansion!

Today's evening、ひーさん邸にお邪魔して、On the direction of future WEB Magazine lade、The original party held power through static okaichi Manager kuchita,。Kuchita says、After graduating from Tokyo Art University art faculty、On conducting creative Bureau has been active as a designer of commercial advertising、1997Years after leaving.、Hamamatsu and Tokyo based exhibition of images and、It continued production, product design drawings。He told us a happy new year、Day-and I of was that an old senior、"I、30Bill I'm ~ ♪ "and、Inspired heart also said even in all、Staffs are very young。People still are active in different。Small 1 time so we spent some time、finishing and presentation of lade.、Junko's always like "it's time, let's have a meal。"And、We have a dinner invitation、Around the dinner table at all。 Day-and it comes into play often in the House drink、Winter worm summer grass with shochu。And the Caterpillar、Since ancient times more nourishing tonic、In a sort of mushroom as high quality ingredients for the elixir of life、And who want to improve the immune system、How to prevent aging、Lifestyle-related diseases and cancer prevention want to recommend。Parasitic insects and absorb the nutrients and extended the fruiting body looks little GLO is.。Winter would spend summer in the form of insects and grass that is named winter Cordyceps.。Be cool tonight、Will the water allocation and Junko's delicious cooking。 Junko's cooking、Even if food and liquor as well、Good balance、Always us each to have learned。The Japanese seem to especially、Vegetables and made perfect in the Center、Is that helpful because each instrument is very nice。Spinach and whitebait marinated in spicy sauce、Scallops and wakame salad、Bonito and clam、Fried, sweetfish、Meat and potatoes、Rice ball、Miso soup with fried tofu。 Serenity's dining、Talking varied flow can't write here Dentsu times kuchita's backstory and historical background、About the development of young people today,、That have been working in the power、Shake you just study the width of only。Regardless of your career is。 In the wind and rain continues to fall heavily、Hourly hourly day-is it of "recess" is alive and well (lol) but、This recess after day-and it is like wake up refreshed、Sweet things to keep the bite、lade and the commitment to on talk、Above all、Hide-San while leveraging the lade mechanism as part of Hamamatsu art music support organization, launched the project、三菱商事アートゲートプログラムのように若手作家の支援に力を注いでいくという方向性になりました。I want to continue significant informational cooperation。Hide-San、よろしくお願いします!...

Canned crispy corn crispy and have a secret?

嵐の前の静けさのように雨は振り続けるものの、In the morning, the wind still doesn't blow so strongly.、The dimness of the living room makes you feel depressed...。In such a morning, you want to cheer up the dining table.、I started preparing breakfast。 The other day、"Super Infiltration! Real Scope Hyper" solves Gimon! The back of the 100 yen canned food I will show you all At SP, the three wise men of canned food asked the question "What is the secret of crispy corn?"、Because there is almost always crispy corn in our food stockpile、I'm curious about this question.。 Three answers were presented, and the correct answers from among "have the grains", "do not freeze", and "use Himalayan rock salt" were published on the VTR.、At the factory in Fujieda City, Shizuoka Prefecture、Determines the color and shape of the cone。Ragged objects are automatically flipped away.、Sorted cones pass a final check by the grain alignment girl。The secret to the crispy corn is "sorting down to the size of the corn grains.、Because it has the same chewiness when you eat it."。(へぇー!) 県内の工場での選別という、My love for the people of the prefecture who reacts more than necessary to local places (laughs)、After sorting by machine、still、The final selection is also done by human hands.、I was surprised that there was a ragged cone that was blown off.、Japan's meticulous attention to food manufacturing management、In a way, it was a relief.。 Maybe it's because after watching such a program、this morning、I felt that the "corn mayo toast" using crispy corn was even more delicious.。And I、今日も1日お仕事張り切って参りましょう!...

晩酌 in the Koshu telovarsellection "holiday-IWAI-" 2011

「ワインブティック パニエ」の小野さんから、We received a wine suitable for each celebration because it was seen as "Koshu Terroir Selection Celebration 2011" to celebrate the opening of lade♪ this seems not to call it so now in Katsunuma.、there was that long ago、It seems to be a wine named from the name "celebratory village".、It seems to be pleased in the lucky charm, too, isn't it?。As usual,、It is true to the smartness of the casual attention of Mr. Ono、I'm taking off my hat.。I'm going to give you a celebration of the opening with the two of us tonight.、Dinner time after work。All day today、Perhaps because it was a warm and pleasant climate.、The room temperature is higher than usual in the living room.、キンと冷やした白ワインが喉を潤してくれるのが嬉しいですね♪ サラダは、I made it a salad of shrimp and avocado.。Put plenty of shrimp to enjoy the texture of garlic sautéed pre-pre-shrimp、Underneath it is a dip with avocado mayonnaise sauce.。In addition, it is colorful with green leaf and tomatoes.、I devise it so that I can have a lot of morimori and a lot of vegetables deliciously while enjoying even eyes。This salad is、I always list it at home parties.、It is a salad which is very popular with girls.。海老とアボカドと聞いただけで喜ばれるから不思議です♪ 丁度、General kikugawa's buse、I decided to taste the edo-made soy sauce "Gensei", which I had just received from Mr. Takagi, so I decided to have "bonito sashimi".。I like that bonito has skin.、The onion is prepared with a slicer.、Ginger is on this too! I want to add it to the level that。in vivid shades、The mellow flavor and the plump soy sauce、It is mild and elegant even if I take it.。Without using it in boiled food、Sashimi is the best match if you can! It is just as Mr. Takagi said.。 The main dish was "Muniel of the sword fish" to match the white wine i got.。With mashed potatoes and asparagus。Um, um.、Delicious。Now that I've got a bigger sword fish than I thought、It was a very satisfying evening dinner with a plump body with a good meal.。When you get a drink,、The idea of a dream with a different person swells、it develops in various directions.。By the way, today、"Why do you have confidence in yourself" on the agenda.、Going back to the past, we discussed each other.、美味しく楽しいディナータイムとなりました(笑) 今日のワイン 甲州テロワールセレクション祝2011 WINE BOUTIQUE PANIER 浜松市中区佐鳴台4-38-28 TEL:053-543-7711 Closed on Mondays:Every Monday http://www.wb-panier.com/...

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