Hamamatsu City [alsperkingbil] basement last year 2017 June 27, relocated to、Renovated Japanese restaurant "Hannari"To!
The shopkeeperMAKINO Shinya (Sinnya Makino)-Kun (37 years old)、Sales in the building across the street from 8 years、It had been considering relocation as stores can also accommodate large groups、 From that the giraffe Pavilion was folded up shop, exactly where was an ideal size、Store design yourself a handled renovation、Japanese room with rich wood finish。
Spacious L-shaped, counter seats for 10 people、Extends like a semi private room table seats and 40 seats can also accommodate banquets dug kotatsu style of tatami room、We offer a cosy relaxing atmosphere!
Before the store was like、Went for purchasing every morning.、Will giving a weekly dish work in seasonal stocks on the day。On the menu、Dare not listed price、Has been should try can respond flexibly and assorted according to size and customer base.
On this day、First class registered architectHase 守保 (Moriyasu Hase)The party's celebration he was suppose to top in certain Competition!
While picking a "serial" in the "beer" cheers!
So that "salt water Sea Urchin" in Hokkaido, Japan、The "Sea Urchin plate" State-of-the-ordinary compared to try, and offered stinging Prime、2In addition to sea urchin species、Luxury 1 dish w/ Sea Urchin in between sheets of kelp turbot。程良い脂とねっとりとした食感が楽しめるバチマグロの赤身やミディアム 〆の千葉産の鯖に福井の白魚、白子ポン酢など。
新鮮な刺身にはやはり日本酒をということで、Nagano "天恵の美酒 大信州酒造株式会社」の「大信州純米吟醸超辛口」を表面張力が働くほどになみなみと枡一杯に注いでくださるから嬉しい限り!
キリッとしたクリアなアタックの後にコクも感じられ、飲み口が良いせいかクイクイ呑めてしまいます!
焼き物「金目鯛」は、ふわっととろける食感に火入れしてあり、最後に軽く刷毛で醤油を塗ることで旨味を引き出し、香り良い甘味を楽しみます!蕾菜や行者にんにくには酢味噌を添えて。
Recent、牧野くん自身がハマっているという「おから」は、新玉葱や人参、胡瓜の食感も楽しめる最高の酒の当て!
浜名湖産の「蛤」も大粒が入っていますよとお勧めしてくれ、6~7cm殻の身厚なぷりぷり蛤を葱と醤油で楽しみます!
一皿毎についつい酒が恋しくなり、立て続けに静岡の「Takashima Brewery Co., Ltd.」のキレの良い銘酒「白隠正宗 純米酒 生酛 誉富士」を飲み倒します。
同じく静岡の「Flower dance Shuzo Co., Ltd.」と南青山のフレンチレストラン「 Abysse(アビス)」とのコラボ酒で、ワイン酵母を使用した日本酒「花の舞Abysse(アビス)」もワイングラスで楽しみます!柑橘系のスッキリとした香りは、和食の繊細さにも適し、日本酒はちょっぴり苦手だけどワイン好きという女子にはウケること間違いないお酒です!
団体予約のお客様がお見えになると、厨房が慌ただしくなってきたため、直ぐに出せるおつまみとして、シャキシャキとした食感を程良く残した長野県産の立派な「ホワイトアスパラとグリーンアスパラ」をシンプルに塩でいただきます!
シュワシュワの「出汁巻玉子」。
「錦爽鶏 パリパリ柚子胡椒焼き」を頬張ります。
綺麗な甘味と爽やかな酸、ふくよかなコクとバランスの整った三重県「木屋正酒造」の「純米吟醸 而今」を頂くと、仕入れ前夜だったということもあり、冷蔵庫内の日本酒がすっかり無くなってしまうという事態が起きてしまいました。
こちらはお開きにし、そのままの足で二次会へ出向きます!牧野くん、Feast we did!
Hannari
Address:静岡県浜松市中区元城町223-1アルスパーキングビルB1F
TEL:053-456-4008
Hours of operation:17:30-24:00(L.O.23:30-
Closed on Mondays:Sunday