Series "Kada awashima Onsen osakaya hiina no Yu" instrument and travel-Kansai-

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Kada ryokan in awashima Onsen "Kada awashima Onsen osakaya hiina no Yu"For as the head chefAkama, Doo (Hiroto Akama)And we also we introduce us to travel with the series organized by the lade and、A clean, modern without using a "seasonal fish seasonal vegetables Taka was" was willing Collaboration with "new challenges", at!

The works of the artists in Toyama、Potter appeared as no. 1 project 'Wing Yue release (Gaku Shakunaga)"The sharp instrument boasts a simple stripped-down useless、Who participated in the planning part 2Shimoo, Kazuhiko (Kazuhiko Shimoo)San&Shimoo Saori (Saori Shimoo)Is it writer's unit "Shimoo Design"The symbolizing the beauty of Japan、Reasonable and don't forget the beautiful wood instruments、The last temple for "Orin" Sima Thani rising Dragon Studio second generation 4 heir for more than 100 years, making theShimatani Yoshinori (Shimatani Yoshinori)Who invented a new brand "syourYu "of 100% Tin origami to becomes a writer works with Toyama to Flex freely!

Kumano beef Wakayama luxury Wagyu beef in meat me fit "釋 Yong Yue", "black glazed units dish (28 cm)"、Akama's expertise with a 摘mi菜 been enjoying the scent of spring、Will be served with white asparagus in Kagawa! Kumano cattle enjoy the texture of fine grained soft and sweet flavor and crisp texture and flavour you can enjoy white asparagus。What came was picked in the area in the 摘mi菜、From sound and Sorrel and eating "Rumex" and named weed, "Cardamine"、"Wild watercress"、"Hanakatabami", such as clover, such as preparing、Different aroma and sweet taste、Guests can enjoy a sour taste!

「足赤海老と摘み菜の天麩羅」には「Shimoo Design」の「浮様 丸盆(32cm)」を合わせてくださりユキノシタツルナヨモギを和歌山の特産品である柑橘類の”じゃばら”と生姜と塩で作る自家製塩「邪気払塩」で頂きます!

「鯛のかぶら蒸し」には同じく「釋永岳」の「黒釉 薄鉢(22cm)」を合わせてくださり、Sea bream、Bamboo shoots、Shrimp potato、菜の花を優しい餡で頂くと出汁の優しさが胃に染み渡ります!

食事と共に大女将が詰めているとても香ばしい熱々の「ほうじ茶」が出て参りました!良く関西方面の旅館ではほうじ茶を出されることが多いのですがこの大女将の「ほうじ茶」の旨味豊かな香ばしさは格別です!

火に掛けて温めた「浅利の潮汁」は御猪口で頂いた後に「鯛茶漬け」にできる二度美味しい食べ方で特製の胡麻だれ醤油に漬け込んだ「鯛の胡麻だれ」は先ず炊き立ての白飯にかけて頂き胡麻の風味や鯛の食感を楽しみお次は浅利の潮汁をかけて鯛茶にして頂きこれ以上ない満足度が得られます♪

〆のデザート「赤味噌のジェラート」には
斬新なアイデアで「Syouryu」の「すずがみ・さみだれ(18cm)」を合わせてくださりまさかの氷を忍ばせたアイスクーラーとしての台座にデザートを乗せて!錫の性質を良く理解された上でのナイスアイデアです!

こちらの赤味噌ジェラートはこのジェラートのためだけに「和歌山の味噌ガール」から仕入れた赤味噌を使用されているようでこっくりとした赤味噌の芳醇な香りが楽しめます!添えられた苺はマスカルポーネとカカオシロップを和えてさらに100%カカオのパウダーを纏わせることでほんのり大人なデザートの完成です!

赤間さん曰く「前以てどのような器でとお話をいただいていたらこのアイデアは出て来なかったように思います瞬時に判断したからこその発想ですね!」とそれこそが私たちがこの企画に求めるものであり「新しい挑戦」を受けて下さった赤間さんに感謝感謝です!赤間さんも楽しんで下さったようで「是非工房へも足を運んでみたいです!御紹介下さい!」と関心を得て下さったようで嬉しい限りです!今回のCollaborationも大成功です!赤間さん、Staff、Thank you so much!

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