Charcoal-grilled eel shop like Japanese Kansai-style crisp and spicy means a heavy, nourishing and tonic

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浜松といえばうなぎ
While there are many specialty stores that offer eels,、Taste sauce and bake、It is easy to divide the taste by how to cook rice.、
It might be a feature of the eel that there is a favorite shop of each person.。
三方原町の金指街道沿いにある炭火焼うなぎ専門店「Like Gil"Mr. a、
A special lye eel、Mackerel according to the order、蒸さずに炭火で調理する関西風のうなぎ専門店です
Two times in the secret sauce、3baked while soaking with times、The skin is crispy.、中はふっくらと柔らかいのが特徴です♪

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The store is a total of 80 seats and spacious (both non-smoking and smoking seats are available as smoke) in combination with 1F and 2F.、
Up to 20 cars can be parked next to the store.。
Funeral Dishes、Various banquets、Dinner、You can also receive eel bento, white grilled and kamayaki souvenirs on the occasion.。
平日のお昼時でも人気がありほぼ満席と大賑わいです♪

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「うなぎボーン」

To take an order and then burn it up.、It takes a little time to deliver。
As a result、served with tea、うなぎの骨をカラッと揚げたうなぎボーンをお楽しみください♪

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うなぎといえば土用の丑の日!そもそも土用の丑の日にうなぎを食べる習慣は江戸時代からだそうです
Is reported as the origin、Scholar of the Edo period, gennai hiraga、
To jazz up the acquaintance was selling fresh eel
「本日土用の丑の日」と書いて店先に張り紙をした所
Thriving is that beginning (laughs)
”丑の日(うのひ)”と”うなぎ”の語呂が良いことでの起源説が有名です
Midsummer ox、暦で言えばちょうど節目に当たるため
新しい期間に入る為に体力を付けて乗り切ろうと滋養強壮が強いうなぎを食べる意味合いも重なり
"Midsummer ox = eel"が習慣になっているのだそうです
新入社員や新学期などを迎え多くの方が新しいスタートを切る4月
We also、仕事の区切りが付いたところでスタミナを付けに美味しいうなぎをいただきに参りました♪

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捌きたてのうなぎを炭火でじっくり焼き上げ秘伝のタレに絡ませながら炭の上をくぐらせる関西風
背開きにしたうなぎを白焼きした後蒸し焼きしふわっと仕上げる柔らかい関東風とは異なり
腹から開いて蒸さずに炭火で皮面をパリッと焼き上げる関西風は
You'll enjoy savory roasted crispy skin on fat plump and soft body is!

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"Such heavy (parallel)" 3,250 Yen

Fragrant baked、艶やかに秘伝のタレをまとったうなぎ
皮の焼き加減ふっくら具合タレの程好い甘辛さ(甘くない)、米粒揃った炊き方全てバランス良く
関西風が好みのわたし達にとってこちらのうな重は浜松の専門店の中では好みのうな重となります
セットの肝吸いの肝はとても大きく肉厚で大変美味です
香の物は沢庵と奈良漬けしば漬けの3種盛りとなります
On the menu、女性限定のLadies set 3,050 YenAlso and、
うな丼サイズの小振りなうなぎをお重で出してくれて茶碗蒸しやデザートにメロンも付くため
うなぎの量が要らない女性には嬉しいお得感があります
年間通して6回ある土用の丑の日
2ヶ月に1度とまではいかなくても
Eel vitamin B1 intake of major milestones and 乗ri切rimashou stamina!

Like Gil
Hamamatsu-Shi Kita-ku 3-way haramachi 2142 -9
TEL:053-437-0549
Hours of operation:11:00-14:00
17:00-20:00
Closed on Mondays:Monday

Hamamatsu-Shi Kita-ku 3-way haramachi 2142 -9

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