Lunch in "culinary arts Shin still" go regular daily deals!

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Looks and runs towards motohama enters the futamata trail from Willow Street "Culinary Arts Shin still"The signs。Established as a new hamaya fish shop in the early Meiji period、Current ownerNagatanien mitsuhiroMr. in the4Second generationNext、Beloved people of regulars, are thriving day and night。 Shop、6 counter seats overlook a kitchen、Table seats 6 x 2、Table cell 4 seats、Hori kotatsu style parlor is spacious 20, up to。On the counter-、And the fried fish、Homemade pickled plums and pickled shallots、In addition to order ingredients、Guests can enjoy watching it alone。Originally there had been fresh business from generation to generation、Want delicious fresh fish offered at a reasonable price、Seems that is stocking must be selected in the eyes of your own ingredients。In such culinary Shin still、Lunch dailyWhat800CircleAnd at the very best prices available。Regulars of the familiar and beloved、Many haunted every day by day?。This also、The lunch (main dish、Side dish (2 kinds)、Rice、Miso soup、Pickles) ordered 800 yen.

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いつもお決まりのカウンター席へ腰掛けると店主の永谷さんがにこにことした笑顔で出迎えてくれます。Just、3Lサイズの大きな西瓜をカットしていた最中ですぐさまに「わぁ♪食べた~い♪」と申し上げると「デザート用に冷やしておきますね~♪」と丁寧に種を1個1個取り除いてくれていました何でもこの大きな西瓜子供たちの納涼祭の西瓜割り用に手配していたものだったのらしいのですが台風で中止になってしまい行き場を無くしていたようなんですそんな西瓜ちゃんですがしんはまさんのお客様たちの胃袋に美味しく収まってめでたし・めでたしなのでした♪

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Daily lunch-800 yen

Specials of the day、鮭のムニエル衣をまぶし焼き上げた鮭は白飯に良く合うおかずになります♪

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日替わりランチの小鉢「茄子の揚げ浸し」と「マグロとカンパチの湯引き 胡麻ソース」

小鉢が必ず2品ほど楽しめるのもまた定食の良いところ優しく味付けられた旬の茄子に魚のおかずが胃に優しく染み渡ります♪

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"Tuna"

永谷さんのご好意でちょっとおまけの中トロです!(嬉喜)「これがあればご飯もう1杯おかわりできますよ~♪」とイケナイ魔の囁きをする永谷さん(笑)ダイエットしているわたし達には甘い囁きですがおかわりはさすがにいたしません!とろける中トロを山葵でさっぱりといただきました♪

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日替わりランチのセット「御飯、Miso soup、Pickles.

Here you will、家庭の味わいのようにいつも温かみのある定食でついついご飯が美味しく進み過ぎてしまい腹8分目を忘れて満腹になってしまいます♪

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デザート「西瓜」

食事が終わる頃まで冷蔵庫で冷やしておいてくれた西瓜をガラスの器でクラッシュアイスに乗せて涼しげに出してくれましたとっても甘い西瓜を頬張っていると黄色の西瓜からマクワウリまで次から次へと出してくれる永谷さん(お腹一杯です笑)何でも農家をされているご近所さんやお客様がいつも店先にいろいろな野菜や果物を置いていってくれるのだそうです!きっと置かれていく方々も「ここなら美味しく調理してくれるから♪」と食材が無駄にならないようと考えられてのことでしょうサービス精神旺盛な永谷さんだからこそそういった心優しいお客様が集うのでしょうねきっと♪永谷さん、I will come again! ~!

Culinary Arts Shin still
Hamamatsu-Shi Naka-ku Nakazawa-Cho 67-12 TEL:053-522-8789
Hours of operation 11:00-14:00 17:00To 22:00 Closed on Mondays:Sunday、Holidays、3rd Monday
http://sinhama.com/

67 -12 Nakazawa-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

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