1 in Nagoya、2Located in the most prestigious Italian ikeshita-Cho "Il Vecchio Moreno」さんで修業されたシェフ、Uchida YukiIndependent-Kun、2009March 5The wife of confectionary、ChieItalian made both open and seeLa vena del legno la vena del renno"Mr.。Yet the 36-year-old and enjoy the culinary passion and warmth, young chef and his wife、Shop little hideaway。You want to feel the season is about how they、Most of the menu offers seasonal selection。オンリーワンをモットーとするシェフと奥様が夫婦の足並み揃った感覚で奏でる料理の数々がいただけ、名古屋でお気に入りのイタリアンの内の1つです♪
The shop name"vena"Is in Italy"Pattern"、"legno"The"Trees"、"del"Is in English"of"The mean。What you mean"vena del legno"And the"Wood grain"Of that。Click on the "la" means a single head、"The number in the grain of the wood、Part one "the meanings、For customers that "just one".Can put the heart, is named。Store in Brown's poise and warmth and、Such as seating and kitchen placement、Many of the furnishings in antique、It is designed for pleasant relaxing time on your。Shop、Counter 4 seats、Table 10 seats and、Views from the kitchen of your eating pace so tables equipped with wall-side only。In the evening、5,500Yen-Omakase courseAlso includes、今回はランチがフルコースだったので、軽くパスタでも食べて帰ろうということになりました。テーブル席は満席で混み合っていたところを無理を聞いてもらいカウンター席に通していただきました。' Is the first counter seats! 」And the chefs face to peekUchidaくん(笑)料理の手を止めることなく、気さくに話しかけてくれます♪
Germany producing non-alcoholic beers 'Bitburger 330 ml 500 yen
Germany producing non-alcoholic beerBitburgerWill。国産のノンアルコールよりキリッとドライで飲み応えがあります♪
Homemade bread, Focaccia with Rosemary
A soup of Miyagi oysters grilled with vegetables and beans and mushrooms with white polenta 2,000 yen
牡蠣の新メニューです。プリップリの大粒の牡蠣をグリルして、いろいろな豆や野菜をほっこりと煮込んで、柔らかく優しい食べるスープに仕上げています。This also、1人前を2人でシェアさせてもらったのですが、こちらの前菜は、Divided into 2 dishes so easy to eat, because it offered、Half the amount is。RennoMr. a、いつもリーズナブルな価格でとってもボリューミィ。少食なわたし達夫婦には、特別にいつも少なめを意識してくれるようですが、それでも多めです(笑)とは言っても、とても美味しいのでペロリと食べてしまいます。いろいろ食べたいので、4人とか大人数で伺った方が楽しめそう!といつも思ってしまいます♪
Homemade bread bread dried persimmon and blue pepper
'Kagoshima Prefecture from morning Hori and bamboo shoots and mushrooms and aged 30 months Parmigiano chitarra"2,000 yen
Morning Hori and bamboo shoots.がお勧めとのことで、こちらのパスタをオーダー。採れたてのBamboo shootsThe、シャキシャキとした食感が良く、味わいも濃く、山の恵みと春を感じます。Here is、1人前のボリュームです。Originally、Grana cheeseで作るメニューだそうですが、This time、いただいた30Months aged Parmesan cheeseがあったようで、そちらで作ってくれました。チーズの熟成香が良いですね♪マッシュルームの深みある味わいにキタッラの歯応えが楽しめて美味しいです♪
"In a saga of white asparagus risotto' 2,200 yen
ホワイトアスパラガスなので真っ白で見えにくいですが、4等分程にカットしたホワイトアスパラガスがたっぷり入っています。こちらも程好い食感と甘味がとても美味しく、リゾットの味わいも優しく旨味があります。Uchidaくんの作る料理は、いつも温かみが溢れていて、味わいも優しいのでほっと安心する感じが好みです。Just、今月の2-22To3First wedding anniversaryを迎えるわたし達ですが、This time the、2日に渡り名古屋でお祝いする予定です。前日の夜は、名古屋の大須でMaserati associates and new year meetingを開くため、ホテルを取りましたが、記念日当日の夜は、Click hereRennoさんを予約しました。いつも車で浜松に帰るため、アルコールを楽しめないのですが、そんな話をしてると、お店の近くに引越しをしたMr. and Mrs. Uchidaの新居に宿泊させてもらえることになったので、名古屋2連泊ということになりそうです!(嬉)内田くんの美味しい料理にワインをマリアージュするのは初めてのことなので、今からとても楽しみです!UchidaMr、ChieChan、お泊りセットをしっかり持って伺いますね(笑)楽しみにしています♪
La vena del legno la vena del renno
Nagoya-Shi Showa-Ku maeyama-Cho 1-57, TEL:052-761-2870
Hours of operation:11:30-14:00 18:00To 22:00 Closed on Mondays:Wednesday、Thursday pm
http://www.la-vena-del-legno.com/