Nagoya hideaway Italian ' La vena del renno ' of the lunch

_RID0004

1 in Nagoya、2Ikeshita-Cho in the most famous Italian "il Vecchio Moreno" I was training young chef、Independently of Yuki Uchida、2009March 5 at the wife of confectionary、Italian open with Chie "La vena del legno la vena del renno"Mr.。Yet the 35-year-old and、Our culinary passion and warmth, young chef and his wife、Shop little hideaway。You want to feel the season is about how they、Most of the menu offers seasonal selection。Serving dishes in the sense only to the motto of our chef and his wife complete with marital discord plays。This time the、およそ2年近く振りに訪れたのですが予約の電話の段階で名前を覚えてくれていた奥様その記憶力に驚きでしたが嬉しい心遣いでした♪

_RID0007

”vena”はイタリア語で”柄、"legno" is "tree".、"del" means "of" in English。This means that "vena del legno" is "wood".。Click on the "la" means a single head、"The number in the grain of the wood、Part one "the meanings、お客様にとってその”ただ1つ”となれるよう心を
込められて名付けられたそうです。Store in Brown's poise and warmth and、Such as seating and kitchen placement、Many of the furnishings in antique、It is designed for pleasant relaxing time on your。Shop、Counter 4 seats、Table 10 seats and、Views from the kitchen of your eating pace so tables equipped with wall-side only。The lunch menu、前回の夜はアラカルトでいただいたのですが、This time the、Pranzo B 2,800円をオーダーしました♪

Pranzo A 1,800円(サラダ、Soup、Pasta of the day、Dessert、After-meal drinks。-
Pranzo B 2,800円(前菜、Pasta of the day、Meat or fish dish of the day、Dessert、After-meal drinks。-
Pranzo C 4,200円(前菜、Pasta of the day、Today's meat dishes、Fish dish of the day、Dessert、After-meal drinks。-

_RID0008

Appetizers of France from chicken grilled with vegetables Banya-Fred source

黄色い瓜コリンキー(生でも食べれる南瓜)、Turnip、Seared、Radish、Yacon、水茄子などなど食感が楽しめる野菜本来の甘みや水々しさを味わっていただきたいという想いからバーニャ・フレッダソースの味付けは優しく仕上げてあります鶏もも肉は表面をカリッと香ばしく中は弾力を楽しめ噛む程に甘味を感じるジューシィさです♪

_RID0011

Appetizer marinated in Hokkaido Seino's have grown ripe tomato gazpacho and assorted seafood with vegetables ( 400 Yen)

内田シェフのスペシャリテのガスパチョこれを楽しみに待つ常連さんがとても多いそうです夏野菜は勿論のこと魚介が盛り沢山で蟹や海老、Scallop、イカなどをマリネしトマトの味わいと絡めてさっぱりといただく夏の1品♪

_RID0009

"Focaccia、Currant soaked in rum and blue pepper bread.

From the shop to the new Assistant、アシスタントくんに作らせている自家製パンだそうです。Also I enjoy the texture you click!

_RID0013

Pasta linguine with Hokkaido snow crab and spinach

蟹の出汁をパスタに移したオイル系で空芯菜の食感とリングイーネをアルデンテで味わえます♪

_RID0016

Pasta ' horse mackerel and summer vegetable caponata mezze paccheri '

長さ約5cm直径2.5cmほどの大きなパスタパッケリはしっかり入った表面のざらつきにソースが絡みやすいのが特徴鯵と夏野菜の旨みを染み込ませたカポナータのソースを纏って味わいとボリューム感も楽しめる1品♪

_Ri0019

Fish sautéed fillet of sea bream with anchovy caper exalt source

パリッパリのうろこ焼きの食感を楽しむ甘鯛に南瓜、Yellow Zucchini、青梗菜を添えてケッパーの酸味で爽やかなソースに仕上がっています♪

_RID0020

肉料理「群馬県産もち豚のグリル とうもろこしのソースじゃがいもとゴルゴンゾーラのドフィノワ」

豚特有の臭みが無くつきたてのお餅みたいにもちもちとした歯応えと甘味が特長のもち豚を使用し淡いピンクがかった火の入りがまた食欲をそそりますとうもろこしの甘さ溢れるソースとノーザンルビー(紫じゃがいも)とゴルゴンゾーラのドフィノワ(グラタン)ソースの2種を混ぜ合わせていただきます。The Ruby、It contains anthocyanins、調理後も色が落ちないのが特徴でもち豚と同じく綺麗なピンクカラーを残しておりました♪

_RID0024

ドルチェ「マスカルポーネチーズのジェラートティラミス風」

ティラミスのクリームをジェラートにし暑い夏場にティラミスが重たくならないよう冷たいティラミスをイメージして作ったドルチェですさっぱりと口溶けの良い大人なティラミスをいただけます♪

_RID0027

Dolce "chocolate and hazelnut Terrine with raspberry sorbet"

しっとりと滑らかなチョコレートの中にところどころにヘーゼルナッツのカリカリッとした食感が楽しめるテリーヌビターで濃厚これはコーヒーと一緒に是非いただきたい1品フランボワーズの酸味溢れるソルベはその後のお口直しにピッタリです♪

_RID0029

"Coffee"

_RID0030

今回は2度目の来店でしたが食後に手の空いた内田夫妻にゆっくりとお話しを聞くこともできさらに大きなカメラのおかげで名前はおろかきっと顔も覚えてもらえたことでしょう(笑)最後に内田夫妻と新人くんの仲良し3人のショットをパチリ話の流れで内田夫妻もとても食べ歩きがお好きだということで次回は機会を設けて一緒に名古屋喰い倒れツアーを決行しましょう!と盛り上がりました!是非案内をよろしくお願いいたしますね~♪

La vena del renno
Nagoya-Shi Showa-Ku maeyama-Cho 1-57, TEL:052-761-2870
Hours of operation:11:30-14:00 18:00To 22:00 Closed on Mondays:Wednesday、第3火曜日、Thursday pm
http://www.la-vena-del-legno.com/

Nagoya-Shi Showa-Ku maeyama town 1-57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top