Yet as mokuren sat quietly、Define a dignified
Symbol tree can be viewed from the garden "LENRI Trees"The great buildings with presence、
Here owner and reborn through collaboration and a new chef café & restaurant "Now and forever renal"Mr.。
2013December 3rd (Tue)To re-open as a French restaurant。
Current、Chefs have been working hereOnoue, ShigeakiMr. a、After finishing the training in Tajimi in Gifu Prefecture、
"Grandxiv Lake' In Italian "Lucci Cole"Is it the 務marete chef about ten years in the Italian and French came in、
Fully utilizing the technology have been cultivated so far、Provided mainly subsistence by the fusion of Eastern and Western colonial France cuisine。The building was built a castle、A solemn atmosphere lit up the faces of the day also.
Shop、Unlike the soft natural light of the day、And then transforms into a space moist with warm lighting、
Adult retreat-like ambiance。
To this day, Miyoshi、And then held a dinner with some friends and his wife、And then bringing the wine to each other、
OnoeThe chef、1People8,000CircleOf course leave。
4Is the beginning of the party and also a celebration of the friends wife whose birthdays fall in January.
"Chef:Ms. Onoe, Shigeaki.
Before meals、They will explain the course meal all the way through.OnoeSan。
Seasonal wild vegetables that you pick yourself first thing in the morning、Now it will be ♪ a full course full of luxury using plenty of delicious shellfish
De Bortoli Jean-Pierre Loze Australia - New South Wales(Winebtikkpanie)
Even Australia's popular "De Bortoli» Sparkling Rosé。
Rich aroma of cherries and raspberries and fresh and sour taste、ハーブとミネラル感、
A faint sweetness and crisp finish is perfect for an aperitif!
桜の終わりを告げるこの季節に、その生命の儚さと尊さを感じながら
Drink in the shade of the beautiful rose!
Style with Burgundy drips ISO whelks and Hamamatsu
駿河湾で漁れた磯ツブ貝をブルゴーニュ風に仕立て、
Shinohara's "Suzuki farm"The Chairman Mr. shallots and onion that multiplies the breed improvementDrop in Hamamatsuをローストで添えています。
The delicious aroma of a rich sauce a spicy garlic and parsley as ISO whelk
Roasted sweet ~ go Hamamatsu finished drop fatty boobs is a fatty!
Will be put on crusty toasted baguettes.
"Shirasu Terrine of bracken, auctions and wipe the morning of the Tartar Firefly squid, cockles"
Onoeさん自らが朝採りしてきたわらびやせり、ふきなどの山菜を、
シェフお得意の和の要素たっぷりのあっさりと上品な美しいテリーヌに仕立てています。
丹波の黒豆とトリ貝とホタル烏賊をテリーヌに添えて、
漁re in live fresh whitebait and marinated enjoy matching texture difference and difference in sweetness.
"Bernhard Huber vaisaburgnder 2013 ' Germany (winebtikkpanie)
As the world's best brewery "Bernhard Huber"ofVaisaburgnderThe、
The barrel portion for、Together with barrel aroma、
Looks better in classy fragrance like the white flower of the grape。
Concentrated fruit flavors and creamy and full-bodied flavor。
More flavor so just chill I feel!
"Clams zabaglione with green asparagus'
とっても太い浜松のグリーンアスパラをサクサクのパイで挟んで、浅利の出汁を利かせた旨味溢れるサバイヨンソースでいただきます。
サバイヨンとは、卵黄に水、酒類などの水分を加えて軽く温めながら細かく泡立てたもの。
ジューシィなアスパラは、ギュッと甘味が濃く、瑞々しさが溢れます。
Recommended is the flavor of the clams and Aoyagi fusui and texture and sweetness is the best!
"Lowirercapucino style tomato soup with clam cumin flavor"
フルーツトマトの酸味と甘味のバランスが整った旨みを凝縮した温かいスープは、蛤の出汁と共にロワイヤルで仕上げています。
On the、クミンを風味付けた大豆の泡を添えています。
尾上さんのスープは、いつもいつも絶品です!
クミンのスパイスな香りが食欲をそそり立て、メーンディッシュと捉えても良いほどに大満足のスープです♪
'Baguette'
"Sea bream fishing Naoko Philoctetes baked yellow kumquat sauce"
甘鯛の鱗をカリッカリに仕上げておこりんぼ焼きと命名。
ナイフを入れるとサクッと良い音が響き、食べると口中でもカリカリッと鳴り渡ります。
鱗に反して、身は柔らかくて、とってもしっとり。
黄金柑の優しい甘味と、酸味の利いたソースがさっぱりとしており、下に敷かれた春菊と菜花のほろ苦さに良く合い絶品♪
"Matsuzaka Beef Loin roast foie gras, lobster and scallop Mille-Feuille Porto and Madeira sauce'
とろとろ松坂牛の極上ロース肉、濃厚なフォアグラ、ぷりっぷりのオマール海老にしっとり甘い帆立貝、
それぞれが主役のような出で立ちで、ポルトマデラ酒の濃厚な甘味のソースでいただきます。
その豪華な面々の個性に負けないのが、新鮮な野菜たち!
Parsley root、うずまきビーツ、Yellow turnip、Carrot、Sautéed、PAL、インカのめざめは、
Sweet cheeks! lump is a texture thanks to the blessings of the Earth!
' Chateau, Moulin, aura Rock 2007 "France
Bigot regarding wine-making does not allow any compromise in Super passionate about home owner,Jean-Noel Hervé氏が造るこだわりの赤。
ThatPetrus, AusonePeer assessment and said that theMulan-aura rockOf2007 yearものです。
華やかなアロマにバランスの取れた果実味と豊かなボリューム感。
Come select wines by a couple of friends told me.
The Tarte Tatin Apple
Onoe,「デザートは、友人のバースデープレートでお願いします♪」とお願いしてあったのですが、
Onoeさんの粋な計らいで、4-1 dayThe celebratedladeOf2Week yearAlso whats the celebrating together! (Hee hee)
大の大人が4人も揃って、ロウソクを一斉に消すシーンは愉快なものです(笑)
こっくりと濃厚な味わいの紅玉のタルトタタンは、尾上さんお得意のデザートの内の1つです♪
OnoeWith a photo。
お皿を傾け過ぎて、タルトタタンとソルベが流れてしまいましたが、最後まで美味しく味わいました(笑)
"Coffee"
美味しい食事と共に、旅行好きな友人夫妻とトラベルにまつわるトラブルについて暴露し合いながら、
You could spend a fun evening!
ちょっとお疲れ気味な友人の体調を気遣い少し早めの解散です。
Onoue's feast we did! Thank you for always.
Café & Restaurant now and forever renal
8501 -2 Miyakoda-Cho Kita-ku, Hamamatsu City
TEL:053-428-7000
Hours of operation:10:00To 22:00
Closed on Mondays:Thursday
http://wp.lenri.com/