From the Viola, as French is located near Richmond Hotel Hamamatsu 1 'Gang true original Castle"Mr.。There in the hotel、Warm and friendly atmosphere、Modern & stylish's has become a restaurant full of luxury in space、Incorporating the Italian taste、Provides creative French casual line.
Shop、Simple and modern design atmosphere in、And the table space。By using the screen at the back、Also available as a single room (up to 18 persons)。Used as a meeting place for many customers in gastronomy held regularly throughout the year、A bin just in the wedding party, including、Reserve a Charter flight for each event is supported。On this day、Rice's best friend from afar I that arrived to play at Hamamatsu Watanabe Yoshifumi Chan and Oi Tomomi-CHAN、Office not far from where high-quality lunch near the click here to select。"Something truly 四tsu池" of minakuchi Manager indebted at the time will lunch with new year's greetings!
YAIZU at total beauty salon "La Lien Lien"And management、Also manicurist & esthetician as Oi Tomomi-Chan (left)。While also doing a hard day to day duties as a caregiver in fujieda from East to West and footwork act lightly wide range of Watanabe Kansei-CHAN。2But with people my age 40 years.、Aggressive beauty witch people much younger than age。On this day、After enjoying a lunch "Hamamatsu Sports Center"In to attend to enjoy ice skating Association、Appeared in the always slightly rough and casual style is (laughs)
France restaurant in Nagoya started.、Hotels、He served as the head chef at the House restaurant、Is drawn by hand (on the other hand paralysis frantically) Katayama Yutaka, the inauguration of something truly original Castle cuisine chef's lunch、A course: 1500 Yen、B course: 2500 Yen、シェフお任せ料理のCコース5,000円の3コースを用意。This time the、Amuse、Appetizers、Pasta、メイン肉 or 魚、Bread、Dessert、カフェのお得なBコースを4人でオーダー。水口マネージャーが乾杯のドリンクをサービスしてくれました♪(感謝感激)
First is the new year's toast with sparkling wine and sparkling Nomar!
アミューズ「百合根のムース、和出汁のゼリー」
Lily so meltingly smooth mousse with sum of Japanese-style broth and tender taste of jelly in ocean a great collaboration!
前菜「季節の海、大地の恵み、前菜の盛り合わせ”冬仕立て”」
浜名湖産タコのやわらか煮込み ブラックオリーブのソース、小メロンと大根のピクルス、鶏の自家製スモーク、牛肉と豚肉のパテ、椎茸と鯵のマリネ、キノコのオムレツ、トマトのコンフィ、鰆を軽く炙りマリネ ナッツと味噌のソース、サフラン風味のうずらの卵、Salad。Seafood、大地の恵みの名の通り、海のもの、山のものの食材を彩りとバランス良く使用された見るにも楽しい前菜の盛り合わせです。味わいもどれも美味しく、梅の爽やかな酸味を利かせ和の要素を取り入れたソースなども素敵です。器も大きく長プレートでとても豪華な前菜ですね♪
Fragrant homemade bread rye bread and plump and soft bread and was 2.
パスタが並ぶと、ホールスタッフの方がパルミジャーノレッジャーノをその場で振り掛けてくれました。こういった演出も入るとグッと雰囲気が楽しめますね♪
Pasta "bacon and cabbage stew chitarra."
Chitarra キタッラとは、イタリア語でギターを意味します。 このパスタを作る道具が長方形の箱にギターの弦のように針金が張ってあり、It is named Kitala because it is made using this tool.。断面が四角形なのが大きな特徴です。もっちりと弾力溢れるキタッラに、トマトソースと熟成ベーコンの旨味を吸い、とろけるほどに柔らかく煮込まれた白菜と良く絡みます♪
Fish's "fresh from the fishing port of today"
軽く半夜干ししたイトヨリ鯛をソテー、帆立貝柱のグリル、トマト風味のソースにブルーチーズのソースを纏わせ、最後に香草オイルをかけて2種のソースを中和させています。イトヨリ鯛は軽く干すことで旨味を凝縮し、ふっくらと焼き上げています。帆立のグリルの火入れ最高でしたね!ソースも強過ぎず、弱過ぎずバランスが良く、とても美味しくパンに付けて綺麗にすくってしまいました(笑)
Meats "in the Diable sauce with savory, juicy charcoal-grilled"chicken Fuji"black pepper"
富士の鶏を低温でじっくりと火を通すことにより柔らかくジューシーに仕上げ、最後に炭火で焼いて香ばしく仕上がっています。人参の甘みを感じるソースと黒胡椒を利かせ赤ワインとマスタードでパンチとコクのある2種のソースで楽しみます。鶏が本当に良い火入れ加減で、野菜もとても美味しくいただきました♪
Dessert "dessert of the day chef recommended.
チーズのスフレ、牛乳のアイスクリーム、アーモンドを使った飴菓子、木苺のソースで。滑らかな舌触りの程好い濃さのスフレ、牛乳のアイスクリームがさっぱりとしていてスフレとの相性も抜群。アーモンドの飴菓子がカリカリッと香ばしく美味しかったです♪
Café "coffee."
最後の最後まで2,500円のコース内容とはとても思えません。見た目の美しさ、味わいのバランス、程好い量、そしてサーブの心地良さ、どれを取ってもパーフェクトです!久々に大満足できるランチタイムとなりました!何度かタイミングが合わず、しばらくご無沙汰してしまっていたのですが、事務所にこれほど近いのに、どうしてもっと早く足を運ばなかったのか悔やまれてなりません(笑)それも全て、水口マネージャーの素晴しいサーブのおかげですね!水口さん、ありがとうございます!また必ず伺います♪
Gang true original Castle
Address:Hamamatsu-Shi Naka-ku, former castle town 218-1 Richmond Hotel Hamamatsu 1F TEL:053-450-5571
Hours of operation:11:30-15:00(Last order 14:00) 18:00To 22:00(Last order 21:00-
Closed on Mondays:On Tuesday
http://www.ichimishin.com/