Hamamatsu Bakery "Plus Montge" A shop with delicious bread and sweets while feeling the style of Paris

Daisuke Nakatsugawa, who trained for four years at Boulangerie near Place Monge Station in the heart of Paris' 5th arronthronement in France (Daisuke Nakatsugawa)Let's shop their own will and desire "Place Mange (plasmontge)"In local city Hamamatsu opened the 10/1/2017!

What is the name of the shop name "Place Mange"?、Has been named, but the honor of the mathematician Gaspard Monge,、Mr. Nakatsugawa said that the name of the station in Paris that he liked was chosen as the name of the shop!

From the direction of Lake Sanaru where my house is located、Because of the sense of distance that takes about 20 minutes by car、Although it is a shop that the number of times to visit has decreased easily、It will be a shop that continues to pass by the taste such as baguettes from the beginning!

And nestled quietly in the residential area of Sumiyoshi detached housing and store Cafe、A nice shop in combination with white walls and wood flooring create a natural atmosphere。Next to the entrance、There is also a workshop where you can see Mr. Nakatsugawa making bread silently。

When you enter the store, you will be greeted by the fragrant scent of bread and a two-tiered glass showcase。In France、People most often handle the cake bakery、And own shops with bread cake was enjoyed by so、25Along with the bread as the type "tarts" for every season and several simple cake etc.、"Pudding" that is appreciated as a souvenir is also offered.、Bread and sweets are available!

Here is from France and Canada production.、Has been used for utilizing the characteristics of each bread flour 10 types, such as Hokkaido、Focusing on low-temperature aged "baguettes"、Flavorful "croissants" made with fermented butter and "pain au lait" with milk、Also、In addition to the hard of bread of the Germany、A variety of bread filling up!

Danish、シナモンを利かせたアップルパイの「ショソンオポム」やブルターニュ地方における伝統的な洋菓子「クイニーアマン」クロワッサン生地にチョコを入れた菓子パン「パンオショコラ」も

ハード系は自家製酵母の田舎パンに胡桃とレーズンをたっぷりと入れた「ノアレザン」や素朴な田舎パン「シリアル」全粒粉で作る「パンコンプレ」などが揃います!

その日の気分で具材が変わる「クロックムッシュ」や「フガス」などもあり食事パンとしてもお酒の当てにも楽しめるパンも

山型が愛らしい食パンも種類があります

数種類の「タルト」に「チーズケーキ」「ガトーショコラ」「プリン」とスイーツも8種類程から選べます!

お昼時に伺ったものの既に売り切れの商品もあり迷いながらも4種類のパンと気になったタルトを購入!

現在はコロナ禍でイートインを一組様限定とされていますが店内でパンやスイーツを美味しいコーヒーや紅茶と共に楽しむことができます!

スウェーデン・Gustavsberg(グスタフスベリ)のリサ・ラーソン(Lisa Larson)がデザインを手掛けたAFRICAシリーズのLion(ライオン)とCat Mia(キャット・ミア)の陶器のオブジェが大小可愛く並んでいます♪

ガラス越しのイートインコーナー木の温もりとフランス好きの店主のこだわりを感じさせる寛ぎのカフェスペースとなります。When using this、As long as you are happy because you can also warm the bread in the oven after ordering!

基本の営業時間は夕方18時までとなっておりますが売り切れ次第閉店となるため日々閉店時間が異なりますInstagramで最新情報を確認して伺うと良いでしょう!今回は自宅でいただくためお持ち帰りと致します

「レリソン」496円
ハーブソーセージ・マスタード・レリッシュが入ったホットドック

直径2cm程の大きめのハーブソーセージが真ん中にドドンと忍ばされているため食べ応え抜群で香草の香りが風味豊かな味わいです!

「クロックムッシュ」399円
具材は店主の気分で変わります

この日の具材は「スモークチキン」と「ももハム」の2種類から選べスモーク好きな主人のために「スモークチキン」をチョイス田舎パンにスモークチキンとホワイトソースをサンドしまろやかなチーズがたっぷりと!こちらは必ずオーブンで温め直すことをお勧めします!

「くりーむぱん」248円

ビニール袋の湿気で皺がよってしまいましたが出来たてはマッシュルームのように可愛らしいドーム型をしている「くりーむぱん」です!パン生地はふんわりもっちり中のカスタードクリームは甘さも程良く上に散らした大粒のワッフルシュガーの食感がジャリジャリと楽しめます!

「ヤウート」410円
自家製酵母とヨーグルトを使いもっちりに仕上げた食パントーストがおすすめ!

小振りなサイズ感で食べやすい食パンでトースト向き外はカリカリ中はもっちりとトーストすると酵母の香りが立ち込め味わい深さが際立ちます!

「タルトシトロン」442円
細江産のレモンを使用したレモンのタルト

暖かくなってきた時期だからこそのさっぱりとした程良い酸味が何とも爽やかにいただけるレモンのタルト!タルト生地のザクッとした食感としっとりとしたアーモンドクリームそしてレモンをふんだんに使用された甘酢っぱさが堪らない一品!レモン好きな方には是非とも食べて頂きたいタルトです!今回は大好きな「TWG Tea」のフレンチアールグレイに合わせて楽しませて頂きましたプラスモンジュさんは「バゲット」もとてもお勧めです!

Place Mange (plasmontge)
Address:3-22-15 Sumiyoshi, Naka-ku, Hamamatsu City, Shizuoka
TEL:053-570-8017
Hours of operation:9:00To 18:00(Sold as soon as finished)
Closed on Mondays:Wednesday
Parking lot:Yes in front of the store (free)

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