In the view of Mount Fuji Hotel quest Shimizu port, Shimizu station nearest city

Located in the Suruga Bay、富士山の眺望は絶景となる港町・清水へ! この日は、IIDA Yoshiaki Smith becomes Chairman of "IIDA Juniper" in alone together Nepal tour last September, members from receiving your new year's party invitation、清水へとやって参りました! ワインがお好きな飯田さんの御誘いとくれば、Accommodation determined in、清水駅最寄り徒歩2分圏内のシティホテル「ホテルクエスト清水(hotel quest shimizu)」へチェックイン! こちらは、1948年(昭和23年)創業と清水を代表とする老舗旅館であった「竹屋旅館」の三代目として家業を継がれた竹内 佑騎 (Yuuki Takeuchi)Just to create a hospitality from the Shizuoka presented to the world in mind shifting business to the hotel industry, has completely redesigned、In addition to goal "to create a world-class Shizuoka、As the hotel's signboard menu "morning Curry", and Suruga Bay recipes、新たな試みを次々と発案され事業を盛り立てていらっしゃいます! ホテルは9階建て全客室数77室となり、Accommodation concept for Shun WA natural、Shimizu modern、"Suite&Japanese-style room "and provided three、From near the train station and convenient for both business and tourism and、Is paid at the hotel、駐車場も完備されているため助かります! 今回は8階の806号室となり、Be indebted to shun Government natural type theme on the Shizuoka tea "Town Green"Deluxe double"! In the room、Are equipped with double bed with a Simmons、Indulgent enough to spend at the couple in the room、Not to mention the free Wi-Fi、Base item or amenity、As the room made attention to severe, nice! In the bathroom、Complete with extendable legs with shower toilet room、フロントでサービスしてくださる入浴剤でゆったりとバスタイムを楽しめるところが嬉しいです♪日本人はバスタブが重要ですね♪ 夜は新年会に出掛け、Because late-night return、チェックアウト時間が翌日12時とゆったりしているところが決め手となります!深酒して酔いつぶれても許される時間帯ですね(笑) 清水駅の待ち合わせ時刻まで暫し駅周辺を散策してみましょう! ホテルクエスト清水 住所静岡市清水区真砂町3-27 TEL:054-366-7101 http://hotelquest.co.jp/...

Give a home meal only this time from the Hamana Lake drive in the winter

Spread sunny Saturday weekend drive、愛車 Maserati Quattroporte(クアトロポルテ)と共に「遠州のからっ風」が吹き荒れる浜名湖舘山寺温泉へ! 浜名湖畔に足を運ぶと「かんざんじロープウェイ」や「大観覧車」を背景にパノラマに広がる碧々とした冬の浜名湖の煌めきを堪能! 画像にこそ写りませんが極寒です(笑) ドライブを楽しんだ後は我が家でこの時期ならではのジビエディナーを楽しみましょう! 狩猟免許をお持ちの御家族を持つ友人から頂いた「猪」の塊肉! 新鮮な「猪」ですので、Enjoying a wild flavor is also good.、Keep dipped in olive oil and marinated with salt and herbs prior to this time,。Back to room temperature、Sauteed garlic after stone ware roaster at finishing at the Center temperature 60 ° C、Mesmerize, wrapped in aluminum foil、Roasted Vegetable (carrot、Burdock root、Shallots、Small potatoes、Piccolo onions) with、いただきまーす! 最近、And make "vegebros"、Felt even delicious home cooking、猪のソースにも大活躍! 猪の出汁に赤ワインや常日頃から愛飲する9種類のパワーフルーツを用いたドリンク「NUKUHIVAノニジュース」を加えて煮詰めたソースは、Finished with thick with the scent of berries、猪との相性も抜群です! ロバート・パーカー氏が90点を付けた200年の歴史を誇るポルトガル・ダン地方のワイナリー「カサ デ サンタル レセルバ 2012(Casa De Santar Reserva 2012)」リッチな味わいで丸みを帯びたタンニン、A powerful、スパイスや果実味を楽しめる赤を合わせて! ジビエが美味しいこの時期にこのような贅沢食材を提供してくれる友人に感謝感謝です♪いつもありがとうございます♪...

Gion TAKUYA French charm of innovative Tea pairing delivers to the world!

高級飲食店が立ち並ぶ京都祇園の一角にオープンしたフランス料理店「祇園MAVO」のオーナーシェフ西村 勉 (Tsutomu Nishimura)Just keep Envisioning、試行錯誤の末に完成させたフレンチと融合する日本茶の新しいカタチを伝えるプロモーションビデオがお披露目の時を迎えました! 西村シェフは小田原より祇園に移り、2014Since July 14, play reopened as "Gion MAVO.、Feeling strongly "means stay here in Kyoto.、Japan tea-producing great teas of Uji in Kyoto is also considered "material"、In sense to cook tea for roasted、Try out various extraction methods, temperature, spices, herbs and aromatic、料理全てに合わせる「pairing tea」を造り上げて来ています! フランス料理のコース一皿一皿に日本茶を主軸とし、That pair the tea "tea pairing aya / Sai "is、As the wine of love we still got over 1、味わったことのない日本茶のフルコースです! オープン当初、Nishimura chefs love not andanalyzed、From that the staff had worked as a tea master and named "Shinomiya Aya"、"Could not complete without her," told hot thanks、Pairing course named in honor to her name "tea pairing aya / Aya "and naming、そこには「食卓を彩る」という意味合いも込めて提供! 西村シェフがこの「tea pairing aya / Aya "on、That was me passionately to us "in the shape you want! "And that was consulted、Two years ago may be。In there、主人が親しくしており浜松でも活躍されている映画監督の鈴木 研一郎 (Kenichiro Suzuki)You will speak to、Nishimura chef's story "tea pairing aya-Japan tea new shape" to be produced、ようやく完成致しました! 世界中の方々に届くように、Because it is accompanied by the narration of Japan easily readable English subtitles、一人でも多くの方にこのPVを観て頂けたら嬉しいです! tea pairing aya / 彩 プロモーションビデオ https://youtu.be/_N4SocfkM1I...

Your favorite restaurant adjacent to the Misato kitchen quiet Handa Mountain Park

浜松市東区の閑静な住宅街である半田山の半田公園西隣に「まわりみち」という一軒家のパン屋がありました! その場所で15年ほどパン屋を続けたマダムが引退宣言をされたことをキッカケに、KANEHARA Yoko in the Madam's daughter is in the couple's husband、昨年の12/8に洋食屋「misato kitchen(ミサトキッチン)」としてリニューアルオープン! 陽子さんの御主人の御両親が磐田で「味里(みさと)」という食事処を営まれていたことからその名を残そうと「misato kitchen(ミサトキッチン)」と名付けられたとのこと! 「ジャンルを問わずに美味しいものを提供したい」という思いから、I think in a couple really delicious food provided、Lunch lunch deals、夜はお酒も一緒に楽しめるアラカルトを品数多く取り揃えられています! すっかりこちらのファンになってしまったわたし達は、I come here on a regular basis and enjoy the delicious lunch we、この日は散歩がてらにテクテクと20分ほどかけて徒歩での訪問! 店内は、In a space filled with the warmth of wood、One severe photos of the kitchen over the counter plate、Given the bright colours of Western-style tiles and wallpaper and cosy atmosphere、A seat at the table covered with tablecloths and colorful Marimekko (Marimekko)、High female force of Interior。On the floor at the back of、And a variety of sofa seats suggests that the trees in the garden、ゆったりとした印象を放ちます♪ ランチメニューは「本日限定メニュー」やハンバーグにカレー、Pasta、Tempura、など幅広いジャンルで定食風に登場します! わたし達は「ハンバーグ」と「カレー」というパターンが定番となっており、But even to this day winter oysters limited mind deprived to be、やはり安定の「ハンバーグ ドゥミグラスソース(ごはん・お味噌汁・ミニサラダ付)」1,450円と「ローストチキンカリー」1,200円を注文! 「赤と白のグラスワイン」各480円も追加オーダー!消費したカロリー以上を瞬く間に摂取致します(笑) 静岡のブランド和牛である「静岡そだち」と浜松のブランド豚を合わせ、Vegetable hamburger steak is offered in the hot plate、Is plump and juicier、From spilling the gravy、その食感は柔らかく旨味たっぷり! 濃厚なドゥミグラスソースを絡めながらいただくそのお味は浜松でいただくハンバーグの中ではピカイチの美味しさです! 微塵切りの玉葱がたっぷりと入ったカレーは、Without using any butter and flour, healthy、オリジナルのスパイスを利かせて完成!香ばしく焼かれたチキンはジューシィーで野菜もゴロッとサイズで入り存在感があります。Nice spiciness of curry、バターや小麦粉が入っていなくてもスープカレーのようなサラサラ感ではなくしっかりとした旨味とコクを味わえる大満足のカレーです! 赤米を混ぜ合わせたヘルシーごはん、The miso soup made with homemade miso、大根や椎茸の具材で旨味溢れる美味しさ! 彩りも良くバランスに優れたワカメたっぷりのミニサラダも胡麻ドレッシングでいただきます! ランチセットには、To come with a drink、「アイスコーヒー」と「グレープフルーツジュース」をいただき年の始めの外食第一弾として、Large、大満足のランチタイムとなりました! 店内のレジスペースには、Once a week (more or less on Wednesday)、先代のマダムが焼かれる「まわりみち」の食パンやスコーンが並びます焼き立てをいただきたい方は水曜日に予約を致しましょう! 我が家からも徒歩圏内で伺えるこちらは我が家のキッチンのように、There is a cozyness that I visit very often.、グルメな友人たちにも大好評の一押しのお店です! ミサトキッチン 住所浜松市東区半田山5-19-20 TEL:053-433-3311 Hours of operation:11:30~ 14:00、17:30-21:30 Closed on Mondays:Monday、第3日曜日...

Only the "blister and Japanese restaurant" new year! The Toraja of the phantom! Roasting high aroma of fresh coffee

袋井の油山寺へぬける道沿いを入ったところにある隠れ家的な自家焙煎珈琲豆屋「まめやかふぇ(Mameya Cafe)」へ新年の挨拶と共に珈琲豆の買い出しへ! こちらは友人夫妻のハマちゃんこと濱小路仁徳さんと奥様である浜小路 明美 (Akemi Hamashoji)Just engaged、 香り高いこだわりの煎り立て自家焙煎珈琲豆がいただけるお店! 静岡の県西部では、Not to mention the restaurants and cafes、Apparel and beauty salon、Not limited to grocery stores, such as food and beverage outlets、 Not a blister and Japanese restaurant are buying coffee beans、 多くのファンに愛されている専門店となります! カフェではないのですが、Is me making coffee always order the coffee beans during roasting to wait for services.、On this day、「マセラティ 浜松」で頂いた御年賀饅頭と共にほっこり♪ 御年賀饅頭は創業1630年の老舗和菓子屋「千鳥屋総本家(千鳥屋 東京本店)」の名物となる「千鳥饅頭」にMaseratiが誇るロゴ「ネプチューンの銛」を焼印された非売品の御年賀饅頭となります! 今回は、Is your new year's blend of dressed up like a new year's package also became concerned about、Delicious received last year was offered at a special price, limited new year "vision coffee:Toraja (made in Indonesia) 200 g 1000 yen "in the decision. Is a high-quality fragrance.、酸味と苦味のバランスが良く滑らかな口当たりと上品なコク! 1/4(木)~1/8(月)まで「まめやかふぇ」では、"New year new grand raffle" and entitled、期間中に珈琲豆をお買い求めのお客様にハズレくじ無しの「くじ引き」を開催中です! 我が家に戻り大好きな「GODIVA」の歴史を感じる「レジェンデール トリュフ」の年代毎の良さを感じる一粒一粒と共に今年も贅沢なコーヒータイムを楽しみます♪...

In shrine "Hamamatsu Gosha shrine, Suwa shrine" apotropaic prayer, for a new year!

To greet the new year、恒例の初詣は浜松の利町にある「浜松五社神社・諏訪神社」へやって参りました! こちらは、1962Both are enshrined in、New and established the five shrine Suwa-Jinja shrine、The present shrine completed in 1982、One serving of both Karita, Bong Shinsaibashi has been。Apotropaic and thriving business、Traffic safety、New baby、合格祈願等でお参りする神社です! 神社の境内に用意された手水舎にてきちんとした順番でお清めをしてから参拝致しましょう! 手を清める順番は、First of all、Take a ladle in the right hand and left hand washes.、And、Take a ladle in the left hand, right hand wash。Finally taking the ladle right hand again, because the water on the left、In the water, mouth washes.、The remaining water with stand ladle、Water flow in ladle、Cleanse the ladle、In the cold、指先がかじかむのを堪えてのお清めです! 今年は三が日の参拝に間に合わなかったため、And after opening、A peaceful environment is、Many who started work、スーツ姿の方々を多くお見掛け致しました! 昨年に続き、2018For years would be specially 0/1976-born husband、To ask the apotropaic prayer in the sanctuary、While thanking the old、This year the whole family one year peaceful every day life、Also、社運隆昌と共に平安を祈願した次第です! 皆々様においても本年も良き年となりますよう心よりお祈り申し上げます!...

Home cooking! Early next year held the French chef cooking at home!

クリスマスから年末にかけて怒涛の日々を過ごされたフレンチ「カフェ&レストラン 連理」の尾上成彰シェフと新年早々に我が家にて新年会を開催する予定を立てており、In doing so、以前から習っておきたかったシェフお得意の「ブールブランソース」を伝授していただく「料理教室」を開催することにしました! 白ワインベースのコクのあるバターソースとなる「ブールブランソース」に必要な調味料や食材は事前にある程度用意しておき、The others are、End of holiday home refrigerator check from the beginning、足りないメイン食材などを買い出しに出向くところからスタート! 我が家のキッチンに立ってくださるシェフは有難いことに今回で3人目となります! 尾上シェフの支持に従いながら、Matsui, Ayako, the friends will help! And first began brewing "beurre blanc sauce.、At the same time while keeping an eye not work with lye takes life、Local vegetables and fish、We finished cleanly under the processed meats、一品一品完成させていきます! 完成した料理はアミューズに「蟹とマンゴーソース 芽キャベツ添え」 尾上さんに教わった蟹とマンゴーソースの相性の良さはクリスマスディナーでも役立っており、Originally the delicious crab mango and meet、さらにリッチな味わいに! 「シャンパーニュ マム コルドン・ルージュ ブリュット(MUMM Cordon Rouge Brut)」 ぶどう品種:45% Pinot Noir、30% Chardonnay、ピノムニエ25% 控えめな糖度で口当たりの良いキリッとした味わいでどんな料理にも合うChampagneを前菜は「燻製サーモンと紅芯大根とパプリカの酢漬け バゲット添え」 「連理」の燻製室で桜チップで燻し風味豊かなサーモンの薄切りに、Red radish and red pepper and pickled taste of Japanese-style broth-based improvised、「FAUCHON」のバゲットに添えていただきます! スープは「カリフラワーと蛤のスープ」 カリフラワーのペーストを作る際に、While rich feel smell of fresh shiso shiso to add as an accent finish。カリカリベーコンの塩気とプリプリの蛤が絶品です! 魚料理は「真鯛のソテー ブールブランソース」 じっくりコトコト煮詰めて3時間掛けて完成させたブールブランソースを用いて、The fried Red Snapper with! Normally one day, to complete the source this time、But kindly arrange for home、Do not hang a trouble free loving French source as profound! Red Snapper sauteed crispy skin side boiled or sautéed、Intertwine also source good sauteed purple cabbage with Bacon、真鯛の下に敷いた白菜のクリーム煮との相性も抜群です! 「フレデリック・マビレウ(2010 Frederic Mabileau Saint-Nicolas-de-Bourgueil Coutures)」 赤く熟した果実やスパイスの香りに滑らかなタンニンで豊かな味わいが楽しめるフルボディを肉料理に合わせて! 肉料理は「アンガス牛のロースト 地場野菜を添えて」 厚切りのアンガス牛をハーブでローストし、Simply in the salt。Local vegetables carrots and small potatoes、Taro、Maitake mushroom、Green beans、Esyaletto, and burned slowly in stone ware roaster、一緒にいただきます! デザートは「苺のレアチーズタルト」 事前に作っておいた「苺のレアチーズタルト」に尾上シェフのナパージュで艶々に仕上げピスタチオを降り掛けて完成! 「料理教室」の最中には、For incorporating basic knowledge and various beans、Could be so much fun to spend a new year! Ms. Onoe、お忙しい中ありがとうございました!...

In the evening of new year's day”SUKIYAKI”! Compared with 2 kinds of brand-name beef cattle

Every year、元旦はのんびりまったりと過ごすのが定番となりつつある我が家! おせち料理は朝完食する量しか用意しないため夜は楽しみにしていた「すき焼き(SUKIYAKI)」です! そう言えばひょんな会話から坂本九の名曲「上を向いて歩こう」の英語タイトルが「SUKIYAKI」と知ったのが最近のこと(笑) レコード会社の社長ルイス・ベンジャミンが「上を向いて歩こう」を英語訳すると長くなるため、Was worried about titles decided so far、Japan to know from that was "SAYONARA" and "SUKIYAKI"、好きな日本料理「SUKIYAKI」を選んでタイトルに付けたとか! 我が家の今回の「すき焼き(SUKIYAKI)」は地元静岡県が誇るブランド牛の黒毛和牛「静岡そだち」と茨城県産黒毛和牛「常陸牛」を食べ比べ致します! きめ細やかでしっとりとした肉質で口溶けが良く、The taste of sweetness "Shizuoka wisdom" and、日本人好みの赤身に程良く脂肪の入った柔らかな霜降りの「常陸牛」! 好みは分かれると思いますが、First bite is still、滑らかな舌触りで口溶けの良い「静岡そだち」に軍配が上がりました! 霜降り肉はどちらかと言うと、Not very good at is not us、3-If you eat four well enough satisfied with、Actually,、Smoked flavor of the gravy with leek and chrysanthemum、白菜が本当の御馳走だったりします! 「刺身の盛り合わせ」は、"Tuna tuna、Red meat、Sea bream in turbot、Hamachi、カンパチ」に大好物の「ボタン海老」を添えて! 「分葱のぬた」は、Home-made yuzu vinegar and miso、きび糖を合わせて箸休めに頂きます! 「マセラティ 浜松」に戴いた御歳暮の高級芋焼酎「帝王」が10年熟成限定品とのことで、And the elegant and mellow taste、美味でごさりまする! 毎年楽しみにしているGACKT様の「芸能人格付けチェック」を観ながら至福の元旦ディナーとなりました♪...

"Happy new year" new year's day! At the holiday meal at home, bring good luck's sake!

And "osechi"、正月に食べるお祝いの料理! 「おせち」とは「お節供(おせちく)」の略で、Praying first harvest of the year in the dish and Samurai gift set、 Mixed, people celebrate the new year dishes are made。In addition、Including the meaning of new releases from the domestic housewife、Said was focusing on preservation of ingredients。"Osechi" and the original、Is refers to the Festival on the calendar、To eat when food called "osechi"、 Is used as a Word to describe the new year hit 1 second of the Festival in the current food。Osechi-ryori's shouldered lucky in the sense that "over happiness"、Food is served,。 And、In the traditional food、Convey auspicious meanings and wishes。Contents of the district and every home in Bento are various、 In the recent、Restaurant, restaurant、Osechi-ryori specialty stores is very popular in、 年末は「おせち料理」の制作で追われる飲食店も多くなりました! 我が家では、Eat hot food is cooked out of law for、 Because they do not store food less、Looking for a perfect "osechi"、略式おせちではありますが「遠鉄百貨店」のデパ地下へ買い出しに出向くのが恒例となり、Making herbs、And easy to buy things and buy、大好きな富山の陶芸家・釋永 岳 (Gaku Shakunaga)「Schale(28cm)」に盛り込み完成させます! 「雑煮」は毎年、,, And rice cake is baked、Daikon radish、Taro、Carrot、Shiitake mushroom、Using the trefoil、Garnish type simply finishing in the Kansai-style、同じく釋永岳「薄鉢」へ! 「焼き鯖 寿司」は羽田空港「空弁」にて売上第1位を誇る福井県「株式会社 若廣」の黄金色の「焼き鯖 寿司」を釋永岳の新作「Mars」に! 日本酒は、1636年創業の静岡の老舗酒蔵「初亀醸造株式会社」の「初亀 瓢月 大吟醸純米酒」を釋永岳の「呑みすぎる杯」で乾杯! 初亀「瓢月」は蔵のある静岡県藤枝市岡部町の茶室「瓢月亭」から命名されており、Glamorous, sophisticated aroma is of course、その優しい口当たりは初亀ならではのもの! 「上生菓子」は葵東にある「御菓子司あおい」の豊田 光彦 (Mitsuhiko Toyoda)Mr. red plum new year made them carefully.、"Pine snow"、こちらも大好きな富山のユニット作家・下尾 和彦 (Kazuhiko Shimoo)さんと下尾 さおり (Saori Shimoo)さん夫妻のShimoo Design「浮様シリーズ 丸皿」に添え薄茶を点てて頂きます♪ 2018年も縁起物をしっかりといただき、 Put health first、美味しく食事を楽しめることに感謝し過ごしたいと思います♪...

Welcome the new year! A happy new year! Thank you again this year!

Happy new year! Happy New Year! Year old was born in a nice edge and more sincerely、Spend a wonderfully productive day and welcome to photomaniajp。 And、Thanks sincerely for this year celebrated its new year safely。 This year was my best wishes with your health sincerely wishes、Mention I hope to be a better year、Will be my new year's greetings。 2018 year、So we will continue to devote "across the street from Mr. and Mrs. in the new year、We also continued our relationship as、どうぞ宜しくお願い申し上げます!...

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