Flights to Taiwan's capital Taipei gateway world heritage Mt. Fuji "Mt. Fuji Shizuoka airport.

2013Mt. Fuji in June authorized a world heritage site was opened in 6/2009 in makinohara city, a Shizuoka Prefecture "Mt. Fuji Shizuoka airport Mt. Fuji Shizuoka Airport」は、 In the domestic、Sapporo、Fukuoka、Naha、4 lines of Kagoshima、 On international flights、Taiwan、Seoul、Operated numerous Charter flights with regular flights to various parts of China, Shanghai。 Mt. Fuji Shizuoka airport、40 min. by car from Shizuoka city、50 min. by car from Hamamatsu City、 最寄りの高速道路インターチェンジから約10分~15分とアクセスの良い場所に位置しており大変便利です♪ 【2,000台の無料駐車場完備】 富士山静岡空港では、Is equipped with parking, 2000、 For effortless parking、During their business trip or travel with peace of mind、時間に関係なく終日無料で利用可能と大変便利です! 大きなスーツケースを抱えたままでも駐車場目前に空港があり移動も楽々! 今回の台湾の首都である台北市へ「富士山静岡空港」より「CHINA AIRLINES チャイナエアライン」で 台湾の首都・台北の「台湾桃園国際空港-Taiwan Taoyuan International Airport」へ向かいます。 The flight time、夜19時40分を予定しているため、Go into the airport approximately 1 hour prior to departure、 1F国際線・国内線チェックインカウンターでチェックインを済ませます。 Assume your case to congestion or trouble、But usually at larger airports two hours prior to check-in early offer、 Because the airport is not too much travel time in compact size、スマートなチェックインが可能です♪ 【富士山静岡空港サポーターズクラブ】 富士山静岡空港サポーターズクラブとは富士山静岡空港を応援するための個人会員組織で、 Become a member and、Information about the Mt. Fuji Shizuoka airport、For example、Mt. Fuji Shizuoka airport flights travel plan announcements、 Notice of Charter flights、You will receive an event field information campaigns and promote the airport use, such as。 It is also、And services by participating store、Provides many benefits, such as discounts on package travel、 富士山静岡空港を利用される方には大変便利な情報が一早くキャッチできます! 会員無料なので富士山静岡空港を利用される方は登録をお勧めします♪ 富士山静岡空港サポーターズクラブ http://www.fs-airport.com/ 富士山静岡空港サポーターズクラブの特典として、 In particular companies、航空券費用のキャッシュバックキャンペーンを実施されているため要チェックです! 富士山静岡空港企業サポーターズクラブでは、 2016年1月1日から3月31日まで会員企業を対象に 平成27年度第3期の「ビジネスサポートキャンペーン」を実施しています。 During the period、Employees of member companies are using Shizuoka airport flights、 One way 2000 yen、Round trip for 4000 yen.、1会員最大5万円が会員企業にキャッシュバックされます。 Also special fourth stage as the campaign、 Seibu in Shizuoka Prefecture、東武地域の企業にはキャッシュバック額が片道1,000円往復で2,000円が増額されます。 Kosai city's Western region、Hamamatsu City、Iwata-Shi、Kakegawa city、Kikugawa city、Please, omaezaki-Shi、Minamimori-machi、East is East of Fuji, Shizuoka city。 In addition、Shizuoka airport destinations Seoul、Shanghai、If you travel to other airports such as Thailand and Indonesia, through the Taipei、 Riding transit times will be added by cash back 2000 yen (RT)。 ※第3期のキャッシュバックを受けるには必要事項を記載した申請書を必要書類とともに2016年4月28日までに提出することが必要となります。 1Fチャイナエアラインチェックインカウンター チャイナエアラインのエコノミークラスの無料受託手荷物許容量(スーツケース)は、 1ケース20kgまでと規制されています機内持込み手荷物は、As a general rule would be one per。 You may bring a carry-on baggage、 3辺の和が115cm以内かつW23cmxH36cmxD56cm以内で重さが7kg以内となります。 Baggage exceeding standard size and carry bag、ご搭乗手続きの際に受託手荷物として預けましょう。 Carry-on baggage is limited also has、Especially women on liquid carry-on cosmetic products (lotion, gel / cream, etc) Note is required。 Liquid、Put in each 100 ml containers、 All containers fit with a resealable transparent plastic bag (aspect total less than 40 cm bag)、1L or less there are provisions。 Checking is less.、規定を守るよう準備しておきましょう♪ チャイナエアラインの受託手荷物または機内持込手荷物についてはこちらをクリック! チェックインカウンターにて、 And present a valid passport and the boarding pass ticket、無料受託手荷物許容量(スーツケース)を預けます。 Rookie trainee staff dinner、Watched by senior staff、順を追って作業を行っていました♪ 静岡県の空の玄関口として使いやすさに配慮した旅客ターミナルビルのキーワードは「おもてなし」「来て良かった♪」と満足していただける空港づくりを目指されています。 The Mt. Fuji Shizuoka airport in、Very compact refrigerators、For short distances, such as、 I think to worry about who will be available for the first time, able to process。 2Shop is in the departure lobby、The purchase of souvenirs, such as this are possible。 So there are airport limited、チェックすると良いでしょう! 売店隣にはカフェが併設されておりフライトまでの時間調整などに利用できます♪ 「f-air(2F/売店)」 静岡の名産品やお土産を発売されている「f-air(2F/売店)」。 Hours of operation:7:00-19:00 Not to mention to go on a trip、お見送りや見学のお客様にもお勧めの品が見つかることでしょう♪ 隣のカフェは「Tabi Cha fe タビチャフェ」。 Hours of operation:9:30-19:00(LO18:45) 静岡茶やスイーツ等を中心とした軽食喫茶サービスと旅情報を発信する憩いと交流の場となります大人気のプレミアム生クリームソフト「CREMIA~クレミア~」を味わえます♪ 2F保安検査場 荷物(スーツケース)を預けた後は、Facing the international departure gate、 The possessions of the passenger and baggage screening at security check point on board passenger security checks。 Hat、Take off your jacket、Shoes and belts with metal fittings, metal, etc.、Not use 外shimashou responds metal detector accessories。 Like digital cameras and notebook computers、You must make the desk tray。 Allow the smoothly、フライトの際の服装は脱着が簡易なものを選びましょう♪ 2F国際線搭乗待合室 出国審査でセキュリティチェックを問題なく終えた後は、Until boarding time is free time、 No lounge and Cafe at the Mt. Fuji Shizuoka airport、Will wait on this second international flight boarding area。 The spacious to relax in a café, etc.、ゲートインをギリギリの時間にすることをお勧めします♪ 「デューティフリーショップ DUTY FREE...

Historic Taiwan and Taipei's new appeal seeking to major hotel and restaurant coverage

2016年1月7日(木)~1月15日(金)までladeは台湾の首都である台北市へ またまた取材旅行に出掛けます。 Taipei City、And the capital city of Taiwan well on the banks of the river flows through the northern part of Taiwan and on descending River。 Taipei City, which is located near East Asia and the Pacific between 25 degrees north latitude,、 Characterized by a subtropical climate affected by Mongolian high pressure and warm and humid Pacific high pressure system、Remarkable seasonal variation area、 Generally 3-spring month of may、6-August, summer、9-Fall for 11 months、12Between February and winter、 Current、日本と同じく冬を迎えている台北市の気温は、 14~20℃前後で、And the climate of Japan in spring and autumn、日本の冬より暖かです台北のベストシーズンは、3-May、また10~11月となります日本との時差はマイナス1時間なため、Not to worry about jet lag。 The Taiwan currency、NT$(ニュータイワンドル)で、 2016年1月7日現在のレートでNT$1=3.56円となります親日家の多い台湾の治安は、Has been relatively safe and。 The last、2015年10月25日(日)~10月29日(木)に訪れた台湾旅行では続々と新規オープンしているホテルを中心に取材して参りましたが、 This time the、台北でメジャーなホテルと 新規オープンしているステーキハウスやフレストランを中心に取材して参ります! 【滞在HOTEL】 「GLORIA PRINCE HOTEL TAIPEI」「GRORIA RESIDENCE TAIPEI」「HOTEL QUOTE TAIPEI」 「Humble House Taipei」「The Landis Taipei」「The Sherwood Taipei」 【取材Restaurant】 「L’IDIOT」「九華樓」「333 Restaurant」 「L’Air café néo-bistro 風流小館」「愛飯團」 「Alexanders Steakhouse」「NOX Taipei」「Miss V Bakery Cafe」 「Restaurant Toh-A’」「La Farfalla」「Pari 1930」 「Ruth’s Chris Steak House」「怡園」「東京咖哩」「夜市」 タイプ別のメジャーなホテルや新規オープンされたばかりのレストランを取材し、 I can tell you as a new attraction in Taipei。 And edit the article after you return home、アップ致しますのでお楽しみになさってください♪(再見♪) 【前回取材の台北特設ページ】 http://lade.jp/taiwan/ ※Smartphone Site http://lade.jp/category/diary/travel-diary/taiwan/...

Maserati Nagoya hosted fall touring 2015 aimed at Fukui Mikata goko Rainbow line (2)

「マセラティ名古屋」主催のイベント企画として定例会の第2弾を記念し「マセラティ秋の遠足 in 福井」のツーリングで、 Maserati party headed in the direction of Fukui、 From Tsuruga Hokuriku car road、Across from the Maizuru-Wakasa Expressway.、 Wakasa Mikata interchange off you, getting towards Obama.、 事前に予約してくださった「うなぎ料理 徳右エ門」へ到着しました♪ 三方五湖の名物と言えば「うなぎ」です! うなぎの養殖が盛んなこちらの地域にはうなぎ屋がたくさんありますが、 Mikata station near morality right Mamoru gate established eel in very famous seems to。 三方五湖の1つである三方湖の「うなぎ」は口細青鰻と言われ(クチボソアオウナギ)、 And a sharp mouth、That round ass features。 他の地域の「うなぎ」がハゼを食べているのに対し三方湖産の「うなぎ」は高タンパクのゴカイを食べているため脂肪がたっぷりで栄養価が高いとの評判とのこと♪ 3階の大座敷を貸切ツーリングに参加されたマセラティオーナーの方々と会食スタート! お馴染みの方もいれば、And for the first time、First of all,、御1人ずつの自己紹介から始まります♪ 「うな丼」 1,950円 創業当時から100年余り継ぎ足してる秘伝のタレで、The Kansai-style、 Peel up crisp during the plump grilled over an open fire。 Menu is rich in、「うな重」や「うな丼」「ひつまぶし」など脂ののった美味しい「うなぎ」が取れるからこそできる品揃えです♪ 昼食後は、En route to the Rainbow line line、A green shrouded mountain just around the corner、長閑な道のりが続きます♪ 三方五湖のナンバー1のビューポイントである梅丈岳の頂上へ案内する「三方五湖レインボーライン」は、 From the Mihama SADA、Would be 11.2 km long linking Wakasa seamount Mt. length plum tourist road。 【通行料金】1,040円(普通自動車) 山頂までの道のりでは日本海や周囲の山々など絶景が堪能できます! 「三方五湖レインボーライン山頂公園」の第1駐車場に到着! 広々としており、Spacious secured parking space、無料開放で400台の収容が可能です♪ 【営業時間:8:30~ 16:30: * Closed、Depending on time。 「レインボーライン山頂公園」は、360°にわたって広がる三方五湖の大パノラマが美しい山頂公園。 2005Registered in the Ramsar Convention in the years、Over the years, various flowers are in full bloom、Heal those who visit。 There are places, such as lover's sanctuary and the rose garden in the extensive grounds。 「レインボーライン山頂公園」へ向かうには、Take a head to ride about 2 minutes lift or cable。 【山頂公園入園料大人800円】(リフト・ケーブル代込み) 三方五湖のケ―ブルカ―とリフト乗り場に何とも可愛い親子たぬきがいますその名も「大名だぬき”Square nishimatabee”"。 民話「大名だぬき角兵ヱ」 古くからレインボーライン(梅丈岳)ふもと漁師村(日向)に伝わるお話です。 It's been handed down to the current、A warm contact with the villagers、And ties、We were told。 「角兵ヱ」は、Procession with love、Deceive villagers mean a little annoying was the raccoon dog、 The fishermen out to sea to catch fish、When you catch a fish、角兵ヱ」に教えてもらい、It became a wonder and big catch。 Also、That the typhoons in the rough sea、Previously taught、It is very nice。 村人はそんな「角兵ヱ」が大好きでした。 From the day、大好きなこのたぬきを「大名だぬき角兵ヱ」と呼ぶようになったそうです低い山々の谷間にちりばめられた三方湖、Suigetsu Lake、Kan Lake、Lake、日向湖の 5つの湖が醸し出す色あいの違いは繊細さを感じ、 In a breathtakingly beautiful、Mystique and even feel。 Understand the difference from 11.2 km Rainbow line (toll road)、 五湖と日本海のダイナミックな景観が楽しめます♪ 「久々子湖(くぐしこ)」 周囲7.10km/最大水深2.5m/面積1.40km2。 This Lake is、Has become a long Lake to the North and South、 Because that little tangent to the sea at high tide and regurgitates seawater from the Japan Sea、Will the salt water。 Also here is no. 13 times Fukui national polity held in 0/1968.、 Mihama town regatta(Every year)、Adult Championship、 National Junior Tournament boat(10Annual continuation)Such as the rowing venue。 「日向湖(ひるがこ)」 周囲4.0km/最大水深38.5m/面積0.92km2。 This Lake is、Lake connected to the Japan Sea、Complete saltwater lake in the only sea fish、 Black sea bream、Bora、捕remasu, sardines。 Also hamachi、Puffer fish、Are used as fish farms, Thailand。 Fishing also available、You can enjoy fishing。 「三方湖(みかたこ)」 周囲9.6km/最大水深5.8m/面積3.58km2。 This Lake is、Is only one fully freshwater lake in the five lakes of Mikata。 CARP、Crucian carp、Moloko、Shrimp、Pond smelt hypomesus olidus、捕remasu eel。 From winter to spring、Traditional fishing methods ' bashing net fishing "will be。 Also、Reed、The water chestnut and other aquatic and Wetland Habitat。 「水月湖(すいげつこ)」 周囲10.80km/最大水深34.0m/面積4.18km2。 This Lake is the largest lakes in、In Lake Mikata and Setoguchi、Tied with moat Urami River and Lake、 Hiruga Lake is connected to in the saga-tunnel。Is a brackish water lake in half and half salt water and fresh water。 「菅湖(すがこ)」 周囲4.2km/最大水深13.0m/面積0.91km2。 This Lake is the smallest Lake lakes in、Is the same Lake Suigetsu brackish-water Lake。 The surrounding area offers、White-tailed eagle、Steller's Sea Eagle、Lots of birds including waterfowl observed。 After enjoying the fresh air and scenery、参加車両を駐車場に並べて記念撮影! 新旧のマセラティが総勢12台集結! マセラティオーナーの皆様と記念撮影! 記念撮影の後は日向湖沿いに「三方五湖レインボーライン」を下り、 Mihama town street、敦賀市方面へ向かいます♪ 最終目的地は駿河市にある「日本海さかな街」へ到着! こちらで各々に買い物を楽しみ自由解散となります♪ 福井敦賀の「日本海さかな街」は、 Tsuruga local fishery industry by focusing on Hanoi 70 stores too、Japan's largest sea fish market。 Tsuruga Port seafood fresh fish shops, fish processing shops、Kelp、Dainty、And 50 shops including sweets Shoppe、 海鮮丼・寿司・焼き鯖・特産品の専門店やレストランなど15店舗の飲食店が軒を連ねる巨大海鮮市場です! 場内には、Atmosphere of the old leave、Dashing she heard、活気に満ち溢れています♪ 威勢の良い掛け声が飛び交います! ずわい蟹がズラリ! とろろ昆布のかんな削りを披露! 「日本海さかな街」の駐車場でも記念撮影!...

Maserati Nagoya hosted fall touring 2015 aimed at Fukui Mikata goko Rainbow line

2015Tuesday, November 3, Culture Day、As an event project sponsored by "Maserati Nagoya" that has been planned for a long time、 To commemorate the second regular meeting, we have participated in the "Maserati Autumn Excursion in Fukui"。 Blessed with good weather、Go down the Meishin Expressway to the Yoro service area, which is the meeting place! This time, most of the participants are from Nagoya.、Expeditionary Brigade from Hamamatsu、Our couples-only。 People gather in time.、Our white Massé and decently the same 3200 GT、 Spider、Spider Zagato、Previous generation Quattroporte.、Previous owner of the Quattroporte.、Its predecessor was the Ghibli、 It was the ♪ start of a fun touring with a total of 14 cars and 22 Maserati owners The air in November is very clear.、Is a little outside the cool air flow.、 The inside of the car was perfect for ♪ touring in a sunny day, including checking the route.、Each such participant safety、Contains the description and notes。 Mr. Yoshinori Tanaka, the after-sales master technician of "Maserati Nagoya", who planned this event, will be in charge of the scenery in ♪ the mountains.、Coco, the M family's dog, also seems to be ♪ comfortable The biggest feature of the 3200GT, which is the same as my house, is、Nicknamed the boomerang, this distinctive LED tail lamp。 That appeared at that time was pros and cons、The Giugiaro Design、 Original、Nothing to oval tail lights、 It is finished in the form of reluctantly drinking the strong request from the Maserati side, "I want a strong personality!"。 But it seems had been professed as Giugiaro himself he doesn't like too much、 As a result、These tail lamps are recognized as the biggest feature of the 3200GT。 Beautiful form、And it's a ♪ boomerang for my husband to take a camera shot in the passenger seat、This driver is responsible for my。 3200GT ride is very smooth、 The highway drive is in a great ♪ location Maserati's parallel emblems。 Maserati emblem、It is a design of the emblem of the ancient city of Bologna, the three-pronged spear of Neptune, the god of the sea。 This Trident、It also signifies ♪ the unity of the three Maserati brothers NEW Ghibli New Ghibli Maserati's New Ghibli with beautiful proportions and a powerful power unit。 It is a sports sedan with an overwhelming presence! NEW Ghibli The engine installed in the New Ghibli、V-type 6-cylinder 3.0 L Twin-Turbo。 To start the engine、Enters the room like the Maserati engine sounds。 The unique power of the V8 engine is not、 You can enjoy ♪ the sound that makes you feel the unique atmosphere unique to Maserati, including the exhaust sound Previous generation Quattroporte The styling of the previous generation Quattroporte with Pininfarina's signature is、 Design by creative director Ken Okuyama。 Previous、I had the experience of test driving at the "Maserati Festival"、 It is a car that is not only great in design, but also in driving and sound 4th generation Quattroporte The 4th generation Quattroporte, designed by Marcello Gandini, has a ♪ simple but elegant design! Maserati of this era also used leather and wood luxuriously in the interior.、It's a suite that runs! In particular, the white-collar Quattroporte has a bewitching atmosphere.、This is ♪ one that I would like fashionable women to ride Zagato Spider Zagato Spayder Zagato Spider Zagato Spider, which will be the oldest Maserati on this touring。 222The Maserati biturbo times、Anyway, it is a car that has many breakdowns and is difficult to handle! however、This zagato, which was beautifully finished by the factory manager Tanaka of "Maserati Nagoya", is、 In great condition、It showed me ♪ a run that did not feel the times From the Meishin Expressway Yonehara Junction, enter the Tokai-Hokuriku Expressway.、 Fukui、Across from the direction of Tsuruga.、Our goal is the "Mikata Five Lakes Rainbow Line"! On the way to your destination、Take lunch in eel specializes in Fukui。 Next is "Eel Cuisine Tokuemon" and "Mikata Five Lakes Rainbow Line"、This is ♪ an introduction to "Japan Sea Sakana Town Seafood Market" Click here for the next article! http://lade.jp/diary/event-info/general-event/46058/ Maserati Nagoya 2-4-15 Nishiki, Naka-ku, Nagoya-shi, Aichi TEL:052-202-1133 Hours of operation:10:00-19:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.maserati.co.jp/...

New Year classic cuisine"OSECHI cuisine"It is the hope to each of the ingredients good luck

And "osechi"、Food eaten on new year's Day celebration。 Osechi is stands for "NABE specimen (osechiku).、Praying first harvest of the year in the dish and Samurai gift set、 Mixed, people celebrate the new year dishes are made。 In addition、Including the meaning of new releases from the domestic housewife、Said was focusing on preservation of ingredients。 "Osechi" and the original、Is refers to the Festival on the calendar、To eat when food called "osechi"、 Is used as a Word to describe the new year hit 1 second of the Festival in the current food。 Osechi-ryori's shouldered lucky in the sense that "over happiness"、Food is served,。 And、In the traditional food、Convey auspicious meanings and wishes。 Contents of the district and every home in Bento are various、 In the recent、Restaurant, restaurant、Osechi-ryori specialty stores is very popular in、 年末は「おせち料理」の制作で追われる飲食店も多いようです。 In our House、Eat hot food is cooked out of law for、 Because they do not store food less、完璧な「おせち料理」の世界とはほぼ無縁となりますが、 Still、形だけでもと思い「遠鉄百貨店」のデパ地下へ買い出しに出向きました(笑) 作れるものは作り、And easy to buy things and buy、釋永岳「黒釉シャーレ(28cm)」に盛り込み完成させますそんな我が家の2016年の「おせち料理」は「海老の焼き物」=海老は長いひげを生やし、And live to be bent with、Symbol of longevity。 「田作り」=小魚を田畑に肥料として撒いたことから名付けられた田作りは、Pray for a good harvest。 「黒豆」=「まめに働く」と語呂合わせで、Pray for the work diligently and energetically。 「紅白なます」=お祝いの水引をかたどったもので、What a simpleton you。 「いくらの醤油漬け」=子宝に恵まれるように祈願「栗きんとん」=黄金色に輝く財宝にたとえて、With the wish for a prosperous year in food、Said winning chestnuts mask。 「煮しめ」=里芋は子宝を祈願、And so through to the Lotus root with the meaning、Copper Big Bud pray for success in life。 「昆布巻き」=昆布は「喜ぶ」の言葉にかけて、Family development is used to mirror decoration for the new year mask。 「紅白かまぼこ」=蒲鉾は「日の出」を象徴し、In the dish on new year's day、Red is happiness and pleasure、White represents Holiness。 「八幡巻き」=細く長く地中にしっかり根を張る牛蒡は縁起の良い食材「高野豆腐」=高野豆腐はその形から「盾豆腐」と呼ばれ魔除け「伊達巻き」や「錦玉子」は苦手なので「出汁巻き玉子」を添えて我が家らしく参ります♪ 「寒ブリの刺身」×釋永岳「黒釉台皿(28cm)」 「桝田酒造店」の「満寿泉プラチナ寿・純米大吟醸」×釋永岳「呑みすぎる盃・薄杯」 北海道産の新鮮な寒ブリを柵で購入し、The sashimi、 One made with radish、大葉と共に釋永岳「黒釉台皿」に盛り付けます。 As the Suns got fat winter Buri、Wasabi you put one on and、Will。 「桝田酒造店」の「満寿泉プラチナ寿・純米大吟醸」は釋永岳「呑みすぎる盃・薄杯」でいただきます厚みのある華やかでフルーティーな香りと 果実を思わせる円熟味を帯びた芳醇な味わいが見事にバランスし、Highly polished finish。 「満寿泉」の最高峰に位置する純米大吟醸に相応しく魅力的な色気ある豪華絢爛な1本です♪ 「搗きたて餅のお雑煮」×釋永岳「年輪薄鉢」 日本では、On new year's day God(Furumura)To the decorate your cake as an offering。 And、By eating a rice cake to share with my family、 God bless and benefit of、Is considered the year's good harvest and prosperity。 年末に行った「餅つき会」で搗きたて餅を分けていただいたので、 From then on the Green-eyed Monster、Complemented by rice cake soup sumashi汁。 Considering the seasonal ingredients、Shrimp potato、Carrot、Shiitake mushroom、Trefoil、It uses snow peas。 So,, and rice cake is soft、Avoid stew type of rice cake soup、 おすましタイプにして正解です♪ 「合鴨自家製燻製ハム」×釋永岳「黒釉シャーレ リバーシブル」 国産合鴨ロースの塊を350g購入し、Put the knife on the skin surface、Marinated with salt and herbs, then lay、 Along with the olive oil and vacuum packed in a zip-lock、The 65 ° C 30 minutes low heat cooking rice cooker。 After that、Let rest in refrigerator overnight in Ziploc bags、 Before eating does not fit into a fire in the microwave to warm light、Only the skin surface and bake、 Is moist and tender, juicier ham。 湯布院「亀の井別荘」の「鍵屋」の「柚子胡椒」と共にいただきます♪ 「豊川壺屋の稲荷寿司」×釋永岳「黒釉台皿(28cm)」 豊橋駅と共に駅弁を作り100年余りの歴史を誇る「豊川壺屋」の稲荷寿司を購入「稲荷寿し」を筆頭に愛され続けてきた伝統の味は、Very rich and sweet is well-seasoned and fried and firm characteristics、 Each placemark、Is like a Fox retro Toyokawa Inari Shrine。 2016For years that luck has been firmly、 Put health first、美味しく食事を楽しめることに感謝し過ごしたいと思います♪...

Winter season "Blowfish" NABE party at my house with the Milt of luxury!

「秋の彼岸から春の彼岸まで」と言われる「河豚」の旬ですが最も美味しいのは冬とされています。 On this day、寒さ感じる夜に我が家で「WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ」のオーナーである 小野哲義さんと由紀子さん夫妻と一緒に「ふぐ鍋」パーティを開きました! 「河豚」は諸説あるようですが「ふく」と呼ぶことで「福」に繋がり縁起が良いとされることから山口県や九州などでは濁らず「ふく料理」と呼びます。 Also、関西では「当たれば死ぬ」ことより「テッポウ(鉄砲)」もしくはこれを短くした「テツ」と呼び「テッポウ料理」「テツ料理」と呼ぶこともあり刺身は「テッポウ刺し」を略して「テッサ」に「ふぐ鍋」は魚の切り身鍋を指す「ちり」をつけて「ふぐちり」とそして関西では「テッチリ」とも呼ばれます。 My parents ' home、Owns a Japanese restaurant、 「ふぐ取扱者資格」を持っていた父が幼い頃から食べさせてくれ、Told me about a lot of things。 The father was 握renaku knife by now.、A joint after my father's brother、Good luck。 This time、4人分取り寄せた河豚は「天然トラフグ」で既に「身欠き」「皮むき」「磨き」がなされており、 Fillet、Body、ARA、Skin、To divide soft roe、 To the soup pot、簡単なおつまみを用意しておけば準備は万端です♪ 「Ruinart Blanc de Blanc ルイナール ブラン・ド・ブラン」フランス シャンパーニュ 「WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ」 1729年に「ニコラ・ルイナール」によって創設された世界最古のシャンパーニュ・メゾンです。 Over the centuries which have been honed、Produced by the traditional method of its own 100 percent Chardonnay champagne。 A selection of the finest grapes、A skilful blend、Due to long-term matured mild、 To finish house speciality or individuality is。 The shape of the bottle、And feel of elegance and style、 Along with the bubbling like the delicate and long Pearl、Rich aroma expands。 In addition to the smell of exotic fruits in citrus、 And jasmine and white peach aromas.、シャルドネの豊かな味わいを楽しめます♪ 自家製の塩炒り銀杏と味噌漬け玉子 「博多なかなか」干し明太子 自家製柚子蕪 釋永岳「黒釉薄鉢」 菜の花とニンニクのちりめん炒め和え 釋永岳「年輪薄鉢」 「天然トラフグのしゃぶしゃぶ」×釋永岳「黒釉台皿」 ふぐ刺し「テッサ」にしようと頑張ったのですが、 See-through thin with my knife to cut it is difficult、しゃぶしゃぶ程度の薄さが限界です(笑) 釋永岳「黒釉台皿」に薔薇に見立てて盛り付け、Dipped in the soup stock from、Roll with scallions、 Fall foliage was in Ponzu sauce with grated at least、 Enjoy flavorful、さっぱりと美味しくいただけます♪ 「ふぐ鍋」×釋永岳「年輪皿(32cm)」 綺麗に「磨き」にされた河豚の切り身を贅沢に並べ、 Vegetables、「ビオあつみ浜松エピスリー」で用意し、 Chinese cabbage、Shimonita、Scallion、芹菜、Carrot、福井県の名産「谷口屋」のおあげ、 Fresh shiitake mushrooms、Agaric mushroom、This mushroom、Enoki mushroom、Prepare cucumbers、 富山の陶芸家である釋永岳「年輪皿(32cm)」に盛り付けます! 河豚の口がぷるるんとコラーゲンたっぷりで最高です♪ 鍋奉行を率先して行ってくれるジェントルマンな小野さん。 Of one's wife with light hand with support、YUI Makiko。 Very good 2 person、 Different years wedding anniversary just a few、2/22と偶然にも一緒な仲なのです♪ 「天然トラフグのふぐ鍋(テッチリ)」 昆布出汁に河豚のアラで取った出汁で、Boil and simmer for a while with lots of vegetables。 To enjoy the taste of the soup、But good enough.、 At your choice、国産にこだわった「塩ポン酢」でいただきます♪ 紅葉おろしは新潟県妙高市(旧新井市)に古くから伝わる 香辛調味料「かんずり」を用いて大根おろしに混ぜてつくります♪ 「Si White スィ ホワイト 2014」オーストラリア マーガレットリヴァー 「WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ」 マーガレットリヴァー産の白ワインで連想されるのがシャルドネ。 Are you white、All of the grapes without discrimination was born based on the idea of using adorable blend。 Up in the wild fermentation、Three tanks is to use、 Stainless steel tank of concrete egg tank and old French oak barrels and open。 Without fining or filtration、In addition the barrels of some affected Flor。 As a result、Born hideously easy to drink、 複雑で奥行きがある魔法の味わいが楽しめるワインが誕生しています! 和食にも合いやすく特に鍋との相性も抜群です♪ 「天然トラフグの白子」×釋永岳「黒釉シャーレ(28cm)」 天然トラフグの白子は雄フグの精巣ですが、Usually the、入っている入っていないは「運だめし」です。 This time the、Number of minutes to put in special、 Perhaps、Skillfully total 400 g, beyond big、感謝感謝の白子です! 釋永岳の28cmの「黒釉シャーレ」が小さく見えるほどです(笑) 「焼き白子」はもちろんこと、Put in a saucepan、贅沢な「白子鍋」、 And、〆には豪快に「白子雑炊」と白子三昧、 Filet Mignon and wear、The airport had going and leaving Alla、 皮は「酢の物」ヒレは干して「ヒレ酒」にして河豚三昧と参りましょう♪ 「天然トラフグの焼き白子」 決して他の魚では味わうことのできない高級食材の1つである天然トラフグの白子。...

Yugawara French "HERLEQUIN BIS" Friends of the sommelier is active as Hall staff from March!

Inevitable visits in Yugawara and French restaurants。 Narrow steep path uphill.、Surrounded by bamboo forests, and create a fantastic world of、 日本情緒と洗練された和の技法を取り入れた本格フレンチを提供してくれる「HERLEQUIN BIS エルルカン ビス」オーナーシェフの伊東淳一さんは、Left the old good emotional Yugawara, Favorites、 自らが運営していた東京・恵比寿のレストラン「HERLEQUIN エルルカン」を9年でクローズさせ、 Very new、2006年3月にオープンさせたフレンチレストランです♪ 以前の駐車場は、Down the steep side slope than in stores、There was a little bit away、 Now、Secured parking and spacious store kosaka came up on the left、 以前よりも停めやすくなっています♪ 駐車場より歩き、Stone stairs going down.、Gravel's approach, which becomes、Come to the entrance of the restaurant a point。 The retreat-like atmosphere and superb location、 Having more fans to visit from far away、Restaurants know。 わたし達夫婦も2010年11月の誕生日旅行を機に足を運ぶようになり、As early as 5 years is flowing。 Enjoy the four seasons of Yugawara、 伊東シェフが織りなす優しいフレンチをいただくために定期的に足を運んでいます♪ 「HERLEQUIN BIS エルルカン ビス」のコンセプト紹介 「エルルカン ビス」が継承する本格フランス料理には、 Japanese Japan emotion becomes graceful and refined technique is hidden。 It's、Communicated only to the mouth of the essence。 Capped who come only to deliver、Is the spirit of hospitality。 And、Taste the Yugawara land of fresh seasonal ingredients and、 One of those able to offer to our customers also the history and culture of。 「日本の伝統的技法」と「おもてなしの心」 そして「新鮮な食材」がトリコロールとなって「エルルカン ビス」が存在するのです。 Such a thing、Taste of space and well-being through、 Always connection of people to want to believe。 Shop、White stucco walls lined with natural stone resting on floor、 Dark stained glass window overlooking bamboo groves, the table provides 45 seats、 Savor the extraordinary time, quiet、An elegant lunch begins。 Elegant bamboo forest filled with the taste of Japan、 Chef Ito thinks that there is a "heart of stillness" and "a heart of movement" that Japanese people originally have.、 Here you will、Emotional to eliminate useless things, order only what you really need、 During the course of the time rich and spacious、Is being wished for enjoying the moment to feel happy。 Utilizing the technique of Japan food serving France、 Utilizing the land of Yugawara、You can enjoy France cuisine made with fresh seasonal ingredients。 Lunch menu、Following two courses there is.。 今回は11月に伺ったばかりでしたが、During my last visit、伊東シェフがスタッフを募集されていることをお聞きしており、 Just、For the sommelier friends was looking for work、Let me tell you about、Ranch for interview will be。 Talks will go smoothly、2016年3月よりソムリエ兼ホールスタッフとして立たれることに決まりました! エルルカンビスの常連様、Please please do enjoy new staff。 On the lunch menu、11Just visited, although that、伊東シェフにお任せしています♪ 「木漏れ日のランチ」3,780円(※サービス料別10%) アミューズ、One appetizer、Two appetizers、Soup、Fish dish or meat dish of the day、Dessert、ドリンク 「陽射しの中で宵の趣を」5,400円(※サービス料別10%) アミューズ、One appetizer、Two appetizers、Fish dish of the day、Today's meat dishes、Little rice.、Dessert、ドリンク 最高のロケーションを誇るテラス席。 Bamboo swaying in the wind sound is refreshing、Birds chirping is also comfortable BGM.。 ご希望とあらばテラスでは、Because mobile is available for serving after dinner coffee、 スタッフさんにお声掛けされると良いでしょう♪ 「牡蠣の温かいブルーテ」 ブルーテとは、Western-style steamed egg custard base with a consomme of。 Husked Oyster veloute finish to match another steamed up is and、絶妙な火入れ! 自家農園の大根のピューレにトリュフのジュースをほんの少しアクセントに忍ばせたブルーテは、 Smooth, rich's、優しく胃に染み入るような滋味深い味わいが楽しめます♪ 「北海道産天然鰤のスモーク」 北海道で水揚げされた上質な鰤を軽くスモークさせたものエルルカンビス自家栽培農園「神里農園」でつくられた白菜のマリネを下に忍ばせています。 The Chinese cabbage and marinated to Greece、 Marinated in coriander, white wine and white wine vinegar、Better with aroma accents at Citron、 The tempurature in the pickles crisp texture、Yellowtail on a roll of fat makes it of entrees。 西洋わさびとセロリのソースにハーブの香りを纏わせてさっぱりといただきます♪ 「自家製パン」 お好みでオリーブオイルに付けていただきましょう♪ 「フォアグラのテリーヌ」 伊東シェフのスペシャリテでもあるフォアグラテリーヌは、And grilled foie gras with 厚切ri、 While painting the white port wine reduced with Ruby port wine、Pack type、38In ° C。 Are our specialty、20年以上提供し続けているスペシャリテです! フォアグラの下に敷かれているのはダックワーズ。 Half of the almonds roasted Walnut powder to change、 Those with less sugar, baked French toast。 Be reduced in red wine and port wine is served with persimmon and PEAR marinated.。 To melt on the tongue, and the texture is superb with smoked flavor and taste rich crudités、 Soft Duckworth's French toast is so good cushion and、 By rich fruit aromas with、Served in a fine balance with a rich sense。 特に熟した深みのある柿との相性が抜群です♪ 「沼津産本鰆の焼き蒸し」 沼津港で揚がった本鰆を皮目を軽く焼いてからふんわりと蒸し上げています。 Together with whipped cream stretched the dried shiitake mushrooms and shiitake sauce with fish broth sauce。 Caught in the plantations and along with the sauteed fresh young Chrysanthemum、Flavor increases、爽やかです! 何より完璧なまでの本鰆の火入れにただただ感動するばかりです♪ 「秀麗豚のロースト」 愛知県産の秀麗豚のヒレ肉に繊維に添って隠し包丁を入れ、 Wrapped in bacon with flavor and fat transfer、We toasted and。...

"Japanese cuisine Benichi" Kaiseki get in spacious private rooms along with the history of its founding in 1924 established Culinary Arts

Founder and 0/1924、一昨年の2014年に90周年を迎えられた浜松の肴街にある老舗「割烹弁いち」。 Their appearance not only food, tasteful、For each sum of the quiet room。 Arranging and great number of indicators、And、And gathers the shopkeepers attention at the bar、 At that time in the season, carefully crafted and、おもてなしの心で提供されています♪ 3代に渡り受け継がれ守り続けられている暖簾の現在の主は鈴木純一さん。 And left the store from 0/1991、That started.、We shake the arms request from across the country hard to find ingredients and seasonal ingredients、 For a wealth of knowledge of sake suited for cooking and wine、Would be good to leave。 Advantage of the ingredients、Some even while sum based on Western elements、 オリジナリティに富んだ端正な会席を楽しめます♪ エントランス 気賀在住の陶芸家で版画家である林和一氏の大作がお出迎えしてくださいます。 When this building was built、Depicting as tanyu is adorned on the front door and just want to try and mounted renewed five years ago, when。 From the entrance the traditional incense with a breath、階段を上がり2階へとお進みください♪ こちらのお店は、1Name-10 to accommodate private room available only。 A full seat warmer for、Legroom is easier to、It is possible to spend hours slowly。 For the counter、1Become a private space for your pair of (reservation required)。 Sitting comfortably on Mario Bellini Chair、Would be wonderful dishes, where you can enjoy the best sake。 This time the、2~6名様に対応可能な「雅の間」を用意してくださいました。 On this day、「季節のお料理コース」12,960円をお願いしてあります昼席/11時45分~13時30分(ラストオーダー) ● 幕の内弁当(デザートつき) 2,200円 ● 松花堂弁当(デザートつき) 3,500円 夜席/17時30分~21時00分(ラストオーダー) お座敷 1名様から10名様まで ● 季節のお料理コース 8,640円 10,800円 12,960円 (前日までに要予約) (サービス料別途かかります) ● 90周年企画「旬の懐石」 ※好評につき継続提供されています 6,480円 (前日までのご予約を) (サービス料別途かかります) 床の間には、And is fresh and seasonal flowers and plants、季節感を表します♪ 生ビール「GARGERY(ガージェリー)」750円 「GARGERY(ガージェリー)」は、Domestic premium beer produced in food and beverage stores limited。 Stand out personality、On the other is not an attractive beer、 The various flavors vary depending on temperature、Tasteful、Rich and full of、 Guests can enjoy a drink brought about by an exquisite balance of sweet and bitter tastes, ease of use。 More than anything、グラスの施しに驚かされます! 硝子の土台が卓上に置かれ、That is a rare thing not stable glass plugs、美しいですね! 酔っ払って差し間違えて倒さないように注意が必要です(笑) 「前菜」 蓮華の中は、Natural mushroom grown in the high mountains up and grated radish and。 Fine until of is of the largest homemade botargo、Thank you thick slices、Delicacies can be enjoyed with plenty of luxury。 The liver of monkfish liver as well as prized filefish、Sweet. Its rich flavor。 Mikawa shrimp is so cute、Offers in one bite in its smallish size。 The Hokkaido from sea urchin Tempura、Perilla, Walnut、And pull the concentrated sweetness with a burning、とろけてしまいます♪ 椀物 「銀杏のすり流し」 椀物は銀杏のすり流しを楽しみます。 Lotus root cakes under the soup, like the rice cake fried Lotus root sat 摩ri、 Omaezaki from Camas 酒塩 baked off smell in the wine, and baked in salt、 Ginkgo biloba of whipped cream in the sink to fit、酒塩 Bake has been lightly seasoned eyes、 Colorful alms with snow peas、Cabos with a refreshing scent that one served out。 胃袋にすっと馴染むのような温かみを感じる贅沢な一品です♪ こちらのお椀はリニューアルされる前の「弁いち」を解体した際に出てきたという「輪島塗」鈴木さんのお祖父様が購入されたお椀で年代物となります「輪島塗」なので塗り直しや磨き直しを施すことで、You can use a long period of time、 Originally just an expensive Bowl、It would take a reasonable priced repair costs。 Around the spring of last year's Bowl here、「輪島漆器製造本舗 尚古堂」の漆職人に修繕に出され、 Fresher at that time、Your products just came back in the fall。 尚古堂の器は吉兆、As used in the famous Tsukiji Tamura, Japan restaurant is a famous shop。 Because it was so vivid picture、I was drawn to the new design?、 こちらは昭和30年代から受け継がれている伝統的な柄なのだそうです! 椀を開けて見るとあまりに素敵な「輪島塗」に思わず、Chopsticks in hand I spot photo stop。 鈴木さんは、Often、Seems to be regulars who asked for something like this。 「こういう工芸品を理解できるお客様ってどれくらいいるの?」と。 In fact、To ordinary life and、「輪島塗」に触れる機会はそうそうになく、Will be a valuable、 Impossible not to see and touch with values is not quite easy。 「良い器ですねぇ」と思ってくださるだけで十分。 Also to talk with customer service in one month in many times that is not。 「あの店の器はそれなりだね」と、Is just me feeling in the heart、鈴木さんは仰います「割烹弁いち」では手頃な価格帯のランチで使っているお弁当箱も「輪島塗」を採用されています。 Bear in mind that injuries aside、With their tradition of Japan、 親から子へ子から孫へと継承されていくことが素晴らしいことだと思います♪ 「割烹弁いち」では、Japanese sake and shochu、Wine is also good because、店主の鈴木純一さんにお任せしお造りに合わせて焼酎をお勧めしていただきました♪ 「池の露 昔懐かし芋焼酎 & ときまさり」 天草酒造から昨年秋に300本限定で販売された「昔懐かし芋焼酎」「ときまさり」の四合瓶「昔懐かし芋焼酎」は昔ながらの蒸留機「ちんたら」を使用し、Slowly gently distilled。 Also filter the order to leave the flavor without hardly、The finished taste of soju、 Raw materials using the purple island、Pulls in white malt taste of sweet potato。 さつまいもの品種である「ときまさり」は高でんぷん・多収の「九州111号」と「コナホマレ」を両親とする交配から選抜して育成した品種です。 Along with opening a、Savory aromas of sweet potato。 Spread sweet potatoes a light mouth with taste and、 As one who draws a good acid。 Sweet potato shochu at lock and、Light beam emerges glass、Water Tin Cup as the best Chaser、...

"seasonal cooking Ouchi" Luxury pot you do not taste only to come not available winter and exhaustive is "Tara fish pot"!

From Hamamatsu station、アクトシティから歩いて数分のところに位置するFOOD昴ビルの2Fにある「旬の料理 大内」は、 Owner credo is "cooking fresh ingredients of the season"。 店主の大内哲男さんは、In that provided the real food inedible decorations without sticking Buri、 Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、冬は天然ふぐと その時期の天然ものを使った料理を得意としている日本料理店です♪ 店内ではカウンター越しに伺える店主の大内さんの包丁捌きや、 Beautiful aerial work platforms、You can get a glimpse up。 常連客に愛される「旬の料理 大内」。 Also meet familiar conversation、またこういったお店の楽しみ方かもしれません♪ 生ビール「ザ・プレミアム・モルツ マスターズドリーム」650円 先ずは、Draft beer at night of cheers。 「ザ・プレミアム・モルツ マスターズドリーム」は、Born from the commitment of home brewed beer、 In addition to the importance of ingredients、素材の魅力を引き出す当社独自の技術・製法により 「深いコク」、"A soft bitterness.、"Faint sweetness.、「心地よい香り」が折り重なった 濃密な味わいが特長のビールです♪ 「刺身の盛り合わせ(4人前)」 旬の鮮魚を大内さんの目利きで仕入れられており、 Give the number of minutes in the Omakase and ordering、He served in the beautiful sashimi。 Pickled mackerel with vinegar、Red size、Toro、Tuna、Sea Urchin、Mantis shrimp、Sweet shrimp、赤貝と豪華な刺盛りです♪ 「広島産 牡蠣」 広島の牡蠣は「海のミルク」という表現が一番似合うほどに濃厚で豊かな味わいが広がります♪ 「寒鰤味噌焼き」 寒鰤の切り身に風味豊かな金沢名産の加賀みそに漬け込んだもの。 Fillet of、そのまま味噌を取らずに焼いていただきましょう! 日本海の荒波に育まれた寒鰤は格別な味わいで、Salt in the miso as a yaki-Niku、上品な香りが楽しめます♪ 「柳カレイの一夜干し」 白く美しい柳カレイ。 Willow halibut have delicate and elegant flavor、「カレイの女王」と呼ばれています柳カレイの一夜干しは「生干し」といい、As the body's moisture came out moist and finished。 Veranda with elegant flavor packed enjoy crisp texture、 繊細で上品な味が堪能できる一夜干しは絶品です♪ 「芋焼酎水割り」 鹿児島県加世田の吹上焼酎さんが造るこだわりの芋焼酎「風憚」を水割りでいただきます。 Very low production、It uses a rare variety of sweet potato called "chestnut golden"、 In the depths of the aroma.、Is sublime, mellow sweetness.、とろりとした上質な飲み口を楽しめます♪ 「たら鍋」 真鱈と白子を贅沢に使った「たら鍋」は、 Available only during the winter cod fillets and Roe、Luxury boiled with plenty of rich liver and。 Winter cod (blow-also known as madara) of Shun、The coldest January-February and has been。 Milt in male、Female becomes a topping、 Sauteed fillet of melting texture is exquisite in season、ALA the fish broth miso soup、No 捨tedokoro、 Enjoy this exhaustive cod、様々なお料理で活躍! 旬が短い鱈だからこその味わいを楽しめます♪ 真鱈の切身 白子 春菊、芹菜、Green onion、焼き豆腐 最初の鍋奉行はやはり店主の大内さんにおまかせしお手本を見せていただきましょう♪ 「鶏牛蒡の煮物」 鶏肉の良い出汁がしみ出て、Complement the flavor of the burdock root simmered、Chicken-burdock。 Healthy and offer plenty of dietary fiber、ほっこりとするごはんのお供です♪ 「土鍋炊きご飯」 見事なまでに綺麗な銀シャリ。 Cooked fresh scent arouses the appetite so quickly。 Is glazed.、Plump rice is standing, complete with beautiful grain。 Of the amount of water contained in grain of rice's good、Indescribable scent and sweetness。 Beneath the earthen pot、Have you burned a、This is also roasted the flavor.、 Is the moment seems really good born in Japanese。 「旬の料理 大内」では、And you need to book in advance、タイミングを見計らって「土鍋炊きご飯」を提供してくれます♪ 「小豆ぜんざい抹茶アイス」 「旬の料理 大内」では、Most will be homemade。 Green tea ice cream is smooth and fine texture、 In a classy sweet azuki beans boiled up、風味高い大人の甘味です♪ 「煎茶」 旬の素材と作りたての料理を信条とする「旬の料理 大内」。 Should Japan dishes that taste at home cannot be、 Somewhere warm feeling.、How many times would want to visit, such as、I think food serving。 大内さんご馳走様でした!また伺います♪ 旬の料理 大内 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672 FOOD Subaru Bldg. 2F TEL:053-452-8600 Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday...

Congratulations to new year "2016, happy new year"! Taiwan Taipei trip announcements!

Happy New Year。 We wish you all a healthy New Year.。 Thank you for your unparalleled kindness during the old year.、Thank you very much。 Thank you for your continued support this year as last year.。 I wish you all good health and happiness.、Happy new year greetings and。 わたし達lade-ラデ-は、2016/1/7~2016/1/15まで台湾・台北取材旅行へと旅立ちます。 Delicious information this year、楽しい話題を送り続けて参りたいと思います♪...

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