Italian counter seats only 'brirantesuzuki' get-together dinner.

After Tokyo, trained under the "Ristorante""Nishi-Azabu Kataoka Ichigo chef、Polished arms in an independent Honda, Tetsuya had been sous chef in there chef Ristorante HONDA、A year or so after his training in Italy、地元浜松に戻り独立オープンさせた鈴木智紀シェフのお店「BRILLANTE IL SUZUKI ブリランテスズキ」さん。From the train station 10 minutes walk from pub Street lamp Street within walking distance、Tantalizing smell of grilled chicken、Narrow backstreets of little unusual places。壁に掛けられた真っ赤な看板が目印です♪ 階段を上り、Wood dark brown to olive trees decorated with iron art door、Here is the entrance。"Shining" in Italy and "brillante"、"Glamorous" means。Hamamatsu City、そして足を運んでくれるお客様と共に輝き続けたい・・・とそんな想いをこめて店名にされたそうです♪ 店内はカウンター席のみの10席。My grandfather、A father with Chef Suzuki architect、I feel the attention to design and make the space。And chefs also Scandinavian furniture like Suzuki's thoughts are put in Chair、There is a rounded back、I didn't get tired sitting、Good as armchair length、Gem cherry wood color changes through the years and was chosen?。Italy who is 1-2 hours, let alone、3-Have a habit over time of about 4 hours, and enjoying a meal。Eager to spend much time on select chairs。Commitment is not in the Chair、One of the items for enjoying food、Reflected in cutlery。Sanjo manufacturer a co-production with lacquer cutlery、Lacquered glossy red dyed bright table。It is also is affixed to the side of the knife and fork chopsticks nice。The menu is、18From the time has become the courses until 9 pm、6,480円と10,800円の2コースのみで、10,800Yen course is ideal's book 3 days ago。21When、And the time zone where you can enjoy an à la carte。On this day、友人夫妻にお誘いを受けての懇親会ディナー♪ その友人とは明治10年創業の「大黒屋」の代表取締役・鈴木基允くんと奥様の絵理ちゃん夫妻。2 people、That was with the University at the end of a long term relationship、Is your marriage veteran husband。Still, young children、This time is that your answering machine、With two of the language family、そして良妻賢母の絵理ちゃんとの会話が楽しく弾みます♪ 「ブリュット・プルミエ/ルイ・ロデレール」フランス シャンパーニュ 1776年に設立された老舗シャンパーニュメゾン、Louis Roederer。Louis Roederer's standard champagne、The Brut Premier、"Maturity and freshness.、That integrated opposing elements of these "elegance and strength.、Balance of attraction。There's rich flavors mature and robust frame、Has a unique texture that energetic and elegant。Grape varieties:40% Pinot Noir、40% Chardonnay、Pinot Meunier 20%。フレッシュ且つ芳醇で丸みのある味わいと泡立ちでまずは乾杯♪ 「自家製グリッシーニ」 トマトと黒胡麻の2種アミューズ「魚介とジュンサイのカクテル」 多年生の水生植物で初夏の椀物によく出されるジュンサイを魚介やトマトと共にさっぱりと夏の涼を味わう1品。The simple taste and silky texture to the sticky、The crunchy、爽やかなソースでいただきます♪ 前菜「会津産 馬肉と仏産 フォアグラのカルパッチョ」 柔らかくしっとり仕上げた馬肉の上にフォアグラを重ね、1 Parmesan cheese enjoy taste Trinity balance together scattered。旬のとうもろこしである甘々娘とアスパラソバージュを添えて彩りも楽しみます♪ 「自家製パン」 全粒粉を使用しており、Good flavor, and sweet、Goes well with the sauce and soft。 「シャルドネ プラネタ」イタリア シチリア リッチで濃厚な果実感、Fragrances of peach mousse。Tone reminiscent of nuts to the hint of orange blossom honey。There is smell faintly derived from oak barrels。Is rounded soft palate、A fascinating。High alcohol content for、A concentrated impression。酸味と構成のあるワインです♪ 冷製パスタ「ズワイガニとガスパチョのカッペリーニ」 細かく解いたズワイガニをたっぷりと使用し、Will your delicate gazpacho salad with drink called Cappellini。Gentle acidity and a subtle sweetness、そして爽やかなガスパチョにズワイガニの出汁が広がる贅沢な1品♪ リゾット「サマートリュフと一年熟成米のリゾット」 イタリアでは古米ならぬ熟成米がリゾットに向いているとされています。This time the、Rice aged for a year with risotto。Heat absorption rate is higher than the rice ripening rice、Broadband and the swelling rate of rice。And、Changes of starch quality by membrane on the surface of strongly、Enjoy a texture difficult breaks, or bursting of rice grain、Seems to be very suitable for risotto rice。The summer truffle chopped、I'd still be thoroughly enjoyable scent...。 「トリュフ」 マイクロプレーン社製のチーズグレーターでサマートリュフを削ると、As seen with summer truffle tangle as you crawl to the risotto, truffles (lol) so here's a la carte、さらに香りを楽しみます♪ 肉料理「豪産 仔羊のロースト 赤ワインソース 季節の野菜添え」 オーストラリア産の仔羊をブロックでロースト、The cut surface beautifully stained rose、That elasticity and is juicier meat in the form of the finished。Red wine sauce、Tapenade、Enjoy three w/salsa Verde sauce and seasonal vegetables。Remove from the oven before cutting block、Elastic to make sure Suzuki-Kun's confident grin not forgotten still (lol) we say either poor lamb is、Not until now could be just lamb was better than no fishy smell and taste the best burning。No wonder、This lamb-CHAN、It's a little lamb suckling did not drink only sheep's milk。Only the smell disappeared while leaving the distinctive flavor of lamb、Thanks for is resourcefully easy-to-eat ' because of the taste。苦手意識の高い食材をもご馳走に変えてくれる鈴木くんの腕に脱帽ですね♪ デザート「季節のフルーツのジュレ ココナッツのグラニテと供に」 季節のフルーツをジュレでくるませた爽やかな初夏のデザート。Piled up in the cool coconut sherbet kind sweet and mellow flavor to、ジュレとの一体感を楽しめます♪ 「コーヒー」 湯のみのような器は、Okinawa's writer's work?。You can feel the warm but chic.、The where?。Suzuki-Kun who is、Go to Okinawa a few years、And are you going to purchase procurement instruments, such as the。Recent、Like I haven't gone to Italy、"It's time to go..." and unlike Okinawa was boyaite (laughs) at least 8 days-traveling abroad have to rest for 10 days。To one-third of the month hiatus it seems tough.。That is the、Suzuki-Kun go to Italy to study in、また新たな引き出しと創造性を豊かにしてくれることも楽しみでなりません♪ 小菓子「チャンバリーナ(チョコの焼き菓子)とフランボワーズのパートドフリュイ」 手前は、Belgium industrial、Life type melted mouth was born in blending the two different types of cacao 70% and 63%, smooth, rich cocoa flavor baked goods。At the back is、It is part de cake with raspberry soft sour。And part de cake、Hardened and fruit puree、That the traditional Confiserie in France with sugar (candy)。Filled with rich fruit flavors、お茶請けにピッタリです♪ 「ジャスミン茶」 ゆったりとした優雅な時間、And delicious food and wine.。That time is more fun、Spend the afternoon relaxing with like-minded people of taste and preference。Because young children are usually、It is Suzuki-Kun and his wife does not eat too much.、And often entirely Japanese food at home。ERI-Chan is cared out in soup dishes、Hit the table I'm sure in a classy restaurant.。So are you going regularly to the cooking and、It is nice if you would tell me and。Suzuki-Kun、ご馳走様でした♪ BRILLANTE IL SUZUKI ブリランテスズキ 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku, 322-13 lamp alley building 2F TEL:053-596-9620 Hours of operation:Omakase course 18:00-21:00 À la carte 21:00-23:00(L.O) Closed on Mondays:水曜日 http://www.brillantesuzuki.com/...

WINE CLUB HAMAMATSU third Champagne Party @ sanaruko Lake coming soon!

毎年恒例となりつつあるWINE CLUB HAMAMATSUのお贈りする夏の涼しげな催し「Champagne Party @佐鳴湖」も今年2014年7月海の日の開催で早いもので3回目を迎えます。This time the、From the venerable champagne Maison rare vintage up to RM limited、40Carefully selected types of champagne、The prestige of the annual、2002 Salon、Belle Epoque 2002、Bollinger, grandane 2002、フィリポナ・クロデゴワセ2002などを予定しています。In a refreshing Champagne is sparkling, ringing lakeside terrace、優雅な午後のひとときをわたし達とご一緒しませんか♪ WINE CLUB HAMAMATSU 第3回「Champagne Party @佐鳴湖」 <会場> ジ・オリエンタルテラス 〒432-8021 静岡県浜松市中区佐鳴台6-8-30 TEL 053-447-3241 URL http://www.torizen.co.jp/ <日時> 2014 On July 21, (-) sea day 15 At reception、15 When 30 minutes ~ 18 時 <会費> 15,000円 <定員> 80名 サマーカジュアルなドレスコード <料理> 着席ブッフェスタイル 協力WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティックパニエ 主催WINE CLUB HAMAMATSU...

Day and forever renal verdant courtyard dining experience pampering of wine.

Yet as mokuren sat quietly、Define a dignified、庭から眺めることのできるシンボルツリー「連理の木」の存在感溢れる古城のような雰囲気を持つ建物が、Owner of this restaurant and has been transformed by collaboration and a new chef。カフェ&レストラン「連理 レンリ」さんは2013年12月3日(火)にフレンチレストランとして再オープン。Says chef will be here this time Onoe, Shigeaki、After finishing the training in Tajimi in Gifu Prefecture、I grandxiv Hamana Lake in Italian "luccicore" at the 務marete chef about ten years in the Italian and French came in、Fully utilizing the technology have been cultivated so far、東洋と西洋の融合による自家菜園を中心としたコロニアル仏蘭西料理店として営まれています♪ 春夏秋冬を楽しむことのできるお庭を前に景色を眺めながら、Enjoy a delicious meal enjoy blissful time。Now、We also book in advance、Happy chef Onoe's Omakase course lunch。Usually the menu、As shown below。 ひるシェフのおもてなし ・5つのオードブルから3つお選びいただけます前菜。Soup、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、Bread、コーヒー 2,850円(税別) ・肉料理、Bread、コーヒー 1,600円(税別) ・魚料理、Bread、コーヒー 1,400円(税別) ・パスタ、Bread、Coffee 1250 yen (tax excluded)、Seasonal diet of pasta、Bread、コーヒー 1,850円(税別) (上記3コースは+1,000円にてオードブル3つとデザートが追加できます) よるシェフのおもてなし ・オードブル、Soup、Fish or meat dishes、Dessert、Bread、コーヒー 3,800円(税別) ・オードブル、Soup、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、Bread、コーヒー 5,000円(税別) ・オードブル2皿、Soup、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、Bread、コーヒー 6,500円(税別) ・わが家のおすすめのコロニアルフレンチ(5皿それぞれの料理に合わせたお酒がそれぞれに付きます)スープ、Dessert、コーヒー 12,000円(税別) ※アラカルト料理もあり、Booking of course depending on your budget or banquets。 On this day、Very good climate、Courtyard with elegant sparkling wine wanted、Visit to the courtyard terrace is based on、Summer breeze feeling I feel good、As what we humans are not、蚊がその場所を占領(笑)もともと、So mosquito bites are easy-to-master、In a matter of minutes and not with three fine、It swelled up。By saying that、And in just a few minutes away、Next decided to have move to the counter with a courtyard view (lol)、When to use the terrace、虫除けガードを持参しようと思います♪ 「アストリア コールドワイン 9.5 ピンク」イタリア ヴェネト州 4,500円 アルコール度数が9.5%なことからボトルに大きく9.5とネーミングされているイタリアはヴェネト州のスプマンテ。The bottle is white coating and has、A pale pink in color and enjoy to be poured。Here is、Wire parts in pink even Cork sole and pink decorated in、It is a pink color now and forever, 1 color! Anything、In you have a cork bottom pink Silicon、Great vent Plug and hard and for that。Still、Without the painful face one、にこやかに開けてくれるホール担当の石川さん。A delicate pink color thin, fragile foam。スッキリとした味わいでありながらフルーティーさも感じることができプチ贅沢な時間の幕開けです「昼間から羨ましい限りです♪」と石川さんのボヤキが入りながらも楽しいランチタイムをスタートさせましょう♪ アミューズ「ソーテルワインに漬け込んだフォアグラキャナールをキャラメリゼ 由比産桜海老添え」 貴腐ワインに漬け込んだフォアグラをキャラメリゼ表面はカリッとしており芳醇な香りと甘味が広がり口中でとろっととろけるフォアグラそこに香ばしい桜海老の食感を楽しみながらバゲットに乗せていただきます♪ 本日の鮮魚おまかせ料理「青鯛のロースト 初夏の朝採り野菜 ノイリーソース」 青鯛の皮面をカリッっと香ばしく仕上げ採れたて野菜と一緒に魚にも野菜にも相性の良いノイリーソースで。Tomatoes or zucchini、Okra、Green beans、Asparagus、Eggplant、ポロ葱スナップエンドウなどなど旬の野菜がたっぷりといただけます♪ 「フランスパン」 おまかせの魚料理の後は、In leave it to Ms. Onoe, order meats、That's our favorite duck。Open the reds fit there、ゆっくりじっくりとデキャンティング♪ 「コスティエール・ド・ニーム ラ・ソムリエール シャトー・ド・カンプジェ」フランス 6,000円 「ワインを世に伝えるソムリエへの敬意を表して」の意が込められ女性をイメージしたワイン。It is、La sommelier。エレガントで上品かつ力強く濃密なシラー100%の赤ワインですカシスやブラックベリーのジャムのような濃厚な果実味とスパイシーな味わい程好い酸味が全体を引き締めてくれますしっかりと濃密ながら飲み心地が良く柔らかさを兼ね備えたシラー鴨肉との相性抜群です♪ おまかせ肉料理「フランス産鴨ポワレ トマトロースト たもぎ茸・ヒマラヤ茸・原木椎茸 バンブランソース」 じっくりじっくりと手間暇をかけて鴨肉をポワレその弾力と噛む毎に楽しめる風味は無類の鴨好きなわたし達には堪らない一品ローストして甘味を引き出しとろっとろに仕上がったトマトと風味豊かな茸たち。And above all,、尾上さんの料理はソースが絶品です!見事なまでのバランスに優れたソースは到底真似できない美味しさです♪ 「ドイツの塩」 料理は入らないけれども、Want to pinch salt and gave out this Germany salt Onoe's husband say commences。日本酒ならまだしも赤に塩?と首をかしげるわたしを横目に満足気につまんでおりました(笑)天然石のようにキラキラと輝く塩の塊細かく削ると滑らかな口溶けと優しい味わいコクを感じる美味しい塩です♪ 「紅茶 ウイスキー」 随分とゆっくり時間をかけていただいた赤ワインの後の〆は石川さんが配慮してくださり紅茶にウイスキーを添えて余韻を楽しませてくれました香り高いウイスキーをお好みで紅茶に垂らすことで芳醇でコクのあるウイスキーと香り豊な紅茶の相性が抜群です優雅な午後のひと時そのまま行くとディナータイムに突入してしまいそうな時間でしたのでお暇することにしました(笑)尾上さん石川さんご馳走様でした♪ カフェ&レストラン 連理 レンリ 浜松市北区都田町8501-2 TEL:053-428-7000 Hours of operation:10:00To 22:00Closed on Mondays:Thursday http://wp.lenri.com/...

New inception 37 years Aizen Sakura kimono kimono style with flucodinert.

2014年3月に創業37年を迎えられる竜禅寺町の「きものの愛染倉」さん先代の店主である伊藤勝人さん(65歳)から愛娘である茜ちゃん(37歳)が2代目として受け継がれ親子2代に渡り家族経営されている老舗呉服店となります上質な振袖にはじまり留袖訪問着紋付無地小紋作家作品の仕立てから振袖や留袖のレンタルも含め着物のことなら何でもおまかせすることが可能です♪ この日は着物を新しく仕立ててもらうために足を運び奥様とスタッフさんに反物を見立てていただきました日本の四季の中で着物は袷(あわせ)単衣(ひとえ)薄物(うすもの)と大きく3つに分かれます。。今時期の6月のお召は単衣(裏地のない着物)となりますそれ以降の7月から8月は衣替えをし薄物の夏着物となります。6月と9月は単衣ということから、1月から5月または10月から12月の袷(あわせ)の着物より出番は少なくなりますが長い目で見ると持っていて損はないでしょう数点の反物を見繕っていただきその中から好みのものを選定します。And indeed、着物のように合わせていただくことで自分にどのような色合いや柄が似合うのかを試してみましょう♪ 時期的に淡い色を幾つか選帝薄黄薄緑淡ピンク淡ベージュ白などの色合いで訪問着や付け下げ小紋などなどいろいろ見させていただき肌質に映える美しい反物に出会うことができました。In addition、その着物に合う帯を選定し長襦袢帯じめ帯あげも決めてフルコーディネートした後は、Measure your measurements、仕立てに入っていただきます実際に仕立ての期間は最低でも10日~20日程必要とのことですので新しく着物を新調されたい方は着られる予定日の1~2ヶ月前から準備されることをお勧めします。In addition to、着物に関連する小物などの相談にも乗ってくださり優しくご教授くださいますのでご安心を♪ この日は残念ながら茜ちゃんは出張でお留守でしたが伊藤さんと奥様と一緒に楽しいひと時を過ごすことができましたいつもお会いする度に思うことですが伊藤夫妻の着物の着こなしは本当に憧れの存在で美味しんぼの登場人物である海原雄山のような伊藤さん!素敵すぎます!実写版に是非ともご出演いただきたいものですよね(笑)それでは着物の完成を心待ちにしたいと思います。Mr./Ms. Ito、Madam、スタッフの皆様ありがとうございました♪ きものの愛染倉 あぜくら 浜松市中区竜禅寺町794-3 TEL:053-454-8867 Business days:10:00-20:00 Closed on Mondays:水曜日 http://azekura.hamazo.tv/...

Also I enjoy homemade noodles with dust "won ton"in new ascetic appearance!

姫街道から高丘方面に入り浜松市立葵が丘小学校近くにあるラーメン屋「ワンタン軒」さん大将の豊田さんの「は~い♪いらっしゃ~い♪」の小気味よい掛け声を久々に。Here is the original、「ホームラン軒、Nabari、Coming、小六」を手がけてきた大将森重さんのプロデュースしたお店で、It is a ramen shop that Mr. Toyoda has taken over after the transfer of management rights。Former Generals、Morishige is currently、西区大山で「荒野のラーメン」という新店舗を営業中! 店内はL字カウンター10席と座敷4席のこじんまりとしたお店で、Always crowded with regulars、It is a space where you can enjoy conversation with Mr. Toyoda over the counter、It seems that the relationship between regulars also deepens、Such a place。新しいスタッフさんがいらっしゃり聞けば「音食空間 和じあん」の店主がラーメンの修行をしたいとのことで数ヶ月豊田さんの下で働かれているのだそうです掛け声が豊田さん以上に大きく元気な和じあんの店主いつもののどかなワンタン軒さんにどことなく新しい風を吹き込んでいるようです♪ 「塩カレーラーメン」700円 ワンタン軒さんには「俺の塩」という塩ベースのラーメンがあるのですがそちらにカレースパイスを効かせたバージョンが登場しました!とろみなどがあるようなカレーラーメンとは違いさらっとしながらカレー風味の塩なのでこれから暑くなり汗をかきやすい季節にもってこいのメニューです。However,、暫くぶりにこちらのラーメンいただいたら結構塩辛く感じましたスープの飲み過ぎは塩分過多の恐れがあるのでほどほどに。With homemade noodles、低加水で中太平打ストレート麺を使用小麦の香りが楽しめ、Better texture、もっちりとした味わいでスープに良く絡むストレート麺です♪ 「鉄板オムライス」350円 こちらにはランチは350円夜は500円のサイドメニューが人気でラーメンに追加する方が多いです。Our couples、わたしがラーメンが苦手なためにラーメンとライスを注文することが多くこの組み合わせが鉄板のようです(笑)鉄板オムライス作り方を見ていると非常に簡単で合理的!鉄板の上に油を熱しウインナーを炒め溶き卵を流し込んだらその上にお椀型のライスをセンターに乗っけます。And、両サイドに刻んだチャーシューと小葱をたっぷりと乗せてケチャップをかけたら完成です!豊田さん曰く「かき混ぜて食べたらオムライスの味になるよ♪」とのこと手間要らずでいかにも豊田さんらしい発想の料理です(笑)この他にも鉄板チャーハンなどもありますが、350円のサイドメニューはほとんどの皆さんも頼まれていましたね和じあんの店主さんも数ヶ月以内に豊田さんの味を受け継がれるそうですので楽しみです!豊田さんまた夜の晩酌にでも伺いますね~♪ ワンタン軒 浜松市中区高丘東3-44-3 TEL:053-437-4708 Hours of operation:11:00-14:00 17:30-23:00 Closed on Mondays:On Thursday..

Taste the spiciness and taste authentic Thailand dishes 'Thai Rattana drink dinner

2010In June the taystee "Rattana.、Now open the "Thai Rattana.。"Rattana" is that crystal ball.、"Rattana" is pretty woman。So heavy on the Buddhist term "Rattana"、It could not be used to serve liquor store, "Rattana"。The female owner, Niparat,、Sangam in the northern city of Chiang Mai from from the vane (Chiang Mai)、The Chiang Mai culinary rare in Japan that specializes in。Chiang Mai style sausage Siwa at her parent's home (round and round boobs and hoodlums hang around Chiang Mai sausage that) of because it was to a family business manufacturing and selling、Cock has made since I was a child so undoubtedly is of Siwa。The restaurant khundun NI palat, was once open in the city of Matsumoto、Popular stores so people come through from Tokyo over the weekend.。Have been away for a while、2009Since opening as a hobby in Thai festivals around、It got high popularity。Especially at the Yokohama Thai Festival, he has such skill ♪ that he made the largest line among famous stores gathered from all over the country.、Table 10 seats、4 wall counter seats are small and、Introduction to Japanese、It is a very lively space NI palat, Thailand who friends gather。On this day、仕事帰りに都田町にある「連理 レンリ」さんの尾上成彰シェフが定休日でお休みされているところをお誘いしてディナーに伺いました。Also this evening, Rattana's、It is very packed during the popular Buri。The evening menu、À la carte, appetizer or Tom Yam Kung soup、Stir fried or deep fried、And substantial ones, such as curry rice、アルコールと一緒に楽しむ方の姿も見えます♪ タイのスパークリングワイン「SPY レッド」500円 アジア8ヶ国で販売されているタイで人気のスパークリングワイン。Drink two cups of minute glass cut size 275 ml、Will be divided by the soda water wine。Taste like is preferred but a little sweeter because I'm not a wine cocktail like women。Whats interesting intention so we couple a good sweet wine、Sparkling juices like。Because it still has an alcohol content of 6%、甘いお酒には要注意です(笑) 「カイジャオ(タイ式卵焼き)」600円 タイ人が一番郷愁を感じる定番家庭料理。Fluffy out and enjoyed food, fried soft egg ingredients rich in。A soothing relief and where?、日本でいうお袋の味のような感覚の卵料理でしょう♪ 「サイウア(手作りチェンマイソーセージ)」100g 600円 サイウア製造の家に生まれたシェフ自慢の一品。Feel the pangs of spicy seasoning、And effective herbs such as lemongrass and Kaffir lime leaves、独特なソーセージで癖になります♪ 「パットパックカナー(カイラン菜の炒め物)」900円 しっかりとした歯応えが魅力の野菜、Kale (kairan) along with the shrimp stir fry。And kale、Among the cabbage Kale to the ancestors、China Southern、Subtropical in South-East Asia-are often grown in the tropics。For this reason、As a Chinese food ingredients、China、Many in Southeast Asia is likely to have been consumed。Shade of green with spinach over、Through the fire and increased sweetness、Broccoli's stalk、And the sweetness of the heart of a cabbage、Strange vegetables, such as plus the texture of the asparagus。Personality and flavor、Enjoy crunchy and shakishakic、プリップリの海老と一緒に食感を楽しむ1品です♪ 「ヤムクラゲ(Flower jelly fish salad)」1200円 花クラゲは中華でよく使う食材ですが、Thailand cuisine also used。ヤムウンセン(春雨サラダ)と同じ味付けでさっぱりとしているため、This is a spicy salad perfect for a hot time。Recommended flower of jellyfish and touch the best in、こちらもまた癖になる味わいです♪ 「トムヤムクン(海老スープ)」小1,000円 鶏ガラスープの出汁と海老味噌、Coconut milk flavored with plenty of Rattana, I recommended specialties。Not first hand in Japan、Tom Yum Goong enjoy the sense of taste of volvariella volvacea with a raw head top (puffball)。And the head top、Akin to Japan earthstar mushroom.、Attractive aromas of a texture, piquant touch and mountain。Food is popular in northern Thailand.。In the South-East Asian countries、Does not value the broth strongly seasoned seasoning so it seems tend、Make NI palat's Tom Yum Goong、Use-based chicken soup made the effort.、And shrimp.、さらにペーストとココナツミルクの秘密の割合(黄金比率)で作られる奇跡のトムヤムクンは最高ですよ♪ 「パットガパオ(香草の炒め乗せ御飯)」900円 ガパオ(ホーリーバジル)を使用した炒め物。Chicken、Pig、Or you can choose in the shellfish。On the menu、On the dinner set (fried printed)、Only on the liquor side dish, I ordered。甘辛を楽しむ良いおつまみです♪ 「パッタイ(タイ式焼きそば)」900円 タマリンドなど多彩な味わいの甘辛味の麺料理でタイでいう焼きそば。Mix also comes with bean sprouts、Your choice with chili powder and powdered almonds、You must insure the vinegar sugar and Thailand。ちょっとしっとりした麺にシャキシャキッとした食感のモヤシとの組み合わせが最高に美味しいです♪ 「チャーンビール」500円 タイでもっとも人気のあるビールのシンハー(ビア・シン)と双璧を成すビール。1998Won a gold medal in international beer contest、タイビール特有の強い苦味が特徴です♪ 「シンハビール」500円 1933年にタイで生まれ、Was admitted to the Royal historical premium beer。”シンハー”とは古代神話に登場する獅子のこと。Most are brewed from milking、Beer joined the distinctive and rich taste、アジアンスタイルならではのバランスの取れたスパイシーな味わいを持っています♪ 「タイの辛味噌 胡瓜 タイのもち米」 いつもわたし達が注文して食べた料理の写真を、Because it is used by master NI palat's shed on your store's home page and store photo gallery、-Time is present.、With that thank you、We have service again! Here (thank you)、タイの辛味噌だそうで胡瓜に付けていただくとビールの当てに最高です!タイのもち米にも付けていただくと風味豊かでパクパクと食が進みます♪ 「小魚のフライ」 こちらもサービスしていただきました。Fish fried in Calipari、We like snacks。Rattana's with plenty snacks perfect for the sake、Is the best! Onoue's and our neighbors are home from、But I think from this can often accompany、Rattana's click here、I was supposed to care about that first visit。Seems to be that fitness walking trail、You liked, I am overjoyed! Mr. NI palat、また伺いますね~♪ タイレストラン ラッタナー 浜松市北区初生677-5 TEL:053-523-7233 Closed on Mondays:Monday's opening hours:11:00-14:30 17:00To 22:30 http://www7a.biglobe.ne.jp/~nipparat/...

[Closed] Dinner enjoying in popular Italian cuisine that means "Il-Kuccciolo" puppy in Tomizuka

2019"Irkkutchoro" closed temporarily on the last day of December。 隣接する「呑みどころクッチョロ」にて氏原シェフが料理を提供しておりますので 詳しくはお店までお問い合わせください呑みどころクッチョロ 053-570-3513 ホワイトストリート沿いにある蜆塚遺跡の交差点の角にあるイタリアン「IL CUCCIOLO イル クッチョロ」さん。2008Since it opened on March 14,、Restaurant lunch, sounding units near beautiful Madame, couples and also be in the、Has become a popular spot for not breaking off the feet of guests from far away from one of the Nagoya got a high evaluation of the famous blogger's。What is CUCCIOLO Cucciolo?、It means puppy in Italian。Say the name of the image、Cutlery rest set in a miniature Dachshund、Would be nice in a small and charming sense shop。いつも混み合っているので事前予約をすることをお勧めします♪ 店内は、White and brown colours and、Has become a window bench seat、Lined cushion dark、In the pendant type warm lighting、There are very simple, yet welcoming friendly atmosphere created by。The number of seats is 14 seats.。Dinner courses、5,700Only in yen and Yen 6700 2 course、I think basic advance reservations are recommended。On this day、先日のマセラティ展示会にご参加下さった「大黒屋」の代表取締役・鈴木基允くんをお誘いしディナータイム。6,700円のフルコースを事前予約でオーダーしました♪ 「カルペネ・マルヴォルティ プロセッコ・ディ・コネリアーノ」イタリア ヴェネト カルペネ・マリヴォルティ社は、1868年アントニオ・カルペネによって創立。1860He is introduced to drink champagne from a friend, impressed by、Convinced that these wines should be able to build in Italy、Result of trial and error、For the first time in Italy, we produce sparkling wine in the Sharma method.。Also、It played a major role in the history of Italian sparkling wine, such as working on sparkling wine making in a champagne manner.、In addition he founded owner as well as the leader of Italy's first brewing school in Conegliano brewing school、Such as to produce numerous name BREW House、Also a person who worked to improve the quality of the wines of Italy。第44代アメリカ大統領であるバラク・オバマ氏の就任記念パーティでこのカルペネ・マルヴォルティのプロセッコが採用されていることで日本でも話題に。Closer to the transparent color to diffuse bright straw color。Emits the aroma of wine with the aromas and delicate。In the dry taste、Suave and classy and refreshing。美しく持続性のある気泡で初夏の喉を潤します♪ メニュー紹介の際に、Jerking off at the table of vegetables and ingredients。On this day、Buddha of white asparagus、Artichokes cream、Aspergiusobergiu、Is where you will find delicious courses with Girolle mushrooms。食材の名前や特徴を覚えるのも楽しみ方の1つですね♪ 「ボッコンチーニとブッラータチーズ 自家製のセミドライトマトと鴨の生ハム」 水牛の乳で作ったモッツァレッラ・ディ・ブーファラのピンポン玉くらいの大きさものはボッコンチーニ(Bocconcini)と呼ばれておりイタリア語で「ひとくちサイズ」を意味します。And、Mozzarella is from the Campagna region, where Naples is the capital of the province.、Fresh cream wrapped in a purse shape in a fresh mozzarella、イタリア・プーリア州発祥の個性派チーズがブッラータ(Burrata)です。Both of them are fresh and lifely.、Fresh cheese's freshness and smooth melting taste fill your mouth.、ドライトマトと鴨の生ハムに良く合います♪ 「自家製パン」 外はカリッと中はふわもっちり。 "Gavi 2011 La Raia ガヴィ ラ・ライア」イタリア ピエモンテ 先日オーナーシェフの氏原さん夫妻はイタリアのワイナリー巡りもされ、It seems to have been studied.。The etiquette of the appearance that the bird takes a rest on the wildgrass is pretty.、Your next white wine is decided here.。White Flowers、Sweet citrus、Ripe Lime、Freshly freshblue banana。And if it's included in your mouth,、The beautiful and fresh acidity blends well with the fruit taste.。The higher the density, the more likely the weight.、スルりと口当たりの良いミネラル感溢れるワインです♪ 「伊うさぎのガランティーヌ カルチョーフィのマリネとオリーブ」 イタリアうさぎのガランティーヌは、Please care for the husband who is not good at the built-in thing、It seems to have made it without using the built-in thing、It is finished in a simple eye.。What is Galantine?、Remove the bones of the meat and spread them out.、Wrap the filling stubling and make it into a cylindrical shape.、By having you cut the thing sweding or steamed with bouillon、It is a beautiful dish to look at.。The round white top seems to be the breast of the rabbit.、I understand a small size feeling。カルチョーフィ(Carciofi)とは英語名でアーティチョークと呼ばれ日本名ではチョウセンアザミと呼ばれており、Vegetables that are often seen as Italian ingredients。マリネされたカルチョーフィもサラダのように味わえます♪ 「Vino Nobile di Montepulciano 2009 Dei ヴィーノ ノービレ ディ モンテプルチアーノ デイ」イタリア トスカーナ 1964年現当主マリア・カテリーナのお爺さんにあたるアリブランド・デイがボッソーナ荘園を購入したのがこのカンティーナ・デイの始まり。The mortar-shaped Bossona is always windy.、Clay soil with high limestone ratio, ideal environment for winemaking。At that time, we were growing a variety of vegetables and fruits.、Gradually, I began to focus on the cultivation of persimmons.、遂には1985年、We have a decayed brewery.、It will be to handle even bottling by oneself。1991 year、歌手として活動していたマリア・カテリーナが継ぎ彼女の土地とブドウ畑の中に専念し「私は音楽とワインには共通した要素があると感じています」と、We are further improving the quality.。The grape varieties、Purgolo Gentile (Sangiovese) 90%、Canaiolo 10%。Called The Tuscan Pomerol、Texture like velvet。In vivid ruby color、a distinct scent like ripe cherry or plum、With a balanced taste、It goes well with traditional Tuscan cuisine、赤味肉との相性が良いとのこと♪ 「御前崎アオリイカのスミ煮のキタッラ ゲソのグリルと」 Chitarra キタッラはイタリア語でギターを意味します。The tool that makes this pasta is a rectangular box with a wire like a string of guitars.、It is named Kitala because it is made using this tool.。断面が四角になったパスタなので別名squadretti スクアドレッティともいいます。It is traditional to have lamb stewed sauce in the local pasta of the Abruzzo region.、It is often entangled in this rich Sumi-boiled、赤ワインが進む味わいです♪ 「アニョロッティ ダルプリン(ほうれん草・リコッタチーズ・竜神豚)セージバターのソース伊産サマートリュフ」 アニョロッティ・ダル・プリンとは、It is a kind of ravioli that means "use the leftovers of all kinds of meat dishes" in Piedmont, northern Italy, and is a stuffed pasta that makes a shape by hand picking pasta dough wrapped in a street ingredient meaning "prin-pick"。This time inside、Spinach、Ricotta cheese、There is a Dragon God pig in it.。Enjoy the sweetness and gravy of Ryujin pork、Summer truffle scent in sage butter sauce、濃密なコクと味わいを楽しめます♪ 「舞阪山天然真鯛のソテー じゃが芋・アンチョビ・クリームソース 仏産ホワイトアスパラガスローストアスペルジュソバージュと」 天然真鯛の皮はパリッと香ばしく、With gentle cream sauce。French white asparagus is roasted、独特の香りと食感は粘りを持つアスペルジュソバージュと共に楽しめます♪ 「シャラン産鴨胸肉のロースト ポアロジェンヌ・仏産ジロール茸 鴨のフォアグラと赤ワインのソース」 ロゼの状態にしっとりと仕上げた鴨胸肉は、The fiber of the muscle is fine.、I feel soft and sweet。Poirogenne with a gentle sweetness when heated、食感が楽しいジロール茸と一緒にいただきます♪ 「Laurus Rosso di Toscana IGT 2008 LA FIORITA Laurs Rosso di Tuscany 2008 ラ・フィオリータ」イタリア トスカーナ ラウルスとは月桂樹の意味で、The grape varieties、Sangiovese 70% Merlot 30%。It has the flavor of dried japanese istyche peculiar to Sangiovese.、Fruit、There is a condensation feeling of tannins、It's powerful and rich.。メルローをブレンドする事で非常に柔らかな口当たりが楽しめます♪ 「パンナコッタ 仏産ルバーブのソース」 ルバーブとは、Is treated as a kind of vegetable、Jam and sugar and boiled down in Europe、Or juice、Add to the salad and cooked the same fruits in a variety of applications in food。ほんのりと酸味を感じるルバーブと滑らかな優しい甘味のパンナコッタで爽やかなデザート♪ 「ハーブティー」 香り高いローズレッドとレモングラス、And when you get a hibiscus blended herbal tea、It's ingrained in my throat.、It is a feeling to be healed from the inside of the body.。While enjoying Chef Ehara's delicious food and his wife's loving and meserie service、大黒屋さんのブランドである天使の綿シフォンのプロモーション撮影に毎年夏終わりに南仏に行かれている話や、There are a lot of interesting things to talk about.、It was a fun and exciting night to spend with Suzuki-kun.。Also、是非ともご一緒できればと思います♪ IL CUCCIOLO イル クッチョロ 浜松市中区富塚町4710-2 TEL:053-456-4073 Closed on Mondays:水曜日 営業時間 Lunch 11:30-13:30(L.O)Dinner 18:00-21:00(L.O)...

Around the 'seasonal dishes Magnus' saga beef Shabu Shabu a luxury dinner party

From Hamamatsu station、Located on second floor FOOD Subaru, located just a few minutes walk from the Act of "seasonal food Magnus", it is、Owner credo is "cooking fresh ingredients of the season"。店主の大内哲男さんは食べられない飾りは付けず本物の料理を提供されるというこだわりぶりで、Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、Winter natural fugu (Blowfish).、Expert in natural things of the season cuisine。On this day、マセラティ展示会1日目が無事に終了しご来場いただいたお客様よりお誘いをいただいて「イベントお疲れ様会」を開いていただきました♪(感謝) 店内では、And be able to counter the shopkeeper Ouchi's knife Sabaki、Beautiful aerial work platforms、You can get a glimpse up。Ouchi's regulars who loved。Also meet familiar conversation、またこういったお店の楽しみ方かもしれません♪ 「ザ・プレミアム・モルツ マスターズドリーム」 まずはビールで乾杯です!1日喋り通しのイベントの後のビールは最高ですね! 「焼き茄子」  削りたての鰹節を乗せていただく焼き茄子。From this season.、甘く美味しい時期到来ですね♪ 「目光の唐揚げ」 大好物の目光ふっくらと柔らかく骨まで美味しいです♪ 「芋焼酎ロック」 芋の甘味とコクが美味しい芋焼酎です♪ 「しゃぶしゃぶの野菜」 イベントでお昼時間も取らずにいたのでお腹はペッコリ!メーンに「佐賀牛のしゃぶしゃぶ鍋」を用意してくれました疲れた身体と空きっ腹に優しく嬉しいお鍋です♪ まずは椎茸から入れて、Let me 染mi渡ra to the broth from、せりなどの野菜をさっとくぐらせていただきます♪ 「佐賀牛のしゃぶしゃぶ」 芳醇な肉質が楽しめる佐賀牛。 Thick, yet、Have done and finished softer, with quick heating、おろしポン酢と薬味で上質の旨みを味わいます♪ 「お餅」 〆は、So said the rice cakes or Udon noodles、We are greedy、So smallish thickens out aware both orders (lol) early streets of fire mochi、Avoid mushy、If you boil it some delicious。Rice cake in the pan for a long time、満足感たっぷりです♪ 「稲庭うどん」 佐賀牛や野菜の出汁が染み渡った美味しいスープで〆には稲庭うどん。Inaniwa Udon、As well as firmness of noodles、Other noodles and not rendering on transparency、つるんとその滑らかな舌触りが特徴です♪ 「宮崎県産マンゴー」 宮崎県産の完熟マンゴーの食感は滑らかでとても甘く上質で濃厚な味わい♪ 「小豆ぜんざい抹茶アイス」 全てが自家製の大内さん。Green tea ice cream is smooth and fine texture、Classy sweet azuki beans boiled up。風味高い大人な1品です♪ 「梅ゼリー」 4Lサイズの南高梅を柔らかく煮て、Make jelly juice extracted in。Fleshy plum、And melted as sukueru with a spoon、Adults alcohol feels slightly less sweet desserts。The finish is the 1 you want you can come。You could spend a fun and extravagant dinner! Mr. Ouchi、ご馳走様でした♪ 旬の料理 大内 浜松市中区板屋町672 FOOD昴ビル2F TEL:053-452-8600 Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday...

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