Wine boutique Hairbow Ono and his wife invited to my house new annual meeting 2014

Sanarudai head office and、プレ葉ウォーク内に姉妹店を設ける「WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ」さんのオーナーである小野夫妻を我が家にお招きして新年会としてホームパーティを開催!「料理はこちらで用意しますね♪」とあらかじめフルコースのメニューを小野夫妻にお伝えすると「ではワインはお任せを♪」ととても美味しいワインの数々をご用意してくださいました!(嬉喜)まずはシャンパンで「本年もどうぞよろしく♪」の挨拶と共に乾杯です♪ 「アンリ・ド・ヴォージャンシー・シャンパーニュ・グラン・クリュ・特級・“キュヴェ・エレガンス”・ブラン・ド・ブラン・超限定品・R.M・生産者元詰・蔵出し品」 入手困難でシャンパーニュ愛好家が大注目し、Only 500-2000 this annual super rare stuff only! What is one of the Grand Cru Champagne grade 17、Ogier's carefully especially beautiful 100% Grand Cru (100% Chardonnay) Grand Cru Ogier parcels parcels-only 100% Chardonnay。Blended with carefully selected to head Henri-Pascal 10 years ' worth of vintage wines, built exactly with the ultimate Grand Cru Blanc de Blanc champagne! The other day、Pannier, Henri Pascal while listening to when he visited Mr. taste、とても贅沢な気分でいただきました♪ 前菜「エビとアボカドのアンチョビクリームソースのサラダとトマトと水牛モッツァレラのカプレーゼ」 海老は軽く塩胡椒し、Sauteed with garlic。Layer avocados when mixed with mayonnaise, and paste、Arrange shapes on small Cercle。Then put the sauce made with anchovy and whipped cream on the、If 盛ri付kereba shrimp and wasabi Greens is completed.。Use our Caprese mozzarella mozzarella Santa Cristina。Is the sweetness of the milk.、Is characterized by fresh, smooth texture。フレッシュバジルとバジルペーストの両使いで召し上がれ♪ 「自家製ピクルス」 レシピはこちら→「ホームパーティに大活躍!おもてなし料理その3「自家製ピクルス」のレシピ」 「グリーンオリーブ」 なかなか市販のもので美味しいオリーブに当たらず探していたところ、Was on the culinary realm magazine "La Rocca" of olives and two net buying I tried。Firmly has a large, thick texture and sweet taste a little modest, type。どちらも塩分が控え目な味わいで固さも程好くお気に入りにランクインするほど美味しかったです♪ 「美味鶏のレバーペーストと若鶏のテリーヌ」 レシピはこちら ↓↓↓ 「ホームパーティに大活躍!おもてなし料理その1「若鶏のテリーヌ」のレシピ」 「ホームパーティに大活躍!おもてなし料理その2「美味鶏のレバーペースト」のレシピ」 「バゲット」 祝日の月曜日で近隣で大好きな「レスタミネ エマ」さんも「パンドノエル」さんもどちらもお休み(汗)買い出しに出向いた三方原のファーマーズマーケットでゲットした天然酵母のライ麦のバタールとくるみパン♪ 小野さんがテーブルの様子を伺いながら次のワインを用意してくれます。House a sommelier who is luxury.、Really! Baking with a sommelier knife, like a gigantic but I'll take a picture and、あまりにスマートな仕草で早業なのでチャンスを逃してしまいました(笑) 照れ症なのか、Distillation of wine talk in front of people without offense swill like Ono (lol) here and treat、To put it more politely、And while grasping the humor about wine。And、To nod Yes and gentle smile, Noriko。2 people really love the wine and food society、毎回とても良い刺激を与えてくれます♪ 「マリナ ツヴェティッチ トレッビアーノ ダブルッツォ 2009 マシャレッリ」イタリア 白 アブルッツォワインを世界的に有名にした功労者である設立者ジャンニ・マシャレッリ氏。He died when after、Marina tsvetich's wife inherited her husband's dying wishes。The name of his wife is given to wine。Dear wife named wine is created by Gianni masciarelli said ago!、What a nice story!。Is this Trebbiano、White wine masciarelli times highest award earned in Italy wine guides, such as that "Gambero Rosso" or "demiravini"?。Peach or pear、Apple、The sweet smell of ripe pineapple and other fruit and honey and derive a mysterious aged oak scent、Condensed flavor and density of dark flavor。Seems to be Trebbiano drinkability is not in a good way、非常に飲み応えを感じる美味しいワインですね♪ スープ「牛蒡のポタージュ」 ジャガイモのポタージュを作る工程となんら変わりはないのですが、Burdock is a human effort-including 灰汁抜ki、It takes time。Points are by burdock root was 灰汁抜ki with lots of onion and FRY firmly squeeze every cent sweetness。Here too European-style dashi is a necessity。At least put the dashi and rely less on salt、薄味ながらに野菜本来の凝縮された旨みを存分に味わうことができますよ♪ パスタ「きのこのトリュフクリ-ムスパゲッティ サマートリュフ添え」 パスタは今回も旦那様の担当。Because of seeking a more delicious pasta I have dabbled in truffles! Consultation with our household with net buying, summer truffle。Try open... Unfortunately most-I'm so much flavored Nori (laughs) wine is、These things are really proportionate to their value! (Study、Studying! ) The husband himself can not consenting seemed to be、Probably、めげない負けん気の強さで次回はもっと美味しいパスタを作ってくれることでしょう♪ 魚料理「真鱈の白子パートカダイフ包み揚げ春菊とジャガイモのソース」 以前名古屋のお気に入りのイタリアン「la vena del legno ラ ヴェーナ デル レンニョ」さんでいただいた「パート・カダイフを巻いた鱈の白子のグリル、Served with Braised cabbage、Pernod with basil sauce "" because it was too shocking to delicious、Arrangements and imitating girl for me so far、Her husband very popular! Most delicious food ever! It seems (laughs) to cook mouth may fly not from her husband、So often there is always criticism to be happy?! by renno was basil sauce、We generally get the Basil in the winter、I like colorful seasonal ones and I、I tried to source potatoes with chrysanthemum。And even cod Milt, arranged in looks like a croquette is so delicious、Just change the source various arrangements, it is fun! Still buying NET Pate a kadaif rolled you have so much (laughs) Oh yes、最近レンニョさんのホームページを旦那様が新たにリニューアルさせています!是非ご覧になってみてくださいね♪ 「ルーシー マルゴー ドメーヌ ルッチ レッド 2012」 オーストラリア 赤 なんともユニークなエチケットが登場!オーストラリアで熱い注目を集める「ザ・ナチュラル・ワイン・セオリー」の第一人者、Mr Anton Van Cropper、2002年に妻のサリーと娘のルーシー マルゴーと共にアデレード ヒルズのチェリー果樹園を購入し自らのワイナリーを立ち上 げワイナリー名は娘の名前を取り「ルーシー マルゴー」と名付けますアントン氏の娘ルーシー マルゴーちゃんは大の日本贔屓でパフュームの大ファンなんだとか!そんな娘さんが初音ミクをイメージして描いたと噂されている画をエチケットにしたワイン(可愛い!)遊び心と家族愛に溢れたユニークなエチケットと生産数の少なさから希少価値の高いワインとなっているそうです!サンジョヴェーゼ・ピノ ノワール・カベルネ フラン・メルロのブレンド。500リットルの大樽で一切の添加物を加えずに生まれたワイン溢れる果実の味わいが魅力的で危険な程に飲み易いワインです♪ 小野さんの美しいサーブ姿ワインを見る目が愛おしそうに感じるのはわたしだけでしょうか?(笑)今回もグラスを持参してくれたのですが赤ワインの時にお出ましになったこのグラス本当に素敵!明治43年創業の「木村硝子店」さんが伝統的なワイングラスのデザインを基本に食の現場で活躍しているソムリエ、Chef、支配人たちのリクエストを取り入れながらデザインされたグラス 「セ・シ・ボン 26ozワイン」流線的な美しくグラマラスなフォルムを1つ1つ手吹きで仕上げる職人業!スッと手にフィットしとても軽くグラスからふくよかな香りが広がり飲み口は滑らか少々値が張りますがこういうグラスで飲むとまたグッとワインの良さを知ることができますね!お粗相しなくて安心しました(笑) 肉料理「鴨肉マグレカナールの低温調理はちみつのロースト」 今回はマグレさんをネットで入手レンニョの内田シェフから「火を入れ過ぎると硬くなりますから要注意ですよ!」と言われていましたのでいつもの如く炊飯器の低温調理した後に皮面を今一度ローストすることにしました前日に塩とタイムで寝かしたマグレを全面軽くソテーしジップロックでソースと一緒に真空パック状態にし炊飯器へジップロック内のソースは年始に実家の「食事処 峰」でもらってきた”うなぎのタレ”に赤ワインを同量入れ水で好みの濃さまで薄め、Sauteed Onions、Celery、Garlic、Laurier、I put the time! Keep it warm for 30 minutes。Apply honey to the skin surface, and finish up with stone ware roaster。On the side、Spring takes on Greens and asparagus flowers、Choy 赤蕪。Source adds a fine comb in the mixer。But I think what made it for the first time tried the duck、次回はもっとしっとりと美味しく仕上げれるようにしたいと思います♪ 食事を終えた頃に食後のワインを用意してくれていました。Champagne from the beginning total。ワインのフルコースということですね♪ 「メデューサ・オールド・ヴァイン・ジンファンデル・カリフォルニア 2008」オーストラリア 赤 樹齢の古いジンファンデルに特化したブランド、Medusa。In California, the most cultivated since ancient times the Zinfandel has interests、The old vine on the concept。By their local grower is the old 60-can pick up much of the 80-year old Zinfandel、Napa Valley、Mendocino County、Has produced wine from the single vineyards in Amador County。Medusa with snakes are gnarled and twisted old Zinfandel vines come Greece myths, and from that、Named name。In Greece, Medusa, "guardian、Parents ' that means that、It also wants continued this great vineyard to the Medusa that put。Motif of twisted trees carved into the bottle is lovely! It is dense, rich、食事を楽しんだ後のワインとして甘みを楽しみながら美味しく味わえました♪ 「5年熟成パルミジャーノレッジャーノと干し葡萄」 そろそろイタリアで購入したパルミジャーノレッジャーノが終わりを迎えることもあり、New 3 year aged Parmigiano Reggiano 1 kg bought Internet tried to。それも美味しいといいな♪ デザート「苺カスタードパイとバニラアイス」 冷凍パイシートで気軽に作るスイーツシリーズです。Pie cut in stick size up in 200 ° C oven for 15 minutes or so。Granulated sugar with powder sugar over and again to the oven。Crispy! and pies made with homemade custard and put、Put sliced strawberries (akihime)、最後に粉糖を振り掛ければ完成です!手で食べれるサイズなのでパクパクと食べやすいのが危険です(笑) 「コーヒー」 食後にコーヒー。Cup found it in a bargain。4Cup each personality are different because、New year's Party started the evening I want to without clipping without breaking (lol)、And slowly and enjoying the full-course dinner and wine course、It is while he! That was (surprise) it's just delicious and fun time! Ono-San、YUI Makiko、いろいろとありがとうございます!本年もまた美味しい会ができる日を楽しみにしていますね~♪...

The home party a big success! Dishes and 3 homemade pickle recipe

Keep prepared for parties、Introduction to dishes perfect for the wine that can be served immediately on the third、Is the "Pickles"。With a sour taste and refreshing、Resting between the dish and put a very、野菜を取れるのでお勧めです♪ 自家製ピクルスの材料 その時の旬の野菜等でOKです。This time the、Lotus root、Celery、Daikon radish、Carrot、赤蕪、Red bell pepper、Yellow pepper、Cucumber、Using cauliflower。* Cut all vegetables are bite-sized.。Uniform length and stick on the appearance。 ピクルス液 水500cc、Salt 20 g、Granulated sugar 30 g、60 ml white vinegar、Garlic 半片、Italy red pepper 2 (peperoncinipiccoli)、1 bay leaf、Time (pinch dried thyme) * like my house is like Sweet Pickles sweet less because。 Pickling liquid ingredients, put in a small saucepan boil。That was one special pickling solution、In a large bowl ice water will cool upholstered。 Vegetables for color matching、Lets under whip and boiling in the pot once the salt got shocked。After the vegetables are drained in a colander、Kitchen paper on Chile Farmville water。 Full, lay it in the refrigerator, in a boiled bottle into the pickle liquid and vegetables。1Served with pickles about if it soaks。2-Bath and after 3 days、For more salty?、数日で食べきれる量に留めておくと良いでしょう♪ 「自家製ピクルス」 9種の彩り溢れる自家製ピクルスの完成です。If pickles、Guests can enjoy the crisp crunchy vegetables。Either Japanese or Western-style suits and、お酒の当てにもピッタリです♪...

The home party a big success! Hospitality cooking part 2 recipes of delicious chicken liver paste

Keep prepared for parties、Introduction to dishes perfect for the wine that can be served immediately on the 2nd、"Delicious chicken liver paste.。Lever is a little weak, but I say to those who want to eat by all means for the health。Especially if my husband (laughs) chicken liver and habit of at least just、赤ワインのお供に最適なおつまみです♪ 美味鶏のレバーペーストの材料(5.5cmのココット6個分) 美味鶏のレバー430g、Milk as needed、1 clove garlic、Olive oil as needed、1 bay leaf、セージ(乾燥セージひとつまみ) 玉葱半個、Celery 10 cm、Brandy as needed (using the DOMPIERRE V.S.O)、赤ワイン適量(アルファゼータ Cコルヴィーナを使用) 欧風だし1包(スカイフードの四季彩々を使用)酢漬けケーパー大さじ1(風鳥木のつぼみのピクルスSOケーパーを使用) バター10g、Salt as needed、Black pepper as needed、添える用にピンクペパー(GABAN ギャバンを使用) まず、As much as possible please buy fresh lever。This time the、We provide brand chicken of delicious chicken liver。Only levers、So take one night of fishy smell neat under、Would be good to prepare the day before about the party and。 Lever continue to blood without focusing on narrow Bowl in cold water。So come muddy water in the Bowl、We changed occasionally throw water。Discard water after Red 濁ranaku when、And check out the rest of the muscle and fat、If you like Strip。And put in the Bowl、And cover up the milk、Overnight in the refrigerator 寝kasemashou。The next day、Leave in the colander Bowl、Lightly rinse the milk with water、And water on the wax paper. kari取rimashou。Put the garlic slices in olive oil in a frying pan、Make the garlic oil on low heat。And onion.、Put celery、Shin at least until a sweet stir fry。And put the lever there after a light salt & pepper、炒memashou put the Bay leaves and Sage。 Turns the color of a lever、Brandy from the edge of the Pan 1 pass、Red wine 2 turning the。Simmer while skipping alcohol。 And blocked、Put European stock、Bring to boil once, then turned on until the water lapping。After boiling the lye with rake、We boiled down to some extent water。Sauce off the heat in a place filled with、Pickled capers, let's take the heat。And put in a food processor、Adjust in the process that is smooth in salt & pepper final taste。And finally increase in butter flavor、Let's finish with a feeling of mild and rich liver paste。 「美味鶏のレバーペースト」 5.5cmのココットにすり切りで6個分完成です。Shelf life is about one week in the refrigerator。If cryonics works with little save。So goes black in color over time、Along with pink paper before eating and to give better。You can order with a baguette or crackers,。女性に鉄分は重要ですよ♪ 本日の赤ワインが購入できるのは ↓↓↓ WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ浜北店 浜松市浜北区貴布祢1200 プレ葉ウォーク浜北1F TEL:053-489-6145 Hours of operation:9:30-21:30Closed on Mondays:無 http://www.wb-panier.com/...

The home party a big success! Hospitality cooking part 1 'chicken Terrine Recipes

Keep prepared for parties、直ぐにお出しできるワインの当てにピッタリのおもてなし料理を紹介します今回はとっても簡単な「若鶏のテリーヌ」鶏ゆえにさっぱりとしておりシャンパンや白ワインなどにとても合います♪ 若鶏のもも肉のテリーヌ・材料(15cm型用) 鶏もも肉1枚(国産若鶏を使用)ベーコン80g(浜松ハムのベーコンを使用)玉葱130g(小さめ2個分) オリーブオイル適量二ンニク2片白ワイン適量(ウッドヘーヴン シャルドネを使用)水400cc ローリエ1枚タイム(乾燥タイムひとつまみ)欧風出汁1包(スカイフードの四季彩々を使用)黒胡椒適量 添える用に粒マスタード(MAILLE マイユを使用)と酢漬けケーパー(風鳥木のつぼみのピクルスSOケーパーを使用) まず、Put the garlic slices in olive oil in a frying pan、Make the garlic oil on low heat。そこに一口大の大きさにカットした若鶏のもも肉に軽く塩胡椒し投入中火で炒めます鶏が色付いたら粗みじん切りした玉葱の投入玉葱が透き通るぐらいしんなりしたらスライスしたベーコンの投入炒めますベーコンに火が入ったら白ワインを鶏もも肉の半分の位置ほどまで投入白ワインのアルコールを飛ばしながら煮詰めますそして白ワインが詰まったら、Bring to boil once, then turned on until the water lapping。After boiling the lye with rake、欧風だしとローリエとタイムを加え粗挽きの黒胡椒をお好みで入れ、We boiled down to some extent water。 煮詰まったらローリエを取り除き粗熱を取ってからフードプロセッサーへGo!この時に塩と黒胡椒で味を最終調整してください滑らかになるまでミキシングしたら、15cmのパウンド型にラップを敷き流し込みラップでくるみますこの段階ではまだ柔らかいです型より少し小さめにカットしたダンボールなどをアルミで巻いて台紙にし重石を乗せボウルに氷水を張り急速に冷やしますうちには重石がないのでそばにあった林檎を乗せました(笑)もちろん他の何でも応用可能です冷えたらそのまま冷蔵庫で一晩寝かしますすると鶏のゼラチン質と脂で程好い固さになります「若鶏のテリーヌ」 1cmほどにカットして器に盛りケーパーと粒マスタードお好みでクレソンやトマトなどを添えたら完成です粒マスタードとケーパーとの相性もとても良く肉のテリーヌでも鶏は全然重くないのでペロリと食べれてしまいますよ♪ 本日の白ワインが購入できるのは ↓↓↓ WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ浜北店 浜松市浜北区貴布祢1200 プレ葉ウォーク浜北1F TEL:053-489-6145 Hours of operation:9:30-21:30Closed on Mondays:無 http://www.wb-panier.com/...

In the plain House now CM pot buzz Suntory-all free hog SHAKI pot of finely cut cabbage at dinner party

Visiting the Plains House on Sunday afternoon、While chatting over tea, Mr. Hirano said, "I want ♪ a pot tonight."、When Junko is worried, "What pot are you going to make?"、Coincidentally, Junko and I had a pot in my head matched.、急遽そのお鍋で晩餐会することが決定しました!それが今話題のCM鍋三浦友和さんと山口智子さんの夫婦役の御2人がサントリーオールフリーのCM中に食べられている「細切りキャベツのシャキ鍋」なのです!キャベツや人参玉葱などの野菜を千切りにし水菜やえのき茸など細い野菜と合わせあっさりとした塩ベースのスープでシャキシャキとした歯応えの野菜を豚しゃぶしながら食べるという代物です!早速淳子さんと必要な食材を買い出しに出向き下ごしらえをし温かい鍋を囲んでの晩餐会のスタートです♪ 「冬虫夏草の焼酎」 平野邸ではこの冬虫夏草入りの焼酎が定番!「冬は虫夏は草」という不思議な生態から名付けられ古来より健康に役立つと珍重されてきた「きのこの一種」冬虫夏草この大変貴重な冬虫夏草のエキスが染み渡った焼酎は身体にとても良さそうですね♪ 冬のキャベツはしっかりとした歯応えでシャキシャキなことからシャキ鍋とネーミングされたのでしょうわたくし千切り隊を任命されましたので頑張っちゃいます!今回はキャベツの他に玉葱、White onion、Carrot、Potherb mustard、Bean sprouts、えのき茸と食感が楽しめる野菜をどっさりと!豚は柔らかで風味豊かな肉質の飛騨豚のしゃぶしゃぶ用を用意してくださいました♪ まずはお鍋に野菜から投入!蓋をして一旦煮立て野菜に軽く火を入れます♪ 野菜が程好く火入れできたら飛騨豚の投入です!そして色が変わっ豚で野菜をくるんで薬味にもみじおろしと青葱を入れた柚子ポン酢でさっぱりといただきます!これがまたシャキシャキとした食感を楽しみながら野菜と豚の甘みを存分に感じられとってもあっさりといただける美味しい鍋でさらっといただけてしまいます♪ 鍋の他にも淳子さんがササッと手早く美味しい副菜を用意してくれますどこかのお店で食べた「たたみいわしのシーザーサラダ」が美味しかったからと即興で真似て作ってくれたサラダ!たたみいわしの風味が入ると和なテイストのシーザーサラダとなりますそしてほっこりするメニューの「海老芋と蓮根の煮物」いつも野菜中心の淳子さんの和のおもてなし料理は本当に上品な味付けで勉強になります!「タコの生姜煮」はお酒の当てにピッタリでしたね♪ 鍋の〆には平野さんの希望でラーメンを塩ベースのスープに野菜と豚の旨みが引き出されているのでスープ自体に甘みと奥行きがあって美味しかったですね!大量に用意したスープを平野さんと旦那様でペロリと綺麗に平らげておりました(笑) 食後にフルーツとお茶をいただき歓談タイム平野さんから旦那様に前々から依頼されていた問題も解決したようでとても有意義な時間を過ごすことができました温かい鍋を囲みながら箸で突つき合う食事は心もほぐれより美味しく感じれますね!平野さん、Junko、ご馳走様でした~♪...

New open! Warmth Mori sisters shop Italy cuisine "warmth Italian KINOKO" for lunch

Completed a fairy tale buildings shaped like mushrooms and was about to sleep for a while、昨年2013年12月12日にようやくぬくもり工房さんが手掛けるぬくもりの森の姉妹店としてイタリア創作料理のレストラン「ぬくもりイタリアン KINOKO」として新規オープンされました。Is open from、In a space filled with cute and cozy no良inu that looks cloudy、Lunch near the Madam who popular always parking lot is full。No. 2 parking sign in front of the shop there are also halls、Both traveling on the reservation、行かれることをお勧めします♪ 入り口扉を開けて左手には、Front of the showcase, and gadgets corner、Are used in accessories and cutlery、Sells fragrances, such as。 This suggests that goes up to the second floor Stair landing on the first floor of the floor。Clawfoot table approach is pretty femininity to cross the colors clean and、Romantic stool retro feeling。Warm chandelier lighting、Red tea of heavy drapes to tie-backs。In some places the mushroom motif casually crafted name and、Has been to make the space which really pleases women。1Floor seats are spacious table spacing is 40 seats。2Floor has become still untouched、Private room-style rooms。 1Room on the floor。Here is a slightly smaller round table sit deep around the waist and velours stool。As a major feature of the restaurant、High ceiling in the building, such as types of mushrooms、Filled with a sense of openness。Customers may feel comfortable in a no pressure atmosphere created。 On this day、Alongside Ayako Salon guests and the friends that、I've always been fun in the nearby newly opened restaurant that。The hours through open serving lunch until 14:30、13That was around the time that, where you will find only a Primo course at Cibo or à la carte menu and。Lunch menu configuration is as follows。 Kinokoコース 1,780円 バーニャカウダ・Kinoko特製ジャンボマッシュルームのステーキ ・パン・ドリンク・デザート プリモコース 1,480円 前菜盛り合わせ・パスタ一品・パン・ドリンク・デザート セコンドコース 1,780円 前菜盛り合わせ・魚料理or肉料理から一品・パン・ドリンク・デザート ファンタジアコース 2,280円 前菜盛り合わせ・パスタ一品・魚料理or肉料理から一品・パン・ドリンク・デザート 単品パスタ 980円(パスタとセットの場合のお飲み物 300円) 「前菜9種の盛り合わせ」 左上から、Pickled turnip with red pepper、Marinated mushrooms、Caponata、Frittata、Creams and soups (hot)、"Caprese"、Bruschetta、Chicken roast、Salad and assorted plate of 9 different little by little。 「海老と貝柱のトマトクリームソース」 小海老と貝柱の出汁と玉葱の甘みが広がるトマトクリームソースのパスタ。The amount of pasta is a little more。 Along with the "bread" olive oil。 Instead of Gateau Chocolat is moist "Gateau Chocolat"、Broken horotto feel like a baked goods and。 Mechanical cum bubbling coffee bitter coffee。 After entered a cafe opening times、Can be slow and customers at lunchtime、New Café guests can enter the shop and、Was crowded from time to time。通し営業のお店は本当に有難いですね♪ ぬくもりイタリアン KINOKO 浜松市北区東三方町193-3 TEL:053-522-7492 Closed on Mondays:毎週水曜日 営業時間:Lunch time 11:00-14:30,Afternoon tea time 14:30-17:00,Dinner time 17:00To 22:00 http://kinoko-nukumori.jp/...

Views of the Grand Canal view from the Rialto-Bridge of marble and gondola ride

Northern Italy、Grand Canal on the Adriatic port Venice (Venezia) (Canal Grande Canal Grande) on one of the bridges spanning the four also called "white elephant" Rialto Bridge。 Located in the North of the Piazza San Marco、The first is a wooden drawbridge、Was known as the "bridge of wealth" was crowded with banks and commodities exchanges for。However,、At the wedding ceremony of her Duke、Or collapse under the weight of spectators、For the victim of fire、Calls for change to stone bridge、Completed in 1591, and was rebuilt in Marble Arch Bridge。In the appraisal of the bridge、Michelangelo also proposed public bridge plan Republic of Venice at the time.、Antonio da Ponte's proposal was adopted.。Side view "to" the arched bridge was shaped by、Sort's souvenir shop on the bridge、Also one of the attractions of Venice。 Views of the Grand Canal from the Rialto Bridge (Canal)。The Tower on the right、Church of San Giovanni CRISOSTOMO。 Shopping rows and stairs along both sides of the Rialto Bridge、Venetian souvenir's popular masked and venezianglas products、Precious metals、Crowded with tourists seeking souvenirs, leather goods。 A view from the bridge Central Canal。In the middle ages lined both sides of the Grand Canal and building。On the Canal、Cafes and restaurants is uniform across the Board.、Tourists enjoy listening coffee at the waterfront elegance you can see。And many gondolas.、Vaporetto (water bus)、Can admire the beautiful scenery the Moto scarf (water taxi)。 In Venice since ancient times and people's feet、The gondola has become a means of transportation、Is now indispensable to the city attractions。Although the basic rate is set、Let attendants may negotiate some discounts are available so feel free to。First of all the、Are looking for a green sign that says "GONDORE" station、The request to the border-shirted gondolier (rower)。1The boats per base 40 minutes € 80 (Japan yen approximately 11200 pie)、After every 20 minutes € 40 (Japan JPY 5600 yen approximately) will be added。19When、40-€ 100 (Japan at around 14000 yen) next、After every 20 minutes € 50 (Japan Yen about 7000 yen) will be added。Up to 6 people on board possible、Can we rent only with couples and newlyweds two。Because the prices are different depending on the size of the gondola and seasonal、Make sure ago boarding。And should be careful that、Wondering also how gondolier sings and is expected to。Gondolier's rowing generally, and not sing in the hand specialist。Understand that people who can sing and who can't sing、Please check in advance.。Because the song would be included、€5(日本円で700円ほど)のチップを渡すと良いでしょう♪ 徒歩で散策するのも楽しいですが、From a narrow alley with gondolas are complicated maze of unique water landscape is watching。Now、お次は1720年創業の世界最古のカフェを紹介します♪...

Kagoshima bamboo town "early digging of Satsuma-Cho bamboo shoots" is fragrance, excellent crunchy texture!

Kagoshima, Japan bamboo shoot production.。Bamboo area in Japan、Lords bamboo、Senior bamboo、唐竹、Moso bamboo、Green bamboo in it、Madake、Square bamboo is available。 From a wide variety、Kagoshima, you can taste the various shoots all year round。Digging early, bamboo shoots, Lye、Flavor、Crunchy is excellent and market trade at a higher price。In the popular restaurant, etc、 Picked fresh shoots are eaten in sashimi and。Such a precious bamboo shoots of unreason from Kagoshima Maru 8 real estate and received help from morizono, Hideaki Mori that grew so、おうちで美味しく調理したいと思います♪ おうちごはんに「WINE BOUTIQUE PANIER 浜北店」さんで購入したデイリー用のリーズナブルなワインを合わせて紹介していくコーナーは、In those early will become the ninth、I want to continue at your own pace this year and last year。On this day、和食に合うワインをセレクトしてみました♪ 「トレビアーノ・ダブルッツィオ テヌータ・ジリオ トッロ」イタリア 白 750ml 1,470円 アブルッツォ州中西部、Tello village on the Adriatic Sea with co-operative Winery。More than 1000 members。Have a grape growing area of 3000 hectares、In the large agricultural cooperatives of Italy's finest wineries、20Years ago branched out into manufacturing bottles stuffed with wine、And international competitions in Italy and outside、Has gained a high reputation in wine guide Gambero Rosso slow food Association publishing。Best finish in a fresh and refreshing fruit flavor and aroma wrap and soft taste and minerals。Good clean and crisp、For seafood, such as favoring very、Tired of drinking good well with Japanese food doesn't taste。Carpaccio, fried fish、焼き鳥(塩)などと良く合うそうです♪ 「早掘りタケノコの素焼き醤油」 早彫りタケノコを皮ごと縦半分にカットし、Wrap in aluminum foil and the Braising about 10 minutes in our stone oven roaster。After that、Open the foil, and hang one soy sauce、Bake until browned and burnt section、Whets the appetite drifting scent of sweet bamboo shoots。So crunchy and not soggy shakishaki sweet scent、風味豊かなタケノコは絶品です♪ 「キスの天ぷら」 軽く塩をしたキスに天ぷら粉を付けて180℃の油でカラッと揚げます。That is unfortunately not well flowers bloom like Tempura I FRY brother、Can be plumped and tender and delicious fried。雪塩であっさりといただきます♪ 「鶏と早掘りタケノコの炊き込みご飯豚汁」 早彫りタケノコの旨味を引き出す炊き込みご飯は、Chicken (you dipped in soy sauce and sake) with Japanese-style broth and salt、In plain cooked with soy sauce and rice are delicious。Soups and、具沢山の豚汁を添えてボリュームアップ♪ 「日田醤油 高級合わせ味噌」750g 1,365円(税込) お味噌にうるさい我が家のお気に入りの味噌は天皇献上の栄誉を賜った高級味噌醤油醸造元「日田醤油」さんのもの。And "traditional miso.、"Three years with miso.、Are purchased in a set, compared to eating in this high-quality laminated miso and miso sticking。Compared with the good miso was always loyal、This high-quality laminated miso is a little sweetness will win。The interesting thing about this miso、It in the box had been shinobasa you sick? (laughs) most was stiff in miso, mildly salty and sweetness to、上品でまろやかなお味噌汁が味わえます♪ 「柚子白菜」 柚子大根も大好物ですが、Miss pickles winter cabbage。5so mm cut cabbage into Ziploc bags、Salt、Yuzu half pieces of fruit juice、The shredded citron peel, plus 揉mi込nnda、Easy pickles.。Is a favorite dish for married couples we like Citron。Japanese and because of the seasonal taste、Produces euphoria at the moment to taste it!, Mori、貴重な食材をありがとうございました♪ 本日のワインが購入できるのは ↓↓↓ WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ浜北店 浜松市浜北区貴布祢1200 プレ葉ウォーク浜北1F TEL:053-489-6145 Hours of operation:9:30-21:30Closed on Mondays:無 http://www.wb-panier.com/...

Lining up to eat, meaning the year 1 year healthy and to live in peace and

1Speaking of July 7th、There must be a lot of people who have reached the beginning of work soon after the New Year holiday is over.。A change from a leisurely holiday、You'll be back in a busy day.。In the year-end and New Year's holidays where binge eating is inevitable、There should be not a few people who feel tired of the stomach and body.。そんな時には日本の伝統行事としても伝えられている七草粥をお召し上がりいただくのが良いかもしれません。What is Nanakusa-an?、1On the morning of July 7th, i'd like to talk about a porridge with seven kinds of vegetables.、What is the meaning of Nanakusa-an?、1Eating Nanakusa-don with the meaning "So that one year can live in good health and peace" on July 7。In winter when you can rest your tired stomach and intestines, you tend to run out of vegetables.、ビタミンやミネラルを効果的に摂ることができるのです♪ 七草粥のそれぞれの野菜には効能があり、It has only good things in the body.。What is the origin of such a nanakusa-don?、I put seven kinds of vegetables in China's "People's Day Festival" and ate soup.、It is said that the custom of praying for a disease-free life spread throughout Japan.。What is Jinjitsu?、Old、Chickens on New Year's Day in China、2The day is a dog.、3The day is sheep.、4The day is a kite.、5The day is a cow.、6The day is a horse、7The day is a person、8The day was fortune-telling using a shell.。7On the day of the day、I began to eat Nanakusa-don to enshrine evil.、About why the seven grasses、It is said that it is because it was believed that eating seasonal vegetables would give new power from the natural world and give vitality.。In Japan、From the Heian period, we will be able to receive Nanakusa-don as an event in the Imperial Palace.、At that time, only the Emperor and the royal family ate it.。To the general public、It was in the Edo period that spread.。In the Edo period、It is said that there are many customs of eating Nanakusa-don as a public holiday officially.。now it's going to be handy、At this time of year, the supermarket sells nanakusa-don sets.、Nanakusa is inadiable.。Let's keep the historical traditional events in cesssed.、有難く旬の野菜を楽しめる七草粥を味わうと良いでしょう♪...

Can enjoy reasonably priced daily lunch ' food beverage room Harbin would "for lunch

ゆりの木通り沿いビオラ田町より交差点を渡り南西斜向かいに白い暖簾を掲げた和の赴きのお店「食飲室 濱しょう」さん店構えからすると一見割烹料理のような雰囲気を醸し出しておりますが店前ボードのメニューを確認すると居酒屋のように品数多くリーズナブルなことが伺えます店内はお1人様でもゆったりと対応できるL字カウンターが13席があり平日のランチタイムはサラリーマンの方の姿が多く見られます。 In the back、小上がりの4名様から36名様までの堀炬燵の座敷そして右手の階段を上がると2階は、4名様から45名様までのお座敷が用意されており宴会等の対応も可能です月曜~金曜日のリーズナブルな日替わりメニューはこちらで曜日に合わせて肉料理、Fish dishes、麺ものの定食からお好きなものを選べますB定食「時鮭の塩焼き&玉子焼」880円 ふっくらと柔らかく焼かれた時鮭しっとりと出汁の利いたジューシィーな玉子焼きに大根おろしが付いてきます♪ 「刺身」 3切れとはいえマグロのお刺身が付いてくるのは贅沢ですね♪ 「小鉢2品」 ほうれん草の煮浸し煮物など優しい味わいのその日の小鉢が2品付きます♪ 「ご飯、Miso soup、お漬物」 B定食のご飯セットお味噌汁は合わせ味噌でこの日の具材は豆腐、Chinese cabbage、Seaweed。 「鴨南蛮うどん」780円 柔らかい稲庭うどんとお出汁と醤油ベースのさっぱりとしたうどんにスライスした鴨肉が添えられてきます。I was surprised of the、オーダーしてから席に料理が運ばれるまでの時間ですおよそ5分もかからぬほどの短時間で用意されてきます時間のないサラリーマンやOLさんには嬉しくバランスの取れたランチを提供してくれています♪ 濱しょう 浜松市中区田町325-5 TEL:053-451-5455 Hours of operation:月~木17:00-23:00、金・土17:00翌-1:00 Closed on Mondays:日曜日(※ランチは土・日曜祝日休み)...

At the Yoshida House Yoshida House & traditional pour plain House new year 2014 Shotokan Association Member

Thank you very much for your cooperation as a supporter of the web magazine lade.、コンクリート打ち放しの業界で全国区であったニチエー吉田(※現在木内建設が事業継承)の社長を務められていた吉田晃(よしだあきら)さんの御宅にて行われた新年会に夫婦でお呼ばれして参りました♪ 吉田邸といえば、This beautifully in the Japan grounds。Valuable Japanese red pine, Plum, started.、You can enjoy the wonderful well-kept garden。The vividness of the green in the daytime is also good、ライトアップされた憂いのある趣もまた素敵です♪ この日は、Yoshida and Hirano、And we gathered with dentist Mr. Togo and a couple of us、浜松きっての松濤会メンバーの芸者さんを招いての華やかな新年会です。The dining room of Yoshida House、It is a favorite space of Mr. Yoshida with a structure reminiscent of a restaurant anywhere、一枚板のカウンターが自慢の一品でとても居心地が良いのです♪ 主催の吉田さんより新年のご挨拶と乾杯の掛け声が入ります。1月3日にお誕生日を迎えられ御年81歳になられた吉田さんですが本当にハツラツとされお元気な御方です♪ その昔、About 200 geisha in Hamamatsu。Now, the number of people who follow the intention of traditional performing arts has decreased to seven people.、Including Sister Toshie of Shotokai、Koko's sister、初太郎姉さんの3人衆にお越しいただきました♪ お食事は、Torizen-san's Bento、Sashimi and chawanmoku、While you have a suck on rice、Mr. Yoshida's favorite sake and shochu are available for sake.。The geisha's older sisters' drinks are smart and the sake is also so good、会は和やかながらも賑わいを見せます♪ 酔いが高じてか、Mr. Hirano will take out valuable photos in the flow of old stories.。Hirano's high school photos (right) and his father's photos seem to be taken care of and always have.、He told us about his history from the time he struggled to the present day! Hirano's youth photos of his father's image。純朴そうで今も変わらぬ優しそうな表情を残しています♪ お食事が落ち着くと、Shamisen of traditional Japanese performing arts of geisha in the tatami room changing the room、The performance of the drum begins.。 利枝姉さんと幸子姉さんの三味線に初太郎姉さんの鼓が見事な調和で鳴り響く広間で日本の風情を感じます♪ 「越後獅子(えちごじし)」 新潟県新潟市南区(旧西蒲原郡月潟村)を発祥とする郷土芸能である角兵衛獅子を題材とした地歌、Nagauta、Jobanzu、a song of a popular song。or a performance of Japanese dance。 After enjoying traditional performing arts、Relaxing in the living room、Rushing into the second party as it is。In winter, the hot water is still delicious.、While drunk with fragrant sake, carry a small boar mouth to your mouth、皆で温まります♪ すると初太郎姉さんがお遊びを教えてくれます。This is "Konpira Fune fune"。Facing geisha、Put a bowl-like tool in the middle on the good、Put your hands on them alternately while singing "Kinpira Ships"。If one of the bowls is taken, the other party will goo、If you make a mistake in the rule to put out par as it is, you will lose.。Hataro sister is not defeated by the skill as expected! Those who lose must empty their mouths as punishment! No, no,、飲まされますねぇ(笑) 賑わしく楽しい宴が続く中も平野さんの恒例の「中休み」は健在で御座いました(笑)人生の大先輩方を囲んだ新年会で本年も華々しい年の幕開けです! 松濤会 まつなみかい http://www.cam.hi-ho.ne.jp/msdco/matsu/...

End of the year is an annual、Makinohara home "dining peaks" by help of toshikoshi Soba

Along Route No. 150 of makinohara、Shizunami seashore entrance intersection angle、"Near" is shaking up Orange hand-dyed noren、Soba and eel、定食が楽しめる和食屋「食事処 峰」があります。To tell the truth here.、In my parents ' home。We opened his parents at an early age from、We celebrated 37 years thanks to local patrons and customers travelling as early as。Now the 65-year-old father is、And a younger brother to succeed、The small and family-I wanted to make.。そんな峰さんの年末は「年越しそば」で大忙しのかきいれ時となるため毎年恒例で実家に旦那様と帰省し夫婦2人でお手伝いをしております♪ 店内は、In the father's younger brother has undergone a renewal of several times thanks to Carpenter's uncle、Provides the warmth of wooden space also felt the article。Counter seat 6 seat.、Tatami Room 4 people x 3、Because it is possible up to 20 or so back parlor is connected between the two also various banquet inquiries。年末のメニューはやはり年越しそばがメインとなり父と弟が仕込む手打ちのお蕎麦のみの提供となっており有難いことにご予約のお客様で満員御礼状態となり大変賑やかな大晦日を迎えます♪ 「ざるそば」700円 厳選した国産の上質な蕎麦粉を使用し、Is mixing made by hands in all the processes off of buckwheat。Usually said the 28 wheat 2:The proportion of wheat is slightly reduced from the ratio of soba 8 to bring out the flavor of soba noodles.。Also decoction、Put the dashi took from the thick bonito dashi for the signature, resulting、Solid flavor and have had a rich dark order of sweet juice is。かけ汁には鰹節に香りはあっさりとしてコクのある鯖節をブレンドします♪ 大晦日に旦那様の親友であるツッシーこと津島弘樹さんご一家が年末年始の家族旅行で横浜と大阪から集まり金谷SLの旅に来ていたことから年越しそばを食べに立ち寄ってくれました!相変わらず爽やかイケメンのツッシーに優しくて可愛い奥様の友子ちゃんそして3歳になる息子ちゃんもお蕎麦が大好きということでたくさん食べてくれました初対面でお会いできたツッシーの大阪のご両親はとても明るく元気で楽しく本当に素敵なご両親でした牧之原ののどかに広がる静波海岸を散策したり金谷の山間を走るSLの旅とても楽しそうでしたね!ツッシー友子ちゃん遥々足を運んでくれてありがとう!会えて嬉しかったです!本年もどうぞよろしくお願いいたしますね♪ 大晦日はご予約のみの営業でお断りしてしまったお客様には大変申し訳ない気持ちで一杯ですが事前のご予約をしてくださるとお席のご用意が可能となりますまた心よりご来店をお待ちしております昼の営業を無事に終えたのは15時を過ぎた頃弟が作ってくれる美味しいまかないをモリモリ頬張りスタミナを付けます(笑)直ぐに夜の営業の仕込みと弟の同級生が集まってくれる20数名様の宴会の準備です! 毎年大晦日に必ず集まってくれる我が弟スグル(写真右端)の大切な仲の良いお友達たち若い頃から知っているこの子たちも早いもので30歳を迎え既に一家の主として良きパパになっている子も少なくありません。As a result、小さなお子様連れの大宴会はいつも賑やかでとても楽しそうそして旦那様にお願いして撮影する恒例の集合写真を見ると1年1年の年の移り変わりを感じつつも「変わらずにいる弟たちの友情と絆」を姉として本当に涙が出るほど嬉しく想う夜なのです♪ 「マグロの刺身」 宴会料理のご紹介ですご予算に応じて料理内容のご希望を伺いながら承ることが可能です地場の魚は外せないと刺身をオーダーする方は多いですこの日は濃厚な赤身と脂ののった中トロでしたがその日に入る新鮮な魚などが楽しめます♪ 「タコのマリネ」 柔らかくそして歯応えも楽しめるタコを玉葱やパプリカと一緒にマリネし葉野菜と一緒にさっぱりいただけるサラダ♪ 「ワカサギの南蛮漬け」 カラッと揚げたワカサギを玉葱や人参ピーマンと一緒にマリネしたものさっぱりとしており頭から骨まで丸ごと味わえます♪ 「フライドポテト」 通常メニューにはもちろんありませんがお子様の多い会ということで用意させていただきました軽く塩と刻みパセリをまぶしてありますがお好みでケチャップマヨですね♪ 「鰆の西京焼き」 西京漬けしふっくらと焼き上げた西京焼きは香り良く風味が楽しめる一品魚も美味しいですが豚ロースを使用した西京焼きなどもお勧めです♪ 「炙り鶏の鶏すき」 今回のメインはこちらの鶏すき国産鶏の皮面を軽く炙り香ばしい香りと弾力と旨みを野菜と共に楽しむ”すき焼き”ですあまりの忙しさに鍋に火を入れた写真が無いのが残念でなりません牛肉のすき焼きも勿論良いのですが鶏を馬鹿にしてはいけませんね!驚きの旨さです! 「若鶏の甘辛揚げ」 鶏続きですが甘辛のタレを絡めた大人気の鶏の唐揚げです醤油ベースの通常の唐揚げとは一味違う甘辛のタレは辛味は強くないのでお子様にもお召上がりいただけます♪ 「牡蠣とブロッコリーのオイスター炒め」 下処理下茹でした牡蠣はふっくらと柔らかくオイスターソースが良く絡み美味しいです彩りも良いブロッコリーの食感がまた最高です♪ カウントダウンまで盛り上がった宴会席で大爆笑を得たのが梅宮辰夫氏に扮するロバート秋山の一芸のパクリ!(笑)このお腹だけで誰か判る人がいたら凄いでしょう(爆)本当に明るくて純粋で良い子たちに囲まれた弟ですまた年の暮れにみんなに会えるのを今から楽しみにしています!2013年実家の「食事処 峰」に関わって下さった皆様本当に大変お世話になりました!2014年も変わらぬご愛顧のほどをよろしくお願い申し上げます♪(感謝) 食事処 峰 牧之原市静波2276-2 TEL:0548-22-1886 Hours of operation 11:30-14:00 17:30-21:00 Closed on Mondays:Monday、Tuesday's http://mine.lade.jp/...

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