lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

"The Siam" Let's make a delicious Pad Thai cooking school!

2015/08/15

IMG_6851

Bangkok's leading luxury urban resort hotel "THE SIAM"The Thai chef
Damri Muksombat (Mr. a.Hirose)Cooking teaches one-on-one
"Cooking school Cooking School"The last three items are、
Here are my favorite "Pad PHAD THAI' Is!
But 持chi上gerenai does it wok too heavy, my radish arms in one hand... OK? (laughs)
Pad Thai rice noodles for's、It is a race against time to put heat!

IMG_6852

Heavy wok with one hand lightly and liftA.Hirose teacher
First of all,、Heat the wok、From the heat of it.、And could you tell me!

IMG_6858

Use the oil for the first time in Thai。
Think of it、Thailand cooking、Without using too much oil、
It is really listened to incorporate more vegetables and healthy!
中華鍋全体に行き渡るように油を回し入れます

IMG_6866

先ずは海老をサッと炒めて火入れします

IMG_6848

The material is、剥き海老干し海老、Egg、Bean sprouts、Chinese chives、Red onion、タイの豆腐ピーナッツなどなど

IMG_6870

there、レッドオニオンやタイの豆腐、Pickles、干し海老を投入します

IMG_6878

Egg on crack

IMG_6880

Mix with the egg quickly

IMG_6982

Pad Thai noodles (sengchanh)

IMG_6904

パッタイヌードル(センチャン)と具材が良く混ざり合うように中華鍋を振りながら火入れしていきます!

IMG_6998

Go there、事前に混ぜ合わせておいたパッタイソース(ナンプラータマリンドウジュースパームシュガーチリオイル)を投入します

IMG_6935

And、かなりのスピードで一気に中華鍋を振り上げ混ぜ合わせていきます!

IMG_7002

パッタイヌードルがしんなりしたら最後にもやしやニラピーナツっを加えてサッと炒めます

IMG_6940

To rather quickly during completion of the Pad Thai! It is too early!

IMG_6943

"PHAD THAI Pad Thai"

Using a pad Thai noodle noodle called sengchanhA.Hirose teacherのパッタイは
甘味と酸味が豊かでコクがありとても美味しい仕上がりです♪

IMG_7001

2品目までは、2つの火元を使用し同時進行で作りながら進みましたが
パッタイは素早さが大前提となるためA.Hirose teacherが作ってお手本を見せてくれてからわたしの挑戦となります
とても重たい中華鍋を全身の力を振り絞り時間との勝負に挑戦です!

IMG_7006

両手で何とか持ち上げて完成させることができました!

IMG_7007

ayaco作「パッタイ PHAD THAI」器:Tree-ring series

パッタイは、"Gaku Shakunaga"We have a collaboration with tree-ring series of!
ピーナッツをパラパラと振り掛けて盛り付けを少しアレンジしてみると
A.Hirose teacherWhats the words of praise from... (Gusto)

IMG_7020

A.Hirose teacherの素晴らしい指導のもと、3品の料理を小1時間ほどかけて作り上げることができました!

IMG_7016

「ラープガイ LARB GAI」器:Raven series
"Tom yum TOM YUM GOONG"
「パッタイ PHAD THAI」器:Tree-ring series

IMG_7021

A.Hirose teacherの作ってくれた3品とわたしが作った3品を旦那様と一緒に試食タイム!
同じ食材を用いて同時進行で作れるためとても分かり易く
I think that cooking school enjoyed very good atmosphere!

IMG_7024
In the last、使用したオリジナルのエプロンはプレゼントとなりダムリ先生のレシピブックと一緒に持たせてくださいます!(嬉)
In this、おうちでも「THE SIAM"The Thailand cooking you can make it!
タイ料理好きな方も料理を作るのがちょっと苦手という方もきっと楽しめるクッキングスクールだと思いますので
Right or wrong、チャレンジしてみてくださいね♪

A.Hirose teacher、素敵なクッキングスクールをありがとうございました♪(感謝)

IMG_6535

Now、とても楽しいクッキングスクールと試食を終えると、Just、チェックアウトの時間が迫って参りました
Farewell and the staff was very kind people would!

THE SIAM
Location:3/2 Thanon Khao, Vachirapayabal, Dusit, Bangkok 10300, Thailand
TEL:+66 (0) 2206-6999
Info@thesiamhotel.com
http://www.thesiamhotel.com/


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"The Siam" Let's make authentic Tom yum cooking school! "The Siam" goodbye time, spend a luxurious urban resort hotel
"The Siam" Let's make authentic Tom yum cooking school!
"The Siam" goodbye time, spend a luxurious urban resort hotel

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images