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Grand Victoria Hotel "N ° 168 PRIME Steakhouse" Exciting steak of aging beef !

2015/11/19

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"Grand Victoria HotelThe most popular restaurant in "
"N°168 PRIMEステーキハウス(N°168 PRIME 牛排館)"The、4階フロアになります
It is also a lit shop name in projector spotlight at the entrance of the floor”168”The numbers are、And good luck in the pronunciation of the Chinese numbers、
台湾では大変好まれる数字のためオーナー様のこだわりでホテル所在地の番地でもあります
こちらのステーキハウスはワイン版のミシュランである
America's"Wine Spector magazine Wine Spectator" Of "Award of Excellence"In the、
2 glassの栄冠を獲得しています
この賞は幅広い地域のワインとヴィンテージワインなどが充実しており
条件が整ったレストランにのみ与えられ
大変名誉ある賞だと言われています
正面入口ではアメリカより輸入している薪壁でのお出迎え
Previous、日本料理店であった場所をおよそ4年前にリニューアルされ
2011 yearにステーキハウスとしてオープンされてからというもの
It offers a steak groan aging flesh the people of the world foodie and not Taipei only ♪

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Shop、Utilizing the open kitchen in the middle of the Hall and spacious open feeling、Underscoring its increased to cook in the oven、
Enveloped in the smell of cooking meat、With a tantalizing sense of live and。
French production enamel cast iron pot "STAUB"Hot steak using the provided、
The copper pot、Sturdy, high quality "Mauviel"It is a big success!
The shine on the desktop、Luxury tableware "Narumi"Has been used。
Here you will、30名~最大50名ほどが利用できる個室を完備しており
8~10名が利用できる個室も10室用意
食事を楽しみながらの会食など様々な用途に対応可能となります
(各個室毎には最低消費額が定められているのでご確認ください)

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"PRIME"="Outstanding、Top ranked"And is worthy of its name cellars、
And thoroughly manage the room temperature、アメリカ産の神戸牛やオーストラリア産を取り扱っていらっしゃいます
In the future、日本の和牛も何とか輸入できるように働きかけられているそうです
Basically45Day agingThe cooked stuff.、
Availability of meat and type、Parts、The climate "Good for eating"For the different、Day by day、シェフによるチェックを欠かさず行われています♪

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こちらのステーキは鉄板で焼いた後にオーブンで薪の香りを纏わせるスタイルで提供されます
Firewood of oak of American production to be used not only performance aspects such as thermal and fire holding qualities
薪特有の心地よいパチパチという音や独特の上品で香ばしい煙の匂いなどが特徴です
クヌギの薪を直火で使用することで肉や海鮮の臭みや脂っぽさを取り除き
ガスや電気に比べ割高にはなってしまうのですが
高品質の食材を最良の状態で提供するには一番良い方法となります
最初に鉄板で焼かれたステーキは肉汁を閉じ込めたままオーブンの中で薪の香りを付けることが可能です♪

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Aged meat、The first burned in the hot plate into the oven、
Leave the confines of the steak gravy、American oak firewood scent as provided。
Smoke in the oven instead of chips、And use a complete wood、
Steak marinated in Quercus acutissima Carr、Good scents、Meat flavor、Are going to so-called rich。
In here to "Grilled"The commitment、200Washington Times 'Wood StoneAnd the oven "
250Degrees or more Australian "BEECH OVENS"Of using the oven、
The ♪ has used properly by applications

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Here you will、愛称で「神戸(本名Yu Houz)There are chefs that are called "!
"Kobe beef" Of "KobeIt is "(laughs)
日本人には馴染み深く愛着感じるニックネーム
彼の腕にかかれば最高の熟成肉を堪能できる気が致します
立ち上げ当初は台湾のステーキ界のゴッドファーザーと呼ばれ
It has been working most of its major SteakhouseDeng has decanoateさんがこちらのプロデュースに携わっており
彼が独立された後も彼のレシピやそのスタイルを残されている部分もあるそうです♪

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"TOP CAP STEAK steak connoisseurs American selection (6 オ nn su)" 2,850TWD
(10,550 Japanese Yen)

レストランの看板メニューでもあり人気No.1メニューでもあるステーキは
リブアイの上にかぶる1頭から10人分ほどしか取れない貴重な部位を使用しています
At the site in Japan, what is called the Buri、
Meat is softer than the fillet、Nice piece of rib-eye with、Especially tasty highlights。
美しい火入れ状態のロゼ色
Compatibility with the subscript obtained garlic also would surely excellent!
This time the、予約の兼ね合いでこちらのレストランではいただけておりませんが
Former football playerHidetoshi Nakataさんも来店されお召し上がりになったとのこと!
Right or wrong、次回はいただいてみたいものです♪

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Current、At all times400The aboveのワインを貯蔵しているワインセラー
"Drops of GodIt is the author of "Woods stretchさんも足を運ばれておりサインボトルがございます
ステーキにはやはりワインとのペアリングで楽しみたいものです♪

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Wine、ボトルでお楽しみいただくことは勿論可能ですが
少量ずついろいろお試しになりたい方のためにグラスでの提供もワインサーバーにより充実させています♪

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And! And! A long-awaited second shop here of restaurants
"N ° 168 PRIME steakhouse Dunhua Museum"
2015On November 11To seePacific SOGO Dunhua Museum」にてオープンしておりますので
There also Let's check it out!
Now、Next in line、2014March 5Chinese restaurant just renewed
"Double Happiness (XI GARDEN)"It is a dinner introduction in ♪

Grand Victoria Hotel
Location:104 Taiwan Taipei Nakayama, Takashi industries 4 channel 168 No.
TEL:+886-2-8502-0000
http://www.grandvictoria.com.tw/jp/

N ° 168 PRIME Steakhouse
TEL:886-2-6602-5678
Hours of operation
平日ランチ:12:00-15:00 (Last order 14:00)·dinner 18:00To 22:30(Last order 21:30-
週末ランチ:11:30-15:00(Last order 14:00)·(dinner 17:30To 22:30(Last order 21:30-


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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"Grand Victoria Hotel" It introduces a variety of facilities for a comfortable hotel stay Grand Victoria Hotel "XI GARDEN" Luxury Yilan Beijing Duck course
"Grand Victoria Hotel" It introduces a variety of facilities for a comfortable hotel stay
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