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Shizuoka district food log # 1 Okonomiyaki Okonomiyaki KOKORO

2013/05/14

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Seirei Hamamatsu General Hospital located in Sumiyoshi Street along the Hiragana 3 characters "KOKORO"That has raised the curtain shop。今から6年前にOPENされたオーナー大石竜也さんの営むお好み焼き屋さんです浜松に来て割とすぐにこちらのお店を見つけ気になっていて来店したのがキッカケで今では”お好み焼きといえばこころさん”がわたし達の定番です。And、Currently Western in log eating Okonomiyaki.、静岡地区ともに1位を誇るとっても美味しいお好み焼き屋さんなのですよ♪

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Shop 6 counter seats and teppanyaki tables are 14 seats。The first、It seemed to get burn themselves at the plate-style、To avoid loss of time、やはりプロが作ることで成せる味を知ってもらう為に、From Tatsuya's owner by the way in the back kitchen baking、It changed the style on a plate in front of the audience warmed to the。There was also a fun pancakes certainly bake yourself a decade ago、Now that I had hurt feelings。They do not at all suitable for baking professional taste.。At lunchtime、Many salaried workers and elderly couples have.、Transformed in the evening、ビール片手に鉄板焼きで晩酌を楽しむ方々の憩いの場となるようです

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ランチセットで付く「ミニサラダ」お好み焼きに付いてきます

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Okonomiyaki Kokoro's most popular seafood mix lunch 750 Yen

自家製調合粉を使用しこだわりぬいた焼き方が特徴で表面は天かすでカリッカリ仕上げなのでサクサクッとした食感が堪らなく中はふんわりと程好い火の入りでしっとり美味しいのですゴマや刻み生姜の風味も相性抜群ですよこちらの焼き方はマスターオリジナルの焼き方だそうで初めて食べる方は、Seems to be quite a shock。Impact of the date actually received for the first time we also forget the excitement!

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Okonomiyaki Kokoro's second favorite see also chiizu grilled lunch ' 750 Yen

Fluffy cakes cut into cubes with embedded fabric、Natural grounds and a nice cheese square、Finished up with "crunchy"。Most of the female customers、The moment I saw this naming "this me-!" and so here is、I actually is its mouth (lol)やはりチーズは女性にとって、Real estate popular menu is!

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こころさんのお好み焼ソースは原料に野菜と果物をふんだんに使用したコクのある甘酸っぱいソースですマヨネーズとの相性も抜群♪ちなみにスタッフは家庭でもお好み焼き以外で使用中だそうで、And no more、To replenish at the store and go home! In front of the store cash register、We sell for your source.。Or you can buy source、I'm impossible to make Okonomiyaki at home a delicious。竜也さん曰く「誰にでも手に入る食材でプロだからこその腕で出せる味わいを知ってもらう」と、Ingredients and when not arms and when the told us business。Above all、バイトしている子たちが「どうしてマスターの焼くお好み焼きと自分のは同じものを使っているのにこうも違うんでしょう!?」と不思議がり腕を上げて1人前に焼き上げれるようになるまでには時間がかかるそうですよ。Tatsuya says、レシピの基本配合があったとしてもキャベツの時期の違いで水分量が変わるために、every day、カットの大きさや細かさ生地の水分量の調節焼き加減が違うのだそうですそれがもう職人技ってやつですよね♪そんなこころさんでは只今キッチンアルバイトを募集されているようです大学生社会人フリーター経験問わず金曜日は19時から土曜日は18時から入ることができ週に3、4回は出勤できる方を望んでいるそうです駐車場があるので車通勤は可能ですよ。In addition、店長候補として頑張れる方には技術を習得してもらいお店を少しずつ任せてみたいとのことでした!ご興味のある方はお問い合わせしてみてください!竜也さんまた美味しいお好み焼きを食べに伺いますね♪

Okonomiyaki KOKORO
Hamamatsu-Shi Naka-ku Sumiyoshi 1-16-14 TEL:053-476-5086
Hours of operation:11:30-14:00 17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday
http://cocollo.seesaa.net/

Hamamatsu-Shi Naka-ku Sumiyoshi 1-16 -14

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
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Souvenir gift our Maserati Festival 2013 Carbon monoxide playing good jinenn local 漁re had gathered in celebration
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