lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Fresh seafood rich in the sea of Japan, high freshness of the sushi ball fresh sushi

2013/08/18

_RIB0324

Toyama in 20 years and one of the popular sushi 'Sushi jade kakeo shop"Mr.。Fish is fresh seafood to the sea of Japan Toyama Bay、Himi Harbor、Kanazawa port、And directly, Noto、Sticking with good quality materials offers customers at a reasonable price.

_RIB0325

Direct material in addition to visitors from outside the Prefecture、Popular entertainers and athletes visit and by word of mouth。富山湾内のほか金沢港から直送される新鮮なネタを常時100種類以上取り揃えています昼と夜の2回仕入れる旬のネタはもちろんのこと富山産のコシヒカリ100%を使用しシャリ酢みそしょうゆ甘ダレとすべてにこだわる徹底ぶり。Also、気軽にスタッフと会話を楽しめる雰囲気もアットホーム感があり時間問わず行列を成します。On weekdays、味噌汁が無料サービスされるそうですよ♪

_RIB0342

店内の待ち椅子で30分ほど待ち時間が経過しようやくカウンター席へ目の前を流れる回転寿司はありますがせっかくなので板さんにオーダーし握ってもらいましょう♪

_RIB0332

定番メニューから富山湾内で漁れたその日オススメのボードメニューまで、105円のリーズナブルなものから高額な食材だと735円ぐらいのものまで品数の豊富さが伺えます♪

_RIB0329

' Wipe from the Awn ' 157 Yen

ブリの子供でふくらぎふくらぎは体長32~40cm(0.5~1kg)までのブリの子どもの呼名です「コズクラ」→「ふくらぎ」→「ハマチ」→「ブリ」 と成長にしたがって呼名が変わっていくことから出世魚といわれますブリの子供だけあって弾力も脂も程好くありブリほどくどさがなくあっさりといただけます♪

_RIB0333

'Gate and how' of 105

イカの種類は日本海域だけでも70~90種類生息していると言われていますがその中で一番美味いイカは?と言う質問にこの”あおりいか”と答える人は多いでしょういつの頃からか”イカの王様”なんて呼ばれるようになり今じゃすっかり高級品の仲間入りです夏場が旬でむっちりとした身の食感と甘みは最高ですよ♪

_RIB0335

Deep 〆 mackerel 105 Yen

鯖は”生き腐れ”と言われるほど痛みが早い魚です強力な消化酵素を持ち死んでからも自らを分解してしまうのできちんと処理して食べないと危ないのです。Here you will、深〆と浅〆が用意されているようですが今回は浅〆がないとのことで深〆をいただきました。Personally,、浅〆の方が好みです

_RIB0337

Live 梅貝 346 Yen

活ということで鮮度がしっかり伝わってきます梅貝特有のシャリッとした歯応えとコリコリと嬉しい弾力噛めば噛むほどに甘みを感じ富山ならではの1皿です♪

_RIB0340

Large bluefin tuna lean 399 Yen

クロマグロは体型別に名前がいくつかあって、3~8kgをメジマグロ(マグロの子供)、20kgくらいを大メジ、 40kg前後を中鮪(ちゅうぼう)、50kg以上は成魚でホンマグロと呼びます大メジは親にも負けないくらいの脂(トロ)があるので赤身でも十分に脂がのっています♪

_RIB0341

"Turbot" 399 Yen

「左ヒラメに右カレイ」と昔よく口にしたものです良質のタンパク質で淡白な味わいながらに食感が楽しい平目わたしの地元静岡も海に恵まれており港が多く新鮮な魚が漁れますが富山で漁れる日本海の魚はやはり違います回転寿司のレベルも、NetA、シャリのバランス共に群を抜いています高級寿司店のカウンターでしっぽりいただくお任せ握りも良いですが富山に来たら是非1度は気軽に入れる回転寿司の味も楽しんでいただきたいと思います夏より秋から冬にかけてのネタがオススメですけどね♪

Sushi jade
富山県富山市掛尾栄町5-8 TEL:076-491-1897
Hours of operation:11:00-21:00 Closed on Mondays:Open every day
http://www.sushitama.com/

Toyama Prefecture Toyama City kakeo Sakae-machi 5-8

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Launched 'the hole Valley spring water in baptism"miraculous spring water in baptism's chosen environment agency selection nationwide supplying Toyama The Toyama dialect means fresh when you come with、Sushi "when you come with sushi.
Launched 'the hole Valley spring water in baptism"miraculous spring water in baptism's chosen environment agency selection nationwide supplying Toyama
The Toyama dialect means fresh when you come with、Sushi "when you come with sushi.

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images