Looks and runs towards motohama enters the futamata trail from Willow Street "Culinary Arts Shin still"The signs。
Established as a new hamaya fish shop in the early Meiji period、Current ownerNagatanien mitsuhiroAnd I, became the 4th Hokage、
And regulars who are thriving day and night!
Shop、6 counter seats overlook a kitchen、Table seats 6 x 2、
Private 4 seat、At most Japanese and is spacious 20 participants。
On the counter-、And the fried fish、Homemade pickled plums and pickled shallots、
Additionally lined with seasonal ingredients、それを観ているだけでも楽しめます♪
Shopkeeper nagatanien mitsuhiro,
Originally there had been fresh business from generation to generation、Want delicious fresh fish offered at a reasonable price、
Seems that is stocking must be selected in the eyes of your own ingredients。
In the evening、Full of fresh sashimi and grilled、Fried foods、Enjoy cooked dishes clean most becomes complete.、
Perfect for the 晩酌。Course Omakase kaiseki dishes are also available depending on budget.
On this day、豊橋に事務所を構えられているアーティストのShintaro ajioka (AJI Morioka taro)さんからお誘いを受け、
For my ladyMiyata Akari (miyataakari)San、
And、AjiokaIs it of writers which help you workMr. t. OnoAlongside is a social gathering.
"Yebisu draft beer" 500 yen
First, toast with beer!
AjiokaMr. a、一杯目から「Paint 燗"In the、
Sake of alcohol has been addedJunmaishu sakeしかお口にされないようですので、
NagatanienIs it to ask、美味しいお酒を見繕ってもらいましょう♪
"Rape of squid with vinegar sauce' 400 Yen
ホタルイカは、産卵期の身の張っている4月前後が旬で、Soft、モチモチした食感と独特の甘みがあり美味です。
Toyamaから戻って来たばかりですが、浜松でも富山の味を堪能できるのは嬉しいですね♪
"Assorted sashimi 4 servings" 1600 yen per person ~
Tuna、Prawn、ヒラマサ、タケノコと旬のものを揃えていただいて刺し盛り。
It is particularly bamboo shoots and sweet shrimp sashimi was amazing!
Ajioka.AkariMr. a、赤身が苦手ということでしたので、そちらはわたし達で美味しくいただきました♪
"Paint 燗" market
Ajiokaさんはアルコール添加された醸造酒がお好きではないようなので、
Junmaishu sakeI had to paint 燗!
「白海老、目光の唐揚げ」 500円
Click here alsoToyama's famous white shrimpIs now available! (Gusto)
白海老の唐揚げは、手軽にできる白海老料理で、 白海老自体が小さくて熱が通りやすく、
白海老の甘みと香ばしさが存分に味わえます。
And the eyes of my favorite light!
さっぱりとした脂が適度にのっており、身は柔らかく味にクセのない目光は唐揚げが一番美味しいですね!
Hokku give it is lovely soft fluffy body.
"Three original new potatoes roasted with butter" 400 Yen
Is my homeThree original landの赤土・粘土質で育った新じゃがいもをバター焼きでいただきます。
小振りなじゃがいもは、一口サイズでとっても食べやすくおつまみに最適です!
「冷酒 300cc」 1400円
Next in line for beer、永谷さんにお願いし、辛口の冷酒をいただきます。
Is in the clear and dry with refreshing and throat for good sake!
「ほうぼうの煮付け」 600円
浜松の煮付けは少し甘めなほうですが、ほっくりと美味しいNorthsの煮付け。
甘辛い煮汁と生姜のほのかな香り、ホロっとした柔らかい身、白身魚の煮付けは日本酒に良く合いますね♪
"Steamed clams" 600 Yen
アサリで酒の肴にというと酒蒸しが定番です。
Until the soup is very good, bouncy big clam!
Seared Wagyu beef 1000 yen
表面をさっと火で炙り、旨みをギュッと凝縮させた和牛のタタキ。
Guests can enjoy a taste of juicy meat of beef!
Ajiokaさんはお肉も口にされないということでしたので、皆で美味しく分け合いました!
AjiokaAnd I of villas in Yutani home being held four times a year "Wildflower Society」にまたお誘いいただいたので、
I want to visit!
"Shrimp scampi soup" 450 Yen
贅沢に手長海老がまるごと一匹入っている味噌汁。
海老の出汁が良く出ていて、〆に最高です♪
Enjoying a meal and、As it happens、しんはまさん常連のShuji Ito.
Ikenobo "Ikebana Tanaami"The Professor, ikenobo flower headTanaami 3 TOMOYO先生の御夫妻がいらしたので、
暫し楽しいひとときをご一緒することができました。
AjiokaMsOhnoSan、AndOsamuちゃんの口からポロポロと溢れ出す昔話がとても可笑しく、
あれよあれよとお酒も進み、皆さん絶好調でしたね(笑)
NagatanienSan、いつもありがとうございます!また伺いますね♪
Culinary Arts Shin still
Hamamatsu-Shi Naka-ku Nakazawa-Cho 67-12 TEL:053-522-8789
Hours of operation 11:00-14:00 17:00To 22:00 Closed on Mondays:Sunday、Holidays、3rd Monday
http://sinhama.com/