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While drank sake and "culinary arts Shin still" artist ajioka Shintaro Mr. party

2015/04/30

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Looks and runs towards motohama enters the futamata trail from Willow Street "Culinary Arts Shin still」の看板
明治初期に「新浜屋魚店」として創業され現在の店主・Nagatanien mitsuhiroさんで4代目となり
And regulars who are thriving day and night!

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Shop、厨房が見渡せるカウンター席6席テーブル席6名×2
個室4席お座敷最大で20名といったゆったりとした空間です
カウンター台の上には小魚の唐揚げや自家製の梅干やらっきょう
さらにその時期の旬の食材が並びそれを観ているだけでも楽しめます♪

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Shopkeeper nagatanien mitsuhiro,

元々が代々鮮魚商をされていたこともあり美味しく新鮮な魚をリーズナブルに提供されたいと
必ずご自身の目で厳選した食材を仕入れられているそうです
In the evening、鮮度溢れる刺身や焼き物、Fried foods、煮物などが楽しめる一品料理が品数多く揃い
晩酌するには最適予算に応じておまかせコースや会席料理なども楽しめます♪

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On this day、豊橋に事務所を構えられているアーティストのShintaro ajioka (AJI Morioka taro)さんからお誘いを受け
For my ladyMiyata Akari (miyataakari)San、
And、AjiokaIs it of writers which help you workMr. t. OnoAlongside is a social gathering.

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"Yebisu draft beer" 500 yen

First, toast with beer!
AjiokaMr. a、一杯目から「Paint 燗"In the、
Sake of alcohol has been addedJunmaishu sakeしかお口にされないようですので
NagatanienIs it to ask、美味しいお酒を見繕ってもらいましょう♪

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"Rape of squid with vinegar sauce' 400 Yen

ホタルイカは産卵期の身の張っている4月前後が旬で柔らかくモチモチした食感と独特の甘みがあり美味です
Toyamaから戻って来たばかりですが浜松でも富山の味を堪能できるのは嬉しいですね♪

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"Assorted sashimi 4 servings" 1600 yen per person ~

Tuna、ボタン海老ヒラマサタケノコと旬のものを揃えていただいて刺し盛り
It is particularly bamboo shoots and sweet shrimp sashimi was amazing!
Ajioka.AkariMr. a、赤身が苦手ということでしたのでそちらはわたし達で美味しくいただきました♪

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"Paint 燗" market

Ajiokaさんはアルコール添加された醸造酒がお好きではないようなので
Junmaishu sakeI had to paint 燗!

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「白海老目光の唐揚げ」 500円

Click here alsoToyama's famous white shrimpIs now available! (Gusto)
白海老の唐揚げは手軽にできる白海老料理で白海老自体が小さくて熱が通りやすく
白海老の甘みと香ばしさが存分に味わえます
And the eyes of my favorite light!
さっぱりとした脂が適度にのっており身は柔らかく味にクセのない目光は唐揚げが一番美味しいですね!
Hokku give it is lovely soft fluffy body.

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"Three original new potatoes roasted with butter" 400 Yen

Is my homeThree original landの赤土・粘土質で育った新じゃがいもをバター焼きでいただきます
小振りなじゃがいもは一口サイズでとっても食べやすくおつまみに最適です!

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「冷酒 300cc」 1400円

ビールのお次は永谷さんにお願いし辛口の冷酒をいただきます
Is in the clear and dry with refreshing and throat for good sake!

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「ほうぼうの煮付け」 600円

浜松の煮付けは少し甘めなほうですがほっくりと美味しいNorthsの煮付け
甘辛い煮汁と生姜のほのかな香りホロっとした柔らかい身白身魚の煮付けは日本酒に良く合いますね♪

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"Steamed clams" 600 Yen

アサリで酒の肴にというと酒蒸しが定番です
Until the soup is very good, bouncy big clam!

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Seared Wagyu beef 1000 yen

表面をさっと火で炙り旨みをギュッと凝縮させた和牛のタタキ
Guests can enjoy a taste of juicy meat of beef!
Ajiokaさんはお肉も口にされないということでしたので皆で美味しく分け合いました!
AjiokaAnd I of villas in Yutani home being held four times a year "Wildflower Society」にまたお誘いいただいたので
I want to visit!

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"Shrimp scampi soup" 450 Yen

贅沢に手長海老がまるごと一匹入っている味噌汁
海老の出汁が良く出ていて〆に最高です♪

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Enjoying a meal and、As it happens、しんはまさん常連のShuji Ito.
Ikenobo "Ikebana Tanaami"The Professor, ikenobo flower headTanaami 3 TOMOYO先生の御夫妻がいらしたので
暫し楽しいひとときをご一緒することができました
AjiokaMsOhnoSan、AndOsamuちゃんの口からポロポロと溢れ出す昔話がとても可笑しく
あれよあれよとお酒も進み皆さん絶好調でしたね(笑)
NagatanienSan、いつもありがとうございます!また伺いますね♪

Culinary Arts Shin still
浜松市中区中沢町67-12 TEL:053-522-8789
Hours of operation 11:00-14:00 17:00To 22:00 Closed on Mondays:Sunday、Holidays、3rd Monday
http://sinhama.com/

67 -12 Nakazawa-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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Minimize nutrient runoff "that" extraction plate, turned into a delicious dish! "Musée 四tsu池" in "bit true 四tsu池" by 上唐湊 chef Omakase lunch
Minimize nutrient runoff "that" extraction plate, turned into a delicious dish!
"Musée 四tsu池" in "bit true 四tsu池" by 上唐湊 chef Omakase lunch

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