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"To be liquor Hama-Chan ' when you come with fresh seafood and delicious meat in Toyama spot Tavern and enjoy!

2015/04/20

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Toyamaで旬な魚介類をリーズナブルに堪能するなら舌の肥えた地元民が集う穴場居酒屋はいかがでしょう
Minami-Toyama stationNot too far from tramOmachi station近くにレトロな雰囲気の赤提灯が灯され知る人ぞ知る「To be liquor Hama-CHAN"。
このような佇まいのお店はなかなか一見さんでは足を運びづらいものですが
My brother-in-lawAtsushi-KunThis shop is anyway goodと一押しで実家の家族と一緒に連れて来てくれました♪

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Counter

店内のL字カウンター席では常連さんが食事を楽しまれています
奥には4~6名ほどが利用できる小上がりの個室があり今回はそちらの個室を用意してくれました
2On the floor、団体利用も可能な座敷がありこの日は平日ではあるものの団体で賑わう様子が伺えました♪

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Is your store、Shopkeeper Hama-CHANSponsored by "Sea fishing Beach I'm Club' Caught漁re morning of fresh fishAnd、
KumamotoFrom the wake of airborneHorse sashimi with freshなどがお勧めです

ToyamaSpeaking of itFresh fish and seafood
BritneyThe、ブリしゃぶや刺身White shrimpThe、昆布〆やから揚げ
Firefly squidThe、酢味噌和えやしゃぶしゃぶRed snow crabThe、酢の物や焼きガニ
OtherSeaweed 〆AndI juiceToyama beefのステーキToyama porkのチャーシューやもつ煮込み
In Toyama BayFresh fish and seafoodProvides us with sashimi platter or bowl.

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Draft beer

First beer is toast half-wave family togetherness.

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'NANBAN-buri"

The appetizer、4種類の中からお好きなものをそれぞれに選べます
Chose "Brianna NANBAN-Zuke"。
あっさりと漬け込まれたブリはお酒のお供に丁度よくやみつきになる一品です♪

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"Small by shellfish stew '

もう1つ選んだのは、"Small by shellfish stew"。
富山湾を中心に日本海側の深海に生息しているバイ貝
In Toyama、祝い膳にバイ貝を使用することが多くその名からめでたいことが倍々になるとの語呂合わせの意味もあります
煮過ぎると硬くなってしまうバイ貝をいい塩梅で煮付けてあり柔らかさと旨味に溢れています♪

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Sashimi platter

盛り合わせで出てきたのはマグロ〆鯖、Red sea bream、甘エビ赤イカアジのたたき、By Kai。
ToyamaThe seafood is noneSuper fresh
ToyamaBut "Fresh"With you"When you come with」と表現するのですがもちろんどの魚介類も「When you come with" Is!

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Kurobe Gorge (kurobekyou) junmai ginjo direct cursor ecological

Possible HouseIn his hometown inAsahi-machi, Toyama Prefecture forest campingさんで醸しているお酒です
先代の杜氏がご隠居され新たに御子息のHideki Hayashiさんが杜氏に就任されました
新体制では淡麗辛口のみだった黒部峡に若い世代にも支持されるお酒を造ろうと
香りや味わいにこだわりを持った料理にも合うお酒を造られています

味わいはマイルドで大人しめに感じますがA faint sweetness and fragranceIs where you can enjoy refined sake!

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"Horse sashimi platter

Horse meat has been ordered from KumamotoOf the assortedSpecial marbledRednessに加えて
LeverAndTategamiといった珍しい部位もあります

The horse stabbing Kumamoto aka "Cherry Blossom meat」とも呼ばれます
なぜ桜なのかというと馬肉は他の動物の肉と比べると鉄分が多く含まれており
鉄分が肉をカットした時に空気と反応して赤色になり
From the intersection of finely marbled fat, pink colorCherry Blossom meatと言われているそうです

Is quite unparalleled in Kumamoto nonGrey marbledThe、口に入れた瞬間に広がるExquisite flavor and sweetness.
Also speaking of horse classicRed meatThat is the、Low-calorie easilyとしているため女性にも人気があります
TategamiTheCollagen is the creamy taste with plenty ofが口の中に広がります
LeverIs from one horse slightly but notA very valuable site in
Pringle, recommended is fusui wasがクセになる逸品
Sesame oil grated garlic and served with plenty of good will!

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WINS pawns junmaishu sake

小さな蔵で醸されながらも全国の日本酒ファンの間で名高い「Win pawns"The、入手困難になってきた人気の銘柄です
In the recentOne of sake that represents a Toyamaとも言われています
Toyamaの地酒らしい繊細でやわらかい味わいにキレの良さとフルーティな香りとバランスのとれた味わいはまさに至高の味
ほんのりとほっくり炊きたてたご飯の香りが立ち込め
ファーストタッチは優しい飲み口で甘みを感じその後ほんの少しの酸味がありスッキリとした喉越しを感じます
わずか5人で造る酒は量をもとめず質をもとめるToyamaThe "Know the luxury of true sake"Come and enjoy!

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See simmered non Gro

Non GroAnd the、By Suzuki first percoid fish and blackthroat seaperch、Popular in Japan "Non CRO"As is known。
Non GroThe 'Throat"'Black"Not from named、
"Toro the White"That fish plenty of on the fat as it is!

Not greasy taste in、But the Bank of JapanHeight of 10 minutesThe feature is
Because fewer catches、As a high-quality fish come in handyHas been、
We offer stock any food and beverage outlets of the Hokuriku region、Will end up with a good price。

There's juicy while white、Light and elegant flavor、
Fat sweetNon GroThe、Sweet luscious taste is delicious!
ToyamaThe、醤油が甘いのが特徴なので煮付けもほんのりと甘く仕上がります♪

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"Onigiri"

Homemade Tsukudani of kelpがたっぷり入ったおにぎり
Toyama Koshihikari riceThe、甘みがあって粘りがあるのでおにぎりでいただいても最高に美味しいです♪

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"Miso soup"

生ワカメたっぷりの味噌汁は磯の香りが広がり〆に最高です!
家族皆で過ごす久々の食事はとても楽しく
Toyama delicacies of theを頬張りながら大満足の夜となりました♪

To be liquor Hama-CHAN
富山県富山市大町3-1 TEL:076-422-6801
Hours of operation:17:00-24:00Closed on Mondays:Sunday

Toyama Prefecture Toyama City Omachi Hama-CHAN

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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Finally the Hokuriku Shinkansen opened! Gourmet Center attraction of Toyama journey! Try to enjoy the inherited technology of Toyama Bodhidharma founder Bodhidharma, Kunihiro Takahashi meijin Soba
Finally the Hokuriku Shinkansen opened! Gourmet Center attraction of Toyama journey!
Try to enjoy the inherited technology of Toyama Bodhidharma founder Bodhidharma, Kunihiro Takahashi meijin Soba

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