ビオラ田町の裏通りにある小料理屋「はんなり」さん。What is "Hannari"?、In the chic and trendy words in the dialect of the Kyoto、Its name as Japan dishes seasoned with tasteful are provided at a reasonable price。Using the shopkeeper morning market directly sourced seasonal ingredients、Cooking seafood in pottery, Tempura and sashimi、Recommend that pretty cool。 Isojiman in Shizuoka sake from Japan sake、Will select the dishes to go with a wide variety of shochu and sake so Makino's owner.
Shop、Counter 6 seats、Table seats 4 people x 2 trim shop。Click here for lunch is very reasonable 6-7 products2Product options on Japanese 1000 yenAndReplacing the set menu changes daily and weekly set meal ¥ 900Provides。Because in this area there are offices and often used for salaried、Always crowded at lunch time on weekdays。On this day、店先のお勧めボードメニューにある「Matsutake mushroom」の2文字に釘付け(笑)すぐさま、暖簾をくぐりましたとさ♪
日替わり定食「鰹の刺身定食」900円
鰹の厚切りは魅力的!色艶が美しく、l弾力もあり程好い脂がのりながらも、生姜をたっぷりと乗せてしつこさのないあっさりとした味わいを楽しめます♪
週替わり定食「松茸の天ぷら」900円
秋の味覚の王様の季節となりました。カリッと衣の食感を楽しむのはもちろんですが、Nothing else、口中に広がる松茸の香りで贅沢な時間を過ごせます。割いてあるとはいえ松茸3本も付いてきちゃうのですね!(驚)そしてオクラ2本ととても900円の定食とは思えないお得さが味わえます♪
"Mini salad" 水菜、パプリカをあっさりと和風ドレッシングでいただきます。
小鉢2品「鮭の白子煮」と「ひじきの煮物」
鮭の白子のむっちりとした食感としんなりとした味の滲み入り具合がご飯によく合います。ひじきの煮物も大好物なのですが、なかなか自分では作らないので、定食の小鉢としてはとても嬉しい1品。優しい味わいが胃に嬉しいですね♪
'Custard' あっさりと上品なお出汁の味わいを感じられる茶碗蒸し。ほっこり気持ちが休まる瞬間です♪
Miso soup with rice
Looks seemingly small, cylindrical Bowl、Because it is a teacup with a height、I think that it is a good rice dish even for a man.。秋の味覚である松茸にもお目にかかれて、まさかまさかの900円というお得過ぎるランチ!ビオラ田町の事務所より徒歩2分圏内ということもあり、It's so delicious!、It must be a friendly shop for everyday use.。Is satisfied。いつか夜にもお邪魔してみたいと思います♪
Hannari
Hamamatsu-Shi Naka-ku, former castle town 222-25 TEL:053-456-4008
Hours of operation:11:00-14:30 18:00-24:00 Closed on Mondays:Sunday