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See seasonal cuisine Magnus' Shizuoka summer stamina supplement with steudel Shabu Shabu!

2014/08/07

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From Hamamatsu station、FOOD Subaru, located just a few minutes walk from the Act building 2nd floor located "Seasonal cooking Ouchi"Mr. a、"Cooking fresh ingredients of the season"Is the owner of creed。The shopkeeperTetsuo OuchiMr. a、浜松のホテルオークラ「山里」で長く料理長を務められた御方。In that provided the real food inedible decorations without sticking Buri、Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、Winter natural fugu (Blowfish).、Expert in natural things of the season cuisine。On this day、新店舗の撮影依頼があり打ち合わせを兼ねての食事会となります♪

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In the shop、And be able to counter the shopkeeper Ouchi's knife Sabaki、Beautiful aerial work platforms、You can get a glimpse up。Ouchi's regulars who loved。Also meet familiar conversation、May also enjoy this shop!

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「ザ・プレミアム・モルツ マスターズドリーム(小)」

まずはビールで乾杯です!最近はビールを極端に控えているのですが夏はやっぱり一口目はビールで口を潤したいものです小グラスでお願いしましたのでほんの一口でグビッと一杯お後は芋焼酎をチビチビやりましょう♪

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Assorted sashimi.

鬼カサゴ、Tuna、甘海老鯛の昆布〆、Ark shell clam、蝦蛄シンコとこの日お勧めの刺身を盛り合わせていただきました鬼カサゴの上品な甘みと驚くべき弾力!この食感は病み付きになりそうです昆布で上品に〆られた鯛も酢で〆たシンコも最高です!刺身も基本は淡白な白身や貝類が大好物なわたし達なかなか自宅ではこのように鮮度の良い刺身をいただく機会は少ないので大変貴重な刺し盛りです♪

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Vegetable Shabu Shabu

Maine today "Shizuoka grows」のしゃぶしゃぶ。Vegetables、大きな分厚い椎茸にたっぷりの九条葱そしてセリ夏でも熱々の鍋が美味しくいただけるのは大内さんならではですね♪

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Tofu Shabu Shabu ヘルシーなお豆腐も欠かせません

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' Shizuoka steudel Shabu Shabu '

Beef "Shizuoka grows"The、健康で血統の良い黒毛和牛の雌牛だけを厳選しています温暖で自然豊かな静岡県で和牛の成育環境に最適な御殿場・富士・島田・浜松・湖西の指定だけに限定されて飼育されているブランド牛ですその静岡そだちの上質な霜降り肉を少し厚めにスライスし食べ応え感満載のこしらえで贅沢にしゃぶしゃぶにします♪

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椎茸と九条葱からのお出汁が出た頃に静岡そだちを軽く数回しゃぶしゃぶします♪

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薬味の紅葉おろしと葱をたっぷりと入れたポン酢を出汁で少し薄め程好くピンク色が残る程度の静岡そだちをさっぱりといただきますキメが細かく締まりの良い肉質しかしながら歯が必要ないほどの柔らかさ甘みも上品で濃厚な味わいが楽しめます♪

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Inaniwa Udon

しゃぶしゃぶの〆は出汁が染み渡った美味しいスープで稲庭うどん稲庭うどんで喉越し良く日本三大うどんである讃岐うどん稲庭うどんそして先日淳子さんにいただいた水沢うどんどれも特徴がありそれぞれに美味しいのですが、Inaniwa Udon、その中でも一番細く、Other noodles and not rendering on transparency、つるんとその滑らかな舌触りが特徴で〆にはピッタリです♪

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Hamakita mango

This time the、前回の宮崎マンゴーではなく浜北で作られたマンゴー浜北マンゴーは浜北の中でも作っている農家は2軒しかないそうで味は宮崎ほどのねっとりとした濃厚さはないもののこちらも十分に美味しく貴重な浜北を代表する高級フルーツです♪

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Plum jelly

4L sizePlumSoft boiled、Make jelly juice extracted in。Fleshy plum、And melted as sukueru with a spoon、Adults alcohol feels slightly less sweet desserts。The finish is the 1 you want you can come。Even to this day、美味しいお酒に肴をいただきながら楽しく贅沢なディナーを過ごすことができました!大内さん、Feast we did!

Seasonal cooking Ouchi
Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672 FOOD Subaru Bldg. 2F TEL:053-452-8600
Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday

Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

In Rome in antiquity and tripped while indulge in a mood "Roman holiday" in the Trevi Fountain Hamamatsu and Iwata's pastry shop "IEDA" Baker "and the hemp。"With collaboration with wake-up
In Rome in antiquity and tripped while indulge in a mood "Roman holiday" in the Trevi Fountain
Hamamatsu and Iwata's pastry shop "IEDA" Baker "and the hemp。"With collaboration with wake-up

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